Συνελήφθη ο εμπρηστής για την πυρκαγιά (δύο φορές στο ίδιο σημείο) πάνω από τον Άγιο Αθανάσιο στο Πλατάνι που κατασβέσθηκε ευτυχώς άμεσα

37
74370

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της πυρκαγιάς (και τις δύο φορές όπως παραδέχτηκε ο ίδιος) στο Πλατάνι.

Πρόκειται για 29χρονο Κώο που σύμφωνα με πληροφορίες έχει νοσηλευτεί για ψυχοπαθολογικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος.

Στο ίδιο σχεδόν σημείο που είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και πριν από λίγο καιρό, σε αγροτική έκταση πάνω από τον Άγιο Αθανάσιο στο Πλατάνι Κω, ήταν η αποψινή πυρκαγιά που σήμανε συναγερμό σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία Κω και κατασβέστηκε ευτυχώς άμεσα.

Χάρη στην άμεση και συντονισμένη επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης αποφύγαμε και πάλι τα χειρότερα ωστόσο το γεγονός της «σύμπτωσης» του ίδιου σημείου προβλημάτισε την Πυροσβεστική που σε συντονισμένες κινήσεις με την ασφάλεια Κω εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε ευχαριστούμε για ολα δασοκομαντο μπράβο και στον διοικητή της πυροσβεστικής και τα στελέχη του.

  2. Μέσα να μείνει να μη ξανά βγει έξω … τέτοια άτομα δεν είναι καλοδεχούμενοι στο νησί μας..

  3. Επειδη ήμουν εκει Μπράβο στην πυροσβεστικη στην πολιτική προστασία τους εθελοντές και τους πολίτες που άμεσα έσβησαν την φωτιά και συντονισμένα το ανακριτικο της Πυροσβεστικης με τον Διοικητή της εφτασε στα στοιχεία του εμπρηστή!!! Μπράβο για τις ενέργειες σας!!!

  4. Περίεργο δεν ήταν ο Μητσοτάκης να βάλει ανεμογεννήτριες ;Καλά δεν ξέρει ο σχολιαστής που ενημερώνεται ,Χίος και πάνω και ξέρει η ασφάλεια;

    • Είσαι τόσο αγραμματη και αξεστη που οποίαδηποτε αντιπαράθεση μαζί σου θα σου δώσει αξία και ταυτόχρονα θα χάσει άδικα τον χρονο του ο άλλος. Μάλιστα….. εχει καεί όλη Ελλάδα και ο Μητσοτάκης δεν φταιει.Χαχαχααα μάλλον ο τσιπρας φταιει ακόμη…… για σένα σουργελο.

      • Προς ΝΕΜΕΣΙΣ... Μαλλον χρειαζεσαι καποιου ειδους .... για να ξελαμπικαρεις.

        Στο μονο που θα συμφωνουσα μαζι σου, οτι για τις φωτιες στον ΚΑΝΑΔΑ φταιει ο Κουλης. Ου να μου χαθεις ανεραστη.
        Οσο για τον Τσιπρα , η φωτια που μας εβαλε με το Μακεδονικο, δεν σβυνει με τιποτα.

      • Άιντε ρε ψεκασμένε που μου βάζεις και ψευδώνυμο Νέμεσις. Σιγά μην σκίσεις κανά καλσόν σκληρέ μποχαλαρά

  5. Ζούνε σε χαλεπους καιρους,και ας αφήσουν τους δήθεν εξαρτημένους.Φωναζουν ολοι στα σαιτ.Θελουν προδοχη.Η εξουσια είναι γλυκιά.Μπραβο στα παιδια της πυροσβεστικής,και στον δήμο μας,που είναι παρών παντού.

    • Ωραία εδώ προλάβαμε ,,δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί ,γιατί δεν αλλάζει πολιτικη η πυροσβεστική κ το δασαρχείο ,να στέλνουν περιπολίες σε όλα τα επικίνδυνα σημεία Τδουκαλαρια , πλάκα Ζιά συμπετρο ,τι στο καλό δεν καταλαβαίνουν ,κάηκε όλη η Ελλάδα ,από εμπρησμούς ,έλεος να πετάνε ντροουνς να βρουν τρόπους για να φοβαυνται οι εμπρηστες ,εδώ κάτι δεν πάει καλά ,όλοι αποβλακωθηκαν ??? Είναι σαν να βλέπουν στην τηλεόραση κάτι φυσιολογικό ,κανείς δεν ενδιαφέρεται .

  6. ευχαριστούμε πολύ το Νικόλαο καλυμιαναρης που εδώ και χρόνια τρεχει γισ την βοήθεια της πυροσβεστικής έχει κρατήσει ζωντανό το νησί μας η πολιτεία του οφειλή πολα!!!

    • Καλύτερα να μασάς από το να γράφεις ασχετε,αν δεν την προλάβαιναν τα παληκάρια της Πυροσβεστικής και έκαιγε το νησί αναρωτιέμαι τι θα έγραφες, μπράβο τους

    • Κάνεις λάθος ήταν πολύ κοντά στα σπίτια μας και η φωτιά φούντωσε σε 3 λεπτά. Εάν δεν ερχόταν η Πυροσβεστική θα γινόταν μεγάλο κακό. Είναι η 3η φορά που στο ίδιο σημείο πιάνει φωτιά. Αυτή τη φορά φάνηκε ότι θα γινόταν μεγάλο κακό είτε θα καιγόταν το δάσος στο βουνό ή ακόμα και σπίτια. Ευτυχώς κλήθηκε εγκαίρως η Πυροσβεστική και ήρθε εγκαίρως.

  7. Το ……. που έβαζε φωτιές στο κέντρο το πιάσατε ? Τι του κάνατε ?Ή κυκλοφορεί και κάνει τα δικά του…

  8. και ψυχο και εξαρτημένος ο ημεδαπός εμπριστης με τι μεσοντα τον κρατάτε έξω ; θα το κάνατε σε οποιονδήποτε ;

  9. ένα στρώμα ήταν και στον Έβρο και έγιναν 500000 χιλιάδες 1 στρεμα ήταν και στην Πάρνηθα και κάηκε η μισή!!! Μπράβο στα παιδιά και σε όλους που έτρεξε και δεν πάθαμε και εμείς το ίδιο. Σας ευχαριστούμε!!!

  10. Tην ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ανησυχεί για την ασφάλειά (λαθρο, ατιμωρησία, γύφτοι κτλ), το πολιτικό σύστημα (κυβέρνηση-αντιπολίτευση) ανησυχεί για τον «ρατσισμό».
    Ζει κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο

    • μα γιατί;;;αφού η αγράμματη τα ρίχνει στον ανάδρομο Ερμή.ο πρωθυπουργός της δεν φταίει πουθενά

  11. είμαι και εγώ ψυχοπαθής αφού και ας σκότωσω άνθρωπο δεν θα με κλείσετε μέσα επηδη είμαι ψυχακιας και ναρκωμανης ας σκότωσω κι ας κάψω ότι βρω μπροστά εγώ και όλοι μας πάμε

  12. Καλά, τείνει να καθιερωθεί.Βαζουν φωτιές και μετά δηλώνουν ότι έχουν ψυχιατρικό πρόβλημα.Μεσα και οι συγγενείς για παραμέληση επικίνδυνου ατόμου.Δυο στο Πυλί από το ίδιο άτομο.Δύο στο Πλατάνι από το ίδιο άτομο.Και οι δύο, ψυχιατρικά προβλήματα.Ρε πάτε καλά; Στο τέλος θα τρελαθουμε και εμείς, με αυτά που ακούμε…..

  13. με τις φυλακές θ ασχολείται τώρα;
    θέλει περικοπές για να δίνει pass,όλες οι παρανομίες θ αντιμετωπίζονται με αναστολές.
    Αφού σε λίγο θα έχουμε αιτήσεις απ όλη την Ευρώπη για να εκτίσουν τις ποινές τους εδώ,η Βρετανίδα που σκότωσε 7 νεογνά με 2-3 χρόνια σ ελληνικές φυλακές ,θα ξελασπώσει.
    τι να τα κάνει τα Ιδιωτικά πανεπιστήμια;
    όλοι οι Ευρωπαίοι εγκληματίες και παράνομοι εδώ θα εκτίουν τις ποινές τους.
    Φώναζαν για τον ΣΥΡΙΖΑ,αλλά αυτοί είναι χειρότεροι..ο νόμος Παρασκευοπούλου τους έκατσε μια χαρά.

  14. ΔΑΣΟΚΟΜΑΝΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ