6η επιστολή του συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω προς τον Δήμαρχο Κω | «Φοβόμαστε δεν θα είναι έτοιμο ούτε στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς»

33
8476

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οτι δεν θα είναι δεν θα είναι. Εδώ δεν λειτουργούν σώματα στα εν λειτουργία σχολεία και για τα αφήνουν έτσι για χρόνια πολλά και εσεις περιμένετε το 3ο Δημοτικό που έχει σοβαρά προβλήματα να προχωρήσει? τρέχα γύρευε…σε λίγο δεν θα λειτουργεί κανένα σχολείο σωστά.
    Ξεκινήσαμε με το νοσοκομείο , σειρά πήραν τα σχολεία και μετά τι έχει οεο?

  2. Μέχρι νά καταλάβετε ότι με επιστολές καί με καταγγελίες ευγένειας δεν λύνονται τά προβλήματα τά παιδιά σας θά έχουν τελειώσει και το Λύκειο.Μεχρι τότε εσείς στέλνετε επιστολές.

  3. Το κτηριο δεν ανηκει στον δημο Κω το κτιριο ανηκει στο ΤΑΙΠΕΔ και εχει πουλιθει εδω και μηνες ακομη περιμενετε να ξαναγινει 3ο δημοτικο σχολειο; Η ξεφτιλα τον κυβερνωντων δεν εχει τελος ειμαστε οι μοναδικοι γονεις παιδων δημοτικου που τα πηγαμε ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ενω απαγορευεται ρητα. Ας βγει επιτελους ενας ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ για την κατασταση αυτη αν εχει τα κοτσια να μιλησει.

    Επισεις το 4ο νιπιαγωγειο κω απο τη νεα χρονια δεν θα εχει ουτε αυτο κτιριο σαν γονιος δυο παιδιων το ενα στο 3ο δημοτικο και το αλλο στο 4ο νιπιαγωγειο ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ.

  4. που θα δωσει το περισσοτερο μελι!!!! μεχρι τοτε θα περιμενετε!!!!ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.

  5. Καλά ρε παιδιά, πιστέψατε το Δήμαρχο όταν προπερσι σας έλεγε ότι ειναι θέμα μηνών και προσωρινή λύση ο Χατζηνικολάου? Ετοιμαστείτε! Όσα παιδιά γεννιούνται φέτος, μπορεί και να καταφέρουν να πάνε στο 3ο! Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες απατεώνες και ψεύτες! Πάρτε το χαμπάρι! Δεν βλέπετε σχολείο ούτε στη 2α παρουσία!

  6. Είχατε την ευκαιρία να στείλετε την επιστολή στις εκλογές.Για προσωπικά συμφέροντα όμως τον ξανά βγάλατε δήμαρχο.Εχει δείξει ότι είναι δήμαρχος των έργων;Τι ακριβώς περιμένετε τώρα;Το κύριο προεκλογικό του σύνθημα ήταν «καλός άνθρωπος».Φατε καλό άνθρωπο .

    • Ετσι μιράντα μου σωστα μιλαα. Τα ιδια και οι μουροχαυλοι ψηφοφοροι του 50% που πανε να ψηφισουν. Οι υπολοιποι ως γνωστον τους εχουμε γραμμενους μαζι και εσενα. Το 50% μαζι με τη σιγκουλαρ και τα ξεπουλημενα απομ τη διεθνη μασονια μμε δωσανε 40% στον γιο του Τερη Χρυσου και της Ντορας που ειναι ενα παρτσακλο κ μισο κ το μονο που το νοιαζει ειναι να νομιμοποιησει τη φουστια και τους φουστηδες. φατε ικανο Κοριακο τωρα.

      • Απλά ζητε χάρη σε αυτό το 50% που ψηφίζει.Ασε που αυτοί που δεν ψηφίζουν δεν έχουν καμία σχέση με εσένα και ομοίους σου.Θα στο χαλάσω αλλά αυτοί που ψηφίζουν φανατικά και δεν χάνουν ψήφο είναι οι φασιστες και κομμουνιστές.

  7. Προσωπικα θα στειλω το θεμα σε ολες της εφημεριδες ετσι για να σας κανω διασημους μιας και ψοφατε για δημοσιοτητα. Και προς αποφυγην παρεξηγησης κ. Νικηταρα ΕΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ. Ευχαριστω πολυ που μας εχετε γραμμενους εκει που δεν φτανει το φως του ηλιου. Τουλαχιστον λυπηθητε τα αθωα παιδια ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    • Νομίζεις και με ενδιαφέρει τι ψήφισες;Την επόμενη 5ετια θα είμαι δήμαρχος και θα περνάω όμορφα.Μετα από 9 χρόνια συνέχεια θα πάρω σύνταξη να ξεκουραστώ.Μπορει να γράφω και άρθρα σαν τον Καϊσερλή πως θα γίνουν καλά τα πράγματα.Στην υγεία σας!

    • Ορθογραφία άμεσα, πόνεσαν τα μάτια μας Είπαμε ορθογραφία άμεσα, πόνεσαν τα μάτια μας… Κατάλαβε το…

  8. Ο Νικηταράς είναι μόνο για ήπια λογακια…. Μέτριος ….. και αποτυχημένος δήμαρχος…. Προβλέπω το 3ο Δημοτικό να πάει σε container στην αυλή του 4ου…..

  9. Εντάξει το θέμα δεν είναι να τελειώσει!!Σωστά να γίνει η ανακαίνηση και να έχει πολλές αναίσεις και ασφάλεια!!!!

  10. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ!! ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΛΑΡΙΣΤΟ ΚΟΛΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!

  11. Moνο η μασα τους ενδιαφερει.Τα μελια απο τον εργολαβο.

  12. πονάει το 60%, οτι και να κάνετε ο Νικηταράς είναι και θα είναι ο Δήμαρχος. Η Κως παραμένει Ισχυρή !
    Βγαίνει στις ευρωπαϊκές αγορές. Οταν σας φέρνει τουρίστες να λαδώσει το εντ….. σας είναι καλα ε? Η Κως ταξιδεύει σε όλον τον πλανήτη και θα ανέβει το επίπεδο των τουριστών απο τους οποίους τρώτε όλοι σας.
    Οση λάσπη και να ρίξετε, ο Νικηταράς είναι ο μόνος που μπορεί να παει την Κω μπροστά!

    • Φίλε όλα καλά αλλά ότι φέρνει τουρίστες ο Νικηταράς είναι το καλύτερο που έχω ακούσει την τελευταία πενταετία.Ασχετο πήγε σε έκθεση φέτος το χειμώνα και πληρώσαμε ενώ τα συμβόλαια έχουν υπογράφει από περσυ το καλοκαίρι.Το καταλαβαίνεις αυτό η σου βάζω δύσκολα;

    • Ναι , τώρα μάλιστα!! Περίμενε δηλαδή η Ευρώπη ολόκληρη να δει αν η Κως βγάλει Νικηταρά ή Κυρίτση για να κλείσει διακοπές!!!!

  13. ο Δήμαρχος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τάζει … στο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά μου δεν δίστασε λίγες ημέρες πριν το αγιασμό να στείλει μπουλντόζες να καθαρίσουν το δίπλα χωράφι για να μας τάξει την ημέρα του αγιασμού και λίγες μέρες πριν τις εκλογές ( είμασταν όλοι μπροστά παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί ) την επέκταση του προαύλιου χώρου του σχολείου μιας και του το ζητούν επίμονα διεύθυνση και σύλλογος χρόνια τώρα … αν το είδατε εσείς το είδαμε κι εμείς… καμία ντροπή , κανένας σεβασμός προς τα παιδιά μας. Μην τον πιστεύετε ούτε στο ελάχιστο…

  14. Εγώ ένα έχω να πω από υποσχέσεις καλά πάμε όσο αναφορά το σχολείο χλομό το βλέπω να μπαίνουν τα παιδάκια μας στο Asilo !!!Και είναι τόσο ξεφτίλες που δεν το παραδέχονται ότι εχει πουληθεί όπως φημολογείται και να μην είχε πουληθεί δεν μπαίνουν τα παιδιά ούτε του χρόνου ,ούτε σε πέντε χρόνια !!! Πέταξαν τα παιδιά μας σε ένα χορό ακατάλληλο για τα παιδιά άσχετα που οι τοίχοι δεν κάνουν ένα σχολείο αλά οι δάσκαλοι και όσοι προσπάθεια και να γίνει εκ μέρους συλλόγου και δασκάλων !!! Λυπάμαι για την κατάντια και λυπάμαι τα παιδί μας που είναι μέλλον αυτής της χώρας

  15. Στο πλαίσιο του καρτέλ των εργολάβων που συνεργάζεται ο δημος αλλαξαν τον εργολάβο για να παει η έκπτωση στο 3% και να δωθεί πιο πολυ μελι ..αλλα ο ίδιος ο εργολαβος θα το εκτέλεση που το ειχε και πριν

  16. Ένα από τα μεγάλα σας φάουλ κ. Νικηταρά και το δεν κάνατε κάτι και το ότι σφηρίζεται αδιάφορα!!

  17. Είσαι μεγάλος βλάκας! Ποιος σου λέει ότι όλοι είναι σαν και εσένα ! Που νοιάζονται για υο έντερακι τους ! Υοαρχουν στην ζωή σημαντικότερα από τα φράγκα!,,,,Αν δε θεωρείς ότι αυτος ο δήμαρχος φέρνει τον κόσμο στην κω είσαι ακόμα ποιο βλάκας ! Το νησί είναι στον αυτόματο και πηγαίνει μόνο του με όλους αυτούς τους άχρηστους ! Τώρα για το 60 έχεις δίκιο αφού ψηφίζουν ανεγκέφαλοι σαν και εσένα ! Αυτή η δημοτική αρχή θα μείνει στην ιστορία του νησιού ! Ανίκανοι και άχρηστοι ! Όλοι τους ! Έπρεπε να γίνει κατάληψη στο λύκειο γθα να λυθεί το πρόβλημα μετά από τρία χρόνια! Προφανώς όμως δεν είσαι γονιός ! Ευτυχώς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ