Ξεκινάει αύριο η καταμέτρηση των σταυρών στην Κω για να οριστικοποιηθούν ποιοι εκλέγονται | Ποιοι προηγούνται στις Κοινότητες

14
49019

Ξεκινάει αύριο η καταμέτρηση των σταυρών στην Κω, μιας και δόθηκε προτεραιότητα στους σταυρούς της Καλύμνου που πάει στο δεύτερο γύρο,  για να οριστικοποιηθούν ποιοι εκλέγονται.

Σύμφωνα με τα χέρι τώρα δεδομένα για την ΠΕ Κω: Προηγείται σημαντικά η Ντίνα Σβύνου και ακολουθεί ο Γιάννης Κρητικός αναμένουμε τα 5 εκλογικά τμήματα (1 στο Ζηπάρι, 3 στην πόλη της Κω και 1 στη Νίσυρο) ώστε να ξέρουμε την τελική κατάταξη (την οριστικοποίηση δηλ. της Ντίνας Σβύνου στη θέση της Επάρχου, δεύτερη γυναίκα Έπαρχος μετά την Μαρία Κυπραίου, καθώς και την τρίτη θέση (Ναβροζίδης ή Καμπανής), μιας και από την παράταξη Χατζημάρκου εκλέγονται 3 στην ΠΕ Κω.

Επίσης στους δημοτικούς συμβούλου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ποιοι εκλέγονται στην πόλη της Κω και στο Δίκαιο (καθώς στις τελευταίες θέσεις είναι πολύ κοντά οι σύμβουλοι και των δύο παρατάξεων στις ενότητες Κω και Δικαίου η παράταξη Νικηταρά).

Σε ότι αφορά τις Κοινότητες και τα Τοπικά συμβούλια από την μέχρι τώρα καταμέτρηση (η οποία δεν έχει περάσει στα επίσημα δεδομένα του Υπ. Εσωτερικών), είναι σίγουρα μπροστά και σχεδόν βέβαιοι νέοι Πρόεδροι οι:

Σεβαστιανός Παρβέρης στην Κοινότητα Ασφενδιού

Νεκτάριος Χατζησεβαστός στην Κοινότητα Πυλίου

Νίκος Φραζής στην Κοινότητα Αντιμάχειας

Γιώργος Ψύρρης στην Κοινότητα Καρδάμαινας

Στέφανος Καματερός στην Κοινότητα Κεφάλου

Για την Δημοτική Κοινότητα Κω είναι πολύ κοντά σε σταυρούς (και υπολείπονται ακόμα 3 τμήματα) ο νυν Πρόεδρος Κώστας Σουρασής και ο Σάκης Χατζηπέτρος.

 

Κική Χρυσοπούλου (Πρωτοδικείο Κω): Την Τετάρτη θα ξεκινήσει η καταμέτρηση σταυροδοσίας της Κω, αφού ολοκληρωθεί της Καλύμνου

 

Ολοκληρώνεται σήμερα Tρίτη 10/10/23 η καταμέτρηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Κάλυμνο και αύριο 11/10 θα ξεκινήσει η καταμέτρηση της σταυροδοσίας στην Κω, επισημαίνει σε δηλώσεις της στο kostv, η προϊσταμένη του πρωτοδικείου Κω, Κική Χρυσοπούλου, η οποία τονίζει πως δόθηκε προτεραιότητα στην έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της Καλύμνου για να μπορεί να γίνει η εκ νέου προκήρυξη εκλογών με τις δύο πλειοψηφούσες τοπικές παρατάξεις, ενώ από αύριο, θα ξεκινήσει η καταμέτρηση της σταυροδοσίας για την Κω και κατ΄επέκταση της σταυροδοσίας των τοπικών συμβουλίων.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήθελα να γνώριζα από τώρα αν ο διαφαινόμενος πρόεδρος Καρδάμενας θα είναι αυτός που θα οδηγεί το απορριματοφόρο όπως ο προηγούμενος, θα είναι συτός που θα επιδιορθώνει τα αντλιοστάσια στις 3 τα ξημεφώματα, θα είναι αυτός που θα ανάβει χειροκίνητα τα φώτα των δρόμων, αν τελικά θα είναι αυτός που «θα τρώει το ξύλο» όπως ο Νίκος. Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω. Θα μπορούσε ίσως να βοηθηθεί σπό τον δικηγόρο.

  2. ΤΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΖΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Στέφανε Καματερε βάλε τα δυνατά σου τώρα που στην κοινότητα κεφάλου είσαι της ίδιας παράταξης και δεν θα υπάρχουνε κόντρες πολιτευση και αντιπολίτευση έτσι όπως τα είχατε πει η είχανε πει η Κέφαλος να γίνει αγνώριστη. Δεν πάει άλλο το ξέρεις. τέλος τα ψέματα σχέδιο πόλεως ασφαλτοστρώσεις παιδικές χαρές φωτισμός καλλωπισμός σε πλατείες Μαρίνα . Από αύριο θέλουμε έργα στην κέφαλο. Και η καθαριότητα βρε παιδί μου βρωμάει το χωριό. Τι νόμιζες εύκολο είναι να είσαι πρόεδρος; Δεν γράφω το όνομα μου θα έρθω στην παραλία το καλοκαίρι να σου πω ποιός είμαι από κοντά. αφού πρώτα δω το έργο σου

  4. Πολύ δουλεψαν τελικά οι εφορευτικές και τώρα το πρωτοδικείο.Να τους παμε πετσέτες να σκουπίσουν τον ιδρώτα.Πρέπει να δικάσουν καμία αύξηση να πάρουν.

  5. Βγαίνετε όλοι και πανηγυρίζετε για τις νίκες σας και ειδικά τα σανοφαγα της ΝΔ.Εχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην γειτονιά μας και τι φωτιά έχει ανάψει ο Κούλης ειδικά στο νησί μας;;;Μάλλον και σίγουρα δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι έχουμε γίνει η μπαρουταποθήκη των γεγονότων.Ο χατζημαρκος που με καμάρι όλοι σας βγάλατε έχει γεμίσει το νησί μέσω του προέδρου του με μετανάστες κάθε είδους ειδικά μουσουλμάνους.Κοντα σ αυτό η πρωθυπουργία μας πήρε το μέρος του Ισραήλ και σκέφτεται να στειλει και το ναυτικό μας στη διένεξη.Κλειδωστε καλά λοιπόν και φυλάτε τα παιδιά σας και τις οικογένειές σας.Τα αντίποινα φοβάμαι πως δεν θα μας αρέσουν καθολου.Ο χειμώνας προβλέπεται πολύ κακος και καταστροφικός ειδικά στα μέρη που δρουν ανεξέλεγκτα μουσουλμάνοι.Ευχομαι να βγω ψεύτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ