Νέος Πρόεδρος Κω ο Σάκης Χατζηπέτρος + 1 έδρα η Ισχυρή Κως | Ανατροπή από την ένσταση και την επανακαταμέτρηση

38
43109

Ανατροπές τόσο στην κατανομή των εδρών στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και στο Τοπικό συμβούλιο Κω φέρνει η ένσταση που κατέθεσε η Ισχυρή Κως και η επανακαταμέτρηση που ζήτησε με αφορμή τα πολλά άκυρα ψηφοδέλτια που υπήρξαν.

Όπως έγινε γνωστό από την επανακαταμέτρηση προκύπτει ότι νέος Πρόεδρος στην Δημοτική Κοινότητα και το τοπικό συμβούλιο Κω είναι ο Σάκης Χατζηπέτρος (ήταν μόλις 8 σταυρούς πίσω από τον νυν Πρόεδρο Κώστα Σουρασή και είχε αρκετά άκυρα ψηφοδέλτια με σταυρό στο όνομά του τα οποία και κρίθηκαν έγκυρα, αυξάνοντας και το συνολικό ποσοστό της παράταξης που πλέον πιάνει το 60% και κερδίζει μια επιπλέον έδρα).

Και αλλάζει η κατανομή στο τοπικό συμβούλιο Κω όπου η ισχυρή Κως κερδίζει μία έδρα (συνολικά 8 αντί 7) την οποία χάνει η Δύναμη Αλλαγής.

Επίσης στο δημοτικό συμβούλιο η Ισχυρή Κως κερδίζει σίγουρα 1 έδρα (πιάνει το 60%) αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν θα την πάρει στην ΔΕ ενότητα Κω (οπότε εκλέγεται ο Γ. Θεοφιλίδης και χάνει την έδρα η Β. Πη) ή από την ΔΕ Ηρακλειδών (οπότε εκλέγεται ο Ν. Χατζηνικολάου και χάνει την έδρα ο Γ. Καματερός).

Τα επίσημα αποτελέσματα θα υπογραφούν και θα ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή.

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τους συμβούλους σου και τρώγονται για το προεδριλικη τι μας περιμένει

  2. ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

  3. Δεν ξέρω με τι να χαρώ περισσότερο. Να κερδίσει την έδρα ……. ή να μην ξαναδώ τη φάτσα ,,,,,,, στο Δημοτικό συμβούλιο

    • ΦΑΣ ΔΕ ΦΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ! Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΥΒΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ’ΚΑΤΣΕ ΒΑΡΥΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΧΩΝΕΥΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  4. δεν ζήτησε ο Σάκης καταμέτρηση αλλά η παράταξη …ο Σάκης δεν κάνει τέτοια και δεν έχει θέμα στο να είναι πρόεδρος…είναι πολύ απλός και ταπεινός

  5. Ο Θεός να βάλει το χέρι του τα επόμενα 5 χρόνια για το νησί μας.Έχουμε μπλέξει με άσχετους.Θα μου πεις έτσι και αλλιώς δεν ψηφίσαμε για τα έργα και τι δουλειά τους,αλλά επειδή ήταν καλοί άνθρωποι.

  6. Αχόρταγοι και απαράδεκτοι είστε όλοι της ισχυρής κω κρίμα γτ πέφτει ξεπούλημα κανονικό πάει το νησί φαντάσου τι γίνεται με τόσο μαγείρεμα για να πάρουν ακόμα έναν μισθό ντροπη σας…ο δήμαρχος σας τι λέει ;;;όχι ξέχασα δεν λέει κάτι !!!!!!κουμάντο μόνο οι δικηγόροι που ξέρουν καλά !!!!!!

  7. άντε να πάνε σπίτια τους όλοι που θα πληρώνει ο κόσμος πεντακόσια ευρώ τκαθε μήνα τους λεχρίτες του κοψιμιου ρε ουστ

  8. η διαφάνεια δεν υπάρχει . ότι να ναι ίσα για να πάρουνε ένα μισθουλακο παραπάνω . επάγγελμα σου λέει δημοτικός σύμβουλος αλλά πώς;

  9. Αυτός που θέλει να τα έχει με όλους καλά εμένα με υποψιαζει Η ότι είναι εντελώς ανίδεος Η ότι είναι πέρα βρέχει πολύ πέρα βρέχει

  10. Αγαπάμε Σάκη! Το καλύτερο παιδί. Απλός, προσιτός, φιλότιμος, βοηθάει ανιδιοτελώς. Σάκη είσαι ο καλυτερότερος!

    • Τώρα τι σχέση έχει ένα καλό παιδί σε μια θέση για την οποία όπως ο ίδιος έχει δηλώσει,δεν έχει ιδέα;

  11. Προτείνω στις επόμενες εκλογές να φέρετε δικαστικούς αντιπροσώπους και εφορευτικές επιτροπές από το εξωτερικό,αφού δεν εμπιστεύεστε τους έλληνες.Προτείνω επίσης το παράβολο της ένστασης επανακαταμέτρησης ψήφων να είναι πάνω από 10.000 ευρώ.

  12. Σου είπαν ήταν ευκαιρία να λύσουμε το Σκοπιανό,σου είπαν ήταν ευκαιρία με τα εμβόλια να κερδίσουμε ανοσία,σου είπαν ήταν ευκαιρία μετά τα Τέμπη να βάλουμε σε σειρά το σιδηρόδρομο,τώρα σου λένε ότι είναι ευκαιρία να προχωρήσουμε με τα ελληνοτουρκικά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ