Πειραιάς: Μια ώρα έκαναν ανάνηψη οι γιατροί στο Τζάνειο στον άτυχο 18χρονο από Κω – Δεν ήταν μεθυσμένος λένε οι φίλοι του

19
44967

Ο νεαρός που παρελήφθη λιπόθυμος από νυκτερινό κέντρο έφτασε στις 5τα ξημερώματα στο νοσοκομείο και κατέληξε στις 6.20 – Δεν ήταν μεθυσμένος λένε οι φίλοι του που διασκέδαζαν μαζί του  – Κανείς άλλος από την παρέα του δεν έπαθε κάτι από το ποτό – Άυριο η νεκροψία – νεκροτομή

Ένα πυκνό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 18χρονος που παρελήφθει ημιλιπόθυμος από το ΕΚΑΒ από νυκτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το Τζάνειο ο 18χρονος έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο στις 5.00 τα ξημερώματα και του έγινε ανάνηψη που διήρκησε 1 ώρα περίπου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στις 6.20 το παιδί κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του από την κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, οι μαρτυρίες των φίλων του έρχονται να ανατρέψουν τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. Ο άτυχος 18χρονος, διασκέδαζε με παρέα 4-5 ατόμων στο μαγαζί και όπως ανέφεραν οι νεαροί που ήταν μαζί του, δεν ήταν μεθυσμένος.

Αναφέρουν ακόμα ότι όλοι μαζί είχαν παραγγείλει ένα μπουκάλι και κανείς άλλος από την παρέα δεν αντιμετώπισε προβλήματα λόγω του ποτού. Υποστηρίζουν επίσης ότι δεν είχαν κάνει χρήση άλλων ουσιών.

Να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ – λόγω της σύλληψης των δύο ποινικών στο ίδιο μαγαζί – δεν γίνεται καμία αναφορά σε ναρκωτικές ουσίες από κανέναν θαμώνα του καταστήματος.

Κατόπιν όλων αυτών, φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 18χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η ποσότητα αλκοόλ που επιδρά δυσμενώς στο κάθε άτομο διαφέρει δραματικά.
      Άλλος πίνει δέκα ποτήρια άνετα και άλλος στο πρώτο αντιδρά άσχημα.
      Είναι γνωστόν τοις πάσι.

    • Αλλα τι λένε οι φίλοι, αλλά τι λένε οι γιατροί και άλλα τι λένε τα ντοκτόρια του πληκτρολογίου.
      Γεμίσαμε βλάκες και τι θα κάνουμε.
      Ούτε καν λιγάκι σεβασμό στον πόνο της οικογένειας αυτές τις δύσκολες στιγμές.

  1. ….Σταματήστε τις βλακείες και κακίες.Πηγαίνετε να παίξετε άλλου μικρά ανθρωπάκια και όχι να γράφετε κάτω από άθρα που αφορούν το παιδί.

  2. αχ. αγόρι μου γλυκό!!!!!
    αχ….έφυγες άδικα παιδάκι μου!!!
    δεν υπάρχουν λόγια!!!!
    καλό ταξίδι παιδί μου!!!!

    • τώρα θα σου έλεγα και εσένα επιστήμονα του διαδικτύου.
      Πήξαμε από τέτοιους…Όταν πήγαινες σχολείο βιβλίο δεν άνοιξες και τώρα τα έμαθες όλα από το κινητό..
      αντιγραφή και άλλα κι άλλα..

  3. σας σκοτώνουν τα παιδιά με τις φόλες που σας έβαλαν με το ζόρι να τα κάνετε και ακόμα δεν μιλάτε??? Γιατί??

  4. Οτι ορμάτε σαν τα όρνια σε κάθε απώλεια για να υπερθεματίσετε την πα…..α σας δεν σας προβληματίζει? Ένα συλλυπητήρια, ένα καλό ταξίδι. Έφυγε ένας νέος άνθρωπος..οι γονείς του θα έχουν τρελλαθεί κι εσείς παίζετε τον Αστυνόμο Σαίνη…θεωρώντας και βέβαιο ότι το παιδί είχε εμβ…. Τι να πω.
    Κουράγιο στους δικούς του αφενός για την απώλεια του μονάκριβού τους και αφετέρου διότι πρέπει να διαβάζουν και μπούρδες πάνω στον πόνο τους.

  5. Μπορεί το παιδί να μην είχε μεθύσει,αλλά το ποτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ήταν νοθευμένο και μάλιστα πολύ…. Μου έχει συμβεί σε καλό υποτίθεται νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με λίγες μόνο γουλιες απ’το ποτό που ήπια ξαφνικά όλα γύρω μου μαύρισαν,είχα τάση λιποθυμίας,μια φρικτή αίσθηση,με βοήθησαν οι φίλες μου να πάμε στο μπάνιο και να ρίξω νερό στο πρόσωπο μου, φυσικά δεν ξαναηπια πουθενά από τότε.Μεγαλη προσοχή σε όλους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ