Με τη δέουσα ευλάβεια και κατάνυξη τα θυρανοίξια του νέου Ιερού εξωκκλησίου του Αγίου Γεωργίου, της οικογένειας Γ. Αγρέλλη στο Μαστιχάρι

0
13813


Με τη δέουσα ευλάβεια και κατάνυξη παρουσία πολλών προσκυνητών τελέστηκαν απόψε από τον Σεβασμιώτατο τα θυρανοίξια του ιερού εξωκκλησίου της οικογένειας Γεωργίου Αγρέλλη και Βαλεντίνας Φώτη στο Μαστιχάρι.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο πανοσ. Στρατιωτικός Αρχιμανδρίτης π. Σοφρώνιος και ο εφημέριος της ενορίας Ευαγγελίστριας Μαστιχαρίου όπου υπάγεται το ιερό εξωκκλήσι π. Νικόλαος Γρύλλης.

Ο Σεβεμιώτατος ευχαρίστησε τους κτήτορες και τον π. Νικόλαο για το έργο τους και τόνισε πως ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Μαστιχάρι μπορεί να γίνεται συνδυαστικά τόσο στο παλαιό όσο και στο νέο εξωκκλήσι, χαρακτηρίζοντας τον καβαλάρη Άγιο ως ταχύτατο κομιστή των δεήσεών μας προς τον Κύριο.

Εκ μέρους της οικογένειας των κτητόρων ο κ. Γιώργος Αγρέλλης ανέφερε ότι ήταν ένα τάμα το οποίο εκπληρώθηκε ενώ ο κόσμος τιμά τον Άγιο πάντα στον εορτασμό του Αγίου και πως το εξωκκλήσι θα παραμένει ανοιχτό και επισκέψιμο για όλους τους προσκυνητές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ