Πειραιάς: Έπιασε το στήθος του κι έπεσε κάτω, λέει ο πατέρας του 18χρονου από την Κω| Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος

25
44490

Ο ίδιος τόνισε ότι ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος – Οι τοξικολογικές αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του νεαρού

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 18χρονου Θωμά, ο οποίος παρελήφθη ημιλιπόθυμος από το ΕΚΑΒ από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά τα ξημερώματα της Κυριακής και κατέληξε αργότερα στο Τζάνειο, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως προέκυψε νωρίτερα, από το ρεπορτάζ του protothema.gr η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος δεν φαίνεται να φέρει τραύματα ή κάποιο άλλο σημάδι που θα παρέπεμπε σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου. Ως εκ τούτου οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες, όπως εκτιμάται… πρόκειται να «ρίξουν» φως στους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία.

«Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» τόνισε ο πατέρας του 18χρονου μιλώντας στον Alpha.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

https://www.protothema.gr/greece/article/1460827/peiraias-epiase-to-stithos-tou-ki-epese-kato-leei-o-pateras-tou-18hronou-pou-katerreuse-se-nuhterino-kedro/

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρέα του είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο ίδιος τόνισε πως ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος. «Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε».

Όπως έγινε γνωστό το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το Τζάνειο, ο 18χρονος έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο στις 5 τα ξημερώματα και του έγινε ανάνηψη που διήρκησε περίπου 1 ώρα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στις 6:20 το παιδί κατέληξε.

Η οικογένεια του Θωμά οι φίλοι του, οι συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο 18χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ το σχολείο στο οποίο φοιτά ο αδελφός του έχει ακυρώσει όλες τος προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους.

Ο πατέρας του 18χρονου μίλησε στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου  για το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» είπε.

Μάλιστα η παρέα είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ξεκαθάρισε πως ο γιός του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος.

«Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του 18χρονου

Στην εκπομπή Tlive μίλησαν και συγγενείς του 18χρονου, με έναν από αυτούς να κάνει γνωστό πως ήταν φοιτητής στην Αθήνα.

«Μια χαρά παιδί ήταν, έμενε μόνο του. Του είχαν νοικιάσει οι γονείς κάποιο δωμάτιο στην Αθήνα», τόνισε αρχικά ενώ σύμφωνα με το νοσοκομείο είπε πως «πέθανε καρδιά. Τώρα, ποια εικόνα υπάρχει δεν ξέρω».

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, είναι άδικο. Είχε έρθει για σπουδές εδώ. Δεν ξέρω γιατί έγινε, στα καλά καθούμενα, 18 χρονών παιδί» είπε άλλος συγγενής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πάντως γράφουν γράφουν οκ το ποτό οκ κ οι τοξικολογικές να βγουν , το ρημαδι το εμβ,,,, θα το πει κανένας ? το παλικάρι ήταν….?
    γιατί δεν το αναφέρει ως ενδεχόμενο ο ίδιος ο πατέρας ή οι δημοσιογράφοι?

  2. Θα σεβαστείτε το πόνο της οικογένειας;…..ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ…..

  3. σταματήστε τις εικασίες….ένα νεαρό παιδί χάθηκε και πενθεί η οικογένεια του….πενθούμε όλοι!!!!
    σεβασμός!!!

    • αυτό που γινόταν πάντα…ψάχνετε απεγνωσμένα πάνω…. να επιβαιβεώσετε τις ψεκασμένες θεωρίες σας..έλεος..
      Γίνατε ξαφνικά γιατροί, επιστήμονες κι ανάθεμα με αν βγάλατε το δημοτικό.. άστε μας ήσυχους πια..
      νούμερα…

  4. Η σιωπή είναι συνενοχή. Τραγικο να φεύγουν έτσι νέοι άνθρωποι και να ασχολούμαστε περισσότερο για την κακοποίηση ενός σκύλου. Πείτε μας την αληθεια. Πρεπει να ξέρουμε τι συμβαίνει. Πρεπει να προστατευσουμε τα παιδια μας. Δεν υπαρχει σιωπή πλέον. Αρκετά. Μιλήστε επιτελους.

    • Αντε να χαθείς που μετατρέπεις κάθε θλιβερή στιγμή σε ελφατήριο για τις ανώμαλες εικασίες σου βόδι.
      Άσε τους ειδικούς να αποφανθούν και κάνε παραπέρα δίποδο ζωντοβολο.

  5. Όποια και αν ήταν η αιτία, ένα νέο παιδί χάθηκε. Οι γονείς δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ. Σταματήστε λοιπόν να κάνετε τους ιατροδικαστές και σεβαστείτε τον πόνο των οικείων του. Δώστε τους κουράγιο.

  6. Αυτοί οι τύποι είναι φοβεροί.. Μόλις πεθάνει ένας νέος άνθρωπος, πρώτα ρωτάνε αν ήταν εμβολιασμένος και μετά ποιος ήταν.. Τούς έχει πιάσε παροξυσμός…Ντροπή για τούς γονείς και τούς φίλους αποτελούν τα σχόλια των ψεκασμένων…Άλλο να πεις ότι μπορεί τα εμβόλια που μας έσωσαν από την πανδημία, ότι μπορεί και σε κάποιους λίγους να δημιούργησαν προβλήματα κι άλλο αυτή η τρέλα..

    • Αχιλλέα δεν υπάρχει σωτηρία για κάποιους.Ειναι οι ίδιοι που πίστευαν φανατικά ότι ο καπνός που αφήνουν τα αεροπλάνα είναι ψέκασμα που μας κάνουν,οι ίδιοι που φανατίζαν υποστήριζαν τον Σώρρα και την επιτάγη του που θα πληρώσει τα χρέη μας,οι ίδιοι στη Άδη της επιδημίας έλεγαν ότι δεν υπάρχει ιός,μια γριπουλα είναι,που μαςεκλησαμ μέσα για να οικονομισουν,μετά να πεθάνουν τους γέρους να γλυτώσουν τις συντάξεις, κλπ.Μετα το εμβόλιο έλεγαν ότι το έκαναν να αλλάξουν το υπέροχο dna τους μετά να οικονομισουν όσοι έλεγαν ότι πρέπει να εμβολιαστούμε,ασχετα αν είχαν λερωθεί τα εμβόλια πρην να παραχθούν,όποτε τα είχαν οικονομισει ετσικσι αλλιώς.Τοπιο σπουδαίο τελικά αποκαλύφθηκε ότι οικονομισουν όσοι ήταν εναντίων ,με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Τράγκα.Ακομα έκαναν κόμματα έγιναν βουλευτές κλπ.Σε αυτούς απευθύνεσαι,όποτε τζάμπα χρόνος.

  7. Βρε ηλιθιοι σας φαίνεται φυσιολογικό να πεθαίνει έτσι ξαφνικά ένα νέο υγιέστατο παιδί? Δεν ανησυχειτε για τα παιδια σας? Δεν θέλετε να μάθετε την πραγματική αιτια που προκαλεί τοσους θανατους μωρών και νέων ανθρώπων???? Όσο δεν μιλάτε τόσο βοηθάτε το σύστημα να συνεχίσει την εγκληματική της δράση….. Πόση λοβοτομη έχετε υποστεί????

    • το ειπες μονος σου..ειναι ηλιθιοι και στοκοι….αλλα και παρτάκηδες..δεν τους νοιαζει ο νεκρος πλεον…παει αυτος..ο εαυτουλης τους τους νοιαζει να μην παραδεχτουν οτι τους επιασαν κορόιδο…να παρακαλατε να σαν ετυχε το πλασέμπο…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  8. Τά θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, η σκέψη Μας είναι κοντά στους οικείους του.
    Λυπάμαι πολύ πού σέ ένα νέο παλικάρι κόπηκε το νήμα της ζωής πρόωρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ