+160 άτομα απόψε στο ΚΥΤ Κω | 80 από Κάλυμνο μέσω Μαστιχαρίου & άλλοι 80 βγήκαν στο Ψαλίδι

18
19934

Μιας και η κατάσταση έφτασε σε οριακό σημείο έφυγαν απόψε από το ΚΥΤ Κω για Αθήνα 220 άτομα με το πλοίο της γραμμής.

Ξεπέρασε πλέον τις 4000 κόσμο το ΚΥΤ Κω, καθώς απόψε έφτασαν άλλα 160 άτομα.

80 από Κάλυμνο μέσω Μαστιχαρίου και άλλοι 50 που βγήκαν απόψε στο Ψαλίδι (30+20 + 30 λίγο αργότερα σε τρεις δόσεις).

-Άλλη μια χαρακτηριστική ανάρτηση από κάτοικο της περιοχής Αγίου Νεκταρίου Κω πριν από λίγο:

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια ….Δεν σας κάνουν οι στρατιωτικοί, λιμενικοί, αστυνομικοί γενικά οι άνθρωποι που δεν είναι ντόπιοι…Αλλωστε ντρέπομαι που ακόμη και σήμερα με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας!!!! ασχολούμαστε με το πορτοφόλι ορισμένων Δημοσίων υπαλλήλων….Ενώ εμείς οι ΚΩΟΙ δουλεύουμε σκληρά 4-5 μήνες και τον χειμώνα, δεν βρίσκεις θέση να καθίσεις σε καφετέρια. Ακόμη Κύριοι υπάρχουν άνθρωποι που πονουν και αγαπούν αυτόν τον Ευλογημένο τόπο όπως η Κως!!!Η Κως δίνει δουλειά σε χιλιάδες κόσμο.Αντε να φυλάξετε εσείς με μόνη προστασία 1κρανος και ένα όπλο που απαγορεύεται να πυροβολήσεις.Εμεις βιώνουμε στο πετσί μας τον Φόβο εδώ και αρκετά Χρόνια όταν οι δικοί μας άνθρωποι φυλούν χωρίς προστασια.Να στρέψετε το δάχτυλο σας και να αναρωτηθείτε εσείς τι κάνατε προσωπικά για το νησί σας τόσα χρόνια???Τι κάνετε για τα παιδιά σας,τι θα αφήσετε σε αυτά? Φυσικά δεν εννοώ την περιουσία … Εννοώ τον τόπο αυτό!!!! Συμβουλή κάνετε επιτέλους την αυτοκριτική σας όλο οι άλλοι φταίνε….Εμείς κανένα μερίδιο ευθύνης . . Ντροπή σας,αισχος .

    • Μάλλον δεν γνωρίζετε καλά τη διαφορά ένστολου και πατριώτη. Ο πρώτος λειτουργεί μισθοφορικά κι ο δεύτερος με τη ψυχή του. θέλετε να σας πω στην κρίση των Ιμίων πόσοι ένστολοι είχαν αιτηθεί άδειας να φύγουν από το νησί; Ξέρετε ποιοι πήγαν στη πρώτη γραμμή; Οι Κωοι επίστρατοι, έφεδροι και εθνοφύλακες. Σταματήστε τη καραμέλα του ένστολου που κινδυνεύει,όλοι ξέρουμε πως μπαίνουν στα σώματα για τον μισθό, τα επιδόματα και τις εκπτώσεις από επιχειρήσεις,τις λέσχες,τα ενοίκια κλπ. Στην πρώτη γραμμή θα πάνε και πάλι οι πολίτες, οι επίστρατοι και αυτοί που το λέει η καρδιά τους. Αν αναρωτιέστε τι έκαναν οι Κώοι τότε στην αντίδραση για τη δημιουργία του Χοτ Σποτ ρωτήστε τους ένστολους που έστειλε η κυβέρνηση να μας ριμάξουν στο ξύλο και στα χημικά. Αυτοί όμως καλά πληρώθηκαν για τις υπηρεσίες τους και έφυγαν, όπως φεύγει και κάθε ένστολος από το νησί όταν του έρθει η μετάθεση για πιο κοντά στο χωριό του. Οι Κωοι όμως είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ να φυλάμε Θερμοπύλες!

  2. Κούλη ξεφραγο αμπέλι την έκανες την χώρα.Μπορει να έκλεισες τα σύνορα στον Έβρο αλλά άνοιξες την κερκόπορτα στη Λέρο και την Κω.Ποσα είπαμε;;41% και 66%;;;λουστειτε τα χάλια σας τωρα

  3. Τι περιμείνουν οι αρχές για να αντιδράσουν να μας πάρουν τα σπίτια
    Φτιάνει πια αυτή η κατάσταση

  4. Μπράβο καθίστε γράψτε τα παράπονα σας απ το πληκτρολόγιο και αφήστε τους να μπαίνουν άνετοι στην χώρα μας

  5. Μπορούμε επιτέλους όλοι μαζί στο νησί να ενωθούμε και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, με το να τσακωνομαστε δεν βγάζει πουθενά..Εφόσον κανένας από τους εκλεγμένος δεν περνει θέσει ας κάνουμε κάτι εμείς ώστε να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα το πρόβλημα που έχουμε

    • Μονο αυτη ειναι η λυση. Οι φωνές μεταξύ μας δίνουν χρόνο στους λαθρομετανάστες να μπαίνουν. Αλλά πρέπει όλοι μαζί. Ενωμένοι.

  6. Προς πατριώτη με Σεβασμό!!!Μάλλον έχετε μπερδευτεί λιγάκι …..Οι πατριώτες θα φανούν Κύριοι… ελπίζω να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα των Ιμίων εννοώ…Πάντως οι επιστρατοι και σε όσους κάποιες φορές έχει ζητηθεί να εμφανιστούν ξανά …η πλειοψηφία τους δεν εμφανίζεται ποτέ όταν ζητηθεί ίσως είναι φυσικό,άλλοι πονάνε την μέση τους,άλλοι το δόντι,άλλοι εκτός Κω…αλλοι επαγγελματίες δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους και καταλήγουν οι ελάχιστοι, ίσως αυτοί να είναι οι πατριώτες που λετε!!Τότε λοιπόν να φύγουν όλοι οι ένστολοι από το Νησί αστυνομικοί, λιμενικοί, στρατιωτικοί και να μείνουν να φυλάξουν Θερμοπύλες οι Πατριώτες!!! Άλλωστε οι πατριώτες όπως λέτε το λέει η ψυχή τους!!!Δεν θα χρειαστεί να σας γίνει και καμιά έκπτωση για τις υπηρεσίες σας…..Α και να σας πω κάτι… Εσείς δεν θα μπορούσατε να επιβιώσετε με τις αποδοχές των ένστολων έχετε μάθει στα πολλά!!! Μάλλον αυτοί που κατά διάφορες περιόδους χάνουν την ζωή τους εν ώρα Υπηρεσίας είναι κακοί Μισθοφόροι…..Όλα γύρω από το χρήμα όλα.. Έχετε δίκιο δεν υπάρχουν Έλληνες που το λέει η ψυχή τους είναι λίγοι…

  7. εμετός. σύνορα δεν υπάρχουν. ξεφραγο αμπέλι. τελευταία γραμμή προάσπισης πλέον οι χερσαίες δυνάμεις.. αφήστε να αναλάβουν την φύλαξη..

  8. Επαναστάτες του πληκτρολογίου όπως πάντοτε….. ουσιαστική δράση κανένας και τίποτα σε οποιοδήποτε θέμα μας έχει απασχολήσει και επηρεάσει διαχρονικά….με κοινοποιήσεις και τουίτς δεν σώθηκε κανένας….

  9. Πάρτε μέτρα τώρα αρμόδιοι το νησί θα γίνει Γάζα δώστε τέρμα στους γιαχαμπιμπιδες διαφορετικά την έχουμε μαμηση!!

  10. Οι λαθρο των hotspot.. Και θα εκτεθει η κως,,, δεν θα το ξαναπροτιμησουν για διαμονη το ξενοδοχειο της κω5*,, θα πανε στης λεσβου… Προσβολη για την κω…. ..ο διεθυντης εκει του ξενοδοχειου του πυλιου HOTSPOT 5* δεν κανει κατι???

  11. ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΚΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ …….ΟΛΟΙ ‘ΑΡΧΟΝΤΕΣ’ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ !!! ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Γ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Τ Π Ο Τ Α !!!!!!!!!!
    Η ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
    ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ HOT-SPOT.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.( ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ)
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ?????????????????

  13. κι έχουμε τους καραγκιόζης υπουργούς Καιριδής κλπ να λένε δεν πέρασε ούτε ένας μετανάστης αυτό το μήνα στην Ελλάδα!!! τους γ…ς η οχι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ