Ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης “Ισχυρή Κως”, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 18 από τον Σεβασμιώτατο

93
31629
Συνεργάτης aegeanews.

Ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης “Ισχυρή
Κως”, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 18, πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.
Όπως αποφάσισε η παράταξη παρέστησαν μόνο οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης, δίχως οργάνωση περαιτέρω εκδηλώσεων (με μουσική κλπ, όπως άλλες φορές), σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες της
Θεσσαλίας.
Ενώ και η μετάδοση της ομιλίας του δημάρχου εμπίπτει στους γνωστούς περιορισμούς των εμφανίσεων στα ΜΜΕ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις. Ο Θ. Νικηταράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 για μια Ισχυρή Κω με κέντρο τον άνθρωπο και τους νέους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι »Η νέα γενιά θα είναι παρούσα και την προσεχή πενταετία στον Δήμο της Κω.

2

93 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΦΕΙΑ.

    • Πω, πω, πω, πω, ΚΟΣΜΟΣ, ούτε οι υποψήφιοι σύμβουλοι ήρθαν για Αγία Φώτιση.....

      ….και ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ..
      ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ που έχει μέσα του κακία και κόμπλεξ ή ΤΟΝ κατά δήλωση του τριώροφου κοψιμιού ΚΑΚΌ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΌΜΩΣ ΑΦΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ;;;;;

      • Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΧΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.Η ΚΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.Η Σ…..ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.ΖΗΤΩ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ,ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    • ΜΙΑ ΔΕΚΑΔΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΆ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΈΠΡΑΞΑΝ στις περασμένες εκλογές…Και έφεραν μαζί τους τα χρυσά κουτάλια για συνεχισουν το ξεζούμισμα του δημοτικού χρήματος…. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΟΥΣΤ χαραμοφαϊδες που ζητάτε και ψηφουλάκια….

      • ΕΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ.ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΨΙΤ,ΜΙΡΑΝΤΑ,ΜΠΑΚΛΑΒΑ,

        ΜΠΟΧΑΛΟ,ΜΠΑΡΜΑ ΣΟΥΛΗ,ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ,ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.@Α@ΙΟΤΟΜΑΡΟ ΦΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ;ΛΟΙΠΟΝ @Ε@ΟΛΟΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    • Κως.οσοι βλεπουν τα σχολια να δουν τις ωρες που ειναι γραμενα.Το ενα μετα το αλο σχολιο

      εχουν διαφορα ενος λεπτου.ΨΙΤ ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑς ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟς.Εαν εβλεπες τις ομαδες που μαζευτηκαν θα καταλαβενες.Αυτο που ο κυριτσης δεν εχει.ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

      • Αυτο ειναι ακομα ενα λαθος σας….δεν βλεπετε τι γινετε,δεν ακουτε τι σας λενε….τα σχολια σας πονανε…..ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ ανοητοι Κοψιμιοι….ικανοι να σας στειλουμε στα σπιτια σας…8 0κτωβρη παμε δυνατα μπροστα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

        • ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΘΕΟΔΟΣΗ.ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ-Η- ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΑΛΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ.ΜΠΑΙ-ΜΠΑΙ ΤΖΟΡΖ

        • Εσυ κοκοβιε μην κοψεις πρωτος….ασε τον συνηθη υποπτο…..χαχααχαχ φευγετε στις 8 Οκτωβρη. το νησι αλλαζει σελιδα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • επειδη ημουν εκει σου λεω οτι η ευχαριστηση ολων εκει ηταν φανταστικη.Γιατι ολοι μιλαγαν για μεγαλη νικη.

    • ΕΝΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ.ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΨΙΤ,ΜΙΡΑΝΤΑ,ΜΠΑΚΛΑΒΑ,

      ΜΠΟΧΑΛΟ,ΜΠΑΡΜΑ ΣΟΥΛΗ,ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ,ΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.@Α@ΙΟΤΟΜΑΡΟ ΦΑΚΙΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ;ΛΟΙΠΟΝ @Ε@ΟΛΟΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    • Προς αρε ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.Εισαι η λεγομενη μιραντα,ψιτ,μπακλαβας,στρατιωτικος και με τα @ροστιχα ψευτωνυμα.

      Καταλαβες την ηττα του……σου και μιλας για ρουσφετια.ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

  2. Τη συγκεντρωση Καισερλη το ’14. Δειτε τις φωτογραφιες τοτε και τις σημερινες. Ενα και το αυτο.

    • Αυτο να θυμιθεις μονο.Οτι το 65% θα παρει η ισχυρη κως.Ξερω τι σου λεω.Ο αγωνας της αλλαγης ειναι ματαιος

  3. Στον Καιάδα! Στον Καιάδα. (Και άσε τια δικαιολογίες για τους πλημμυροπαθείς. Προχτές μια χαρά πήγες στη συναυλία).

    • Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΛΑ ΕΣΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΟΥΤΟΥΡΕΖΙΚΑ.

  4. Εχουν αποδεχτει την ηττα τους…. Ρασπουτιν ολα τα λεφτα…..αερα..αερα….φευγει η χολερα!!!στις 8 Οκτωβρη οι δημοτες αλλαζουν σελιδα….με Δυναμη Αλλαγης & ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • νικηταρας στην πολή 70%,κεφαλος 50% καρδαμαινα 55% πυλι 60% αντιμαχεια 65%ασφενδιου90% αυτα που γραφω ειναι ακριβεστατα.Ξερει ο δημοσκοπος.Η κως εχει ηδη δημαρχο νικηταρα.

      • ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 50-50 ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΑΒΕΙΣ ΠΌΣΟ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ 450 ΣΤΑΥΡΟΥΣ
        ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΠΟΥ ΗΑ ΠΑΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΟΥΝ

      • Δεν σου τα ειπανε καλα πληρωμενε κοκοβιε….για να μην κοψεις πρωτος….το σ.. εφτασε στην καλτσα του Κοψιμιου…μια εικονα χιλιες λεξεις!!!!8 Οκτωβρη το νησι εχει μαχητη ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • ΣΟΥ ΕΥΧΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.

    • ΗΤΑΝ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΘΥΜΙΣΟΥ?

  5. Βρε τι μουτρα ειναι αυτα; Νάναι απο το πληθος του κοσμου που προσηλθε αυθορμητα; Νάναι απο το γκαλοπ; Αλήθεια το γκάλοπ που είχατε παραγγείλει τι αποτέλεσμα έδωσε; Έχετε το πολιτικό θάρος να το δημοσιοποιήσετε; Ένα τελευταίο θα σας πω και βάλτε το βαθιά στο μυαλό σας, ο Κυρίτσης είναι ήδη δήμαρχος. Η εκδήλωση που έκανε χτες με τους υποψηφιους μόνο ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη απο την αποψινή δική σας.

    • ΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ,Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΘΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ,Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΝΙΚΗΤΗ,ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ.ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ.

  6. Βρε μπας και δεν είστε ούτε 160; Από τις φωτογραφίες αυτό καταλαβαίνω. Κοψιμιέ θα έχει γούστο,ε;

    • «Άνθρωποι, άνθρωποι, αιμοχαρείς και αιμοδιψείς… προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;» αναρωτιέται ο Χρήστος Τσαγανέας.
      «Ήμασταν στο σκοτάδι και περιμέναμε το φως. Τώρα, είμαστε στο φως και μας τρώει το σκοτάδι» παρατηρεί σοφά ο Βασίλης Λογοθετίδης.
      (μουσική υπόκρουση)
      Για τα λεφτά τα κάνεις ολα,
      για τα λεφτά με …κυβερνάς!?!?!?!

  7. Αναρωτιέμαι Έλληνες με Έλληνες γιατί τόση χολή. μας προκαλείτε απέχθεια και αποχή από την εκλογική αναμέτρηση. οι εκλογές όντως διχάζουν και δημιουργούν υποχείρια και εχθρούς.

  8. Μονο τα εμετικα σας σχολια δειχνουν οτι ο κυριτσης δεν αλλαξε αλλα εγινε χειροτερος, μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοο

    • δεν διαβασατε την ανακινοση με σεβαζμο αλα εςας τοσα σας κοβι Μιν τρελενεστε περιμενετει λιγω μενει . ο κωσμος δουλεβι εσις δουλεφτιτε με τακσισας .. Γ ….. καρδαμενα ——— σε γιρεβει

  9. Βρε πάτε καλά; Αυτά είναι τριμήνια αείμνηστου! Χαχαχαχαχαχαχαψσψαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    • Κατά την γνώμη σου δηλαδή έπρεπε να τραγουδούν και να χειρωκροτουν??? λίγη ντροπή ρε παιδιά για τους ανθρώπους που πνίγηκαν και χάσανε περιουσίας. Ευτυχώς διαφέρει από τον δικό σας αρχηγό που πήγε σε κηδεία και ξεκαρδίστικε στα γέλια με το παρεακι του.

      • Στον Γαιτανο ηταν ομως μια μερα πριν….σας εμαθε ο κοσμος τι κουμασια ειστε….ψευτες δειλοι ..συκοφαντες..φευγετε στις 8 Οκτωβρη…ερχεται η κανονικοτητα στο νησι με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

  10. Αυτή σας η κακία δεν έχει όρια!!!!Ναι ξεχάσατε όταν ο Κυρίτσης ήταν δήμαρχος που είχε κατεβάσει ///// (ντροπή)!!!Ψέματα με τη σέσουλα και στο δρόμο να βλέπει τους πολίτες του και να τους γυρνάει την πλάτη και να μην τους μιλάει!!!Έτσι δεν είσαι δήμαρχος!!!Νικηταράς για πάντα!!!

  11. παλιο το παραμυθι. Αστο γιατι βρωμα. Ενας ειναι ο κακος, ο μοχθηρος και ο εκδικητικος στο νησι και εχει ονοματεπωνυμο: ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. Το υφος του και το προσωπο του δειχνουν τον ανθρωπο. Γνωριζεις τι ελδγαν οι αρχαιοι; » το προσωπο ειναι ο καθρεφτης της ψυχης». Βγαλε συμπερασμα τωρα εσυ τι ψυχη εχει ενας που δεν γελα ποτε.

    • Ρε γτ δεν πας στο FBI για αναλυτής υπόπτων?τρομερή ανάλυση,κ για ψυχολόγο σε κόβω βέβαια,αλλά εκεί καλύτερα να κάνεις μια επίσκεψη πρώτα

  12. Υπέροχη συμμετοχή γυναικών!!!! μπράβο σας είστε ένα υπέροχο ψηφοδέλτιο!!! Θεοδόσης δήμαρχος καί πάλι, γιατί δέν υπάρχουν καλύτεροι…… εύχομαι καλή επιτυχία σέ όλους σας.

  13. ωραιους συμβούλους έχει ο Κυρίτσης και φίλους μιλάνε σαν τον ίδιο όμορφα και ευγενικά 😂

  14. Κανονίσετε να μην κόψετε όλοι απ την ίδια πόρτα…….και ενας ένας παρακαλώ!!! ΚΥΡΙΤΣΗ ΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!ΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    • ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΑΡΜΕΝΙΑ,ΚΑΛΥΜΝΟ,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,

      ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΟΙ 150;;148 ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ.ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΦΥΤΣΑΚΙΑ.ΣΟΔΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ,ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ = ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑ.

    • κούνια που σε κουναγε για το Ασφενδιού Νηκιταρας και μόνο και σας κάναμε και πάσα το Γεωργαλή να τον χαίρεστε

  15. Για περάστε από οφθαλμίατρο γιατί μετά θα χρειαστήτε άλλους γιατρούς!!!!!Η κατάθλιψη Κυριτσακια ειναι ορατή πρώτα στον αρχηγό σας και σε σας!!!Αυτά έχει η ζωή!!!!

  16. Αυτο να θυμιθεις μονο.Οτι το 65% θα παρει η ισχυρη κως.Ξερω τι σου λεω.Ο αγωνας της αλλαγης ειναι ματαιος

  17. Χαρηκε ολη η κεφαλος βλεποντας μπαραχανο,αριστειδη μαραγγο,πολιτη,σκεβοφυλακα,κουζουκα,τσαγγαρη.Παμε δυνατα ο νικηταρας δημαρχος αλα 5 χρονια.

  18. Που να γινόταν ανοιχτή συγκέντρωση θα ξενυχτούσε ο Κυρίτσης να πείσει ψηφοφόρους ότι άλλαξε και θέλει την ψήφο τους!!!!!Νικηταρά όλοι μαζί σου είναι!!!!!!Βλέποντας τους συμβούλους σου καταλαβαίνει κανείς πόσοι εγκατέλειψαν τον Κυρίτση από το 2019!!!!!Και συν αυτοί που δεν τον ακολούθησαν βλέπε(Π,,,,,,Π,,,,,,,Χ…..)
    αυτόματα λες ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!!!!

  19. ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ!
    Δεν θα ξαναγινεις Δημαρχος ποτε!
    Εχεις ακομη λιγες μερες!
    Και επειδη την ηττα δεν ξερεις να την διαχειριστεις…..ξεκινα τρεχα!
    Run….

  20. εσις σεβαζμο δεν εχετε στους ανθρωπους που χαθηκαν αγιαζμος εγινε οχει παρτι . στις 8 του Κ________………. θα απαντιση ο κοακος λαος

  21. επειδη ημουν εκει σου λεω οτι η ευχαριστηση ολων εκει ηταν φανταστικη.Γιατι ολοι μιλαγαν για μεγαλη νικη.

  22. οι εκλογεσ εξελισονται σε σοου μεταξυ του τιποτα και θα κερδισει το ρουσφετι

  23. Μια τριχοτομημένη παράταξη που διοικείται από το παρασκήνιο μιλάει για ενότητα. Πρώτη φορά τα τετράδια 40 χρόνια υπάρχει τέτοια πόλωση και διχόνοια στον κόσμο. Έργο της παράταξης Νικηταρά που οποίο πολίτη δεν τους ψήφισε και δεν τους χειροκρότησε τους έβαλε απέναντι, κολλώντας την ταμπέλα του αντιπολιτευτη και υπονομευτη της προσπάθειάς. Σε πόσους έχετε τάξει θέσεις στο Δήμο και δουλειές; Σε 200-300; Αυτοί θα σας ψηφίσουν! Χάσατε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνετε κάτι αξιόλογο. Κακός και στραβος ο Κυρίτσης αλλά τουλάχιστον είχε μια εξαιρετική ομάδα από ικανότητα στελέχη. Όχι γλάστρες των 35000 ευρώ.

  24. Θεοδόση, έκανες εγκαίνια εκλογικού. κέντρου και δεν ήταν παρόντες ούτε οι 100 απο τους 166!!! Τα χαμόγελα χαμένα, οι δημοσκοπήσεις εναντίον σου κι εσείς μιλάτε για τη σίγουρη νίκη που έρχεται….. τι να πω, θέλω κι εγώ από αυτά που πίνετε κι εσείς!!!

  25. Δεν ξέρω ποσό κόσμο είχε,αλλά δεν σας έκανε εντύπωση ο λόγος του;Τα έργα που ανέφερε ότι έκανε;Σκευτητε τι είπε ότι έκανε.Προσπάθειες…..και ένα πλοίο που θα έρθει και θα λύσει τα προβλήματα.Θα και αυτό αλλά θα μας κάνει βόλτες.Δεν χρειάζεται να πει καποιος κάτι άλλο να κάνει αντιπολητευση.Απλά παραθέτεις τα έργα του δημάρχου.Ένα πελώριο ΤΙΠΟΤΑ.Έχει και μπόνους 3-4 ελιές.

    • Κουραζεσαι να γραφεις,και στο τελος θα φας το δωρακι του νικηταρα?ξερεις εσυ?

  26. Σημερα ειδα οδοκαθαριστη γιουπι μπραβο ζητω. Α ρε κοψιμιε, ηθελα ναξερα που τους εχεις χωμενους ολους αυτους που πηρες;

  27. Ειμαι πολυ θυμωμενη εξοργησμενη απογοητευμενη θλημενη για οσα συμβαινουν λογο εκλογων !!τοση λασπη τοση κακια τοσο μενοσ δεν εχω ξαναζησει !!κανενασ υποψηφιος του Νικηταρα δεν γραφει στα σοσιαλ μονο του Κυριτση ..αυτη ειναι η γραμμη σας ????μα ποσο κακοι γινεστε δεν το καταλαβαινετε ??ετσι θελετε ψηφους ??θα αν λεω αν βγητε θα γυρνατε με μαστιγιο ??μια καρεκλα ειναι δεν το κανετε για το καλο της Κω ολοι εσεις που βγαζετε την κακια ειστε απλα για ψυχιατρο !!!!!

      • Εγω δεν χρειαζομαι καποιον δοξα τον θεο ειμαι καλα γιατι απλα δουλευω με τον εαυτο μου !!Μπορω ομως να εκφρασω την αγανακτηση μου γ αυτα που διαβαζω και να ενοχλουμε -αηδιαζω …πιστευεις οτι το μενος και η κακια-χολη που βγαζουν προς συνανθρωπους τους ειναι υγεια?? ονοματα δεν γραφω ετσι κ αλιως δεν δημοσιευονται ..εμετος και αηδεια ειλικρινα !!! πολιτικες αποψεις και αντιπαραθεσεις εχει το δικαιωμα να εκφρασει οποιος θελει κοσμητικα επιθετα τυπου σκουλικια μονο οι αρωστοι στο μυαλο !!!!και δεν το λεω για τον Κυριτση αυτος το ειπε καποτε κ το μετανιωσε -πληρωσε το οτι σημερα οι υποψηφιοι του το κανουν καραμελα για αλους υποψηφιους μονο κακο του κανουν !!!!

  28. Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας
    ποτέ δε λένε την αλήθεια
    ο κόσμος υποφέρει και πονά
    κι εσεις τα ίδια παραμύθια
    Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας
    είναι πολύ ζαχαρωμένα
    ταιριάζουν για σοκολατόπαιδα
    μα δεν ταιριάζουνε για μένα
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΦΕΥΓΑΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ

  29. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ Κ…… ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ …… ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΟΚΕΪ;

    • Ο ΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΜΟΥΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ …..ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΡΙΕΥΕΤΕ ΑΛΟ…….

  30. κάνετε τα πάντα να βγείτε γιατί φοβάστε δύο πράγματα . ΚΩΑΝ και διαχείριση ΔΟΠΑΒΣ. ΞΈΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

  31. εγώ αν ήμουν στην θέση σας δεν θα τις έβαζα αυτές τις φωτογραφίες ούτε…166 άτομα δεν ήταν , δίνεται αέρα νίκης σε Κυρίτση,ο Ιωσήφ δεν τους είπε τίποτα; μεγάλη ήττα βλέπω και θα είναι μια βουβή,δημαρχε βάλε Σταμάτη μπροστά μόνος αυτός αξίζει

  32. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ?

  33. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου ξέρω πλέον πολύ καλά γιατί όλοι οι γονείς ΔΕΝ θα σας ψηφίσουμε… τον κόσμο να φέρεις Τούμπα Νικηταρά. Από τη στιγμή που υποτιμάς τα παιδιά μας και την νοημοσύνη μας είσαι κιόλας τέως …

  34. 3ο δημοτικό σχολείο Κω, 3ο γυμνάσιο Κω, 1ο δημοτικό σχολείο Κω … αυτά τα τρία σχολεία θα σε στείλουν σπίτι σου … να το θυμάσαι Δήμαρχε

    • που να δειτε στις 8/10 πως θα γελαει…
      σαν τον τζοκερ στην γνωστη ταινια!
      Συμβουλη…απο αυτα που παιρνεις……παρτα διπλα το βραδυ των αποτελεσματων
      Να εισαι σε μεγαλυτερη νιρβανα Τεο….γιατ θα φας πολυ ΜΑΥΡΟ!

  35. ΚΟΨΙΜΙΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

  36. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΥΠΤΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α΄ η΄ Β΄ ΤΡΟΠΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ,ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.ΑΥΤΑ.

  37. βλέπω κλασικά , όπως και στις τελευταίες εκλογές την ……, αλλά, στα επόμενα 4 χρόνια που ακολούθησαν , μην την είδατε μην την απαντήσατε!!! Οχι βέβαια μόνο την συγκεκριμένη υποψήφια αλλά και πολλούς άλλους!!! Ο………. που ειναι??? Μόνο στο facebook που του έφταξαν υπάρχει…εννοειτε βέβαια οτι δεν στέλνει εκείνος τα μυνήματα, πόσο μάλλον να τα απαντάει ο ίδιος!!! Τα παιδάκια που κατεβαίνουν που είναι??? Το ένα προχθές που το βρήκα και μιλησαμε οταν το ρώτησα γιατι κατεβαίνει στις εκλογές έβαλε τα γέλια και μου λέει με νόημα : …Ο πατέρας μου, τι να του πω….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ