«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Κώστας Χατζηαντωνίου | Δευτέρα 2μμ στον ΙΝ Αγίου Νικολάου Κω η εξόδιος ακολουθία

15
61783

«Έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2024 ο αγαπητός συμπολίτης μας Κώστας Χατζηαντωνίου, σε ηλικία 70 ετών.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Διακεκριμένος πολιτικός μηχανικός με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Άνθρωπος με ήθος, αρχές, αξιοπρέπεια, αγωνιστικότητα, οξυδέρκεια, ευαισθησία, καλοσύνη, χαμόγελο, ευγένεια ψυχής και ανθρωπισμό.

Άριστος οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας πολύ αξιόλογων παιδιών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 2μμ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ιερού ναού μία ώρα νωρίτερα). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καρδάμαινας.

Καλό παράδεισο αγαπητέ φίλε Κώστα. Το πολύ θετικό αποτύπωμά σου μέσα από τα έργα και την πορεία της ζωής σου, όπως και η φωτεινή προσωπικότητά σου θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τον αδελφό του Μηνά Χατζηαντωνίου:

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλη απώλεια ένας συμμαθητής υπόδειγμα καλού παιδιού και άριστου μαθητή. Υποδειγματικός οικογενειάρχης και καλά καταρτισμένος πολιτικός μηχανικός. Η τάξη έγινε πάλι φτωχότερη και πλούτισε ο Παράδεισος Κώστα. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια του και κουράγιο φίλε μου Μηνά.

  2. Απίστευτο!! Έμεινα άναυδος ,σε περίμενα στην Κω! ΚΩΣΤΑ φίλε μου αγαπημένε μας άφησες απρόσμενα για το ταξείδι προς την αιωνιότητα,προς το φως που συνόδευε πάντα την ζωή σου ! Καλό παράδεισο.
    Μηνά μου θερμά συλλυπητήρια σε σένα,στην Όλγα,στα παιδιά του και σ’ όλους τους συγγενείς

  3. Κώστα μου,δεν » έδωσες την συνέντευξη» που επαναλαμβάνει με το ιδιαίτερο χιούμορ σου…θα μας λείπεις…

  4. Εφυγε ο πασαδορος της θρυλικης ομαδας του βολευ του Ιπποκρατειου 1970 Πρωταθλητριας Δωδεκανησου. Καλο ταξιδι συμαθητη φιλε και συμπαιχτη

  5. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μου φίλου και συμμαθητή ΚΩΣΤΑ. Αρης Καλλουδης Χατζηστεφανου.

  6. Ο Κωστας ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. Θα ειναι παντα στις καρδιες μας με το λαμπρο του χαμογελο και την μοναδική καλοσύνη του. Φιλε μου λειπεις ηδη.

  7. Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπητού μας Κώστα.
    Μηνά και Θανάση να είστε καλά να τον θυμάστε.

  8. Καλο Παραδεισο φιλε μου.Τα θερμα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια σου. .Αγγελος Π Γιαλλούσης

  9. Καλό ταξίδι Κώστα μου και συμμαθητή και καλό παράδεισο Κώστα θα είστε πάντα στην καρδιά μας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογενεια του και σε σας φίλε Μηνά

  10. Mε τι καρδιά να σε αποχαιρετίσω αγαπημένε φίλε έπεσες και εσύ θύμα της σκληρής δουλειάς και της φιλοτιμίας σου! Σε εργοτάξιο ο θάνατος είναι εργατικό ατύχημα και για τούς μηχανικούς! Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τον φρενήρη ρυθμό της υπερανάπτυξης του νησιού που τελικά θα σκοτώσει και το ίδιο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ