Νικηφόρος Παπανικόλας από Κω: Να πάμε τα νησιά μας ένα βήμα πιο μπροστά | Οι πρώτοι 4 υποψήφιοι

17
18351

Οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι από Κω: Μαρία Παπαζαχαρίου, Ευτυχία Σταθοπούλου, Σταύρος Φρούτζας και Μαρία Κλήμη
Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε της Κω, παραχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Νικηφόρος Παπανικόλας την Παρασκευή 18 Αυγούστου στο meeting room του ξενοδοχείου «Kos aktis art hotel».
Την παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νικηφόρου Παπανικόλα πραγματοποίησε η δημοσιογράφος Ευτυχία Σταθοπούλου.
Ο κ. Παπανικόλας τόνισε πως η παράταξη «Νέα εποχή στο Νότιο Αιγαίο» βρίσκεται σε τροχιά κατάρτισης του ψηφοδελτίου, στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ ΝΙΝΑΛ και στόχο έχει να εκφράσει ευρύτερους κοινωνικούς χώρους. Το ψηφοδέλτιο καταρτίζεται από νέους κυρίως ανθρώπους που κατεβαίνουν για πρώτη φορά στα κοινά και δεν θα δούμε «επαγγελματίες της πολιτικής» στο ψηφοδέλτιο της «Νέας εποχής», επισήμανε ο κ.Παπανικόλας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, σημείωσε πως ο προσανατολισμός της νέας παράταξης, είναι «να είμαστε χρήσιμοι την επόμενη ημέρα» όποιος κι αν είναι ο ρόλος που θα δοθεί μετά τις εκλογές , από το λαό, δίνοντας πάντα το 100% των δυνάμεων της «Νέας εποχής».
Η «Νέα εποχή στο Ν.Α» γεννήθηκε από την ανάγκη δημιουργίας μιας εναλλακτικής μορφής διοίκησης της περιφέρειας Ν.Α και υπάρχει πολύς κόσμος που έχει αγανακτήσει από την παντελή έλλειψη της περιφέριεας τόνισε ο κ.Παπανικόλας, τη στιγμή που οι περιφέρειες έχουν ρόλο και αρμοδιότητες και μπορούν να παράγουν έργο ουσίας, χαρακτηρίζοντας μηδενική την παραγωγή έργου της περιφέρειας, τη στιγμή που υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει και να βελτιώσουν τις ζωές μας. Ο κ. Παπανικόλας υπογράμμισε την ανάγκη ανάπτυξης των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, με ισονομία με στόχο την ανάδειξη των χαρακτηριστικών κάθε τόπου ξεχωριστά, φέρνοντας ως παράδειγμα την Κω, που ως νησί του πατέρα του Ιπποκράτη, η περιφέρεια θα έπρεπε να είχε προωθήσει τον ιατρικό και συνεδριακό τουρισμό.
Αναφέρθηκε στην καταστροφική πυρκαγιά στη Ρόδο υπογραμμίζοντας πως η περιφέρεια όφειλε να είχε λάβει μέτρα πρόληψης και να συντονίσει τις προσπάθειες και δεν το έπραξε υπογραμμίζοντας την ανάγκη αποκατάστασης των καταστροφικών ζημιών, με έργα που επιβάλλεται να γίνουν και έθεσε ζήτημα αδιαφορίας της περιφέρειας λήψη μέτρων προστασίας για το δάσος της Τσουκαλαριάς, που χαρακτήρισε διαμάντι του νησιού.
Τέλος ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε πως η περιφέρεια έχει ρόλο, «εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε νέα κουλτούρα, νέο ήθος στα δημόσια πράγματα και στόχος μας είναι ο διάλογος συνθέτοντας απόψεις με σκοπό να πάμε τα νησιά μας ένα βήμα πιο μπροστά»
Οι τέσσερις πρώτοι υποψήφιοι από την Κω, που ανακοίνωσε σήμερα στην συνέντευξη που έδωσε ο κ. Νικηφόρος Παπανικόλας, είναι : Oι δημοσιογράφοι Μαρία Παπαζαχαρίου και Ευτυχία Σταθοπούλου, ο δημοτικός υπάλληλος Σταύρος Φρούτζας και η απόφοιτη ψυχολογίας Μαρία Κλήμη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με αυτή την σπουδαία ομάδα σίγουρα θα πας μπροστά.Πάντως δεν είναι τιμητικό μπροστά στους υποψήφιους να λες ότι δύσκολα βρίσκεις υποψήφιους.Δηλαδή δεν έβρισκες άλλους και κατέληξες σε αυτούς;Φαντάζομαι ο φίλος μου ο Ψιτ θα είναι ενθουσιασμένος.

    • Οχι μονο ενθουσιασμενος αλλα και περηφανος για τους αγνους αγωνιστες του συνδυασμου….Ας ξυπνησουν οι Κωοι και να δωσουν αυτο που αξιζει στον καταστροφεα του νησιου…..ΜΑΥΡΟ στον ανεπιθυμητο δεξιο ανικανο χατζηπ……….!!!!

      • Αχ πως μάρτυρας την ηλικία σου .Ακόμα δεξιά η κακιά είσαι και η καλή αριστερά;2023 έχουμε.Σήμερα κρίνουμε τον ποιο ικανό όχι βάζουμε μια ταμπέλα και αυτό είναι.

        • Καλη μου….εχεις κολληματα με την ηλικια μου…χαχαχαχ δεν ειμαι αυτο που φανταζεσαι(αν και δεν ειναι κακο)..ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο κρινω χρονια τωρα,την κακια και ανθελληνικη δεξια,που εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης για το σημερινο χαλι της χωρας….(ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ) π.χ.το ξερω οτι δεν συμφωνεις αλλα αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Τωρα αποφευγω να κανω σχολιο(υποτιμω τον εαυτο μου) για τον τσαμπικο χατζηκαταστροφεα του νησιου….ολοι γνωριζουμε το ποιον του….ΝΤΡΟΠΗ στους Κωους που συμμετεχουν στον συνδυασμο του..το κανουν καθαρα απο προσωπικο ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!

  2. καλή επιτυχία παλικάρι μου ο θεός να σου δώσει δύναμη να φύγει ο Κάκος άνθρωπος που την έχει δη ημίθεος

  3. Άεργος χωρίς να χει δουλέψει στη ζωή του μεροκάματο… Άλλα και άλλα..Από νεοκοπρίτες χορτάσαμε.

  4. Καλή αρχή,καλή επιτυχία ας ελπίσουμε ότι θα είναι ενεργός και δραστήριος με πρόγραμμα και πράξεις,όχι μόνο λόγια φρου φρου και αρώματα και μεγάλα λόγια.

  5. Μπράβο Νικηφόρε, το όνομα σου ως Νικηφόρος προδίδει δυναμική και νίκη κατά της επιχειρησιοκρατίας Χατζημάρκου ο οποίος έχει γράψει την Κω στα παλαιότερα των υποδημάτων του όπως και την Ρόδο που κάηκε και απλώς είπε συγγνώμη

  6. Τι περιμένατε από τον Ευρωβουλευτή Ανδρουλακη;Που έκατσε μέχρι τελευταία μέρα που μπορούσε μην χάσει ούτε ένα μισθό;Έχει εξωλοθρεψει όλους τους κανονικούς πασοκους και βάζει άβγαλτα παιδάκια να τους ελέγχει για να το παίζει αρχηγός.Ο κόσμος της Δωδεκανήσου θα δώσει την απάντηση ,όπως δεν βρίσκει υποψήφιους να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο ούτε ψήφους θα βρει την Κυριακή των εκλογών.

    • Να του κανει μαθηματα ο Κουλης και η Αγια Οικογενεια..πως να βιοποριζεται με αξιοπρεπεια……χαχαχαχ
      Σου συστηνω να αλλαξεις χαπια γιατι αυτα δεν εχουν αποτελεσμα!!!
      Α!!και που σαι….καλο θα ειναι να μην γραφεις κατι σχετικο με Κυριτση….κακο του κανεις….φιλικα!!!!

  7. ΘΑ ΛΩΛΑΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΠΌΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  8. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους που κατεβαίνουν για πρώτη φορά.Ρε, εκεί στο ΠΑΣΟΚ τί πίνετε; Ποιοί νέοι; Ποια πρώτη φορά;Ρε, έτσι όπως πάτε πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος.Συνελθετε, όσο είναι νωρίς……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ