Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δύναμης Αλλαγής | Γ. Κυρίτσης: Η Κως στο Φως που φαίνεται στα χαμόγελα όλων σας

101
26663
Συνεργάτης aegeanews.


Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δύναμης Αλλαγής από τον Σεβασμιώτατο παρουσία πολλών μελών και φίλων της παράταξης, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στην πόλη της Κω.

Η Κως στο Φως δεν είναι μόνο ένα σύνθημα, είναι η πραγματικότητα τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, εν μέσω συγκίνησης και χειροκροτημάτων, ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Κυρίτσης.

Ενωμένοι όλοι οι πολίτες στη χαρά της νίκης στις 8 Οκτωβρίου με την παράταξη που δεν είναι μιας χρήσης που έρχεται από παλιά και θα έχει συνέχεια στο μέλλον γιατί διαρκώς ανανεώνεται όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για αυτούς που φεύγουν. Πήραν τον δήμο με ψέματα και φεύγουν γιατί απέτυχαν. Σημασία έχει να κοιτάμε μπροστά, τονίζοντας ότι η Κως στο Φως φαίνεται ξεκάθαρα στα χαμόγελα όλων σας.

 

Δελτίο τύπου Δύναμη Αλλαγής: ‘’Πλήθος κόσμου, αισιοδοξία, ενθουσιασμός και η Κως στο Φως ‘’

 

’Πλήθος κόσμου, αισιοδοξία, ενθουσιασμός και η Κως στο Φως ‘’

 

Το άνοιγμα του εκλογικού κέντρου της Δύναμης Αλλαγής και ο αγιασμός που έγινε από τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, μετατράπηκε σε μια αυθόρμητη και μεγάλη συγκέντρωση μελών της παράταξης αλλά και πολιτών.

Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι κυριάρχησαν η αισιοδοξία, η πίστη και ο ενθουσιασμός που εκφράστηκε με συνεχή και διαρκή χειροκροτήματα κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του υπ.Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση.

΄΄Η Κως στο Φως δεν είναι σύνθημα, είναι πραγματικότητα. Την πραγματικότητα αυτή την βλέπω στα πρόσωπα των ανθρώπων που συναντούμε στο δρόμο, στις γειτονιές, στις περιοδείες μας.’’ τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης αναφέροντας ότι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ δεν είναι παράταξη μιας χρήσης, όπως αυτές που δημιουργούνται για τις εκλογές για να διαλυθούν την επόμενη μιας ήττας.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ έχει ιστορία, έχει τη δύναμη να ανανεώνεται με νέους και ικανούς ανθρώπους, να φέρνει κοντά της νέους υποψηφίους που έχουν θέληση, ικανότητες.

Μέσα σε θερμές εκδηλώσεις και χειροκροτήματα, ο Γιώργος Κυρίτσης τόνισε:

‘’Στις 8 Οκτωβρίου κλείνει η παρένθεση της παρακμής για την Κω. Ξημερώνει μια νέα μέρα.

Το λέω για να το ακούσουν όλοι, σε κάθε γωνιά της Κω: Ο Γιώργος Κυρίτσης δεν επιστρέφει για να εκδικηθεί κανέναν, επιστρέφει για να βάλει την Κω σε ένα άλλο δρόμο. Για μια τετραετία έργων και μεγάλων αλλαγών.

Κανείς δεν κινδυνεύει από τη δική μας δημοτική αρχή.

Οι μόνοι που έχουν κάτι να χάσουν είναι οι καλά αμειβόμενοι σύμβουλοι της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Αυτοί θα χάσουν τους μισθούς τους.

Η Κως όμως και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών θα κερδίσουν την ελπίδα, την πίστη σε ένα καλύτερο αύριο.

Είμαστε μια δυνατή ομάδα, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δουλειά από την πρώτη μέρα.

Το πρόγραμμα μας είναι η δύναμη μας. Το πρόγραμμά μας είναι το όπλο μας απέναντι στο απόλυτο τίποτα και στην παρακμή.

Οι υποψήφιοι μας είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Κω. Είναι οι άνθρωποι που θα οδηγήσουν την Κω στο 2028.

Όλοι και όλα από την Αρχή.

Στόχος μια Νέα Ενότητα για την Κω στην πράξη και όχι στα λόγια.

Μέχρι το 2028 η Κως πρέπει να βλέπει έργα, μεγάλες αλλαγές, ένα νέο περιβάλλον.

Αυτή την Κω πρέπει να παραδώσουμε στους νέους.

Αυτή είναι η δική μου πρόταση.’’

 

 

 

101 ΣΧΟΛΙΑ

      • καλα συγνωμη μετρησες??? χωρις κινητοποιηση τετοιο πληθος? μη σας παιρνει απο κατω! δειτε το απο αλλη οπτικη γωνία! και οι συγγενεις ψηφιζουν! και ποσοι συγγενεις δεν μπορεσαν να πανε?

      • Όλοι εσείς που γράφετε για τον Κυριτσι κ ότι θα βγει ο Νικηταράς πόσα πήρατε να τα γράψετε όλα αυτά ;;;

        • ελα ντε! φαντάζομαι τα πηραν χοντρα για να λενε τετοιο πληθος κοσμου, 150 ατομα… εκτος και αν δεν ξερουν να μετρανε και δεν εβαλαν ακομα ενα μηδενικο!!!!

    • Μονο οι υπ. συμβουλοι και ενα μελος της οικογενειας τους θα επρεπε να ηταν υπερδιπλασιοι.
      Καντε υπομονη.
      Το στραπατσο σας ΗΓΓΙΚΕΝ.

      • ξερεις ποσοι δεν μπορεσαν να ερθουν; ξερεις οτι και οι συγγενεις ψηφιζουν; καο ξερουμε σιγουρα οτι μας ψηφιζουν αφου ηταν εκει! αν κανουμε ομιλια θα εχουμε διπλασιους και θα τριβετε τα ματια σας! θα φέρουμε και πουλμαν απο τα χωρια! χαμος θα γινει.

    • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ; ΕΥΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;ΑΧΧΧ ΕΥΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.

  1. Ημερα χωρις αυτοκινητο και ο Κυριτσης εκλεισε την Μ.Αλεξανδρου λες και τα 80 ατομα δεν χωρουσαν στο πεζοδρομιο. Ντεοπη και αίσχος να ταλαιπωρουνται οι πολιτες γυρω γυρω στο κεντρο.

  2. Ολοι μαζι για εναν δημο που θελουμε και μας αξιζει!!!
    8 Οκτωβρη παμε μπροστα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

      • Αρουραιε του Κοψιμιου….ζεις και εσυ το δραμα σου…χεχεχεχεε
        ευτυχως θα ξεβρωμισει το νησι…..8 Οκτωβρη ΦΩΣ στο μαυρο του Κοψιμιου..με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

        • εσυ και εγω τα βλεπουμε σωστα. μα δε βλεπουν οτι ο κοσμος με τη παρουσια του χωρις καμια κινητοποιηση (το τονιζω αυτο) περασε το μήνυμα;;;;

        • Για πες μας.
          Την επομένη του Βατερλώ σας θα βγεις να μας πει το … αρμενακι?

    • Γιωργο οταν οι στιχοιματικες σου δινουν 3% να κερδισεις και τον νικηταρα τον εχουν στο 1,25,δεν ειναι παλαβες οι εταιριες να χασουν τα λευτα τους;; Αυτες οι εταιριες γνωριζουν απο κρυφες δημοσκοπησεις και τα δινουν.Γιωργο επρεπε να τα ειχες παρατησει,και να αναλαμβανε καποιος αλος.Σωρη που στα λεω,αλα αυτη ειναι η αληθεια.

        • και απαντουν οι πολιτες.Δεν ειναι το κουτουρου του ποδοσφαιρου,οπως γραφετε κουτουρου.ΒΛΑΚΕΣ και οι δυο.Τι δεν καταλαβαίνετε,την ηττα του κυριτση.Και εγω κυριτσικος ειμαι.

      • Αν οι «στιχοιματικες»πονταραν σε κουτσα αλογα τυπου Κοψιμιου…κια ειχαν πελατες σαν και σενα θα ειχαν βαλει λουκετο…..αντε γεια….με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

        • και απαντουν οι πολιτες.Δεν ειναι το κουτουρου του ποδοσφαιρου,οπως γραφετε κουτουρου.ΒΛΑΚΕΣ και οι δυο.Τι δεν καταλαβαίνετε,την ηττα του κυριτση.Και εγω κυριτσικος ειμαι.

  3. Βρε σεις αληθεια το λεω, αν αυτοι δεν πιασουν πατο μα πατο εγω θα γινω αστροναυτης χαχαχαχα ρεεε παρατηστετααααα!!!!

    • Οχι φιλε. Απλα στη Μ.Αλεξανδρου ειχε κρούσματα covid19 και υπηρχε εντολη απο την πολιτικη προστασια να κρατανε αποστασεις μεταξυ τους 2 μετρα. Μαλιστα φοβηθηκαν και εφεραν περιπολικο και εκλεισαν το δρομο. Αστα….ολα καλα και οι 80

      • Ειπε ο αρουραιος της γνωστης κλικας των χαμενων Κοψιμιων….
        οι δημοτες αποφασισαν ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

        • ΒΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

          ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΧΝΕΙ ΝΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΙΚΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΕ 70%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

  4. ήρθαν όλες οι θείες και ο.καθενας έφερε και από 2 συγγενής και έπειτα εσύ έλεγες κυριτση ότι δεν θες ούτε τηλεόραση ούτε τίποτα τι εγεινε ξαφνικά???

    • Οπα ρε Αγελαστε κοκοβιε….
      4 χρονια φαγουρας τελειωσαν…
      Παμε μπροστα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

      • ΨΙΤ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΖΑΡΩΜΕΝΗ ,ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥ 99% ΝΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

        1% ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΤΕΛΟΣ Ο ΦΑΚΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΖΑΡΩΜΕΝΗ.

        • Σακαφια….
          Αρουραιος Κοψιμιος 8 γραμματα…..βρες το!!χαχαχαχααχαχ
          Αντε γεια!!!ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!

  5. δεν ξέρουν τι να γράψουν. μη γελοιοποιειστε αλλο. η σιωπή είναι χρυσός.

    • πες τα να αγιασει το στομα σου! χωρις καμια απολυτως κινητοποιηση τετοιο πληθος και κοροιδευουν κιολας… νικητης Κυριτσης! τρολαρετε οσο θελετε! μετρηστε ενα ενα τα κεφαλια και θα χασετε το μετρημα…

  6. Εγκαίνια μεταξύ σας και δεν μαζεύτηκαν 500 άτομα!!Η απουσία ή μάλλον το μη κάλεσμα δημοσιογράφων δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει όσο προσποίηση να επιστρατεύση!!!Το ποτάμι της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩΣ»του Θεοδόση δεν γυρίζει πίσω!!!

  7. Τι ογδόντα άτομα…δέκα ήταν…πέντε…
    Ας περιμένουμε τα εκλογικά αποτελέσματα.
    Μόνο αυτοί που λένε για ογδόντα άτομα , όταν βγουν τα αποτελέσματα να μην γράφουν μηνύματα τύπου » αντίο Κως»…γιατί τέτοια θα γράφουν αν χάσουν.

  8. ΑΓΝΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΙΚΑΝΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».
    200 ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ!!!

  9. ΠΟΤΕ αποφασισαν οι δημοτες ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ. και δεν το ξερουμε σε ποιο παραλληλο συμπαν..δηλ εξω απο την πραγματικοτητα…μετα ξυπνησες..χαχαχα.!!αφου ξερει ηδη οτι ειναι χαμενος…μονο εσυ δεν το ξερεις…ο φυρερ..το ξερει 4 χρονια..απο το πως τον βλεπει ο κοσμος…απλα..θα παραιτηθει μετα τις εκλογες…και στις επομενες ..νεος προεδρος της δυναμης αππαλαγης ..αν υπαρχει ακομα αυτο το ναζιστικο υπολειμα

    • Κοκοβιε….συνεχιζουν να μιλουν οι δημοτες..απλα ΕΣΕΙΣ δεν τους ακουτε…..και ΔΕΝ τους βλεπετε…σας εχουν πολλες εκπληξεις που θα κοφτει ο καθενας σας χωριστα…..χαχαχαχαχα φαε οσο ειναι καιρος την μπανανα σου…Η Νυχτα Των Κοψιμιων εφτασε!!!!το νησι θα ξεβρωμισει!!!!8 Οκτωβρη με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ…!!Υ.Γ.υπαρχουν γκαλοπ που αμα βγουν…θα κοψετε απο αποψε!!!!!!!!χααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

  10. Μονο εγω αηδιάζω που τους βλεπω; Κανενας δεν εχει ψυχη απο αυτους που ζητάνε να κυβερνήσουν για να μας σώσουν

  11. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ 80 ΑΤΟΜΑ , ΕΙΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ .
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ …. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΉΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ?
    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?
    ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΝ…. ΘΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ …. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ… ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ….
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ….

    • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ; ΕΥΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ;ΑΧΧΧ ΕΥΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.

      • Ποιο ειναι το δυνατο χαρτι του Κοψιμιου??ο τραμπουκος πρωην ..που εβριζε χυδαια τους δημοκρατικους πολιτες του νησιου???Γνωστη φιγουρα!!ο οποιος μαλιστα εβγαζε προχτες φωτο στο εκλογικο του κεντρο???χαχαχχαχα και για παιξω λιγο με τις λεξεις….θα σας πνιξει το θαλασσινο νερο….Ουστ κοπριτες!!!!Μαυρο δαγκωτο στο συναφι!!!!8 Οκτωβρη παμε μπροστα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!

  12. ολα τα γνωστα γερασμενα προσωπα ιδιοι και ιδιοι συγγενεις των συμβουλων.
    που ηταν οι νεοι?
    κυριτση εισαι ξεπερασμενος και τελειωμενος.
    εισαι φθαρμενος και …πολιτικα. αυτη τη φορα θα μπεις οριστικα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

  13. Γιώργο λες η Κως στ Φως και είσαι ο πρώτος που θέλει το σκοτάδι. γιατί δεν άφησες τα ΜΜΕ να καλύψουν τα εγκαίνια. Γυρίσαμε πάλι πίσω στα παλιά κόλπα. όλοι εσείς που είστε δίπλα του για ποιο φως μιλάτε. Αν από τώρα ξεκινάει πάλι με μυστικισμό φανταστείτε τι θα γίνει στην συνέχεια.

  14. Μετά το νέο μεγάλο αναπτυξιακό έργο που εγκαινίασε ο ανύπαρκτος κοψιμιός – την τοποθέτηση της άγκυρας σε χώρο του λιμανιού- έκανε και μια » τυχαία» βόλτα με το αυτοκίνητο γου Δήμου από το εκλογικό κέντρο της επόμενης δημοτικής αρχής. Μη φανταστείτε πως σταμάτησε και ευχήθηκε όπως έκανε ο επομενος δήμαρχος στο εκλογικό κέντρο του απερχόμενου; Με τα παράθυρα κλειστά ήταν στο αυτοκίνητο του Δήμου και τα μούτρα του ξυνισμένα. Άμα δάγκωνε τη γλώσσα του θα πέθαινε! Τόσο δηλητήριο είχε η μούρη του. Καλαφαωμένη του!

  15. Είναι να απορεί κάποιος.Οι οπαδοί του δημάρχου και ο ίδιος ο δήμαρχος 2εβδομαδες πρην τις εκλογές δεν έχουν να παρουσιάσουν ΤΙΠΟΤΑ σαν έργο που έκαναν.Απλά μετράνε τον κόσμο αν πήγε πολύ η λίγο στα εγκαίνια.Σοβαρά τώρα;Που στηρίζει ο δήμαρχος την προσδοκία να ξαναβγεί;Αν έχει συμβούλους από μεγάλες οικογένειες;Αυτό είναι το όνειρο του για το νησι;Διαίρει και βασίλευε.Απλά είμαστε στο 2023 και ο κόσμος δεν είναι καθοδηγούμενος.Βλέπει και κρίνει.Είναι μικρό το νησί μας και όλοι ξέρουμε τι γίνεται.Υπομονή 15 μέρες να φύγει η πιο άσχετη δημοτική αρχή που είχαμε ποτέ και θα ξαναφτιάξουμε το νησί μας.

  16. Με αυτον στο πλευρο να κοιμαστε ειρωνας και στο δημαρχειο που ηταν 2 καμερες ειχε για να επιλεγει ποιος θα μπει ο λαος δεν ξεχνα

  17. Αυτό να το πεις στον μεγάλο αδερφό τον στοιχηματζή. Μπορεί να τζογάρει. Συνηθισμένος είναι.

  18. Γιώργο προχώρα και αστους να τιτιβίζουν, δεν έκαναν τίποτα. Ασφαλτοστρώνουν ακατοίκοιτες περιοχές στα χωράφια στην Λαγγάδα και αφήνουν κατοικοιμένες περιοχές σε πεζόδρομο της Μητροπολίτη Ζαχαρία στην Λαγγάδα όπου κατοικούν 10 οικογένειες. Θα φάνε μαύρο.
    Για να δούμε εσύ τι θα κάνεις όταν σε εκλέξουμε ως Δήμαρχο.

  19. Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας είναι ένα εν εξελίξει οργανωμένο σχέδιο!
    Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020.
    800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal)
    1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023!
    Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…
    1,5 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Καμπουράκη, ξέρει πόσα κάνουν;……………. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oc3NDQAsM2ZztDAGmKbX1aWGcmee4fNkR8niPJ1GCvxTmydywWDCYTp5NnFNNuMbl&id=100048993305177

  20. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  21. Οτε 50!!! που ειναι αυτοι που απειλουσες;;;ουτε ενας δεν ηρθε.Τοχασες το τραινο κυριτση.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

  22. Δεν κερδιζοντε οι εκλογες με απειλες και παρακαλια.Ολοι γνωριζουν τις απειλες στην κοπελα απο την κεφαλο.Κλαιγοντας ελεγε στους δικους της να μην την ψηφισουν.Εαν δεν κατεβεις θα σε καταγγειλουμε της ελεγαν.Βωα ο τοπος

  23. Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΑΒΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΣ

  24. ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΕ 1,25 ΑΠΟΔΟΣΗ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΟ 3.00,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ.

  25. Δηλαδη αυτοι ηταν ολοι!!! Ουτε 60 ατομα δεν ειδα.Που ειναι αυτοι που εκβ………….:: κανενα και καμια δεν ειδα ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ…..ΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  26. Ποιες στοιχηματικές ορε ταγάρια. Δίνανε την Αχτσίογλου για φαβορί και την έφαγε λάχανο ο κασσελάκης στον πρώτο γύρο.

  27. Ανεβαινει ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ την Μεγ. Αλεξανδρου στριβει Θεοφραστου-ουτε να σταματησει- κοντεψε να μας χτυπησει με το αυτοκινητο του Δημου και φευγει φουλαριστος. Ξαναειδατε τοσο κομπλεξ; Κι εσεις ζητατε πολιτικο πολιτισμο! Αν σπασει ο διαολος το ποδι του και ξαναβγει ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ τοτε ο καμ….. πασας απο τα χωρια θα ….. ξεσαλωσει εκδικηση. Ομως δεν θα…..φαει…..εχουμε γλαρωσουπα…..

  28. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΉΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ!ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ!ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟΨΕ,ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

  29. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ,ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ…
    ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΛΙΓΟ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ;;;
    ΓΚΑΛΟΠ ΑΛΗΘΙΝΟ:
    ΑΠΟΧΗ 30%!

  30. ΨΗΛΕ, ΑΕΡΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕ ΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΝΤΡΟΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΑΣ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΕΜΠΟΥΚ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΕ ΑΓΚΛΟΥΠΑ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Ο Α ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΩ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

    • ΒΟΥΚΚΚΚΟΣ..επιστημονα τι εγινε?αρχισαμε απειλες εναντιον δημοτων?κοιτα…επειδη εχω μια αλλεργια στους ψευτονταηδες θα ηθελα να γραψεις ονομα και δν/ση να σου κανω εγω μια επισκεψη!!!Εαν δεν το κανεις θα εισαι μεγαλη ΚοψιμιαΚοΤΑ!!!
      8 Οκτωβρη..ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και τους τσαμπα μαγκες του πληκτρολογιου,με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ////.ΕΝΤΑΞΕΙ @Α@////.ΑΜΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΨΕΥΤΟ ΤΙΚ///// ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ.

  31. ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΗ, στο μικρό καφενείο που αράζουμε σου τόπα και μια και δυό φορές.
    Με τον Μιχάλη τον Ψιτ τον Νικολ’ακη να μετρά ψήφους σου δεν φτάνει, θέλει να κάμεις τον κόσμο να ξεχάσει
    τον καιρό που τον μαστίγωνες και τον έβαζες να πληρώνει παραπάνω ρεύμα και νερό. Θυμάσαι που σού τάλεγα;

  32. Αφού δεν μας πειράζει που το 15% του μαθητικού πληθυσμού είναι σε προκάτ, αφού δεν μας πειράζει που δεν έρχεται γιατρός ούτε ως τουρίστας, αφού δεν μας πειράζει που οι μισές παραλίες έχουν γίνει ιδιωτικές στο βωμό των ξένων πλέον συμφερόντων, αφού δεν μας πειράζει αν πεθαίνει ο διπλανός μας , αρκεί να έχουμε εμείς μια καλή σεζόν, τότε αυτά μας αξίζουν. Υποψήφιοι με μηδενικό πολιτικό λόγο. Λυπηθείτε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας και αλλάξτε πορεία. Το τέλος του νησιού είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεστε…
    *Φέτος είδαμε με τον χειρότερο τρόπο σε Ρόδο, Θράκη και Θεσσαλία, πόσο γρήγορα μπορείς να χάσεις τα πάντα

  33. ρε φιλε…αφου εχεις μυαλο και δεν ψηφιζεις ΝΔ…τι το χαλας με τον ΚΥΡ…
    οι μονες απειλες φιλε ψιτ….ηταν του κυρ….τις οποιες τις εκανε πραξη..-μονο σαπουνια δεν τους εκανε τους καισερλικους-εχει βγαλει προγραμα ΝΑΣΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..ΑΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΑ ΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ,..ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΕΙ 5 ΧΡΟΝΑ… εκτος τους προηγουμενους που τους τιμωρει μια ζωη..μεχρι και τωρα..-ξερουν αυτοι.—. κοιτα…επειδη εχω περισσοτερο αλλεργια απο σενα στους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ,ΨΕΥΤΕΣ..και ψευτο νταηδες δημαρχους ….καλο θα ειναι αλλη φορα να παρει φορα.. .περιττο να σου πω οτι .. θα ηθελα να γραψεις το ονομα σου ρε φιλε..αλλα ενταξει οι κοτες και οι πετεινοι..δεν γραφουν ονοματα
    μην αγωνιας….οι τσαμπα μαγκες πεθαναν …( τωρα εμειναν τα εναπομειναντα τσιρακια του οι τσαμπα μαγκες του πληκτρολογιου,!!!

    • Λοιπον επιστημονα…
      χωρις ονομα και με τις ιδιες …@ριες…..αραξε στα κυβικα σου…
      Αντε γεια..με αερα στα πανια για μια νεα σελιδα στο νησι με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

  34. Νικηταραίοι κοψιμιόκοτες, την Παρασκευή στα εγκαίνια του κέντρου σήκωσαν drone για να αποδείξουν πως ο κόσμος ήταν λίγος. Ξέρετε τι ώρα το σήκωσαν; Επτά παρά τέταρτο και τα εγκαίνια ήταν επτά και μισή. ΔΕΙΛΟΙ. Ανάρτησαν φωτό στο φατσεμπουκ. ΜΟΙΡΑΙΟΙ. Μόλις τους έγραψαν για τα προσωπικά δεδομένα, κατέβασαν τις φωτό. ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ. Ο ….. και ο άεργος…….οι ΔΕΙΛΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ. Όργανα του κοψιμιού, εκτελούν το βρώμικο έργο.

    • Βλεπουμε τα τελευταια επεισοδια των Νταλτον,,,,
      το νησι θα ξεβρωμισει με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

  35. Το Σάβατο 3.30 π.μ. άγνωστο φορτηγάκι (παράξενο τέτοια ώρα) φώρτωνε χαρτοκιβώτια από την Δημαρχία
    και έφυγε σε άγνωστη κατεύθυνση.Τι μετεφεραν? Τι περιείχαν τα κιβώτια? Ας μου απαντήσει κάποιος.

  36. Για να βλέπω τόσα πολλά σχόλια στα εγκαίνια του Κυρίτση, μάλλον έτσουξε πολύ τους Νικηταραδες! Και εδώ που τα λέμε δεν έχουν άδικο. Πλήθος κόσμου έσπευσε να συγχαρεί τον Κυρίτση για τον αγώνα του. Δεν ξέρω τι λένε τα στοιχήματα, αυτά τα παρακολουθούμε κάτι μπετοβλακες τζογαδόρος πάντως μεταξύ «κακού» Κυρίτση και άχρηστου Νικηταρά, ο κόσμος επιλέγει τον πρώτο. Μπας και ξανά δει κάνα χρήσιμο έργο στο νησί και όχι τα πεταμένα του λεφτά, στολισμένο με ελιές!

  37. ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ…
    ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ή ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:»ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΝΑ…»
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ