Σε εορταστικό κλίμα με πολύ κόσμο το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του δέντρου στην Καρδάμαινα

6
13042
Συνεργάτης aegeanews.


Σε Χριστουγεννιάτικο – εορταστικό κλίμα με πολλά παιδικά χαμόγελα, μουσικές, γεύσεις και κάλαντα  πραγματοποιήθηκαν στην Καρδάμαινα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την συμμετοχή όλων των συλλόγων και των σχολείων της περιοχής σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα και τον ΔΟΠΑΒΣ.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την συμμετοχή τοπικών φορέων και σχολείων σε ποικιλία διάφορων ειδών  που έγιναν ανάρπαστα, έδωσε για άλλη μια φορά χρώμα, άρωμα, ήχους και εικόνα εορτών.

Ακολούθησε η πολύ ζεστή και όμορφη  εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με την συμμετοχή για άλλη μια φορά της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα, της χορωδίας ΑΡΙΩΝ,  καθώς και της παιδικής χορωδίας που αποτελούσαν παιδιά της έκτης του Δημοτικού Καρδάμαινας, με κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωπα.. στο ζηπαρι είχε πυροτέχνημα και στο πυλι τίποτα!!!! γιατί ρε μάγκες αυτη η αντιμετώπιση στο πυλι;;;; ήταν πολύ δύσκολο να ρίξετε και να χαρούν τα παιδιά ε;

    • ΤΕΟΝΤ@ΣΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΣΑΣ Κ@Τ@ΥΡΑΕΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩ… ΒΡΕΧΕΙ.

      ΒΡΕεεεεεεέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ, είχαμε μαζέψει και όλους τους ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ της Κω ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΖΕΣ… ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, στην Μητρόπολη θα γίνει ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ μπας και προκάμετε την Πρωτοχρονιά….

    • ούτε στην αντιμαχεια έριξαν πυροτεχνηματα… δεν είστε οι μόνοι… εμείς είμαστε ανύπαρκτοι..

  2. εντωμεταξύ οι δημοσιογραφοι δεν βλεπουν τις απουσιες απο τα στελεχη Νικηταρα; Ποιοι μιλανε για επαρση Νικηταρα και αλλαγη του προσωπου του. Ποιος ειπε εγινε χειροτερος του Κυριτση; Γιατι επελεξε αυστηρα μονο τρεις συνεργατες,δυο εκλεγμενους και μια που αξιοκρατικα θα πιασει δουλεια στο δημο απο πρωτη του χρονου;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ