Ένας χρόνος… χωρίς τον Δημήτρη Παππούλη Ι Συμβολική μηχανοκίνητη πορεία και μνημόσυνο στην μνήμη του

7
37098

Κι όμως….πέρασε ένας χρόνος από την απώλεια του Δημήτρη Παπούλη που βύθισε την τοπική κοινωνία στο πένθος!!
Η οικογένεια και οι φίλοι του, συναντήθηκαν στην διασταύρωση της Τράπεζας Πειραιώς ενώ ακόλουθησε μηχανοκίνητη πορεία στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Παππούλη με μεγάλη συμμετοχή φίλων και συναθλητών του.
Παρόντες, κατασυγκινημένοι ήταν ο πατέρας του, η μητέρα του, η φίλη του και μέλη της οικογένειά τους, καθώς και ο Πρόεδρος με μέλη του ΦΟΙΒΟΥ, της ομάδας του.
Η πορεία ξεκίνησε από την τράπεζα Πειραιώς περνώντας από το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Παππουλης» για απότιση φόρου τιμής, ενώ στη συνέχεια στο νεκροταφείο Ζηπαριου, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναηλ με τον π.Κουταντο έψαλαν επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως του Δημήτρη Παππούλη.

πηγή:  https://www.kostv.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητηρια σε ολους,ετσι τιμουν εναν νεο που εφυγε. Μπραβο στο δημαρχο για τον κόμβο που θα σωσει ζωες. Οσο για τα τοξικα σχολια της παραταξης Κυριτση,τις υποσχεσεις οτι 9 Οκτώβρη ο κομβος θα ξηλωθει αν ειναι δημοτικη αρχη. Απλα ειναι ολοι τους γελοίοι.

    • Τερμα η ονομασια «Τρ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ».
      ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΟΥΛΗ πλεον.
      Να μπει και σχετικο οδοσημο με ευθυνη του ΔΗΜΟΥ.
      Και αυτο γιατι το αξιζει ο ΜΗΤΣΑΡΑς μας.
      Ευχ. Νικος.

  2. Καλό Παράδεισο στο αδικοχαμένο νέο παιδί, ήταν παιδί όλων μας, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Αλλα με προσβάλει η ψυχρή αδιαφορία μας, ωχ βρε, Αρχών και για μας τους εποχούμενους με τροχοφόρα, παντώς τύπου. Σε μιά φωτογραφία φαίνονται καθαρά στο βάθος οι σταθερές κορίνες (κολωνάκια) που και πάλι δεν καλύπτουν το «άνοιγμα» αριστερά του κράσπεδου προς λαϊκή. Δεξιά στην Τράπεζα υπάρχει το δευτερο ΣΤΟΠ και η μπλέ πινακίδα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ στροφής (πορεία) δεξιά. Με κανένα σεβασμό για το αδικοχαμένο παιδί, οι ούγκανοι με προκλητική «άνεση» παρακάμπτουν και περνούν απέναντι !!! Εύγε στο ανθρώπινο δίποδο είδος μας…….

    • Έργο με πολλές ατέλειες για άλλη μια φορά δυστυχώς! Απορώ ποιος είναι υπεύθυνος. Έτσι είχε γίνει η μελέτη?
      Εδώ έχουν τοποθετηθεί ταμπέλες στους δύο κάθετους δρόμους, μεσα στη μέση του οδοστρώματος!!! Και πριν αρχίσουν τα έργα υπήρχαν νησίδες ετοιμες!!!
      Όσο για τα κολονάκια που έχουν τοποθετηθεί, είναι λίγα σε σχέση με αυτά που θα έπρεπε να υπάρχουν, ώστε να μην μπορούν να γίνονται αυτές οι ενέργειες! Αλλά κανονικά θα έπρεπε αντί για κολονάκια να υπάρχει νησίδα, τουλάχιστον 5-10 επιπλέον μέτρων ανάμεσα στις δύο λωρίδες προς Σημαίες και Λαϊκή. Ο χώρος είναι υπεραρκετός…

      Αλλά όντως ότι και να πεις για το ανθρώπινο είδος και την ανίκητη βλακεία λίγο θα είναι…

  3. ΑΧ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ! ΜΑΝΑ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ’ΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΘΑ’ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.ΝΑ’ΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

  4. Δημήτρη μου σαν. να μην πέρασε μια μέρα αγόρι μου να είσαι καλά εκεί ψηλά , διότι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είσαι καλύτερα σε έναν κόσμο καλύτερο αιώνα σου η μνήμη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ