Πλούσιο θέαμα πρόσφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης στη μεγάλη συναυλία στο νέο στάδιο Κω, με πάρα πολύ κόσμο

8
32654
Συνεργάτης aegeanews.


Πλούσιο θέαμα πρόσφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ της Τετάρτης 9 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας του στο νέο στάδιο Κω.

Εντυπωσιακός, άμεσος, πολύ φιλικός με τον κόσμο και απόλυτα «ξεσηκωτικός» ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε μια εξαιρετική συναυλία στο κατάμεστο από κόσμο νέο στάδιο Κω.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα και δεχόταν τις επευφημίες του κόσμου που είχε πλαισιώσει σε πολύ κοντινή απόσταση τη σκηνή, ερμηνεύοντας μεγάλες, παλιές και νέες επιτυχίες του.

Η αποθέωση ήρθε όταν ανέβηκε και τραγούδησε ανάμεσα στον κόσμο πάνω στις κερκίδες και αργότερα κάλεσε όποιον θέλει να χορέψει να ανέβει στην πίστα. Την προτροπή του ακολούθησε μια παρέα νέων παιδιών που για τον ωραίο χορό τους ο γνωστός τραγουδιστής τα συνεχάρη θερμά (βίντεο )

Το πρόγραμμα άνοιξαν 2 νέα αλλά πολλά υποσχόμενα παιδιά οι Φώτης Παπαζήσης και Τατα που με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους κατάφεραν και έβαλαν τον κόσμο στο κατάλληλο κλίμα ώστε να υποδεχτούν στην συνέχεια τον Γιώργο Μαζωνάκη με το χορευτικό του .Οι ερμηνείες του με την καταπληκτική φωνή του και το παιχνίδι με τον κόσμο κατάφερε να κρατάει το κέφι και τον χορό καθώς και την συμμετοχή τους στα τραγούδια αμείωτο, καθόλη την διάρκεια της συναυλίας.

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή, με το Γιώργο Μαζωνάκη να ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου, με μία συναυλία που κράτησε πάνω από 3 ώρες με εντυπωσιακό θέαμα.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η απόλυτη ξεφτίλα ….τραπεζάκια μέσα στο γήπεδο,με ποτά …χαρτοπετσέτες και γαρίφαλα είχατε;
    Να ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ …σα δεν ντρέπεστε

  2. Για να διασκεδάσουν μερικοί και να κάνουν αρπαχτες οι καλλιτέχνες δεν άφησαν ησυχία στα ξενοδοχεία ούτε τους κατοίκους που εργάζονται και θέλουν να ξεκουραστούν και μέχρι τις δύο εμειναν ξαγρυπνοι. δύο γήπεδα ένα μεγάλο και ένα μικρό σε τουριστική ζώνη άραγε πόσο καλό είναι για την απόλυτη ηχορύπανση;;;σε όλο αυτό ευθύνονται ο Δήμος και η Περιφέρεια.γιαυτο θα πάρουν στις εκλογές την ανάλογη πληρωμή τους……

  3. Το έρμο το Στάδιο έρμαιο της λαίλαπας του μπολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ.Ειναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ (μανατζαραίοι). Αν είχε στόμα το ταρτάν……. Λίγη τσίπα για την περιουσία του Κωακού Λαού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ