Ρόδος: Γέμισε με μετανάστες πάλι το κέντρο της πόλης

12
27053

Αύξηση παρουσιάζουν και πάλι οι ροές αλλοδαπών από τα τουρκικά παράλια στο νησί μας, με αποτέλεσμα άνδρες, γυναίκες και παιδιά να έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης της Ρόδου!

Μάλιστα, ορισμένοι απ’ αυτούς, μπαίνουν ακόμη και στα δικαστήρια της Ρόδου, ζητώντας άσυλο!
Οι αλλοδαποί προερχόμενοι από τα γειτονικά παράλια, «διαμένουν» ξανά στο πάρκο δίπλα από το Ταχυδρομείο αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες καταγραφής τους και να προωθηθούν σε κάποιο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή», οι αλλοδαποί – μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά και βρέφη- ζήτησαν να επισπευθούν οι διαδικασίες για τη μεταφορά τους. Οι ίδιοι είπαν, πως στην πλειοψηφία τους είναι οικογένειες, ενώ τόνισαν πως ανάμεσά τους υπάρχουν και άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά και καρκινοπαθείς.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Ροδιακή», οι οποίες λήφθηκαν χθες το μεσημέρι, την ώρα που στην πόλη μας έβρεχε καταρρακτωδώς και οι άνθρωποι αυτοί παρέμεναν στο συγκεκριμένο πάρκο, μέσα στη βροχή!


Πηγή: rodiaki.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναρωτιωμαστε πραγματικα που αποσκοπεί αυτό το άρθρο.Ελάτε να δείτε στην Κω τι γίνεται.Ετσι κι αλλιώς όλους αυτους αύριο μεθαύριο σε μας θα τους στείλει ο χατζημαρκος σας.Εσεις είστε μια χαρά,με πενήντα εκατό λάθρο,πως κάνετε έτσι.

  2. Άντε βρε συκοφάντες,που γέμισε η Ρόδος μετανάστες.Αφου ο Κούλης έχει σφραγίσει τα σύνορα.Ρωτηστε και την ξερολα να σας πει.αυτη που ρίχνει τα χαρτιά και διαβάζει και το μέλλον,τη Παπαδοπούλου με τα μπισκοτα μωρε

    • Γιώργος γιατί δεν τους στέλνουμε πίσω ρε παιδιά πιο εύκολο είναι..

      στείλτε τους πίσω στην Αφρική…πιο εύκολα είναι

  3. Από πόζες πάντως σκίζουν.Λες και κατέβηκαν από κρουαζιερόπλοιο για ξενάγηση είναι.Ο άλλος φοράει και καπέλο μην τον κάψει ο ήλιος.Αμα αυτοί είναι πρόσφυγες εγώ είμαι ο σαλαχ

  4. Είμαι ηλίθιος δεν καταλαβαίνω….άμα θέλουν κάνουμε κι ανταλλαγή μεταναστών έτσι…για να απαλύνουμε τον πόνο τους……

  5. Να είμαστε ακριβείς στις περιγραφές και στις φωτογραφήσεις. Ναι υπάρχουν γυναικόπαιδα και θέλουμε να τους βοηθήσουμε αλλά πόσα είναι αυτά και πόσοι οι 25άρηδες Μουτζαχεντίν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ