ΟΡΑΜΑ: Είμαστε περήφανοι που το φασιστικό καθεστώς του Κυριτσιστάν μας θεωρεί δακτυλοδεικτούμενους

50
2565

Είμαστε περήφανοι που το φασιστικό καθεστώς του Κυριτσιστάν μας θεωρεί δακτυλοδεικτούμενους
Ναι κυρίες και κύριοι της δημοτικής πλειοψηφίας και λοιπά δεκανίκια δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση και ομοιότητα μαζί σας.
Δεν διαπραγματευόμαστε τις αρχές και τις αξίες μας όσο και να είναι το υποτιθέμενο κόστος. Αυτοί που πρέπει να παλέψουν με τη συνείδησή τους (αν έχουν) είναι όσοι χτες συνέβαλαν στο θέατρο του παραλόγου και σε μία απόφαση φιάσκο του δημοτικού συμβουλίου που άλλο ήταν το θέμα της ημερήσιας διάταξης, άλλο θέμα εισηγήθηκε ο παραιτηθείς πλέον κος Κυρίτσης και άλλο θέμα σας ζήτησε να ψηφίσετε στο τέλος.
Ακόμα και τα πρόβατα θα είχαν αντιδράσει…
Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από τις «φούστες» κανενός φορέα… ή είσαι δημοτική αρχή και ηγείσαι του τόπου αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες που σου αναλογούν ή μετατρέπεσαι σε διακοσμητική γλάστρα…
Ίδια τακτική με τα γεγονότα του περασμένου χειμώνα… «τραβάτε εσείς μπροστά να φάτε το ξύλο και εγώ από τις Βρυξέλλες θα κάνω τον ωραίο…», μωρέ ηγέτης να σου πετύχει!!!
Ευτυχώς για τον τόπο και δυστυχώς για εσάς, σας έχουν πάρει χαμπάρι. Όλοι οι Κώοι και οι Κώες γνωρίζουν πλέον ποιος «έκαψε» το νησί το καλοκαίρι του 2015 και μαζί τη σεζόν του 2016.
Όλοι γνωρίζουν ποιος έστειλε στα αζήτητα την υπόθεση Ryanair, ποιος άφησε το νησί χωρίς τουριστικό φορέα, ποιος μειώνει τη χρηματοδότηση για την προβολή και διαφήμιση του νησιού, ποιος αυξάνει κάθε χρόνο τους φόρους και ποιος ετοιμάζεται να καταργήσει την Αντιδημαρχεία Τουρισμού, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του ΒτΚ.
Αυτό είναι για εσάς η τουριστική Κως και έτσι την προστατεύεται. Παραλάβατε το νησί το 2014 με ρεκόρ αφίξεων και μέσα σε δύο χρόνια το στείλατε στα αζήτητα για να μπορεί να ταιριάζει με το ανύπαρκτο πολιτικό σας ανάστημα.
Όχι κυρίες και κύριοι και λοιπά δεκανίκια, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη… θα μας βρίσκετε μπροστά σας σε κάθε βήμα μέχρι την τελική ήττα σας που έρχεται καλπάζοντας…
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

50 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΞΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ

  ΙΩΑΝΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.

  • ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ τα υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος, δεν συνεργάζεται η λολή όταν της κάνουν 2 στρατόπεδα ΛΑΘΡΟ δίπλα στο σπίτι της.

   Εάν φυσικά πιστεύουν ότι το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ είναι για το συμφέρον της Κω να βγουν και να το πούνε καθαρά. Εγώ πιστεύω ότι η στάση τους είναι ΕΝΤΟΛΗ του ΣΟΥΡΑ που στηρίζει πάντα τους ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ ελπίζοντας να αναστηθεί πολιτικά σε πόστο της φασιστοαριστερής κυβέρνησης…

  • Κατάντησαν τα σαλεμένα ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ της πολιτικό-οικονομικής συνεργασίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΣφΥΡΙΖΑ - ΣΟΥΡΑ με αλαξ@......

   Κατάντια, ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα, στηρίζουν αυτούς που τα οικονομάνε από τα στρατόπεδα, το προσφυγικό, την σίτιση των ΛΑΘΡΟ και από ΜΑΜ, ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑ…

   • ΜΑΜ, ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑ είναι αυτά που απολαμβάνει η από το προσφυγικό.

    Δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες χωρίς τσίπα να βάζουν μπροστά μόνο το προσωπικά τους συμφέροντα και όχι το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

    • ηρεμείστε λίγο βρε παιδιά εκεί στο όραμα. Σοβαρευτείτε. τι είναι αυτά που γράφετε; Κρύψτε τον πανικό σας. Είναι δυνατόν να αποκαλείτε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους πρόβατα; σοβαρούς και έντιμους ανθρώπους; σοβαρευτείτε λίγο. Κάνετε κακό στην παράταξή σας πρώτα-πώτα κι εμείς σας θέλουμε για αντιπάλους. ηρεμείστε! έλεος πια.

    • οικονομικά χοντρά από ΜΑΜ, ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑ….

  • ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ ΈΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ; Μια πρόταση λογική αντί για χολή και ξερατά;

   Ας μας πει η παλαβή ποια απόφαση θα έπρεπε να πάρει το δημοτικό συμβούλιο χωρίς υπερφυγές και προτάσεις ψηφίζοντας μόνο βλακώδεις προτάσεις για αντιπολίτευση στις αποφάσεις του ΚΥΡΙΤΣΗ.

   • Μόνο που δεν συνοδεύει τις στιλιστικές της επιλογές με εκείνες τις πολύχρωμες τσάντες που ήταν το φόρτε της Μπετιέ αλλά προτιμά πουά ασπρόμαυρα σαν εξαγριωμένο αρκουδάκι Πάντα…

    • ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΣΤΑ ΣΑΣ,Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ Σ@ΑΤΑ ΕΙΣΤΕ,ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ..»ΦΤΥΝΕΤΑΙ»ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ,ΦΤΥΝΕΤΑΙ..ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ?ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΕ?ΟΥΤΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ.
     ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ..ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤ’ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ.ΡΟΥΦΑ..ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΚΑΛΟΦΑΩΜΕΝΗ ΣΑΣ!!!

   • ο δημος πρεπει να εχει λόγο και ρολο η λογική του ποντιου πιλατου ηταν καταστροφικη .

    Θα σε πάω δυο χρόνια πίσω, Η ιωάννα πρότεινε ΚΕΠΥ, ι Αν τότε ο Κυρίτσης είχε τα αρχ….να το κάνει στον σκουπιδότοπο της Κω που προτειναν δεκα φορεις σήμερα ισως τα πραγματα να ηταν αλλιως.

  • ΟΛΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.

   • ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

   • φιλε αν το μετρο σου ειναι ο κυριτσης νομιζω οτι ειμαστε στον πατο

   • ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΙΩΑΝΝΑ; Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

 2. Ο γνωστός ιστότοπος αποκάλυψε εσωτερική επικοινωνία της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, σύμφωνα με την οποία οι αμερικάνοι είχαν την πληροφορία πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε μυστική συνάντηση του με τραπεζίτες είχε αποκαλύψει το σχέδιο…υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
  ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  netakias. https://hellasforce.com/2017/03/01/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%B5%CF%85/

 3. συνεργασια δημου αστυνομιας χρειαζεται για την καλυτερη αντιμετωπιση του

  μεταναστευτικου για να διασωθει ο τουρισμος.ο κυριτσης μονο βλακειες και αρλουμπες λεει και κανει.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 4. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ

 5. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

 6. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 7. ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

 8. o δημαρχος ενδιαφερεται μονο για τα μεγαλα ξενοδοχεια inclucive για αυτο εδιωξε την ryanair με αποτελεσμα

  να εξοντωσει τα μικρα ξενοδοχεια επιχειρησεις εστιατορια κλπ ολες τις μικρες επιχειρησεις.επι πλεον επεβαλε φορους στις επιχειρησεις!!!μετα με την βασω ξεχαρβαλωσαν την ΚΕΑΣ και δεν ερχονται τουριστες στην πολι.κρανιου τοπος το καλοκαιρι το κεντρο.εδιωξε και τα κρουαζιεροπλοια και αποτελειωσε την αγορα.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΧΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

 9. τα αχρηστευσατε τελειως.Να τα πληρωσετε απο την τσεπη σας.Ψευτομαγκες.

 10. σχέδιο Μούζαλα πυροδοτεί κοινωνική έκρηξη: 10 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν σε διαμερίσματα!

  Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ερμηνευτικές ικανότητες για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να εγκαταστήσει επί μονίμου βάσης τους λαθρομετανάστες στην Χώρα μας και να τους νομιμοποιήσει με διάφορες πλάγιες μεθόδους.

 11. Ας πάμε λοιπόν στο θέμα των Ευρωπαίων ηγετών δηλ. των Γερμανών των Γάλλων κ τ.λ οι οποίοι κάνουν αρνητική κριτική στο κ. Τραμπ για την απόφαση του να προστατεύσει τα σύνορα του από τους λαθρομετανάστες καθώς και να ελέγχει πιο αυστηρά όσους προέρχονται από χώρες που έχουν σχέση με την Μουσουλμανική τρομοκρατία.Υποκριτές και μαϊμού ανθρωπιστές κατηγορούν τον Τραμπ ως απάνθρωπο και εθνικιστή όταν οι ίδιοι εδώ και ένα χρόνο σχεδόν έχουν κλείσει τα δικά τους σύνορα αλλά και των χωρών δορυφόρων τους (Σκόπια, Βουλγαρία) αναιρώντας τις δικές τους συλλογικές επίσημες αποφάσεις που μιλούσαν για αναλογικό μοίρασμα των προσφύγων σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
  Έτσι άφησαν επί της ουσίας στο έλεος των Τούρκων και των εν γένει λαθρομεταφορέων την Πατρίδα μας αλλά και την γείτονα Ιταλία.

 12. Μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Βόρειοι υποτακτικοι τους όταν εδώ και χρόνια έφτιαξαν στα μέτρα και για τα συμφέροντα τους ένα αιμοσταγή οργανισμό την περίφημη Ο.Ν.Ε με απώτερο σκοπό να ξεζουμίσουν και να υποτάξουν των Ευρωπαϊκό νότο.Φίλες/οι νομίζω ότι εδώ ταιριάζει απόλυτα αυτό που είχε πει κάποτε ο γνωστός Αμερικανός Frank Herbert (συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας) ότι «Οι εχθροί σε κάνουν δυνατότερο, οι σύμμαχοι πιο αδύναμο».
  Υποσημείωση.Καλό είναι να επισημάνω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι οι μέχρι τώρα Αμερικάνικες ηγεσίες (τις οποίες προ πολλού έχει καταγγέλει ο νυν πρόεδρος) αλλά και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους για τα συμφέροντα και τις γεωπολιτικές τους επιδιώξεις δημιούργησαν τους πολέμους και τις τρομοκρατικές ομάδες που ανάγκασαν τους πρόσφυγες να μετακινηθούν.Επίσης ξέρουμε καλά ποιους εξυπηρετεί η λαθρομετανάστευση η οποία αν δεν γίνει κάτι άμεσο και δραστικό θα αλλοιώσει δια παντός όλη την Ευρώπη σε Βορρά και Νότο!

 13. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ,ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ?ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ,ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ?ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΤΕ? ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ?ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΕΙΠΕΣ ΤΑΧΑ ΤΑΞΙΔΙ?ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

 14. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΣΚΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ.ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Δημαρχε διωξε τους λαθραιους διωξε τις μκο ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.
  ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!!!!ΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.

 15. ΙΩΑΝΝΑ, με το χαμένο παραδάκι των παραγωγών της ΒΙΜΕΛ έχουμε κάτι νέο;;; ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΟΙ ΣΦΗΚΕΣ;

  Το καφενείο, περιουσία των δημοτών, δωρεάν από το ΣΟΥΡΑΜΑ σε κουμπάρες , θεωρείς ότι πρέπει να παρέχεται δωρεάν όπως η Αίγλη σε συγγενείς, φίλους και κολλητές του ΣΟΥΡΑ;;;

 16. Το μονο που εχει να δωσει ο Κυριτσης σ αυτο το νησι ειναι το μισος και η εμπαθεια που εχει αυτος και οι ομιοι του!

 17. Mπράβο παιδιά η κοινωνία θέλει την αλήθεια. Η Ιωάννα έχει τα κότσια.

 18. Δυο μήνες πριν βγει το ΦΕΚ το είπε στο Πυλι ο απερχόμενος Κυριτσης στη
  λαϊκή συνέλευση.Μας κοροϊδεύει όλους!!!!!

 19. Κυριτση πες αλεύρι ο Κρουσκος σε γυρεύει.Εχασες την απευθείας ανάθεση .Παει το…μέλι.Εκανε τον διαγωνισμό στις 14 του μήνα και κάλεσε
  τους
  Φορείς στις
  15 όχι στο προαναχωρησιακο.Υποκρισια κοροϊδία Κυριτση .

 20. Για να μπορείς να πιάσεις τον κυριτση έστω και στο μικρό δακτυλάκι του ποδιού του πρέπει να φας πολλα ψωμιά Ιωάννα του ΣΥΡΙΖΑ …. ο κόσμος σε θέλει αγρότισσα . Μόνο για εκεί κανεις

  • ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΗΝ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΤΗΣ RAF.ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ.ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ «ΧΟΡΤΑΣΕΙ»ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΕΣΕΙΣ,»ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ»ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ,ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΗ «ΒΡΩΜΑ»,ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΤΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ!
   ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΟΦΑ»ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ..ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ??ΟΧΙ!!!ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ!!ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!

 21. φιλε αν το μετρο σου ειναι ο κυριτσης νομιζω οτι ειμαστε στον πατο

 22. σχέδιο Μουζάλα πυροδοτεί κοινωνική έκρηξη: 10 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν σε διαμερίσματα!

  δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μουζάλας. «Σήμερα στέλνουμε στην Ευρώπη πλάνο το οποίο προβλέπει μέσα στο 2017 να κλείσουν “camp” και να μεταφερθούν 10.000 άτομα σε διαμερίσματα, με στόχο μέσα στο 2018 να μείνουν ελάχιστα», δήλωσε ο Μουζάλας, φανερώνοντας έτσι τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών σε διαμερίσματα.
  Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι θα σημαίνει η υλοποίηση μιας τέτοιας υπόσχεσης, η οποία θα δικαιώσει την κλασσική ρήση «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».Οι λαθρομετανάστες θα «πλημμυρίσουν» τις πόλεις, ενώ ταυτόχρονα θα δοθεί το σήμα σε κάθε… ενδιαφερόμενο ότι το επόμενο στάδιο μετά τα «hot spots» για κάθε επίδοξο λαθρομετανάστη, ο οποίος θα περάσει παράνομα τα σύνορά μας θα είναι η διαμονή του σε διαμερίσματα, με χρήματα φυσικά που δεν θα πληρώσουν οι ίδιοι.Είναι αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει ως «κράχτης» για την έλευση και νέου (ανεξέλεγκτου) κύματος λαθρομετανάστευσης, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις νέες περιπέτειες που περιμένουν την Ελλάδα και τον Λαό της.

 23. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ? 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ?ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ -ΒΡΥΞΕΛΕΣ?

  Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.

 24. ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ;

 25. Ελεος .Καλα να μιλανε ετσι εδω οι σχολιαστες αλλα η παραταξη του Οραματος να λεει το Δημαρχο φασιστα?Εμεις οι πλειωψηφια που τον διαλεξε και απο οτι ξερω ειναι ακομα περισσοτεροι ειμαστε φασιστες κυρα μου?Αυτοι που ψηφισαν εσενα ειναι οι δημοκρατες?Επιτελους σοβαρευτητε.Δεν ειμαστε ολοι ηλιθιοι .

  • ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ/ΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ, ΑΓΑΠΗΤΕ Η ΑΓΑΠΗΤΗ!!
   ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ..Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ..ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ «ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ» ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ, ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ.ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

 26. ΖΩ ΣΤΗ ΚΩ 19 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΩ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑ ΡΟΥΦΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΓΝΩΣΕΙΣ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΩΤΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΤΛ

 27. όσα του καταλογίζεις έχεις χίλια δίκια,αλλά αυτή η στάση με το προαναχωρησιακό σε αφήνει γυμνή..δεν κάνεις ούτε και συ για Δήμαρχος..γιατί δεν κρατάς μια πισινή στην περίπτωση που βγούνε αληθινοί αυτοί που δίκαια φωνάζουν…Αλήθεια έχετε Plan B σε περίπτωση που δημιουργηθούν έκτροπα,ληστείες,βιασμοί,φασαρίες,που δεν μπαίνουν μέσα στα κελιά,που τριγυρίζουν κοπαδικά έξω,αναστατώνοντας όποιους τουρίστες δεν έχουν κλειστεί σε All Inclussives?Για πείτε μας το πλάνο σας αν διαψευστείτε….

 28. κυριτσης εδιωξε την RYANAIR τα κρουαζιεροπλοια ερημωσε την πολι εσπειρε την καταστροφη

  ερημωσε την πολη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.