Η Συναυλία Αδελφικής Αλληλεγγύης με την Κωακή αποστολή στην απέναντι Αλικαρνασσό

5
6295

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κω, η Συναυλία Αδελφικής Αλληλεγγύης ταξίδεψε στην απέναντι Αλικαρνασσό για να αποδείξει πως η ελληνο-τουρκική φιλία δεν είναι μία ουτοπία και πως οι δύο Δήμοι της Κω και του Μπόντρουμ, το αποδεικνύουν περίτρανα.

Δείτε ολόκληρη τη συναυλία

Πηγη: https://www.kostv.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο …….κάνει ρατσισμό ενώ παράλληλα διοργανώνει ελληνοτουρκικές συναυλίες που θα πάει δε θα σε ρίξουν μαύρο καμία ώρα ρ…..φάε όσο προλαβαίνεις

    • Ολοι εσεις που πατε δηθεν για «Αδελφική Αλληλεγγύη» απεναντι, θυμηθητε οταν φθασει η ωρα που θα βλαστηματε την κια που σας βαραγε και κανατε παρτυ με τους απεναντι.
      Τωρα κανετε ΧΑΒΑΛΕ και ταξιδακια αναψυχης.
      Βγαλτε το γρασο απο τα ματια σας ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.

    • Δεν μιλάμε για Ιταλό ή Γερμανό ή όποιον άλλον λαό.
      Μιλάμε για έναν απαίσιο, μπαμπέση λαό που έχει ξεκληρισει λαούς ολόκληρους.
      Πίσω από το πρόσχημα της ειρηνικής συμβίωσης των λαών, κρύβονται μίση και πάθη λόγω τουρκικού DNA.
      ΞΕΧΑΣΑΤΕ την Κύπρο? Την μικρασιατική καταστροφή? Την γενοκτονία των Αρμενίων?
      Την προώθηση των κατατρεγμένων προσφύγων που τους πνίγουνε για πλάκα? Την πρόσφατη δολοφονία των 6 Τούρκων στην Αθήνα? Τους χιλιάδες αντιφρονούντες στις τουρκικές φυλακές? Το «τζαμί» Αγία ΣΟΦΙΑ?
      Απέναντι παλαιοί χριστιανικοί ναοί, έγιναν ντισκοτέκ (ΣΟΥΜΕΛΑ) και πασαρέλες μόδας.
      Στην απόβαση στην Κύπρο, ρίχνανε χημικά, οι στρατιωτες μας παθαινανε διαρροια και εμετό, και όπως ήταν εξαντλημένοι πηγαίνανε από πάνω από τα χαρακώματα και τους σκοτωνανε εν ψυχρώ.
      Και εσεις ολοι το παιζετε ανετοι πανω στους οποιους χιλιαδες νεκρους μας απο αυτους που χορευετε χερι – χερι. Αυτά και για τον όποιον σκέφτεται με αφέλεια και παρωπιδες, βγαζετε φωτο με φοντο τον ΚΕΜΑΛ και δεν βλέπετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αλήθεια, είστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για όλα αυτά εσεις και όλοι οι ομοϊδεάτες σας?

  2. Δεν βλέπω να ανεβάζετε σχόλια όταν σας γεμίζουν τα μαγαζιά.
    Αντί να παρακαλάτε να έχουμε καλές σχέσεις για το καλύτερο αύριο το δικό μας και των παιδιών μας συνεχίζετε να δημίουργειτε αρνητικά σχόλια και να καλλιεργείτε μίσος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ