Ευχές. κάλαντα & χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους στο Δημαρχείο Κω!

38
16867

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων κι άλλα γιορτινά τραγούδια έψαλαν σήμερα στο Δημαρχείο η μπάντα της 80 ΑΔΤΕ , μαθητές από όλες τις σχολικές βαθμίδες και οι δύο φιλαρμονικές της Κω.
Τον δήμαρχο, επισκέφθηκαν για ευχές η πρόεδρος  του Βακουφ  Κω, εργαζόμενοι  του δήμου και  εκπρόσωποι  συλλόγων  και φορέων.
Ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Νικηταράς, ως οικοδεσπότης,  υποδέχτηκε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο δημαρχιακό μέγαρο  και τους ευχήθηκε καλές  γιορτές.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα παιάνισαν στο δημαρχείο οι φιλαρμονικές των ΔΕ Κω και Ηρακλειδών με τους μαέστρους Λευτέρη Πουλιού και Νίκο Γκαναβούρα αντίστοιχα!

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/26608-kalanta-kai-efxes-ston-dimarxo-ko

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΜΩ
    ΣΗΜΕΡΑ !

    • Και μετά θελετε να πάει μπροστά η ΚΩΣ όταν οι άνθρωποι της στάζουν χολή απλά για να αισθανθούν ανώτεροι μειωνοντας τους άλλους.
      Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι αυτόματα ξεφτιλιζονται στα μάτια όλων των άλλων.
      ΠΟΛΙΤΕΣ κ@θίκια και μάλιστα ΑΠΛΥΤΑ.

      • τώρα εσύ έκανες σχόλιο για το ήθος των συμπολιτών σου χρησιμοποιώντας αυτό το λεξιλόγιο ?

        • Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση από κάποιους ΑΘΛΙΟΥΣ πολίτες που με τον τρόπο τους ισωπεδωνουν τα πάντα έστω και αν είναι σωστά.
          Οποιος πονάει, ας συμμορφωθεί.

  2. ντρεπονται να φανερωθούν, γιατί θα μάθουμε ποιοι τα πήραν, για να τους ψηφίσουν. Χο,Χο,Χο,Χο!!!!

  3. Πάντως εργαζόμενους του δήμου δεν είδα πολλούς…μονο του ΔΟΠΑΒΣ είδα ..ήταν το ευχαριστώ τους επειδή πήγε στην Αθήνα γι αυτούς….άδοξα βέβαια

    • Τι αδοξα? Υπηρχε περιπτωση να αλλαξει τον νομο?
      Μονο τα πετροβολημενα τους πιστευουν…..
      Πηγαν να ευχηθουν προφανως γιατι τους το ειπε η προεδραρα(τα απαντα των λεγομενων τους ….θα ξεκινησουν απο αυτον)
      γιατι…δεν ξερουν τι τους ξημερωνει….τους ενημερωσε καποιος?
      Ψιλα γραμματα….
      Αλλα εμεις…60%!!!…….διαχειριστειτε το οπως νομιζετε….

  4. Χαμογελατε ρε ανθρωποι… χαμογελατε !
    Μην ειστε ξινοι!!
    Εχετε και το οποιοδηποτε « φως» μεσα σας….λετε!!
    Μονο λετε….

  5. Που ειναι τουλαχιστον οι 165 του ψηφοδελτιου σας;;;
    Που ειναι οι απλοι δημοτες;;;
    Δυστυχως αποτυχαμεν!!

  6. Λιγος κοσμος για παραταξη του 60%.
    Ο Νικηταρας δεν καταλαβε πως ο κοσμος ψήφισε να φύγει ο Κυριτσης. Αν υπηρχε αλλος υποψηφιος δημαρχος το αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικο.

    • είτε το κατάλαβε και πάτησε πάνω σε αυτό για να βγει με μεγάλο ποσοστό και καταλαβαίνεις οτι μιλάμε για άνθρωπο χωρίς δισταγμό είτε δεν το είχε καταλάβει και πετουσε στα σύννεφα και τωρα θα αρχίσει να πέφτει
      Την 5ετία δεν βλέπω να την βγάζει αν θέλει να κρατήσει κάποια αξιοπρέπεια

  7. Παντως γελαω με την επικοινωνιολογο-δημοσιογραφο-γενικη υπευθυνη-συντονιστρια την στημενη φωτο με χειραψία Δημαρχου και Αβριθη. Ολοι ξερουμε για το sms για το σπασμενο γυαλι.

  8. μπορείτε να γράφετε ως τίτλο σε τέτοια άρθα το γνώστο «εδω ο κόσμος καίγεται και το …. χτενίζεται».
    Πέρα απο τα κάλαντα τα χάλια της Κω εξω τα είδατε; γενικά όχι μόνο των Χριστουγέννων; Θέλετε να μας μιλήσετε λίγο για το καράβι που δώσατε τόσα λεφτά τι δρομολόγια κάνει ; οι δρόμοι έχουν θέματα; οι δόμοι επίσης ειναι επικίνδυνοι; Με την Μαρίνα τι γίνεται ; Με τα νομικά πρόσωπα που θα έρθουν στον δήμο ποιές είναι οι ενέργειές σας ; Οι υπαλληλοι της ΔΕΥΑΚ τι θα γίνουν με το νέο μέτρο που πάνε να περάσουν; Υπαλλήλους θα προσλάβετε για εργοτάξια, δρόμους, υπηρεσίες κτλ ; Και με ποιες διαδικασίες; Με τους γιατρούς του νοσοκομείου τι γίνεται; Πάλι με ρουσφέτια ή βάλατε μυαλό… Με τις τελευταίες βρόχες φάνηκαν πολλά προβλήματα (οκ δεν ειναι όλα δικά σας αρμοδιότητα) με αυτά που είναι δικία σας αρμοδιότητα τι θα κάνετε;
    Ασ αρχίσουμε με απαντήσεις σε αυτά και έρχονται και άλλα…
    Περιμένουμε απαντήσεις που να απορρέουν απο απτές πράξεις και ενέργειες ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ δεν μας νοιάζουν οι φιλίες σας

  9. για πόσο καιρό θα τρώμε στη μάπα την οικογενειοκρατία που μας χειραγωγεί πολιτικά;

  10. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο Κ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΛΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΧΟΝΔΡΟΥ ΠΕΤΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΩΝ, ΕΝΩ Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ

  11. Βρε τριώροφε που ειναι η λαοθαλασσα; Σαν τον τιτανικο εμεινες…μονος στο πατο.
    Με την επαρση που εχεις το τελος ειναι κοντά.
    Σιφάκη επειδη εισαι άσχετος μαθε οτι αναπληρωτης δημαρχου μονο αντιδημαρχος. Αιντε ξ
    και εσυ ασχετε που θελεις δημαρχιλικι

  12. όλα έχουν μαθευτεί όσα έγιναν και όσα ήταν να γίνουν και δεν έγιναν…αρχίσατε πολύ άσχημα με τις πρώτες θέσεις που ανακοινωσες οσες φωτογραφιες και νανβγαλετε οσα εξωφυλλα και να βαλετε…ε ρε γλέντια που που έχουν να γίνουν με τους ειδικούς…

  13. Καλές γιορτές σε όλους!!!Βαρύ το 60%δεν μπορείτε να το χωνέψετε γιατί είστε βαθιά νυχτωμένοι!!!Το λυπηρό ήταν ότι ο νέος επικεφαλής της Δ.Α.ακολουθεί τα χνάρια του κοψιμιού (αρχηγού του)!!!Δεν πέρασε να ανταλλάξει ευχές με τον δήμαρχο!!!Ευτυχώς ο δήμαρχος είναι αυτοδύναμος στο Δ.Σ!!!

    • και με το αυτοδύναμος τι θέλεις να μας πεις…ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει χωρίς κριτική. δήμαρχοι είναι παίδες μην τρελαίνεστε….Δήμαρχοι απλά όχι Θεοι.
      να ηρεμήσουμε λιγακι γιορτινές μέρες… μην θεοποιητε πολλους πολλούς γιατί φανατιζεστε ολοιιιιιι

  14. ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΌΕΔΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    • αγανάκτηση, απογοήτευση και παράπονα…οχι μισος…υπάρχουν και αυτοί που βρίζουν για δικούς τους λόγους. αλλά μην ισοπεδώνεις τα επιχειρήματα και την απογοήτευση που έχουμε για αυτά που βλέπουμε. θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και βλεπουμε συνεχώς να βαδίζουμε προς τα κάτω…εσύ αν προσλαμβανες κάποιον να σου κάνει μια δουλειά και δεν έκανε ούτε το 1/3 από αυτά που σου είπε και θέλεις τι θα έκανες???? ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

  15. Και μετά θελετε να πάει μπροστά η ΚΩΣ όταν οι άνθρωποι της στάζουν χολή απλά για να αισθανθούν ανώτεροι μειωνοντας τους άλλους.
    Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι αυτόματα ξεφτιλιζονται στα μάτια όλων των άλλων.
    ΠΟΛΙΤΡΣ κ@θίκια

    • τώρα εσύ έκανες σχόλιο για το ήθος των συμπολιτών σου χρησιμοποιώντας αυτό το λεξιλόγιο ?

  16. Αυγά έπρεπε να τους πετάξουν με αυτή την εγ κατάληψη του νησιού ! Αυγά και λεμονόκουπες .αν είχαν λίγη τσιπα θα κρυβόντουσαν! Ένα νησί σκοτεινό χωρίς έναν στολισμό! Ντράπηκε και η ντροπή

  17. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.Απλα μια απορια.Οι εργαζόμενοι που πάνε σε τέτοιες εκδηλώσεις πληρώνονται το μεροκάματο και από ποιον;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ