Μύρισαν Χριστούγεννα στο εορταστικό παζάρι και στο άναμμα του δέντρου στο Πυλί

4
13139
Μύρισαν Χριστούγεννα στο εορταστικό παζάρι του Πυλίου το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού!
Οι σύλλογοι έβαλαν το περίσσιο ταλέντο τους και γέμισαν τους πάγκους με σπιτικά εδέσματα, χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι και ζεστά ροφήματα!
Οι νεαρές χορεύτριες του Μ.Π.Σ ΑΠΕΛΛΗ και της δασκάλας τους Ειρήνης Τσαλαπατάνη, έκλεψαν την παράσταση με ένα μοντέρνο χριστουγεννιάτικο χορευτικό!

Πολύς ήταν ο κόσμος που μετά το παζάρι , απήλαυσε και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πυλί!

Όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Πυλίου και από τη Φιλαρμονική της ΔΕ Κω, συνέθεσαν ένα γιορτινό κλίμα,  το οποίο όλος ο κόσμος χρειάζεται για να αισθανθεί τη ζεστασιά των Χριστουγέννων!

Πηγή: https://www.kostv.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πόλη της Κω είναι μια έρημη, σκοτεινή, καταθλιπτική πόλη.Με την δύση του ηλίου δεν κυκλοφορεί άνθρωπος.Στολισμος δεν υπάρχει.Τα μεγάφωνα κλειστά.Καμθα εκδήλωση για παιδιά ή ενήλικες.Κριμα,το διαδίκτυο δείχνει πως γιορτάζει ή Ελλάδα.Θα μπορούσε να υπάρξει στολισμός με φώτα όπως παλιά;Θα μπορούσε να είχε έρθει ένα καρουζέλ ή οτιδήποτε για τα παιδιά;Θα μπορούσαν να γίνουν εκδηλώσεις ανάλογες με αυτές που βλέπουμε στην υπόλοιπη Ελλάδα;Θα μπορούσαν να παίζουν μουσική τα πολυδιαφημισμένα μεγάφωνα;Τα μαγαζιά άδεια, τόσο τα εμπορικά όσο και της εστίασης.Γιατι; Κατάντησε η Κως τουριστικό μόνο νησί.Κριμα κύριοι.Ειστε στεγνοί από ιδέες.Πηρατε τα λεφτά του κόσμου και την κάνατε για διακοπές Χριστουγέννων.Εμεις εδώ στα σκοτάδια.Ειστε άχρηστοι και ότι και αν λένε οι πανωμεριτες έχουν απόλυτο δίκιο.Ντροπη σας…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ