Δύναμη Αλλαγής: Φεύγουν και το έχουν καταλάβει, το άγχος και ο πανικός όμως δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Ειδικά όταν η κοροϊδία είναι προκλητική

21
6306

‘’ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ.’’

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 

 

‘’Τέσσερα  ολόκληρα χρόνια  έχουν ξεχάσει το Πυλί και όχι μόνο.

Τώρα τρέχουν να κάνουν ένα έργο «πασάλειμμα», όταν το έχουν εγκαταλείψει στη τύχη του, «σπεύδουν» ένα μήνα πριν τις εκλογές να δείξουν ότι κάτι κάνουν.

Το 2021 συντάχθηκε η μελέτη:

«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΛΙΟΥ» που περιλαμβάνει, φωτιστικά ασφαλτικά και τεχνικά έργα.

Το έργο έπρεπε να είχε παραδοθεί μέχρι τις 30/7/23.

Αντί αυτού, όλο το Πυλί ταλαιπωρείται μήνες τώρα.

Ο εργολάβος ζητά παράταση μέχρι 30/9/23, που ήδη έχει περάσει και όλα είναι ατελείωτα.

Ο πανικός της κατακραυγής του κόσμου τους οδήγησε να ρίχνουν από χθες άσφαλτο χωρίς να έχουν γίνει οι προβλεπόμενες από τη μελέτη εργασίες, που δεν προβλέπεται να γίνουν ούτε τους επόμενους 3-4 μήνες.

 

Ο νέος ασφαλτοτάπητας διαστρώνεται χωρίς να έχει αποξηλωθεί ο παλιός, όπως προβλέπει η μελέτη, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται η ποιότητα του έργου και να δημιουργούνται προβλήματα σε παρόδιες ιδιοκτησίες με χαμηλό υψόμετρο.

Τα φρεάτια των δικτύων μένουν χαμηλότερα, αν δεν θάβονται, και το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι το σύνηθες για την λογική της απερχόμενης δημοτικής αρχής, να σκάβουν αφού τελειώσει το έργο, για να τα βρουν και να περάσουν καλώδια, σωλήνες, αλλά και να συνδεθούν κτίρια στο δίκτυο αποχέτευσης.

Οι πολίτες του Πυλίου είναι γελούν με τα καμώματα τους και οι εμπνευστές των πρακτικών αυτών δεν έχουν καταλάβει ότι οι συγκεκριμένες λογικές είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών.

Η ελπίδα τους να αλλάξει η παγιωμένη αντίληψη για την πλήρη εγκατάλειψη του Πυλιού δεν αλλάζει με κινήσεις πανικού.

Η κοροϊδία τους είναι προκλητική και ο πανικός τους κακός σύμβουλος.

Φεύγουν και το έχουν καταλάβει.’’

 

 

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φεύγουν και δεν το έχουν καταλάβει. Ο κόσμος τους φτύνει και νομίζουν ότι ψιχαλίζει. Ουστ ρε κοψιμιε της αρπαχτής και της προχειρότητας. Ουστ ρε κοψιμιε που θέλεις φαραωνικά γραφεία. Ουστ ρε κοψιμιε ανίκανε και ανύπαρκτε.

    • ΒΡΕ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😤😤😤😤😤😤😤😤😤🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟

  2. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩👍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩👍👍👍👍👍👍👍👍😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉👍

    • εμαθες τι επαθε ο υποψηφιος του πρωην που αποκαλεσε τους πολιτες φασιστες;ακομα @ατουριετε πανω του.Αυτα παθαινουν οι υβριστες.

      • Και που να δεις οι μαιμουδιαρηδες Κοψιμιοι τι εχουν να παθουν τωρα που η μασα θα κοπει….πανικος..και το σ…. στην καλτσα…..8 Οκτωβρη παμε μπροστα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!

  3. Από Σάββατο απόγευμα που έχει πολύ κίνηση άρχισαν να κάνουν άσφαλτο στο Πυλί χάθηκαν οι μέρες και οι ώρες είναι σε μεγάλο πανικό η δημοτική αρχή 1 μήνα πριν τις εκλογές.

  4. Ο γαδαρος όταν ψωφα.. Κλωτσά.. Λόγια του κυρμιτση….έχετε γνωθει σε αυτόν . Δηλ γνωρίζετε τον εαυτό σας… Γράψατε την αυτό βιογραφία σας.. Όλη η επιστολή.μεαγάπη σε εσάς.. .
    Heil hitler..

  5. Δεν πειραζει αν φυγουν αλλωστε ηΔυναμη Αλλαγης τον ξερει τον δρομο δυο φορες περασε απο αυτο το μονοπατι το ξερει πολυ καλακαι ευχομαστε και για το τριτο περασμα

    • ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΧΑΒΑΡΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ.

      ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΟΣΚΕΤΕ.ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΠΟΤΑΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ.

  6. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…..ΠΑΡΤΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ …..ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ…ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ….ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ…

  7. δεν σας χαιρετάει άνθρωπος πουθενά σε όλες τις εκδηλώσεις βλέπεις το κινητό βάζεις άρθρα χωρίς ονοματεπώνυμο απλά σαν δύναμη αλλαγής μέχρι και οι δικοί σου σε φοβούνται και θες να ξαναπάρεις και τον Δήμο. η Ελλάδα πενθεί και εσύ τρέχεις σε πανηγύρια να βγεις φωτογραφίες. Πιστεύω να έχει ξυπνήσει πλέον ο κόσμος

  8. Ανακοινώσεις πανικού, διχαστικές και εμπρηστικές. Σε τέτοιο κλίμα έχει επιβιώσει πολιτικά χρόνια τώρα. Διαίρει και βασίλευε…

    • Ρε κοκοβιε…που ειδες πανικο???χαχαχαχ δεν βλεπεις τον Κοψιμιο που το σ…. εφτασε στην καλτσα???Στις 8 Οκτωβρη η μαυρη παρενθεση φευγει…..Η Κως αλλαζει σελιδα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!

  9. Όσο και αν απειλείς τον κόσμο νουλη ο κόσμος δε μασάει πλέον……….. και ο κόσμος μιλάει για τις απειλές… .

  10. Ρε παιδιά, εσεις που υποστηρίζετε τυφλά τον Νικηταρα, έχετε δει καθόλου τα γκάλοπ??? Ολά Κυρίτση λένε!!! Το διαδικτυακό γκάλοπ του aegeanews με την πρόθεση ψήφου, Κυρίτση έδινε!!

    • είδα το γκάλοπ της Aegean την Κυριακή και έδειχνε Νικηταρά 55%.Το ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω. Κατέβηκε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ