Απέραντη θλίψη στην Κω από τον θάνατο του αγαπητού συμπολίτη μας Δημήτρη-Λεωνίδα Τριτσάρη

13
120671

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του νησιού της Κω, η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Δημήτρη-Λεωνίδα Τριτσάρη σε ηλικία μόλις 36 ετών, χτες βράδυ.

Ένα εξαιρετικό παιδί, καλοσυνάτο, εργατικό (εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση ποτών και αναψυκτικών), φιλότιμο, εξυπηρετικό, πονόψυχο, δοτικό. Πραγματικά με ειδικές δυνάμεις, όπου και είχε υπηρετήσει με ζήλο και αφοσίωση.

Ό τι και να πει κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λίγο και περιττό … Καλό παράδεισο φίλε Δημήτρη και την εξ ύψους δύναμη και παρηγορία στους αγαπητούς γονείς, τα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς.

Κουράγιο και δύναμη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 5μμ στον ΙΝ Αναστάσεως του Κυρίου στον ΙΝ Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο πόλεως Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού στις 4μμ).

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί ρε Δημητράκη, κρίμα στον λεβέντη. Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις στιγμές. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό παράδεισο.

  2. Ποιός κοίταξε ποτέ την γαληνεμενη θάλασσα και δεν φοβήθηκε την αντάρα της? ποιός είδε ψηλά τον έναστρο ουρανό και δεν τρόμαξε τους κεραυνούς του? ποιός μέτρησε την αντάρα της ψυχής σου γαληνεμενη μου θάλασσα και ποιός την φωτιά των κεραυνών στα εναστρα μάτια σου αγόρι μου? Μικρό, λειψό και τιποτένιο το μέτρο των ανθρώπων μπροστά στην απεραντοσύνη της καλοσύνης σου παιδί μου, ποια θάλασσα και ποιός ουρανός να σε χωρέσει ψυχή μου? Γαληνεψε τώρα στη γη των αγγέλων σαν άγγελος και σύ καρδούλα μου, βαθιά πικρή μου θάλασσα και αεναε ουρανέ μου.

  3. καλό παράδεισο αγόρι μου τι κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς και καλό κουράγιο στους γονείς σου

  4. Κρίμα το παλικάρι, δεν υπάρχουν λόγια σέ τούτη την στιγμή.
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  5. Καλό Παράδεισο λεβέντη!μου! Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να παρηγορεί τους δυστυχείς γονείς σου! Όμως η ψυχή σου δε θα γαληνέψει, αν δεν πάψουμε να είμαστε μοιρολάτρες και να μην λέμε την αλήθεια!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ