Η τηλεμαχία ανάμεσα στους υποψήφιους Δημάρχους της Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

112
36138
Η τηλεμαχία ανάμεσα στους υποψήφιους Δημάρχους της Κω
Η πρώτη ερώτηση σύμφωνα με την προκαθορισμένη διαδικασία από τον ΣΕΜΜΕΚ τέθηκε στο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά από τη δημοσιογράφο του Έκφραση 97 Καλλιόπη Δανελλάκη και αφορούσε το μεταπτυχιακό και τα σχολεία της Κω.
ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ:
Θεοδόσης Νικηταράς: Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη το μεταπτυχιακό που υπάρχει πλέον στην Κω. Το νησί μας πλέον υπάγεται στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τόνισε πως υπήρξε αναβάθμιση στις σχολικές υποδομές και εμπλουτίστηκε με νέες δομές και τμήματα το εκπαιδευτικό σύστημα.
Η δεύτερη ερώτηση από το δημοσιογράφο του Βήματος Της Κω Στάθη Πίτση στο Γιώργο Κυρίτση και αφορούσε το ζήτημα της ενότητας της κοινωνίας.
Γιώργος Κυρίτσης: Τόνισε πως τον ενδιαφέρει το νησί και οι άνθρωποι του. Πως επιθυμεί κλίμα ενότητας, κάνοντας βήματα διαφάνειας με τους πολίτες. Συμπλήρωσε πως δε συγκρούστηκε ποτέ με κανένα πολίτη της Κω και πως θα συγκρουστεί μόνο σε όποιον δεν επιθυμεί την πρόοδο της Κω.
Υποερώτηση που αφορούσε αν την ενότητα θα την επιχειρεί και αν είναι αντιπολίτευση.  Ο κ.Κυρίτσης απάντησε πως δεν περισσεύει κανένας.
Η τρίτη ερώτηση από τη δημοσιογράφο της Δημοτικής Τηλεόρασης Μαρία Πολίτου στην Κική Μάκρη που αφορούσε τις πρώτες τις προτεραιότητες αν εκλεγεί δήμαρχος και αν δεν είναι εκείνη η νικήτρια ποιον δήμαρχο θα επιθυμούσε.
Κική Μακρή: Θα προσπαθούσε να εφαρμόσει όλα αυτά τα θέματα που ανά καιρούς η Λαϊκή Συσπείρωση στα δημοτικά συμβούλια και αφορούν την υγεία, την εκπαίδευση, περιβάλλον κλπ. Δε μπορεί να απαντήσει ποιον δήμαρχο θα επιθυμούσε γιατί εκείνοι σαν παράταξη προτρέπουν τον κόσμο να ψηφίσουν Λαϊκή Συσπείρωση.
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ:
Η πρώτη ερώτηση από τη δημοσιογράφο του kosnews24 Άννα Σαρηγιάννη και αφορούσε τη νομιμότητα για τους κοινόχρηστους χώρους.
Θεοδόσης Νικηταράς: Κάθε πολίτης οφείλει να εφαρμόζει τη νομιμότητα. Όπου παρατηρείται κατάχρηση τόνισε, επιβάλλεται η νομιμότητα αλλά αρχή της δημοτικής αρχής είναι να εξαντλείται ο διάλογος. Επιθυμούν το δρόμο της συνεννόησης και όχι των προστίμων.
Υποερώτηση αν θα είναι πιο αυστηρός αν επανεκλεγεί. Ο κ.Νικηταράς απάντησε πως όλα αυτά που κατάφεραν , συγκλίνουν σε μία κατεύθυνση. Στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και τις νέες ανάγκες.
Δεύτερη ερώτηση της κ.Δανελλάκη στο Γιώργο Κυρίτση για την επίσκεψη της παράταξης του στην ΚΩΑΝ.
Γιώργος Κυρίτσης: Απάντησε πως όντως πήγαν και ουσιαστικά ο πολίτης είδε μόνο να πληρώνονται ενοίκια και μισθοδοσίες αιρετών και η παρουσία ενός άξιου μηχανικού. Δε γνωρίζει πού πήγαν τα λεφτά του μετοχικού κεφαλαίου. Συνάντησαν έναν πολυτελή όροφο, χωρίς προσωπικό. Πρέπει η ΚΩΑΝ να αλλάξει και να αξιοποιηθεί διαφορετικά δείχνοντας μία διαφορετική κατεύθυνση.
Δεύτερη ερώτηση του κ.Πίτση στην Κική Μακρή για το ρόλο της Λαϊκής Συσπείρωσης ως αντιπολίτευση και για τη βοήθεια προς τους αδύναμους.
Κική Μακρή: Απάντησε πως δεν επιθυμούν καθόλου να είναι μόνο αντιπολίτευση και διεκδικούν τη δημαρχεία και πως είναι ένας συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ, με την ίδια ονομασία σε όλη τη χώρα, κόντρα στους άλλους συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, που βρίσκονται από πίσω οι άλλες πολιτικές ταυτότητες, προκειμένου να κάνουν αυτό που πολύ καλά ξέρουν τα προηγούμενα χρόνια.
Υποερώτηση αν της δοθεί η ευκαιρία να αναλάβει μία θέση ευθύνης ποια θα ήταν και αν θα ήταν πιο χρήσιμη αντί να μείνει αντιπολίτευση, στην οποία απάντησε πως είναι αυταπάτη η συνεργασία με τέτοιες δυνάμεις και θα ήταν καλύτερα να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση στις 8 Οκτώβρη.
ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Πρώτη ερώτηση από την κ.Πολίτου στον κ.Νικηταρά για τη βαθμολογία που βάζει στη δημαρχεία του και αν πιστεύει ότι έχει κάνει κάποια λάθη.
Θεοδόσης Νικηταράς: Απάντησε πως αναγνωρίζει πως ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αυστηρός με κάποιους συνεργάτες, αλλά γενικά είναι ευχαριστημένος με την προηγούμενη τετραετία. Θεωρεί πως έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του και είναι σοφότερος και εμπειρότερος. Τόνισε πως στην ΚΩΑΝ συμμετέχουν και άλλα δύο νησιά και δεν είμαστε μόνοι μας.
Υποερώτηση αν θα χάσει τις εκλογές αν θα παραμείνει στο τιμόνι της Ισχυρής Κω, απάντησε πως είναι μια επιθετική ερώτηση και μπορούσε να δώσει επιθετική απάντηση.
Δεύτερη ερώτηση από την κ.Σαρηγιάννη  στον κ.Κυρίτση για το νέο νοσοκομείο και την υγεία.
Γιώργος Κυρίτσης: Απάντησε πως θα συγκρουστεί με όποιον δεν αντιλαμβάνεται το σημαντικό θέμα της υγεία στην Κω και πως φυσικά θα διεκδικήσει ένα νέο νοσοκομείο στην Κω.
Υποερώτηση για τα προβλήματα του νοσοκομείου και ποια θα είναι η πρώτη κίνηση του αν είναι δήμαρχος σε αυτό το θέμα στο οποίο απάντησε πως το πρώτο του ταξίδι στην Αθήνα θα είναι για το νέο νοσοκομείο και όχι για το θεαθήναι  και τις φωτογραφίες.
Τρίτη ερώτηση της κ.Δανελλάκη στην Κική Μακρή που αφορούσε το θέμα της υγείας.
Κική Μακρή: Απάντησε πως το αποτέλεσμα που μετράμε σήμερα είναι πως το νοσοκομείο βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση και φταίνε και οι περιφερειακές και οι δημοτικές αρχές καθώς και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ , της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που πρέπει να γίνει τόνισε, είναι να υιοθετηθούν τα αιτήματα που παλεύουν οι εργαζόμενοι, να θωρακιστεί το δημόσιο σύστημα υγείας , με δομές και υπηρεσίες σύγχρονες.
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Πρώτη ερώτηση από τον κ.Πίτση στον κ.Νικηταρά που αφορούσε και πάλι το θέμα της υγείας και τις επισκέψεις των πολιτικών, καθώς και για το προσφυγικό.
Θεοδόσης Νικηταράς: Απάντησε πως τα διαπιστευτήρια η δημοτική αρχή τα έχει δώσει στην κοινωνία και πως έχει αποδείξει να είναι σκληροί και αποφασιστικοί απέναντι στα πρεοβλήματα του τόπου και όχι στους ανθρώπους.
Δεύτερη ερώτηση της κ.Πολίτου στον κ.Κυρίτση για το θέμα του ΔΗΡΑΣ και αν θα παραδώσει σκυτάλη σε περίπτωση ήττας.
Γιώργος Κυρίτσης: Τόνισε πως πάντα ήταν παρών και δεν ᾽᾽έκοψε᾽᾽ όταν έχασε η παράταξη του. Πως η παράταξη του υπάρχει από το 2001 για να υπηρετεί τους πολίτες της Κω. Όσον αφορά το ΔΗΡΑΣ, τόνισε πως το δημοτικό μέσο πρέπει να υπάρχει και να ενισχύεται. Παραδέχτηκε πως έκανε λάθη εκείνη την περίοδο και δεν έγιναν με στόχο υπαλλήλους. Συμπλήρωσε πως δε μπορεί να επιβαρύνει το δήμο με τόσα πολλά χρήματα.
Τρίτη ερώτηση από την κ.Σαρηγιάννη στην κ.Μακρή για το αν κάποιος δεν ανήκει στο ΚΚΕ να ψηφίσει Λαϊκή Συσπείρωση.
Κική Μακρή: Απάντησε πως η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει τα συμφέροντα του κόσμου με ευτυχισμένους ανθρώπους, με σωστές συνθήκες εργασίας, με ελεύθερη πρόσβαση σε παραλίες κα. , γενικά για την καθημερινότητα του.
Υποερώτηση για το αν έχουν έμπειρα στελέχη για να διοικήσουν στο οποίο απάντησε πως φυσικά υπάρχουν στελέχη ικανά και έδωσε παράδειγμα πως ο δήμαρχος Πάτρας είναι κομμουνιστής και έχει επιφέρει θετικές αλλαγές.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
Θεοδόσης Νικηταράς στο Γιώργο Κυρίτση για το πως αντιλαμβάνεται την ευθύνη στα δημοτικά πράγματα του τόπου, αφού αναφέρθηκε στα γεγονότα της ΑΒΙΚΩ, του Ναυτικού Όμιλο κ.α
Γιώργος Κυρίτσης: Δήλωσε πως αυτές οι αποφάσεις που αναφέρει ο κ.Νικηταράς δεν υπάρχουν και πως αυτό που πήρε πίσω (ΝΟΚ) ουσιαστικά ακόμα δεν ήρθε ποτέ και δεν έχει καταλάβει τί διεκδίκησε.
Θεοδόσης Νικηταράς στην Κική Μάκρη για το θέμα της απλής αναλογικής που έδινε δύναμη στην αντιπολίτευση και τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου έμεναν πίσω.
Κική Μάκρη: Ανέφερε πως έπρεπε να ζητήσει το λόγο από τα κόμματα που τον στήριξαν. Συμπλήρωσε πως όντως υπήρχε δυσχέρεια στη λειτουργία του ΔΣ, αν και αυτή προερχόταν και από τη σχέση των άλλων δύο παρατάξεων.
Γιώργος Κυρίτσης στο Θεοδόση Νικηταρά για το αποτύπωμα του καθενός από τη θητεία του και πως έργα της ΔΑ τα παρουσιάζει δικά του.
Θεοδόσης Νικηταράς: Τόνισε πως δεν οικειοποιήθηκε κανένα έργο σε αντίθεση με τη ΔΑ. Πως ο δήμαρχος των έργων είναι μύθος γιατί μιλούν τα στοιχεία και τα νούμερα.
Γιώργος Κυρίτσης στην Κική Μακρή για το πόσο αποφασισμένη είναι να συμμετέχει στη διαδικασία της επίτευξης των στόχων της νέας δημοτικής αρχής.
Κική Μακρή: Ρώτησε αν εκείνος είναι έτοιμος να αντιπολιτευθεί σε αυτό που υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, καταπατώντας καθημερινά τις σωστές κατευθύνσεις για το λαό.
Κική Μακρή στο Θεοδόση Νικηταρά για τις διεθνείς εξελίξεις και το μεταναστευτικό.
Θεοδόσης Νικηταράς: Απάντησε πως το μεταναστευτικό υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και πως η Κως είναι ένα πέρασμα για μετανάστες. Συμπλήρωσε πως οφείλουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Τόνισε πως τότε που έπρεπε να βάλουν πλάτη οι υπεύθυνοι και να γίνει μια δομή μακριά από κατοικημένη περιοχή κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα…
Κική Μακρή στο Γιώργο Κυρίτση για το κομμάτι των εργαζόμενων , με απαράδεκτη στάση απέναντι σε αυτούς του ΔΗΡΑΣ κλπ… ᾽᾽Ὀλα αυτά τα έργα που έχετε εξαγγείλει με ποιους εργαζόμενους θα τα κάνετε;᾽᾽
Γιώργος Κυρίτσης: Όσον αφορά το ΔΗΡΑΣ ανέφερε πως το ταγκό θέλει πάντα δύο και πως δεν ευθυνόταν μόνο ο ίδιος. Τόνισε πως υπάρχει το εργατικό δυναμικό και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Συμπλήρωσε πως χρειάζεται μόνιμο προσωπικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

112 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

    • Αυτοί νομίζουν ότι έχουν κάνει εργάρες! δεν έχουν πάει σε άλλα μέρη να δουν ήθελα να ξέρω;;

      • ΟΛΆ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΑΛΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ.ΠΕΣ ΒΡΕ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΙ ΘΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΤΡΕΜΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ.ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΕ.ΑΠΟΨΕ Η ΚΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 70% ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

        • ΨΙΤ,ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

        • Αυτο ειναι το λαθος σας ρε Κοκοβιε…..εχεις τη αισθηση οτι ειμαι με πολλα προφιλ…Δεν εχω λογους να το κανω…εσεις κανετε αντιγραφη του νικ νειμ…
          Η Νυχτα των Κοψιμιων εφτασε….Το αποτελεσμα θα ειναι ΚΟΛΑΦΟΣ για εσας…τυχαιο οτι δεν βγαινει τιποτα απο το επιτελειο Κυριτση??χαχαχαχ
          ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ για τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ- ΨΕΥΤΕΣ
          Παμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ και ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

      • διορθωστε παρακαλω στην aegeanews. υποθετικη ερωτηση και υποθετικη απαντηση. οχι επιθετικη γιατι αλοιωνεται η ουσια της απαντησης

      • ΘΑ ΚΌΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ;;;;; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ.... το έχει

        Σε ποιο ΒΑΘΎ ΠΗΓΆΔΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΊ Ο ΛΙΓΟΣ ΘΕΟΔΌΣΗΣ που απέρχεται αφού εχει εξασφαλιστεί… , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΉΣΕΙ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΕΡΓΆΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…
        ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΛΆΚΗ ΤΟΝ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΦΙΝΙΑ…
        ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…
        ΕΣΕΝΑ ΘΕΟΔΌΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΌ ΕΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ; και το ΠΗΓΆΔΙ που θα κρυφτείς….

    • ΘΈΛΟΥΜΕ ΈΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ή ΈΝΑ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΌ, ΟΥΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΉΣΕΙ ΕΡΓΟ;;;;

      Όλοι σαν το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, που στήνονται για φωτογραφίες και ΦΥΤΕΥΟΥΝΕΛΙΕΣ, ΕΑΝ ΑΡΡΩΣΤΉΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΟ… ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΌ….
      ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ… ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΈΜΕΙΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟ, ΠΑΘΟΛΌΓΟ, ΠΑΙΔΊΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ…και ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ …ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤττττ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ….

    • ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ...ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ....ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ;

      ΒΌΛΕΨΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΊΑ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ…. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤτττττ κοπρίτες που ΦΆΓΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019 ΑΛΛΆ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΈΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΥΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ….

  2. Εκτος απο την κα Μακρη που θα ειναι εδω και στις αντιμεθεπομενες εκλογες οι αλλοι ποσο σκοπευουν να μεινουν ακομα?
    Να μας πουν Νικηταρας και Κυριτσης αν θα βγουν τι θα αλλαξουν και τι θα κανουν για νοσοκομειο και χοτ σποτ

    • Είσαι σίγουρος.Αποφασίζει η Μάκρη τι θα κάνει;Ότι πει το κόμμα.Οι κουμουνιστες δεν έχουν γνώμη απλά ακολουθούν την γραμμή πιυ τους βάζουν.

      • Κυριτση οσο σε υποστηριζω για τον λογο σου,σημερα σε ειδα πολυ νευρικο

        στις ερωτησεις του αλου.Την μια ελεγες οτι εισαι καποιας ηλικιας,την αλη ελεγες για τα λαθη με τους εργαζομενους του δηρας.Πες μας τελικα ηταν λαθος που τους πηγες στα δικαστηρια;-η- το εκανε επειδη ηθελες να διχνεις οτι εισαι εσυ και κανενας αλος.Δεν περιμενα να δω αυτο που ειδα,γιατι εσυ παντα ησουν ετοιμολογος.Σημερα ομως γιωργο πιαστηκες αδιαβαστος.Δεν περιμενες καποιες ερωτησεις που ηταν μαχαιρια στο στομαχι.Εκει μπερδευοσουν γιωργο.Π.Χ. για τον ναυτικο ομιλο,μετα για τον δηρας,εκει τα εχασες τελειως.Για το αβικω δεν καταλαβα τιποτα απο οσα ειπες.Και εκει τα μπουρδουκλωσες.Γιωργο δεν επρεπε να δεκτεις το ντιμπειτ.

        • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΥΤΣΑΒΛΟΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΡΟΖ ΒΑΘΥ ΜΠΟΝ-ΜΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΖ ΠΑΛ?? ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΕΝΑ ΝΤΙ-ΜΠΕΙΤ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ..

  3. καθαριότητα, κυκλοφοριακό, νοσοκομείο, καταφύγιο αδέσποτων( αλήθεια,που πήγανε τα λεφτά Δημαρχε;που ήταν και στο πρόγραμμα σου ),κατάληψη πεζοδρομίων από σταντ και πινακίδες, μεταναστευτικό κλπ το νησί θέλει πολλή δουλειά για να σας δούμε…

  4. καθαριότητα, κυκλοφοριακό, νοσοκομείο, καταφύγιο αδέσποτων( αλήθεια,που πήγανε τα λεφτά Δημαρχε;που ήταν και στο πρόγραμμα σου ),κατάληψη πεζοδρομίων από σταντ και πινακίδες, μεταναστευτικό κλπ το νησί θέλει πολλή δουλειά για να σας δούμε…

    • ΩΣΤΕ ΚΩΟΣ ΚΑΙ ΑΧ( ΒΑΧ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ)ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΥΛΟΥ ΜΟΥ,ΣΕ ΛΙΓΟ..

      • Ενω εσεις κοκοβιε ειστε με ενα προφιλ…..χαχαχχαχ
        Ο πονος σας ειναι μεγαλος…ο Κοψιμιος στα αζητητα εσεις χωρις επιδομα…..
        θρασος-ξεδιαντροπια-χυδαιοτητα…..ΤΕΛΟΣ…
        8 Οκτωβρη η ΚΩΣ στο ΦΩΣ με ΔΗΜΑΡΧΟ #ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ#

      • Κοψιμιος:Λασπολογος-Τοξικος-θρασυδειλος.
        Κυριτσης:ΕΝΩΤΙΚΟΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ!!!
        8 Οκτωβρη…..ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!

      • Α ΒΡΕ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ, Ο ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΙΣΤΡΟΣ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ. ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ,ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ BEST SELLER ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.
        ΟΙ » ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΓΛΥΨΟΓΥΦΤΟΛΟΓΟΥ» Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ
        «ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ»
        ΘΡΑΥΣΗ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΘΡΑΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

      • Ουτε για αντιγραφη δεν εισαι ικανος…
        Παρε ουζα σε υποθετα..θα σου χρειαστουν λιαν συντομως!!!
        8 Οκτωβρη φευγουν και το ξερουν γι αυτο τετοιος πανικος και ταξικοτητα ….
        Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ #ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ#

  5. Λυπάμαι πολύ κε Νικηταρά που παρόλο που σας ρώτησε ο Στάθης για το μεταναστευτικό εσείς το κάνατε γαργάρα… Καμία απάντηση. Τίποτα. Εσείς Μαρία; Το μόνο που σας νοιάζει ως «δημοσιογράφος» είναι το αν ο κος Κυρίτσης μετάνιωσε για το κακό που σας έκανε πριν από τοσα χρόνια; Δηλαδή έχετε μείνει στο παρελθόν ( σε θέμα που αφορά μονο εσάς και καμιά δεκαριά ακόμα άτομα) και δεν νοιάει το παρόν, το νησί και οι πολίτες του;;; Στάθη πολύ καλά τους τα χώνατε». Πόπη, μεγαλη αποτυχία το μαλλί.

    • Ξεχασες επι κυριτση τι γινοταν με τους μεταναστες στα λιμανια.Αφοδευαν μεχρι και στην δημαρχεια επι κυριτση.Τι εκανε ωρε κωε πολιτη!τιποτα.Τους αφησε να αφοδευουν στα λιμανια τα θαλαμηγα εφευγαν και δεν εδεναν καν στο λιμανι απο την βρωμα.Και στο τελος εκλεισε ο κυριτσης σου κωε πολιτη βλακα τις τουαλετες.Αυτο διοικουσε τον δημο.

  6. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ: ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΝΕΥΡΙΚΟΣ, ΑΟΡΙΣΤΟΣ, ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΣ, ΚΡΥΟΣ-ΠΖΓΩΜΔΝΟΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ, ΠΟΗΛΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΛΕΓΕ «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» ΕΝΩ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΗ «ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΙΚΗ». ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ή ΕΣΥ; ΥΠΟΥΛΕ ΦΑΡΙΣΑΙΕ! ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

    • ψιιιτ να δούμε τι θα γράφεις στις 9 του μήνα
      , φιλάκια στη Μιράντα και καλή δύναμη γιατί θα την χρειαστείτε μετά την συντριπτική ήττα

    • Ενω ψιτ ο κυριτση δεν εγινε σαν το παζαρι κοκκινος.Οταν το ρωταγε ο νικηταρας δεν εβλεπες την νευρικοτητα του.Στις ερωτησεις που του εκαναν αλα απαντουσε.Να πω και μια αληθεια.Οι ερωτησεις προς τον κυριτση τον επιασαν αδιαβαστο.Δεν περιμενε αυτες τις ερωτησεις.Αλιως τον περιμεναν οι δικοι του τον κυριτση.Τον επιασαν ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ. πολα λαθη στις απαντησεις του.Ο νικηταρας ετοιμολογος σε ολες τις ερωτησεις.Τελικα η τηλεμαχια εγειρε υπερ νικηταρα.

    • Αχαχαχαχαχαχαχαχ καλα τα είπες πέρνα να πάρεις το 5ευρω να πιείς καφέ αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    • ΨΙΤ ΦΥΤΙΛΑΚΙ ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΟ «ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΙΚΗ» ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ?ΒΡΕ ΑΧΛΑΔΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ? ΥΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ?Η ΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ,ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ. ΑΡΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ MASTER EVIL-MINDED ΔΙΟΤΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ!

  7. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΟΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΕ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ?

  8. Πέρα απτη κακή καληψη από εικόνα και ήχο τίποτα το ουσιαστικό αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε καμία προοπτική για το αύριο του νησιού με τεράστια πρόβληματα στη καθημερινότητα κατώτεροι των περιστάσεων

  9. ο Νικηταράς δεν απαντά στις ερωτήσεις αποφεύγει….Κυριτσης καλύτερος, όπως και η Μακρή. Εν τω μεταξύ τι χάλια εικόνα και ήχος αυτή η δημοτική τηλεόραση. Ο κάμεραμαν τι φάση? άσχετος εντελώς

  10. ΚΟΣ ΤΒ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΟΥΤΕ ΗΧΟΣ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΩΡΑΙΑ ΟΜΩΣ Η ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2040

  11. Νικηταράς αξία!!
    Ο πιο σωστός!!
    Όλοι οι υπόλοιποι δεν ήξεραν να μιλήσουν!! Όλο αηδίες έλεγαν σαν τα παιδάκια!!

  12. Παντως μονο η Κα Μακρή ειχε την σοβαρότητα και ειπε ξεκάθαρα τις προτασεις της. Οι άλλοι δυο,, τρια πουλακια κάθονται!!

    • Αλήθεια τώρα κατάλαβες τι θα κάνει σαν δήμαρχος;Ρομποτάκια,όπως όλοι στο ΚΚΕ.Περιμένουν να τα κουρδίσουν.Δεν έχουν άποψη προσωπική.Μόνο το κόμμα ότι πει.

  13. Συμπεράσματα
    Νικηταράς δεν εμπιστεύεται κάποιους συνεργάτες του για τη διοίκηση του Δήμου.
    Κυρίτσης εμπιστεύεται πλήρως τους συνεργάτες του.
    Νικηταράς σίγουρος για την εκλογή του χωριίς να απαντά αν θα κόψει σε περίπτωση ήττας.
    Κυρίτσης απέδειξα ότι ήμουν είμαι και θα είμαι εδώ σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα .
    Η οριστική απόφαση ανήκει στους συνδημότες μας τι θα επιλέξουν.

  14. ΟΛΆ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΑΛΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ.ΠΕΣ ΒΡΕ ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΙ ΘΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΤΡΕΜΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ.ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΕ.ΑΠΟΨΕ Η ΚΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 70% ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

    • Σοβαρά τώρα σε εντυπωσίασε ο Νικηταράς και θα σου λείψουν τα έργα που έκανε 4χρονια δήμαρχος;Σίγουρα δεν σε έχει βολέψει κάπου να περνεις μισθο;Αλλιώς ζεις άλλου.

  15. θα μεινω σε αυτο..το τελευταιο….για την τοξικοτητα των ανισχυρων….που τρεμουν αυτες τις μερες…
    ΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!
    ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!

  16. ΜΗ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΦΤΑΙΝΕ !!!!
    ΠΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΡΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ο ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ) ΚΑΙ Ο ΚΟΜΗΝΕΑΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ) ΤΑ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ??
    ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ….

  17. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ή ΖΩΝΤΑΝΑ: ΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΤΗΝ 8η ΟΚΤΩΒΡΗ Η ΚΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

  18. Βρε τελειωμενοι ο κυριτσης παρ ολο το βαψιμο που του εκαναν παλι σαν ντοματα ηταν κ στα χαμενα, η ηττα ερχετε!!

  19. ΕΝΩ ΚΩΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ[ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ],ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΙΚΩ;ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ??????? ΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΑΒΙΚΩ;ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΤΟΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  20. Προσπάθησε ο καημένος ο Κυρίτσης να κρατηθεί και έχασε τη φυσική του εικόνα!!!Ο λόγος του και οι απαντήσεις του χωρίς ξεκάθαρο μήνυμα καταπιανόταν με πολλά!!!!Δεν πρότεινε κάτι το καινούργιο απλά αν εκλεγόταν θα διεκδικούσε το νέο νοσοκομείο!!!Δουλειά που έχει δρομολογηθεί!!!!Το συμπέρασμα είναι φύγετε εσείς να έρθω εγώ!!!Δεν μπορούσε να μας πει που θα πάει η Κως για να τον εμπιστευθούμε!!!Το θεωρώ πολύ ξεπερασμένο!!!!!

  21. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ

  22. ο κοσμος καιγεταο και εμςις θα νοαιζομαατε για τα αχρηστα μερικαματα των χαραμοφαιδων.
    Αν μια επιχείρηση μπαινει καθε χρονο μεσα χιλιαδες ευρω, τι θα κανει? θα κρατησει το μαγαζι και το προσωπικο? ξεφτιλα

  23. Ανικανοι και οι 2 τοσο απλα….
    Εαν πας σε αλλους δημους της χωρας ντρεπεσαι απο την προοδο σε σχεση με το χαλι της Κω
    Ξευτιλα debate η κολλητοι ειναι τα κοκορια που μονο γαυγιζουν και μαζι στην μασα
    Δρομους ελεγε με ασφαλτο ο Νικηταρας μεσα στην πολη, ακομα περιμενουμε την ασφαλτο αρε ξηλωμα που θελετε και οι 2 δυο σας κορακια και συνεταιρακια

  24. Ένας Νικηταράς λίγος , ενα νησί εγκαταλελειμένο , αλήθεια τώρα πιστεύεις αυτά που λες ; Μίλας με τους επιχειρηματίες ; Με ποιους από όλους ; Με αυτούς που σου χαϊδεύουν τα αυτιά ; Για τον τουρισμό δεν έκανες τίποτα , για τα σχολεία όχι απλά δεν έκανες αλλά έκλεισες κιόλα ! Να θυμηθούμε τη Ζια ; Που το ένα λεωφορείο πηδάει πάνω από το άλλο ; Άφησε πια το δήμο να παει μπροστά ! Δεν έχεις κότσια και άτομα να μας διοικήσουν ! Κάτσε σπίτι σου , ούτε καν στην αντιπολίτευση

    Κυρια Μάκρη , άσχετες απαντήσεις , κρίμα δεν ήταν το αναμενόμενο

    Κυριτση προχωρά μπροστά μπας και δούμε άσπρη μέρα ! Έχεις κότσια τουλάχιστον

  25. Φωστήρες και πολυλογάδες με φανφάρες. δεν χρειαζόμαστε. Θέλουμε αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και εργατικότητα. Μας παρουσιάζεται πάλι ο τέως, για πολλοστή φορά, ότι μετάνιωσε, ως καλός και χαμογελαστός σε όλους, αλλά είναι λύκος με την προβιά προβάτου (πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το `χούι`). Ανίκανος και διχαστικός. Είρωνας και χλευαστής χαρακτήρων.
    Τώρα θα λύσει τα πάντα, στα βαθιά πολιτικά του γεράματα; Τόσα χρόνια δήμαρχος τι έκανε; Άλλαξε, λέει. Σίγουρα πάντως προς το χειρότερο. Επιτέλους, ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τη Δύναμη Αλλαγής (που δεν άλλαξε ποτέ και τίποτα!).

  26. Ο τέως γελούσε με όλους και για όλα. Ουσία απαντήσεων –> καμμία. Ο χάχας, του χάχα, ω! χάχα. Μαζέψτε τον. 5 + σήμερα.

  27. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, Ο ΕΝΑΣ (Ο ΤΕΩΣ) ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΟΧΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ (Ο ΝΥΝ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ.

  28. ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ!!
    Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!

  29. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ,
    ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙΒΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΓΚΑ;
    ΑΠΟ ΠΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ;

  30. ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ,
    ΑΓΕΝΕΙΑ,
    ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ,
    ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,
    ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ,
    ΘΡΑΣΟΣ,
    ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,
    ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ,
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΚΩΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΩΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ. ΚΑ…. ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΕΧΟΓΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.

  31. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ-ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΑΝΕΜΙΖΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΕΝΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΕ: » ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΗ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ». ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ;

  32. …θέλουν έναν δήμαρχο να τους γλείφει από πάνω μέχρι κάτω και μετά αφού γυρίσουν την πλάτη τους να τους κράζει,ας ψηφίσουν ξανά τον ιδιο. Χίλιες φορές έναν ντόμπρο παρα έναν γλείφτη .

    • ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ,ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ Ο ΑΦΙΛΟΣ ….ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ?Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΟΥΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ,ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ? ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΣΟ.

  33. Με τις απαντησεις του Νικηταρα με πιαναν καθε φορα τα γελια με την λασπολογια που εριξε! Ασε που απεφευγε με χαρακτηριστικο τροπο τις καιριες ερωτησεις…Πραγματικα για γελια! Τι περιμενει κανεις απο αυτον τον δημαρχο ακομα?
    Ο Κυριτσης ειναι σιγουρος για την νικη του!Ητανε εξαλου τοσο χαλαρος γιατι δεν ελεγε ψεματα και δεν ειχε να κρυψει τιποτα και μιλησε για διαλογο και οχι debate!

  34. 3000 για εισιτηρια της Βλαχου στην Αγγλια?!!!! Για πες και αλλα γιατι αυτο δεν το γνωριζα!!!

  35. Μονο εγω απελπίστηκα οτι πρεπει να διαλεξω αναμεσα στον ηλιθιο και τον πανιληθιο? Ο κ.Νικηταρας δεν εχει καλο team αντιθετα ο κ.Κυριτσης εχεο και νορμαλ υποψηφιους αλλα ο ιδιο επρεπε να ειχε παραιτηθει. Τι να μας πουν και πως να μας πείσουν?

  36. ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ>>ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ!!!!!ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ …ΚΥΡΙΤΣΗΣ……….

  37. Σοβαρά τώρα είστε ικανοποιημένοι από τον Νικηταρά;Όλοι όσοι τον στήριξαν πρην τέσσερα χρόνια,κατεστημένο της πόλης και δικηγόροι για δικά τους συμφέροντα ,έχουν καταλάβει ότι πόνταραν σε κουτσό άλογο.Ήταν μια κακή παρένθεση για το νησί μας.6 μέρες να ξαναελθει το φως στο νησί.Εσείς που θα ψηφίσετε τον κουμπάρο,μπατζανάκια ,ξάδελφο,γείτονα,κολλητό,ξανασκεφτεί το ,δεν θα τους κάνετε καλό και θα βλάψετε τον εαυτό και το νησί μας.Ο Νικηταράς ότι ήταν να κάνει το έκανε (ελιές,πλαστικό τάπητα στο γήπεδο),τι από αυτά βελτίωσε τη ζωή σας;Στο μόνο που ποντάρει πια είναι ότι έχει χωρίσει οικογένειες.

  38. Ο κοψιμιός μετά το χθεσινοβραδυνό επικοινωνιακό νεκραταφείο του, βγήκε σήμερα στους δρόμους για να τον δει ο κόσμος. Βγήκε γιατι τελευταία ώρα θυμήθηκε να κάνει έργα! Βρε ουστ χαμένε. Θα μπεις στο ντουλάπι.

  39. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΗ ΕΜΑΘΑ, ΠΩΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΓΝΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΕΔΡΑΝΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΩΝ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΤΟ DEBATE;
    ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΝ ΤΟΥΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ! ΑΙΣΧΟΣ! ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.

  40. ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.
    Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΑΜΑ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  41. Εξαιρετικός ο κ.Κυριτσης.Η κ.Μακρή αναμενόμενη και ο κ.Νικηταράς,κατώτερος των περιστάσεων. Αααα….εγώ δεν ψηφίζω στο νησί, απλά εργάζομαι.

  42. Πάμε στο φως τώρα άλλαξα μούρη και χαρακτήρα βρε αντε από δω δεν αλλάζει ίδια μούρη ίδιος χαρακτήρας εκεί στο δηρας θα χτυπήσει πρώτα εσείς περίμενε σε λίγο

  43. Η υποκρισία όλων πάει σύννεφο και μας περνάνε και για χαζούς. Αξίζει τελικά να ψηφίσεις το λιγότερο κακό?
    Γιατί όλοι το ίδιο είναι

  44. Νικηταρά εμείς οι γονείς των παιδιών που κοροϊδεύεις τόσο καιρό θα σε στείλουμε σπίτι σου … και εσένα και όλους σας … και μην ξανά μιλήσεις για τα παιδιά μας … ανίκανοι…

  45. Νικηταρά ξέχασε την έδρα ,σου δώσαμε μια τετραετία και δεν είδαμε προκοπή . Όλα για το δήθεν κ την συνομοταξία έργα μηδέν ,έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής έργα να έχουμε να λέμε ,δημοτικά σχολεια παιδικοί σταθμοί στο έλεος του Θεού κ ξέρετε να καυχιεστε για νέα πλοία και πράσινα άλογα, σε μια εταιρία που ιδρύθηκε από αντιμαχητες κ ελέγχεται από καλυμνιους μπράβο σας , Κυρίτση αν κ χουντικός αυτή την φορά θα σε ψηφίσω γιατί τελικά η ευκαιρία που έδωσα τις προηγούμενες εκλογές στο Νικηταρά αποδείχθηκε λανθασμένη τελικά τα έργα σου ακόμα φαίνονται.

  46. Ο δρόμος όλος λακούβες ο Π… πηγαινοέρχεται από κει αλλά δεν τις βλέπει φροντίζει ιδιωτικούς δρόμους χωρίς αδιέξοδα! Ελάτε να ζητήσετε ψήφους !

  47. Όταν καταλάβουμε ότι καταντήσαμε το κρητηριο που θα ψηφίσουμε θα είναι το ποιος θα κανε το μικρότερο κακό, ίσως κάτι να αλλάξει. Καληνύχτα μας.

  48. Tha plirosete to xali tou xoriou kai to na sas kaloume gia parapona kai na min sikonete ta thlefona. Exei o kairos girismata. H dikoi sas ora krataei 4 xronia, tou laou mono mia mera alla eine pio simantikh. Giati apofasizei Gia esas. Kai gia na einai dikaios kai oi alloi ta idia einai. Tous idame.

  49. Αυτά τα σχολεία για τα οποία απέφυγες να μιλήσεις δήμαρχε, γιατί δεν είχες το θάρρος να παραδεχτείς ότι δεν έκανες τίποτα για αυτά παραμόνο να κοροϊδεύεις παιδιά,γονείς, καθηγητές και δασκάλους, θα είναι η καταστροφή σου. Κυριακή κοντή γιορτή… όχι λόγια αλλά πράξεις στην κάλπη … τα παιδιά μας είναι όλη η ζωή μας.

  50. η δρομη γεματο χορτα λακουβεσ σκουκιδηα βρωμα ολο το νησι ελεοσ. και θελει ψηφουσ ο νικηταρασ

  51. ΒΡΕ ΚΑΤΑΚΑΙΜΕΝΗ ΜΙΡΑΝΤΑ,ΨΙΤ,ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ …..ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.65% ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…ΛΑΚΑ ΨΙΤ,ΜΙΡΑΝΤΑ.ΕΕΕΝΝΝ. ΚΟΥΛΛΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!!!

    • Τι έγινε άρχισες να κατεβαίνεις βλέπω.Από 70 το πηγές 65.Καταλαβαίνεις και εσυ ότι ο Νικηταράς είναι κουτσό άλογο;

  52. Τι 70 τι 65 ότι και να γίνει το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!Η Κως έχει ψηφίσει!!!!Γι’αυτό ούτε κεντρικές ομιλίες παρά μόνο τσιπούσι
    και χορόςκαι αποχαιρετισμός της δύναμης απαλλαγής από τα πολιτικά δρόμαινα της Κω!!!!Ενας κύκλος έκλεισε!!!!Καληνύχτα!!!!

  53. Λοιπών ζω στο νησί της Κω τα τελευταία 20 χρόνια δεν ψηφίζω βλέποντας εχθές την συνομιλία που είχαν τα δύο φαβορί για δημαρχεία της Κω και βλέπω ότι έχουν κάποιο άτομα μίσος για τον κ Κυρίτση και χωρίς να έχει κάνει κάποιο έργο συμπαντικό ο σημερινός δήμαρχος ένα έργο που έγινε στο Τιγκάκι πολύ πρόχειρο που μαζεύει νερά αν είχα εδώ τα εκλογικά μου δικαιώματα θα ψήφιζα κ Κυρίτση γιατί απλά δεν έχουν κάνει τίποτα η σημερινή δημαρχεία με τα ταμεία γεμάτα και φουλ τουριστική σεζόν τα τελευταία 3 χρόνια

  54. Αχου τον..τι καλούλης…δεν του αρεσε κ η λέξη τηλεμαχία, ήρθε να κάνει διάλογο κ να σκορπίσει ενότητα….δεν κατάλαβε την «ένταση»???όχι πες μου ποιός μπορεί να κάτσει δίπλα του 10 λεπτά κ να μην εκνευριστεί η να σνεβάσει παλμούς?
    Ο τα’ χα μου υπεράνω.άνετος κ πολιτισμένος..που είναι ο Ορισμός της ειρωνίας της τοξικότητας και του χλευασμού….Ο βασιλιάς της «μπηχτής»
    βρε ποιόν κοροιδεύετε?
    Θεοδόση όλοι μαζί σου την Κυριακή!!!
    Γιατί εσύ είσαι ήρεμη δύναμη, σοβαρός ευγενής κ πάνω από όλα Ταπεινός…και η ταπεινότητα είναι το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό της ανάπτυξης και της προόδου.
    Είναι ο τύπος μετριοφροσύνης που σε κάνει καλύτερο κ δυνατότερο υποψήφιο ηγέτη!!!
    Μίλησες αληθινά, υπερασπίστηκες το έργο σου κ έδειξες τις προθέσεις σου.
    Την νίκη την έχεις σίγουρη και αξιοπρεπέστατη.
    Υ.Γ. Παρακμή είναι να μη σέβεσαι τους ανθρώπους και δει αυτούς που σε επέλεξαν
    Παρακμή είναι να σε αποκαλούν κακό άνθρωπο

  55. Ο Κυρίτσης ήταν με αέρα νικητή και ο Νικηταράς βλέποντας την ήττα ρίχνι ευθύνες σε συνεργάτες του

  56. Εάν επαληθευτούν όλα αυτά που ακούω καθημερινά η αποχή θα είναι νικητής την Κυριακή. Και αυτό τους χρειάζεται. Υγεία, σχολεία, πολιτισμός κλπ όλα στο μηδέν 4 χρόνια τώρα. Μην πάμε το νησί μας άλλα 5 χρόνια πίσω… α ρε Νικηταρά κατάντησες ζήτουλα τον κόσμο ακόμα και για τα αυτονόητα… η πιο κακή παράταξη ever

  57. ΠΑΙΔΙΑ…
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ??
    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ,ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ??
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑΜΠΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ,ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ??
    ΠΑΙΔΙΑ..Ο ΓΙΑΛΟΣ ΔΕΝ ΙΣΙΩΣΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ..ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ