Τους υποψήφιους της παράταξής του «Μπροστά το νότιο Αιγαίο» στην Κω, παρουσίασε ο Γιώργος Χατζημάρκος στην αίθουσα του ΕΒΕΔ

14
13022

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο και Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, όπου παρουσίασε επίσημα τους 13 υποψήφιους της Περιφερειακής Ενότητας Κω.
Στην εισήγησή του, ο Περιφερειάρχης, εξέφρασε την χαρά και την περηφάνια του, για την ομάδα του, τονίζοντας ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας οργανισμός για να πετύχει.
H πορεία των νησιών μας, τα τελευταία χρόνια, είναι μία πορεία που δείχνει αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που το αποδεικνύουν οι πρωτιές που έχουμε πανευρωπαϊκά επισήμανε ο κ.Χατζημάρκος.
Είμαστε πρώτοι στην απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων, πρώτοι στην Ευρώπη σε ρυθμό μείωσης της ανεργίας, πρώτοι σε καινοτόμα αειφόρα έργα και πρώτοι σε ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρώπη. Είμαστε η μοναδική Περιφέρεια στην χώρα με αύξηση πληθυσμού. Και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μας στοιχήματα, να ξαναφέρουμε τους νέους πίσω στον τόπο τους και να κάνουν εδώ πραγματικότητα τα όνειρά τους». Πάντα υπήρχε απόσταση μεταξύ πολιτικής και πολιτών σημείωσε ο κ.Χατζημάρκος , γεγονός που η παράταξη ΄΄Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο΄΄ το έχει γεφυρώσει.
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ) ΚΩ

ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΚΛΗΤΕΙΑ
ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΚΟΠΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΡΑΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΣΦΑΚΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΤΟΥΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ – ΤΑΜΑΡΑ
ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε για τα έργα οδοποιίας κι ηλεκτροφωτισμού, επισήμανε πως το έργο δεν έχει παραδοθεί και οι καθυστερήσεις οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες ενώ προκάλεσε ανοιχτά, όποιον θέλει να μιλήσουν για το οδικό δίκτυο, το οποίο ότανο ίδιος το παρέλαβε ήταν σε άθλια κατάσταση, ενώ σήμερα η εικόνα αυτή έχει αλλάξει σε Κω και Ρόδο, πιο φωτεινό επαρχιακό δίκτυο.
Αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που θα γίνουν στην Κω με χρηματοδότηση της Περιφέρειας με δεσμευμένη επιχορήγηση στα 15 εκ. για το νέο νοσοκομείο, 15 εκ. ευρώ στο Δήμο Κω για αστική ανάπλαση, 7 εκ. ευρώ για το λιμάνι Κεφάλου, 40 εκ. ευρώ για ανακύκλωση και απορρίμματα, ενώ για το νέο νοσοκομείο άφησε αιχμές ως προς την καθυστέρηση στη χωροθέτηση του χώρου Ερωτηθείς για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τις αντιδράσεις των κατοίκων στο Πυλί, ο κ.Χατζημάρκος τόνισε πως δεν έφερε ο εκείνος το hot spot στην Κω, άλλος το έφερε.

πηγή: https://www.kostv.gr

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σας κάψάνε…ασας πνήξανε….και το σημαντικότερο!
    υπεραδπίζουν το κόμμα που ανοιξε την 12ώρη εργασία, ελαστικές σχεσεις εργασιας….για τα ξενοδοχεία τους…..και δεν θα κανουν τιποτα για το νησι σου !++×

    • Αν βρίσκεστε στην
      # Ελλάδα απομακρυνθείτε !!!..από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων, από βουνά , λαγκάδια, πόλεις , χωριά, παραλίες, πλοία, τρένα κλπ ,λόγω κυβέρνησης Μητσοτάκη και αρίστων.

    • Η μεγαλύτερη καταστροφή στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια από τις πυρκαγιές .
      Η μεγαλύτερη νεροποντή στην Ευρώπη από τον προηγούμενο αιώνα .
      Κούλη προχώρα σε θέλει όλη η χώρααααα.!!!!!
      Μέχρι το τέλος της θητείας της οικογένειας Βελζεβούλ η Ελλάς θα έχει εξαφανισθεί.
      Δια τί να το κρύβομεν άλλωστε !!

  2. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ //// ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΡΌΒΑΛΕΣ ΕΣΥ….ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ….ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΚΩ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ …ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ…..ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ…ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ..

  3. Ο άλλος ο ….. είπε ότι εχει κατι μαγικα να φτιάξει τη δημόσια υγεία. Έχουν διαλυθεί όλα τα νοσοκομεία της χώρας αλλά εδώ σε εμάς θα κάνουν κάτι μαγικά και θα τα λύσουν όλα. Λεπτομέρειες δεν σας λέμε τώρα για μα μη μας κλέψουν τις ιδέες.
    Ρε ατε φύγετε από εδώ σαλτιμπαγκοι και μαυυρογιαλουροι της κακιάς ώρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ