Ρόδος: Μεγάλη διαμαρτυρία των ταξιτζήδων έξω από τα γραφεία της ΝΔ! Δυναμική συμμετοχή & από Κω (νέες ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

40
3707

ΔΕΙΤΕ νέες ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλο μέρος της οδού Αυστραλίας έκλεισαν πριν από λίγη ώρα περισσότεροι από 500 ταξιτζήδες της Ρόδου, μαζί με 250 τουλάχιστον οχήματα, διαμαρτυρόμενοι έξω από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Δυναμική ήταν και η παρουσία στην κινητοποίηση εκπροσώπων του Σωματείου των Ταξί της Κω:

Αφορμή για την συγκεκριμένη κινητοποίηση στάθηκαν οι δηλώσεις των προηγούμενων ημερών από στελέχη του κόμματος, καθώς και σχετική επίσημη ανακοίνωση υπέρ της Uber (μιας εταιρείας που δρα αφορολόγητα σε όλο τον κόσμο).

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου θεωρεί ότι τα παραπάνω αποτελούν προάγγελο νομοθετικής ρύθμισης για το άνοιγμα του επαγγέλματος, όταν η Νέα Δημοκρατία επιστρέψει στην εξουσία.

Γι’ αυτό αποφάσισαν να εκφράσουν τις διαμαρτυρίες τους με δυναμικό τρόπο. Αυτή την ώρα το εννεαμελές Δ.Σ. που εκπροσωπεί τους ταξιτζήδες βρίσκεται σε σύσκεψη με στελέχη και μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, ενώ αρκετοί είναι και οι ταξιτζήδες που περιμένουν κάτω από τα γραφεία να βγει «λευκός καπνός».

Στην ίδια σύσκεψη παραδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας, αλλά και οι κομματικές ταυτότητες ταξιτζήδων που ανήκουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Ένα από τα βασικά τους αιτήματα είναι η σαφής δέσμευση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν θα αποτελέσουν τον Δούρειο Ίππο για την νομιμοποίηση της Uber στην Ελλάδα, αλλά και η διαγραφή των στελεχών που θεωρούν ότι αποτελούν «διαφημιστές» της εταιρείας στην χώρα μας (σ.σ. Μπακογιάννη, Κυρανάκης).

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και ταξιτζήδες από το σωματείο της Κω.

 

40 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

  ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

  • Όλοι παντού στηρίζουν UBER γιατί Η ΦΑΡΑ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑΣ μας αναγκάζει με τις παράλογες τιμές να βρούμε άλλη λύση στην εκμετάλλευση των ΤΑΞΙ.

   ΤΕΡΜΑ τα μονοπώλια, η κλεψιά και τα ταξίμετρα που τρέχουν και κλέβουν ντόπιους και επισκέπτες…

   • Πώς λειτουργεί η Uber; Ο τρόπος λειτουργίας έχει ως εξής: Κατεβάζεται την εφαρμογή στο κινητό σας και κάνετε εγγραφή.

    Μπορείτε να κάνετε αίτημα για μετακίνηση μέσω της εφαρμογής στις πόλεις όπου λειτουργεί η Uber. Το αίτημά σας αποστέλλεται σε οδηγούς-συνεργάτες που βρίσκονται στην περιοχή σας. Όταν ένας οδηγός-συνεργάτης αποδεχτεί το αίτημά σας, η εφαρμογή εμφανίζει τον κατ’ εκτίμηση χρόνο που θα απαιτηθεί προκειμένου ο οδηγός-συνεργάτης να φτάσει στην τοποθεσία παραλαβής σας. Επίσης, η εφαρμογή σάς ειδοποιεί λίγο πριν φτάσει ο οδηγός-συνεργάτης. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, η μετακίνηση ολοκληρώνεται. Η χρέωσή σας υπολογίζεται αυτόματα και χρεώνεται στη μέθοδο πληρωμής που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας στην Uber και ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ.

   • Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ κατέβασε τα παντελόνια στην ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ η UBER και ο κόσμος τους ξεβρακώνει…

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ, ΣΤΑ ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ , ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ…

    • ΑΙΣΧΟΣ, ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΚΤΕΛ ΟΙ ΝΤΑΒ@ΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ. ΜΑΥΡΗ ΚΛΊΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.

     ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΚΩ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΩΣ-ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΚΤΕΛ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΚΤΕΛ, ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΩΣΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΏ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ.

  • Ντόπιοι και επισκέπτες οργανώνονται στην UBER, ενάντια στην ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.

   ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΣΕΙΣ, UBER ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΛΎΣΗ ΕΜΕΙΣ… Βρείτε ένα λόγο που θα πρέπει να μας κλέβουν μια ζωή οι ΤΑΡΙΦΕΣ;;;;

   • UBER, UBER, UBER και στην Κω. Οι ντόπιοι γρήγορα θα οργανωθούμε κόντρα στην ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ και της ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

    Και στην Κω στηρίζουμε UBER και κάθε άλλη λύση που εμποδίζει το μονοπώλιο του πονηρού ΤΑΡΙΦΑ. Είναι απαράδεκτο να πηγαίνουμε και να γυρίζουμε από το αεροδρόμιο με ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. Πόσες φορές πληρώνουμε για ΤΑΞΙ περισσότερα από τα αεροπορικά εισιτήρια;;;;

   • Το Uber προκαλεί… κίτρινο πυρετό στα ταξί και στους ΤΑΡΙΦΕΣ. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες ...

    …να αναζητήσουν κάποιον ενοικιαζόμενο οδηγό που ανήκει στο δίκτυο της Uber. Είστε κάτοχος διπλώματος οδήγησης τουλάχιστον κατά τα τελευταία τρία χρόνια και έχετε ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σας; Έχετε πεντάθυρο αυτοκίνητο ηλικίας μικρότερης των έξι ετών; Τότε μπορείτε κι εσείς να συνεργαστείτε με την Uber, την εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς και από το 2009 που ιδρύθηκε αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους οδηγούς ταξί. Η εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν είτε ταξί είτε κάποιον ενοικιαζόμενο οδηγό που ανήκει στο δίκτυο της Uber αναμένεται να έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει τον αριθμό των απαιτούμενων εγγραφών για την Αθήνα, ενώ απαιτούνται ορισμένες ακόμη εγγραφές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, μεταξύ άλλων, σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Κρήτη, Μύκονο και Ρόδο

 2. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ( 9)!! ΕΝΝΙΑ !!!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ (3) !!ΤΡΙΑ!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!

  ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ,ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  • Δημοτικές συγκοινωνίες στο λιμάν όπως η UBER ενάντια στην ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.

   Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό όταν δεν θα βγάζουν μεροκάματο ο κόσμος ζητά λογική τιμή χωρίς να τουε κλέβουν.

   • Όσο μια συντεχνία εκμεταλλευτών σαν τους ΤΑΡΙΦΕΣ κάνουν δύσκολη την ζωή μας άλλο τόσο θα γεννιούνται νέες UBER...

    Τιμές φωτιά, ταξίμετρα που κλέβουν και τρέχουν σαν λαγοί, άφαντοι από το λιμάνι και το αεροδρόμιο μια και ψάχνουν τις βραδινές ώρες μεθυσμένους τουρίστες και έχουν το θράσος να ζητάνε μονοπώλιο… Φυσικά ο κόσμος τα τελευταία χρόνια τους έχει φτύσει και ψάχνει κάθε άλλο τρόπο να κάνει την δουλειά του και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια τύπου UBER.

  • Βάλτε τρενάκια παντού με φτηνή τιμή ενάντια στην ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙ.

   Με τον ανταγωνισμό οι ΤΑΡΙΦΕΣ θα κατεβάσουν τα παντελόνια και τις τιμές. Σας χρειάζεται ο παλιός ΚΥΡΙΤΣΗΣ αλλά αυτός έγινε ΧΑΛΟΥΒΑΣ σαν τον Κωστούκο.

 3. Όταν μας πειράξουν το πορτοφόλι στάχτη και μπούρμπερη. Όποιος μας τάξει τα περισσότερα εκείνον θα ψηφίζουμε. Και μετά ήρθε η ανάπτυξη.

 4. Όσο μια συντεχνία εκμεταλλευτών σαν τους ΤΑΡΙΦΕΣ κάνουν δύσκολη την ζωή μας άλλο τόσο θα γεννιούνται νέες UBER...

  Τιμές φωτιά, ταξίμετρα που κλέβουν και τρέχουν σαν λαγοί, άφαντοι από το λιμάνι και το αεροδρόμιο μια και ψάχνουν τις βραδινές ώρες μεθυσμένους τουρίστες και έχουν το θράσος να ζητάνε μονοπώλιο… Φυσικά ο κόσμος τα τελευταία χρόνια τους έχει φτύσει και ψάχνει κάθε άλλο τρόπο να κάνει την δουλειά του και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια τύπου UBER.

 5. Φαντασου να γινουν και….Κυβερνηση !! Εδω σαν Αντιπολιτευση και ο κοσμος…. ξεσηκωνεται εναντιον τους.!!!! Που ειναι τα βοθροκαναλα να κανουν…ρεπορταζ !!!!?????? Α ρε ξυλο που θελετε αλητες ψευτες λαμογια του ….Μητσοτακη. Παλιοφασισταροι που τα πουλημενα βοθροκαναλα μαζι με τον Σοιμπλε σας παρουσιαζουν σαν ….σοβαρους πολιτικους !!! Λαμογια, ξεφτιλισατε ακομη και την ΝΔ των Καραμανληδων !!!

 6. Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες στηρίζουν UBER και κάθε άλλη περίπτωση που εμποδίζει το μονοπώλιο των ΤΑΞΙ.

  Είναι απαράδεκτο να πηγαίνουν και να γυρίζουν από το αεροδρόμιο με ΔΙΠΛΗ ΤΑΡΙΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. Πόσες φορές πληρώνουμε για ΤΑΞΙ περισσότερα από τα αεροπορικά εισιτήρια;;;; UBER, UBER, UBER και στην Κω. Οι ντόπιοι γρήγορα θα οργανωθούμε κόντρα στην ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

 7. Σχεδιάζουν κοινωνική έκρηξη με “δούρειο ίππο” τα κέντρα λαθρομεταναστών.

  Σήμερα, η κόρη του τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, Μπαχάρ Μπουσρά πραγματοποίησε επίσκεψη στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό όπου διαβιούν κυρίως τουρκογενείς αφγανοί. Η Γιλντιρίμ ξεναγήθηκε στους χώρους όπου βρίσκονται τα κοντέινερ και συνομίλησε με τους υπεύθυνους του χώρου.
  Θυμίζουμε ότι πριν περίπου 7 μήνες το ίδιο κέντρο λαθρομεταναστών είχε επισκεφτεί ο γιος του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος παρέθεσε γεύμα στους τουρκογενείς λαθρομετανάστες.
  ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
  Τέλος, αν αναρωτιέστε τι κάνει η προδοτική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ για αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα, σας παραπέμπουμε στο ρεπορτάζ της «Καθημερινής»: «Την κα Γιλντιρίμ ξενάγησε στο κέντρο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας, με τον οποίο είχε και συνομιλίες».
  Δίχως κανένα δισταγμό ο Σύριζα ανοίγει την πόρτα στους πράκτορες της Άγκυρας!

 8. Μακαρι να ερθει η Uber στην Ελλαδα να γλυτωσουμε απο τους κλεφτες.Δεν το ηξερα οτι το εχει η ΝΔ στο προγραμμα της.Αλλος ενας λογος να την ψηφισω.

  • φίλε μου η Uber και κάθε πολυεθνική μόλις φέρει στα μέτρα της την αγορά και εξαφανίσει τον ανταγωνισμό πχ απο τους ταξιτζήδες θα χρεώνει όσο θέλει και ότι θέλει δίχως κανένα έλεγχο της κοινωνίας. Μη νομίζεις ότι θα πληρώνεις πιο φτηνά. Αυτό θέλεις, την εξαφάνιση των επαγγελματιών, τι νομίζεις ότι θα πετύχεις; Όσο για τη ΝΔ κλάψε Χαράλαμπε αν έρθει ξανά στα πράγματα για όλους μας, και για εσένα εκτός και είσαι απο αυτούς που διακινούν κόσμο παράνομα ή πολύ πλούσιος οπότε θα έχεις το δικό σου σωφέρ

 9. οι πολυεθνικες εταιρειες των διεθνων τοκογλυφων τραπεζιτων ερχονται

  για να ληστεψουν τους φτωχους ελληνες με τις ευλογιες των γερμανοτσολιαδων του συριζα νδ πασοκ ανελ και ολου του κλεπτοδημοκρατικου ληστρικου τοξου.

 10. Αυτη ειναι η Ελλαδα του 2017.Κανουν διαδυλωση εναντια στην αντιπολητευση.Ελεος τι μυαλα κουβαλανε .Παγκοσμια πρωτοτυπια.

 11. ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ,ΤΡΕΝΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΛΙ.

  Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

 12. Με Τσίπρα και Μητσοτάκη πάμε σίγουρα για μετάλλιο! Τέταρτη παγκοσμίως η Ελλάδα στον Δείκτη Εξαθλίωσης!!

  Την τέταρτη θέση διατηρεί η χώρα μας και φέτος στον πίνακα κατάταξης του Δείκτη Εξαθλίωσης που διαμορφώνει το πρακτορείο Bloomberg, βάσει του πληθωρισμού και των προοπτικών της ανεργίας.
  Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η ονειρεμένη, κατά Τσίπρα, Βενεζουέλα, όπου τόσο τα οικονομικά όσο και τα πολιτικά προβλήματα «σπρώχνουν» την χώρα σε όλο και χειρότερες καταστάσεις.Η Βενεζουέλα συγκεντρώνει σχεδόν 500 πόντους στο ιδιότυπο αυτό σύστημα και κατατάσσεται με διαφορά πρώτη. Ενδεικτικά, δεύτερη έρχεται η Νότια Αφρική, με 32,2 πόντους, τρίτη η Αργεντινή με 30.9 και στην τέταρτη θέση -και πρώτη από τις ευρωπαϊκές χώρες- η Ελλάδα, με 23,2. Η χώρα μας μάλιστα, μεγάλωσε το «σκορ» της σε σχέση με πέρυσι που η «επίδοση» ήταν στο 22,7, αν και παρέμεινε σταθερή στην τέταρτη θέση.Ας μην βιάζονται και ας μην αισθάνεται ασφαλής ο «σύντροφος» Μαδούρο. Πίσω από τον Τσίπρα έρχεται ο Μητσοτάκης και η χώρα μας πάει… βουρ για μετάλλιο.

 13. Πέρσι πήγαμε στην Ρόδο δύο φορές με το πλοίο για ιατρικές εξετάσεις (άλλη πονεμένη ιστορία) .
  Φτάσαμε γύρω στις 10. Στο πλοίο υπήρχαν περίπου 300 επιβάτες. Όλοι ξέρουμε που βρίσκεται ο μόλος των φέρι στη Ρόδο, στου διαόλου την μάνα, 2 χλμ από το Μαντράκι.
  Όταν βγήκαμε έξω από το πλοίο, υπήρχαν μόνο ΔΥΟ Ταξί που έκαναν και παζάρια.
  Στις παρακλήσεις μας να καλέσουν κι’ άλλα Ταξί να έρθουν (υπήρχαν πολλοί άρρωστοι και ηλικιωμένοι), μόνο που δεν μας έδειραν !!!
  Τελικά πήγαμε με τα πόδια γύρω από το λιμάνι, 2 χλμ δρόμο !!!
  Τα σχόλια περιττά.

  • Καλοκαιρι ειχατε παει??? Την πατησα περισυ γιατι ηταν ΟΛΟΙ στα κρουζιεροπλοια….!!!! Το χειμωνα ουρα εξω απ ρο λιμανι….

   • Την πρώτη φορά μετά το Πάσχα και την δεύτερη όταν άνοιξαν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη. Όταν φτάσαμε στο Μαντράκι, στην πιάτσα είχε πάνω από 10 Ταξί.
    Τους είπαμε για το πρόβλημα και απάντησαν ότι κανείς δεν τους κάλεσε. Εγώ τους είπα, καλά ρε παιδιά δεν βλέπετε το καράβι απέναντι. Απάντηση δεν πείρα.

 14. Καιρός ήταν. Να σπάσει το μονοπολειο και να ζηταν μεγάλα ενοίκια 19-20-21χιλιαδες ευρώ το εξάμηνο η μποχαλι που είναι ρε παιδιά ή ΣΔΟΕ ,

 15. Καιρός ήταν να έρθει και καποια άλλη εταιρία όχι το μονοπολειο και να ζηταν εξωφρενικά ενοίκια λες και τα αγόρασαν αυτή, Ηχούντα τους τά έδωσε και θέλουν 19-20-21 χιλιάδες ευρώ ενοίκιο το εξαμηνο αυτά που τα δηλώνουν η μποχαλι που είναι Η ΣΔΟΕ ,έτσι να πέσουν κάποια κεφάλια

 16. ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ… ΣΤΟ HOT SPOT ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ

  Τους απεσταλμένους της Τουρκιάς στην Ελλάδα, ήρθε να δει σήμερα η Μπαχάρ Μπουσρά, κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, υπό την ιδιότητα της… φιλανθρώπου. Έτσι, μαζί με τον Μουζάλα, επισκέφθηκε το hot spot του Σχιστού.Συνοδευόταν επίσης από επιτελείο του τουρκικού προξενείου και μέλη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, συνομίλησε με οικογένειες και μοίρασε δώρα και γλυκά.Κι αφού έγινε η αρχή, την Γιλντιρίμ θα ακολουθήσουν κι άλλοι Τούρκοι… φιλάνθρωποι. Τυχαίο; Δε νομίζουμε! Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, κι ο λάκκος δε μπορεί να είναι άλλος από τον έλεγχο των λεγομένων «προσφύγων» από τον Ερντογάν Πασά, μέσω πρακτόρων της ΜΙΤ που εμφανίζονται ως «κατατρεγμένα προσφυγάκια». Και που μπορεί να φανεί χρησιμότατος ο έλεγχος αυτός στους Τουρκαλάδες; Σε περίπτωση ελληνο-τουρκικής κρίσης – και ο νοών νοείτω!

 17. Πρόσφατα οι δικαστικές αρχές της Φρανκφούρτης, μετά από προσφυγή της ένωσης αυτοκινητιστών ταξί στη Γερμανία (Taxi Deutschland), αποφάσισαν τη λήψη προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων σε όλη τη χώρα. Εάν η Uber συνεχίσει να παρέχει τη λειτουργία UberPoP, αγνοώντας τα μέτρα βρίσκεται αντιμέτωπη με πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ ανά διαδρομή. H έλευση της σε Λονδίνο και Παρίσι έκανε τους ταξιτζήδες στις δύο μητροπόλεις να κλείσουν τους δρόμους δημιουργώντας κομφούζιο.Ετσι για να μαθενετε μερικοι.

 18. Ταρίφες δεν ξεχνάμε ότι με την αισχρή προπαγάνδα σας, μας φορτώσατε τον Τσίπρα. Δεν έχετε τύχη, το επάγγελμα θα ανοίξει η Ubert θα έλθει, η ΝΔ θα αλλάξει την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.