Ψήφισαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Κω | Τα μηνύματα που έστειλαν

1
9714

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι υποψήφιοι για τον δήμο Κω σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ενώ έστειλαν τα μηνύματα τους από τις κάλπες.
Η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κική Μακρή, συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξης, ζήτησε από τον κόσμο να επιλέξει το ψηφοδέλτιο που θα είναι απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική, καλώντας τους ψηφοφόρους, να επιλέξουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» Γιώργος Κυρίτσης, ιδιαίτερα ευδιάθετος, σημείωσε «σήμερα είναι μια ωραία μέρα , αύριο ξημερώνει μια ακόμα πιο όμορφη. Ψηφίζουμε για να έρθει η Κως στο φως,με χαμόγελο,με ελπίδα, με την καρδιά μας, με την ψυχή μας».
Ο δήμαρχος και επικεφαλής της «Ισχυρή Κως» Θεοδόσης Νικηταράς, συνοδευόμενος από τα παιδιά του, ανέφερε «βρίσκομαι σήμερα στο χωριό μου, στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Οι εκλογές είναι μια διαιδκασία που θα δείξει τι πορεία θα πάρει η Κως τα επόμενα χρόνια. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος, από το πρωί εισπράττω αμέριστη αγάπη, εμπιστοσύνη και προσήλωση στους στόχους , που ως δημοτική αρχή είχαμε θέσει. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια, η Κως θα κινηθεί με σταθερότητας, αξιοσύνη, με υπερηφάνεια,με εξωστρέφεια,με συνεργασία, γιατί η Κως που πρέπει να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, πρέπει να είναι μια Κως πιο όμορφη από τη σημερινή. Έχουμε βάλει τις βάσεις και να είστε σίγουροι πως θα πετύχουμε.»

Πηγή: https://www.kostv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ