Με επιτυχία η κοπή της πίτας των εργαζομένων του Δήμου Κω στο «Όνειρο»

9
12778

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο «Όνειρο» στο Τιγκάκι , την Παρασκευή 09/02/24 με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μανώλης Αλάβανος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη  και αναφέρθηκε στην ενδυνάμωση του Συλλόγου, μετά και την προσθήκη στο Δήμο, των εργαζόμενων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και του ΔΟΠΑΒΣ.  Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ που με την σειρά του ευχήθηκε τα καλύτερα στους εργαζομένους, τονίζοντας ότι αυτοί είναι που προσφέρουν και μοχθούν καθημερινά. .
Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Κική Μακρή, εκ μέρους  της Δύναμης Αλλαγής, η Μαριέττα Βαβλά Μουζουράκη.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, οι αντιδήμαρχοι, Σταμάτης Καμπουράκης, Σταματία Κανταρζή, Γεωργία Κασσιώτη, Κατερίνα Χατζηθωμά, Σοφοκλής Δουδούς, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, Σταμάτης Πης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σέβη Βλάχου, η Ειρήνη Χατζηχριστοφή , η Μαριέττα Βαβλά Μουζουράκη, οι  πρόεδροι κοινοτήτων Κεφάλου, Στέφανος Καματερός, Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβέρης, ο κοινοτικός σύμβουλος Κω Παναγιώτης Δημόπουλος,  η περιφερειακή σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του συλλόγου, Διονυσία Κασσιώτη και  εργαζόμενοι του δήμου.
Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Κική Μακρή, ανέφερε τους αγώνες που πρέπει να γίνουν, για να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι τα πλήρη δικαιώματά τους, ενώ κατηγόρησε τον Δήμο για την πολιτική του και κυρίως για την αύξηση των δημοτικών τελών.
Εκ μέρους της  Δύναμης Αλλαγής κ. Μαριέττα Βαβλά τόνισε ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν τον κορμό και την δύναμη κάθε Δήμου και γι’ αυτό, η παράταξή τους, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.
Ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς, αφού ευχήθηκε και αυτός σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ανέφερε την σημαντικότητα των εργαζομένων στην πορεία ενός Δήμου, οι οποίοι όμως δυστυχώς, χρόνο με το χρόνο μειώνονται και δίνουν άνιση μάχη απέναντι στα προβλήματα. Απαντώντας στα όσα είπε η κ. Μακρή περί αυξήσεων, τόνισε ότι η σημερινή Δημ. Αρχή ήταν η μοναδική στην Ελλάδα, όπου στην περίοδο της πανδημίας μείωσε τα δημοτικά τέλη κατά 50%, όταν η μεγαλύτερη μείωση στην υπόλοιπη χώρα ήταν 8%.
*Nα σημειωθεί ότι στους τυχερούς της πίτας έπειτα από κλήρωση μοιράστηκαν δωροεπιταγές από το Σούπερ Μάρκετ «Κρητικός», ενώ 4 εργαζόμενοι κέρδισαν 3 μέρες άδεια.
Μετά την κλήρωση, ακολούθησε πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και πολύ χορό…

πηγή: https://www.kostv.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα τα έξοδα!!! Απο την Τζέπη τού Κώακου λαού! Γλεντια εν ωρα υπηρεσίας! Γιάννης πίνει. Γιάννης γλεντάνε!!! Άλλος πληρώνει! Αλλα να κλείσουν και μερικές λακκούβες??? Δύσκολο θεώρημα!!!

  2. ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΆ ;;;;
    ΈΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΉ Η ΓΑΛΆΖΙΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΊ ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΈΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΦΟΣΔΑ;;;;;;;;;
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ;;;;;;
    ΚΟΥΙΖ : Γαλάζιος Στρατηγός ετοιμάζεται για την διάδοχη ;;;;;;;;;;;;;;

  3. Είναι αλήθεια ότι:
    ως υπάλληλοι του Δήμου ότι ώρα θέλουμε σχολαμε καθώς δεν υπάρχει ωράριο.
    Επίσης με τα μηχανήματα και φορτηγά του Δήμου κάνουμε και εργασίες προσωπικές στις οικίες μας και βγάζουμε και κανένα έξτρα μεροκάματο.
    Από καύσιμα πάμε καλά και εκεί.
    Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κάνουμε κουμάντο εμείς και όχι η δημοτική Αρχή.
    Προεκλογικά κάναμε στην δημοτική αρχή κουμάντο.
    Σήμερα απολαμβανουμε τους καρπούς του γλειψειματος….

  4. Άστε και λίγη χολή όλοι εσείς με τα υπέροχα σχόλια σας η Πίτα των Εργαζομένων του Δήμου σας πείραξε,
    Αν ήταν άλλου συλλόγου δλδ όλα θα ήταν μια χαρά;;;; Άντε Πικρόχολα Ανθρωπάκια, κοιτάξτε τα δικά σας χάλια και μετά ασχοληθείτε με τους άλλους , όλοι αυτοί μαζεύουν τα Σκ..τα σας κάθε μέρα.

  5. Τα έξοδα για την κοπή της πίτας των εργαζομένων του Δήμου όλοι εσείς που λέτε ότι βλακεια σας κατέβει στο ξεροκέφαλο σας είναι κρατημένα όλο τον χρόνο από τους μισθούς τους μην ανησυχείτε δεν είναι δικά σας. Ξερόλες που για όλα έχετε άποψη χωρίς να έχετε ιδέα.

  6. Και φυσικά όλα εντός ωραρίου εργασίας…….να μην ξεχνιόμαστε για αυτό είναι όλοι χαρούμενοι με την δουλειά τους στο Δήμο….αφού…..δεν δουλεύουν ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ