ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2023 στην Κω | Νίκη με μεγάλη διαφορά Θ. Νικηταρά – Πρωτιά στις ΔΕ Κω & Δικαίου | Στην ΔΕ Ηρακλειδών ο Γ. Κυρίτσης

107
110115

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2023 στην Κω

Νίκη με μεγάλη διαφορά Θ. Νικηταρά – Πρωτιά στις ΔΕ Κω & Δικαίου | Στην ΔΕ Ηρακλειδών ο Γ. Κυρίτσης

 

 

Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών

 

 

και τα Δωδεκάνησα

107 ΣΧΟΛΙΑ

      • ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗ!ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ.

        • Εσυ τωρα εχεις διακαιωμα ψηφου,και το τραγικο ψηφισες Κοψιμιο….δεν υπαρχει σωτηρια για το νησι….

      • ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΣ ΕΝΑΝ ΕΓΩΠΑΘΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ,ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΗΦΟΥ.ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΟΥΤΕ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

    • Ετοιμοι για το πηγαδι?ενας-ενας ολοι μαζι??αποφασιστε!!!
      Αποψε πατε σπιτι σας…..η σαπιλα τελειωσε!!!
      ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!

      • ΨΙΤ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟ ΝΤΑΗ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΣΙΑΛΕ!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

        • Τον φουσκωτό τον ….μην ξεχάσεις που έβριζε και το παίζει είρωνας από την μια πήγε στον αλλο….

      • ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ. ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΦΑΡΙΕΣ..Ή ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ,ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΑ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ,,,,,,,!!

      • Ίσως θα έχετε λίγη δημοσιότητα παραπάνω.
        Γιατί ο τζωτρτζακης σας ΕΘΑΨΕ.

      • πήδα εσύ μοναχός σου στο πηγάδι τώρα και μη σε πιάνει ο καϊμός κακομοίρη μου για τους υπόλοιπους.

        • Πηδαω και συνεχιζω να το κανω κοψιμακια…….
          (να περασει ως εχει το σχολιο παρακαλω)

        • Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΔΥΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΠΗΔΑ ΟΣΟ ΘΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ>»ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΑΡΤΑΣ,ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ,ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΠΙΣΩ». ΚΟΨΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΨΙΤΤΑΚΕ ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΗΜΕΝΕ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΛΕΣ.

  1. 5 στους 10 ειτε δεν πηγαν να ψηφισουν ειτε εριξαν μαυρο .. αυτο δειχνει πως οι μισοι δημοτες δεν ταυτίζονται με κανεναν απο τους υποψηφιους. κι αν δεν ειχαν μπει τοσοι υποψηφιοι σε καθε ψηφοδελτιο, να αισθάνονται υποχρεωμενοι συγγενεις και φιλοι να τους ψηφισουν, θεωρω οτι το συνολικο ποσοστο αποχης+λευκων+ακυρων θα ηταν μεγαλυτερο.

    • Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Αλλά η αποχή ευνοεί το νικητή. Η αποχή δεν ειναι λύση δυστυχώς. Με κάποιον τροπο πρέπει η παραγωγική άνθρωποι να ασχοληθούν με τα κοινά εάν κατι θελουμε να αλλάξει. Ο κόσμος να σταματήσει να λαϊκίζει. Να ταυτιστεί με ενα πρόγραμμα κοστολογημένο και ρεαλιστικό.. αυτά συνεπάγονται με αλλαγή κουλτούρας μας. Δεν ξερω εάν ειναι ανέφικτο. Η πολιτική κατάντια εχει κυριαρχήσει σε όλο τον δυτικό κόσμο μετα τον covid era.

      • ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ «ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ» ΤΗΣ KIRITSISANALYSIS BLACKMAMBA ASSOCIATION ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ,»ΣΟΓΙΑ»ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ? ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ … ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΗΜΕΝΟ ΨΙΤΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟΜΑΤΗ ΓΛΟΜΠΟΚΑΡΑΦΛΑ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΦΟΥΡΚΑ ΑΠ’ΤΑ …….ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ,ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΜΑΡΤΙΑ…

  2. δυστυχώς αυτοί είμαστε οι κωοι ανθοστηλες και ελιές αυτά μας αξίζουν μόνο ας προσεχαμε

  3. Εσείς που λέτε για τις ελιές, σας άρεσε πριν η πλατεία Καρδάμαινας με την ποτίστρα των αλόγων που είχε μαυρίσει απ’ την υγρασία; Δεν λέω ότι ήταν αναπτυξιακό έργο πνοής, αλλά ήταν μια κίνηση που άλλαξε άρδην την όψη της πλατείας. Σας αρέσει δεν σας αρέσει. Πάμε παρακάτω.

  4. Και τώρα προσέξτε το καβαλημα τού καλαμιού
    Και οι νικητές αλλά και οι χαμένοι..

    Πάμε παρακάτω

    • Και που είσαι Θεοδόση διαβάστε καλά το αποτέλεσμα και προσέξτε και λίγο τά χωριά
      τρέξτε λίγο αυτά που έχετε υποσχεθεί και προγραμματίσει και λίγο παραπάνω σημασία στην λεπτομέρεια και την καθημερινότητα
      ό κόσμος εύκολα ξεχνάει
      το καλάμι να προσέξουν κάποιοι διότι εύκολα το καβαλάς και δεν το περνεις και χαμπάρι πού λένε και στο χωριό μου..

      • ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ,ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ,ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΟΔΟΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ,ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ,ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΕΚΔΙΚΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΤΟΥ,ΔΙΧΑΖΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ,ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΨΕΥΔΩΣ ΕΛΕΓΕΣ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ.

  5. Συγχαρητήρια στον δήμαρχο για την νίκη του ως δήμαρχος της Κω και όχι όλου του νησιού.Ο δήμος της Κω σταματάει στον πελαργό.Και πάλι συγχαρητήρια στον Νικηταρά

    • Σας έκατσε στο λαιμό το κουκούτσι της ελιάς και συνεχίζετε τις φιφες. Αν έβγαινε ο Κυρίτσης θα γινόταν αυτόματα ο Δήμαρχος όλου του νησιού, τώρα τα «σύνορα»σταματούν στον πελαργό. Αυτά σκέφτεστε, αυτοί είστε γι αυτό είστε εκεί που είστε και φυσικά εκεί και παρακάτω θα παραμείνετε.Αντιπροσωπευετε το κακό και εμείς θέλουμε το καλύτερο. Δεν μας αξίζετε.

  6. κάποτε έλεγες αν ασχοληθώ θα κερδίσω. αλαζόνας μια ζωή… αντε στο λαγούμι σου τώρα γιατί η έπαρση σε έφαγε…

  7. Κυριτση ωρα να παραιτηθεις και να παραδωσεις το κομμα σου σε διαδικασιες εκλογης νεου Αρχηγου
    Δυστυχως ολα τα καλα καποτε τελειωνουν και κλεινουν οι κυκλοι
    Ευκαιρια να ανοιξεις νεους κυκλους ποιο δημιουργικους
    Εφοσον ο λαος εκρινε οτι θελει τον Θεοδοση σημαινει οτι καλως τον θελει
    Συγχαρητηρια Στην Ισχυρη Κω
    Το Νησι μας εχει υψηλες απαιτησεις για τα καλυτερα

  8. Πίκραθικε ο Κυρίτσης μας κλαίει κ το Γιωργκακι, τον Πογια στην Καρδάμαινα τον πήρε τ’ αεράκι!!…..η Κως στο φως εφωναζαν και κόσμο απειλούσαν, μα είχαν κλειστά τα μάτια και εν καλοθωρουσαν… καλοφαγωμενα τα χοιρινά σας!!

  9. Ο λαός μίλησε…Δύναμη Υποκρισίας,Αλαζονείας,Λασπολογίας..σπίτια σας..καλό αφανισμό..Νικηταράς δήμαρχος..καλή χώνεψη..

    • ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ Η ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ….ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΨΙΤ ΜΟΥ Ο ΔΙΚ…. Η ΠΑ…. Ο ΑΡΧ…. Ο ΚΑΘΗ…. ΚΑΙ Ο ΚΟΝ…. ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ !!! ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !!!

      • Κοψιμιος μαγειρας-επιδοματακιας???χααχαχαχαχ
        τραβα ρε γιδι που θα μας υποδειξεις τροπους,που τους εμαθες??
        φευγοντας παρε το ..σμενο μπεμπιλινο του Κοψιμιου…!!

        • AΓΑΠΗΤΕ ΨΙΤ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΗΣΑ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΧΝΑ!!ΤΟΝ ΜΥΡΙΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΣΗ ..ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕ !!!

        • Τοτε δεν εχεις επαφη με τις αισθησεις….
          α.την οσφρηση…
          β.την πραγματικοτητα..

    • ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!!ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΜΙΞΟΥΛΕΣ,ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ..ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ.

  10. Κατεβείτε με τους/////// πάλι την επόμενη περίοδο εκεί στην αΔύναμη απΑλλαγής και θα πάτε στο 5%

  11. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ , ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    • ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΠΑΘΗΣ ΠΡΙΝ ΤΙ ΗΤΑΝ? ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΣ,Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ,Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟΙ,ΚΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ. ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ,//////////. ΔΙΧΑΣΑΤΕ,ΧΛΕΥΑΣΑΤΕ,ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ,ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΤΕ,ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ,//////ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΦΟΒΟ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ,ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΤΡΟΜΟΣ.ΕΙΧΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ>»ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ Ή ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΙΣΕΙ ///// ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΠΕΛΑ». ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΙ,ΤΟΤΕ ΚΑΒΑΛΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ.

  12. «αυτός που παριστά το δήμαρχο», τώρα θα τον λέμε «αυτός που παριστά τον αντιπολιτευόμενο»!

  13. Αν η Κως ψήφισε επειδή η πόλη ήταν καθαρή η δημοτική αστυνομία έκανε σωστή δουλειά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις καταπληκτικες τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Να μην παραπονεθεί κάνεις από δω κ πέρα. Κάνεις όμως. Ούτε για τη βρωμιά ούτε για την αναρχία ούτε για τα ανύπαρκτα σχολεία. Κάνεις…. Ποτέ…. Για τα επόμενα 5 χρόνια.

    • Δυστυχώς η ΚΩΣ δεν ψήφισε για τίποτα από αυτά που αναφέρατε αλλά από ξεκάθαρο προσωπικό συμφέρον , ψήφισε με άγνοια για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας , ψήφισε κάκιστως με γνώμονα την κομματική παράταξη που στηρίζει τον εκάστοτε δήμαρχο , 25 χρόνια μονίμως κάτοικος και σε αυτά τα 25 χρόνια είναι η πρώτη φορά που βλέπω το νησί σε αυτήν την άθλια κατάσταση , δυστυχώς το βλέπω μόνο εγώ ….. καληνύχτα ΚΩΣ …

  14. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ…… ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ!!!ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΝ Χ..Ω!!!!!ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ …ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ !!!!

  15. Η ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ…ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΣΙΕΡΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΚΥΡΙΡΣΟΦΑΓΟΣ…ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ…ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ..ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΙΤΗΘΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΚΩΣ!!!!!!!!ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΝΟΥΝΕ..10 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙ….ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ BITCH!!!!!!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ …ΒΥΕ ΒΥΕ …. ΚΥΡΙΣΤΗ….ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ………..ΟΡΙΣΤΙΚΑ .Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ

  16. ΤΕΛΙΚΑ…ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΚΙΒΩΤΙΑ ΣΟΔΕΣ ΤΩΝ 24…..ΜΠΑΑΑΣΣΣΣ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟ 60ΑΡΙ…ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΒΡΑΖΩΝ ΔΙΣΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΟΥΡΕΣ…ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  17. Εσεις του Κυριτση που λέτε τους υποψηφιους του Νικηταρά κοψιμιους μετά την ήττα σας πηγαίνετε να κρυφτητε μέσα στα σπίτια σας .Φιλάκια παιδιά

  18. Εκείνη η φωτεινη μουσιτσα του μισου μετρου που μας τα έκανε τσουρέκια θα τοποθετηθεί άραγε ?

  19. Ψάχνω εκείνο τον τύπο που έγραφε κάτω από όλα τα άρθρα: «ξέρουν ότι φεύγουν και τα έχουν χάσει «, να μου δώσει εάν το επιθυμεί 5 νούμερα για Κίνο.

  20. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ Κ ΣΥΡΙΖΟΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ Ο ΜΗΤΣΑΚΑΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩ//ΑΚΑ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΙΑ.Η ΨΕΥΤΙΑ Η ΒΡΩΜΙΑ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ Κ Ο ΠΟΛΑΚΙΣΜΟΣ-ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΠΑΤΣΑ Κ ΠΗΓΑΝΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΓΗ.ΚΑΛΟΦΑΟΜΕΝΗ ΣΑΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

  21. Ψήφισα Νικηταρά… προβληματισμένος όμως πολύ … τεράστια η διαφορά… αυτό σημαίνει και πολλά κακά … Δήμαρχε πρόσεχε γιατί τα μυαλά πολλών δικών σου έχουν πάρει αέρα … φοβάμαι ότι θα μας βρουν πολλά κακά …

    • ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΕΤΕ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ Ε???ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΞΥΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΗ ΤΟΞΙΝΗ ΣΤΗΝ ΧΟΛΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΥΔΑΚΙ.ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΛΕΓΑΤΕ,ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΝΟΥΣΑΤΕ..ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ..ΒΡΕ ΑΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ.ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ε??ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ,ΑΓΥΡΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ,ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

  22. ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ...ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ....ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΠΑΛΑΓΗΣ

    ΓΩΡΓΙΕ…ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ …

  23. η κακογλωσσια πληρώνετε. όταν ξεχωρίζεις τον λαό σε επίσημο και ανεπίσημο . ο λαός σε ψηφίσει οχι μόνο οι επίσημοι. όταν βρίζεις υποτιμάς λες σκουλίκια τενεκέδες κλπ αυτά εισπράττεις πήγαινε στον νικητή να σου δώσει μαθήματα καλού παιδιού.

  24. ΨΙΤ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι ΤΣΑΜΠΟΥ πάλι

  25. Που είναι όλοι αυτοί που σε κάθε ανάρτηση υποψηφίου του Νικηταρά γελούσαν με emoji, που είναι όλοι αυτοί που όλα τα έβρισκαν στραβά και ανάποδα, που είναι όλοι αυτοί που υποτίμησαν τον Κωακό λαό και την νοημοσύνη τους, που είναι όλοι αυτοί με τις απαράδεχτες συμπεριφορές και κυρίως που είναι κάποιες πυλιωτίνες, κάποιοι ζιαζιανολαγουδιότες και Κώοι minion και κάποιοι άλλοι πολλοί που με το παραμικρό έβγαιναν και έσταζαν φαρμάκι. Βγείτε τώρα να κράξετε, μην κρύβεστε, συνεχίστε την ειρωνεία και την τοξικότητα. Την νέα 5ετία θα καταλάβετε το λάθος σας. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ξέρει και συγχωρεί, ενώνει, δημιουργεί. Μετά την χθεσινή νίκη το συμπέρασμα είναι ένα. Ξέρει ο κόσμος τι κάνει, καταλαβαίνει με ποιον ΑΝΘΡΩΠΟ έχει να κάνει και τον έβαλε στο τιμόνι για μια 5ετια ακόμα. Έρχοναι τα καλύτερα και προπάντως για τα παραμελημένα χωριά μας.

  26. θεωρώ ότι οι Κωοι αναγνωρίζουν το έργο του Κυριτση κ εκτιμούν πολλά από τα στελέχοι του αλλά δεν συμπαθούν τον ίδιο.

  27. Δήμαρχε συγχαρητήρια… πάρε ανάσα γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Κωακός λαός σου έδωσε την εντολή… πρόσεχε . Μην μας προδόσεις. Βάλε τάξη στα εσωτερικά της παράταξης σου και πολλούς στη θέση τους …

  28. Δήμαρχε
    Καλά ήταν τα πανηγύρια!!!
    Δεν ήταν ωραία εικόνα αυτή.
    Κάνε μια βόλτα απο το Πλατάνι!!
    Που ήσουν ;;;
    Δεν φάνηκες!!!
    Έλα προς την παιδική χαρά που παίζουν τα παιδιά μας!!
    Να δεις άθλιες συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο!!!

  29. Στις επόμενες εκλογές προτείνω την κυρία Χατζηχριστοφη να κατέβει για δήμαρχος,έκανε σπουδαία πράγματα στα Ιπποκράτεια τότε, αρκετά με τον Κυρίτση, έχει γίνει ανυπόφορη η παρουσία του.

  30. το νησί δεν πάει καλά.Νικησε η αποχή σε όλη την Ελλάδα, αυτό είναι το ανησυχητικό

  31. Ναι.. Μην σας χασουμε… Χ@σμενους σας εχουμε… Καλυτερα να κρινετε τον φυρερ σας… 2 μηνες του εμειναν…ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΦΕΥΓΕΙ… ΤΩΡΑ σε μεροκες μερες θα ανακοινωνσει προεδρια.. ο σιφακης θα μπει….. ΚΥΡ BYE BYE…. ΚΟΨΙΜΙΕΕΕΕΕ. ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΝΥΧΤΑ… . ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  32. Σου λεει τιποτα…?? Θα σου πω εγω τι λεει… Οσο καφε και να πινει ο.. Πρωην πριεδρος σα σε λιγο…απο κατω… Οσο και να απεχει…με ανταρσια.. Οσα οχι και να λει στα δημοψηφισματα…. Θα περναει… Η πλειοψηφια…..Αρκετα μας κουρασες με τα οχι σου ΑΡΧΙ ΦΥΡΕΡ.. … ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ…ΦΑΕ ΝΙΚΓΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ… ….

  33. Οκ. Ψηφίστηκε η παράταξη του Νικηταρά. Το ότι στη πρώτη πεντάδα βγάλατε άτομα με μηδενικό υπόβαθρο…. δεν προβληματίζει τον κωακο λαό;

  34. Γιατι τοση πικρα για μια επισημη θεση ετσι κανουν οι καλες χριστιανες γραψε κανενα βιβλιο να σου περασει και στη παρουσιαση καλεσε και τον πρωθυπουργο

  35. Α,καλά! Αποκλείεται να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά και ένα μικρό παιδί άμα το ακούσει μπαίνει σε σκέψεις……..Ρε μπας και έγινε τίποτα……….υπέρ του κοψιμιου?

  36. Μακάρι να το προσέξει το νησί. Μην αρπάζεστε. Όλοι τα ίδια καλά θέλουμε. Έχουμε την πολυτέλεια και διαφωνούμε. ΄Αρα καλά είμαστε. Αλίμονο στο Ισραήλ και τους τουρίστες που βρέθηκαν εκεί και σφαγιάστηκαν. Ο Θεός να τους βοηθήσει.

  37. Κάθεστε και τσακώνεστε για το ποιος βγήκε δήμαρχος ενώ κανεις δεν νοιάζεται… όλα θα παραμείνουν ίδια γενικά όλο αυτό τον καιρό έργα έχω δει μόνο από τον Νικηταρά αλλά και πάλι εάν οι ανριωποι στο νησί δεν αλλάξουν νοοτροπία οποίος και να βγει δήμαρχος η κατάσταση θα είναι η ίδια όπως ήταν πριν 20 χρόνια πριν 5 χρόνια και έτσι θα παραμείνει για αλλά τοσα. Κοιτάξτε ο καθένας την δουλειά σας γιατί συνέχεια ψάχνεται τρόπος να απασχοληθείτε λόγω την μίζερης ζωούλας σας στο νησί

  38. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΙΣΤΕ NPC ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ELON MUSK ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΠΟΥ

  39. Η κως μπορεί να γίνει τρελός οικονομικός παράδεισος επιτέλους ξυπνήστε αφήστε τα παλιά και σκεφτείτε το μέλλον θέλω τα πάντα να λειτουργούν στον αυτόματο τα πάντα να λειτουργούν με το ai θέλω η κως να γίνει Ντουμπάϊ

    • Ο αχαριστος ειναι σαν ενα βαζο διχως πατο! Οτι και να του βαλεις μεσα… παντα αδειο θα ειναι!!
      Δεν σου απαντησα επωνυμα για χαρη καποιων αλλων!!!
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Γιαννακη… και τι εχεις περυχει στην ζωη σου για να κρινεις εναν ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ;;;;
      Ενας απλος ψηφοφορος παντα κατα του κοψιμιου σου γραφει!!!
      Και αν εχεις περιεργεια…. μολις χθες σε μπλοκαρα στο φβ!
      Ουτε καλημερα!

  40. ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…………….!

  41. Πολυς φοβος κυριοι,γιατι????
    Δεν βλεπω καποιον να σχολιάζει επωνυμα, τι εγινε φοβοσαστε κατι????
    Επωνυμα λοιπον!!!
    Εδω και δεκα χρονια εχω ερθει στην Κω σαν δημοτικος υπαλληλος .
    Αυτο που εκανα για καθε δημοτικη Αρχη, ηταν να βοηθαω να κανει την δουλεια της καλυτερα.
    Καντε λοιπον το ιδιο , και οτι εχετε να πειτε αρνητικο η θετικο πειτε το μετα την ενερξη της επομενης προεκλογικης περιόδου.
    Αν θελετε καλυτερα χρονια, για τα παιδια και τα εγγονια σας.
    Αν συνεχισετε το ιδιο βιολι, δηλαδη να βριζετε και να φρεναρετε το εργο της καθε Αρχης.
    Μονο κέρδος δεν θα εχει ο τοπος.
    Επαναλαμβανω….οποιος κι αν ειναι Δημαρχος!!!

  42. Παιδιά το Νησί μας θα πάει μπροστά μόνο με συνεργασία και τίποτα άλλο. Πρέπει Δημοτικη αρχή και Αντιπολίτευση να μονιασουν κάποια στιγμή για το καλό του τόπου μας.Αυτο που γίνεται σε κάθε δημοτικό συμβούλιο που σφάζονται κυριολεκτικά μεταξύ τους μόνο κακό κάνει και φέρνει διχονοια! Επιτέλους καιρός είναι πια να συνεργαστείτε και να αφήσετε στην άκρη τις αντιπαλότητες! Εξάλλου κανένας δεν είναι πάντα στην κορυφή, όλα έχουν και ένα τέλος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ