Καλή & Ευλογημένη Χρονιά! Η Δοξολογία για την 1η του έτους στον Μητροπολιτικό ΙΝ Άγιου Νικολάου Κω, παρουσία των τοπικών αρχών

6
8242


Η καθιερωμένη Δοξολογία για την πρώτη ημέρα του νέου έτος πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα επισημότητα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Κω, αμέσως μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου.

Στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου και της κατά σάρκα περιτομής του Κυρίου  προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία.

Με συλλειτουργό τον π. Κωνσταντίνο Καματερό, ενώ κατά την επίσημη Δοξολογία κατέφτασαν και πλαισίωσαν τον Σεβασμιώτατο ο Γενικός Αρχιερατικός, οι Αρχιμανδρίτες και όλοι οι Ιερείς της πόλης.

Έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης καθηγητής Γιώργος Σακέλλης, ο Κωνσταντίνος Χατζηάμαλλος, ο Γιάννης Πεταλάς, o Δημήτρης Τανάγρας και ο Φίλιππος Σαρρής.

Αμέσως μετά την ανάγνωση της ευχής του Μεγάλου Βασιλείου για την πρώτη του έτους τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ όσο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας ευχήθηκαν σε όλους ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ με ιδιαίτερες ευχές προς τους τοπικούς μας άρχοντες.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο επόμενος δήμαρχος που έρχεται θα είναι ότι καλύτερο για το νησι!! λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν προς το πολύ καλύτερο

    • ποιος επόμενος? εδώ τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα;;; περιμένουμε να δούμε τα έργα που υποσχέθηκαν…. υλοποιημένα όχι σε μακέτες σχέδια και 3d…

  2. είδα λίγο από την πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην αθηνα
    Να προετοιμάσετε τις οικογένειες σας τα παιδιά σας τα εγγόνια σας τις κόρες σας για αυτό που έρχεται.. χάσαμε την πατρίδα μας το έθνος μας σε καιρό ειρήνης χωρίς καν να πολεμήσουμε .. και είναι κρίμα που χάσαμε το έθνος μας χωρίς παλεψουμε.. πολύ κρίμα

  3. Ο θεος να μας φυλαξει… Απο καθε τι πονηρο και.. κακο.. Και ειδικα τους φορους.. Και ειδικα τον Μητσοτακη…. ΤΟΤΕ θα χουμε υχαρα, ευημερια,, χρημα.. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ επιβουλευεται το κακο μας..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ