Ρόδος: Από πνευμονικό οίδημα πέθανε η 24χρονη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή | Σήμερα έγινε η κηδεία της

27
34997

Σήμερα έγινε και η κηδεία της 24χρονης – Γίνονται εξετάσεις για τα αίτια του οιδήματος – Τι λένε συγγενείς στο protothema.gr

Απαρηγόρητοι οι γονείς , φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο»στην αγαπημένη τους Κωνσταντίνα από τη Ρόδο ,η οποία απεβίωσε ενώ γιόρταζε με την παρέα της, τα γενέθλιά της και την απόκτηση του πτυχίου της στο πιάνο.
Συντετριμμένοι την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μη μπορώντας να δεχτούν τον ξαφνικό χαμό της. Η αίτια θανάτου της 24χρονης κοπέλας είναι πνευμονικό οίδημα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Ρόδου που έκανε τη νεκροψία στο άψυχο σώμα της κοπέλας, διερευνάται με εργαστηριακές εξετάσεις η αιτία του πνευμονικού οιδήματος.

Η άτυχη κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία της στο πιάνο αλλά και με αφορμή τα γενέθλιά της, όπου θα έκλεινε τα 24 χρόνια ζωής. Οι ευχές και τα χαμόγελα των φίλων της «πάγωσαν»όταν είδαν την αγαπημένη τους Κωνσταντίνα να καταρρέει πάνω στο πιάνο του ξενοδοχείου καθώς έπαιζε τα πλήκτρα και ξεδίπλωνε το ταλέντο της.

«Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί… Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας» λέει στο protothema.gr συγγενής της άτυχης 24χρονης.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της,αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα.Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…» καταλήγει η συγγενής της 24χρονης Κωνσταντίνας.

Η παράκληση της οικογένειας :

Η οικογένεια της κοπέλας επιθυμεί αντί κατάθεσης στεφάνων στην κηδεία, να δοθούν χρήματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Η ανακοίνωση της οικογένειας :

«Με βαθειά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης μας Κωνσταντίνας Ροδίτη θα τελεστεί την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων Κοιμητήριο Ρόδου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό KENTPO KOINΩNIKHΣ ΠPONOIAΣ ΠEPIΦEPEIAΣ NOTIOY AIΓAIOY «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

GR5201104610000046154503901

EΘNIKH TPAΠEZA»

Ειδήσεις σήμερα:

«Έπιασε το κεφάλι της, έβγαζε αίμα από τη μύτη» – Τι λέει συγγενής για τον θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

Απέραντη είναι η θλίψη στους συγγενείς της 24χρονης από την Ρόδο η οποία άφησε την τελευταία της πνοή αναπάντεχα, την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ γιόρταζε με την παρέα της παίζοντας το αγαπημένο της πιάνο.

Μια συγγενής της περιγράφει την στιγμή που η νεαρή κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων της.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα. Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…»

Και συνεχίζει: «Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί… Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας», αναφέρει στο protothema.gr.

Η κηδεία της άτυχης 24χρονης θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων στο Κοιμητήριο Ρόδου.

Οι γονείς της επιθυμούν, αντί στεφάνων, να μαζευτούν χρήματα για το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Τα αίτια του θανάτου της 24χρονης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή Ρόδου.

φωτο -facebook

Ρόδος: «Πάγωσαν» οι φίλοι της 24χρονης Κωνσταντίνας όταν την είδαν να καταρρέει πάνω στο πιάνο την ώρα που έπαιζε

Με αφορμή τα γενέθλια της και την απόκτηση του πτυχίου της στο πιάνο, είχε βγει με την παρέα της να γιορτάσει – Συγγενής της 24χρονης μίλησε στο protothema.gr

rodos_konstantina_arthro

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τον ξαφνικό χαμό της 24χρονης Κωνσταντίνας, η οποία απεβίωσε ενώ γιόρταζε με την παρέα της, τα γενέθλιά της και την απόκτηση του πτυχίου της στο πιάνο.

Η άτυχη κοπέλα είχε βγει με τους φίλους της προκειμένου να γιορτάσει την επιτυχία της στο πιάνο αλλά και με αφορμή τα γενέθλιά της, όπου θα έκλεινε τα 24 χρόνια ζωής. Οι ευχές και τα χαμόγελα των φίλων της «πάγωσαν» όταν είδαν την αγαπημένη τους Κωνσταντίνα να καταρρέει πάνω στο πιάνο του ξενοδοχείου καθώς έπαιζε τα πλήκτρα και ξεδίπλωνε το ταλέντο της.

rodos__1_
rodos__2_

«Η Κωνσταντίνα μας θα γιόρταζε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της. Θα της ευχόμασταν να τα εκατοστήσει, θα ήταν χαρούμενη γιατί είχε όλη τη ζωή μπροστά της να χαρεί… Ποιος θα μας το έλεγε ότι σήμερα θα κάναμε ετοιμασίες για την κηδεία της. Είναι πολύ σκληρό, πονάει η ψυχή μας» λέει στο protothema.gr συγγενής της άτυχης 24χρονης.

«Πήρε το πτυχίο της στο πιάνο και βγήκε για φαγητό με τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο για να γιορτάσει την επιτυχία της. Μετά κάθισε στο πιάνο του ξενοδοχείου για να δείξει το ταλέντο της και να ευχαριστήσει τους φίλους της και τότε συνέβη το μοιραίο. Έπιασε αρχικά το κεφάλι της, αιμορραγούσε από τη μύτη και κατέρρευσε πάνω στα πλήκτρα. Πραγματικά είναι δύσκολες οι ώρες για όλους μας…» καταλήγει η συγγενής της 24χρονης Κωνσταντίνας.

rodos__3_
rodos__4_
Κλείσιμο

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν από τον ιατροδικαστή της Ρόδου.

Η παράκληση της οικογένειας

Η οικογένεια της κοπέλας επιθυμεί αντί κατάθεσης στεφάνων στην κηδεία, να δοθούν χρήματα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Άγιος Ανδρέας».

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Με βαθειά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης μας Κωνσταντίνας Ροδίτη θα τελεστεί την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Ταξίαρχων Κοιμητήριο Ρόδου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό KENTPO KOINΩNIKHΣ ΠPONOIAΣ ΠEPIΦEPEIAΣ NOTIOY AIΓAIOY «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

GR5201104610000046154503901

EΘNIKH TPAΠEZA»

Ειδήσεις σήμερα:

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παλιό …….. τι μας λέτε τώρα…. Τι σκ…… όμως προκάλεσε το πνευμονική οίδημα σε ένα νέο κορίτσι 24 ετών????? Παλιο ξεφτιλες. Μιλήστε επιτελους. Θελετε να φάτε κι άλλους γι αυτό δεν μιλατε

    • Τι κακό ή παράλογο λέει δηλαδή ο Τραγικός και σε πείραξε? Πες ρε ότι σου έχει πάει να και τρέμει η ψυχούλα σου μη τυχόν και πας από καμιά ξαφνικίτιδα και άσε τις μπούρδες! Σου είπαν ότι θα πάρεις τη ζωή σου πίσω και εσύ έτρεξες να μπολιαστείς! Πολύ αργά για δάκρυα! Το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Τράβα ζήτα τις ευθύνες από το Τσιόδρα και τη Παγώνη τώρα!

  2. Χωρίς να είμαι γιατρός απλά με την βοήθεια του ιντερνετ και καλό θα ήταν και κάποιος γιατρός να μας πει την γνώμη του, διαβάζω ότι η ρινορραγία (αίμα από την μύτη) δεν έχει σχέση με το πνευμονικό οίδημα. Επίσης είναι εξαιρετικά σπάνιο σε τόσο νέους ανθρώπους εκτός και αν υπάρχει ήδη κάποια προδιάθεση. Από τις φωτογραφίες φαίνεται σαν ένα χαρούμενο φυσιολογικό κορίτσι.

    • απο το γ,,,,,,,,,μπολι εφυγε ηθελε την ελευθερια της .ας βγει ο ψευτοκηρυκας τσιορδας να το διαψευσει

  3. Καλό ταξίδι κορίτσι μου.
    Αν η αιτία είναι το εμβόλιο, το κρίμα στα κεφάλια των υπευθύνων.
    Από Φαρμακοβιομηχανίες, Παγκόσμιο οργανισμό υγείας,γιατρούς τσιράκια, βαλτούς γιατρούς και καραξεπουλημένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια .

    • ….και φυσικά το κρίμα στις γουρουνοκεφαλές των πολιτικών αποβλήτων που μας ανάγκασαν να βάλουμε το μπόλι για να μας σώσουν τις ζωές που οι ίδιοι τις καταστρέφουν με τις πολιτικές τους.
      Υπογραφή:
      Ένας πανίβλακαςβολιασμένος που λύγισε από την οργανωμένη κρατική-υγειονομική τρομοκρατία.

  4. Απορώ τι κάνουν νεκροψία.Εδώ οι ειδική έχουν βγάλει διάγνωση από μακριά.Τζάμπα πληρώνουμε τους γιατρούς .Ξέρουν αυτοί και όχι οι ψηφοφόροι της Νίκης,Των Σπαρτιατών και του Βελόπουλου;Σιγά που θα πιστέψουμε γιατρούς όταν έχουμε εδώ ανθρώπους που μιλάνε με το Χριστο και τους δίνει αυτόγραφα ,η τους απογόνους του Παΐσιου η τους Καλαματιανούς Ελληναράδες.sorry Σπαρτιάτες ήθελα να πω.

      • Τι να πω αφού έχεις ελέγξει εσυ τις ημερομηνίες.Να μας ξεκάνουν θέλουν να μείνουνε μόνο οι οπαδοί ,Κασιδιάρη,Βελόπουλου και Νίκης να κάνουν κυβέρνηση αυτοί.Είδες πια τους καταλάβαμε.

        • Πριν από 2 μήνες όλο Αλέξη Αλέξη τώρα σου φταίει η Νίκη, ο Βελόπουλος και οι Σπαρτιάτες. Τέτοιος φόβος για τις αυτοδιοικητικές !!! Μην ανησυχείς ο Χαρδαλιάς θα κερδίσει.

    • Για τα ληγμένα που σας κάνουν έχεις κάτι να σχολιάσεις ; Όχι έεε;; απλά δεν έχεις τι να πείς. Μάλιστα. Αλλά τον Κούλη συνεχίζεις να τον υποστηρίζεις και όταν σου πει τον άλλο μήνα πήγαινε να κάνεις ακόμα μία δόση επικαιροποιημένη θα τρέξεις από τις πρώτες. Βέβαια, η πόρωση σου (όπως και πολλών ακόμα) είναι τέτοια που δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι όλα τα εμβόλια είναι ίδια με τα πρώτα που έφεραν μέσα σε ψυγεία φυλασσόμενα για να μην τα κλέψουν και δεν υπάρχει καμία επικαιροποίηση. Κρίμα για την κοπέλα που έφυγε άδικα.

      • Είχε κάνει ληγμένο εμβόλιο γιατρέ η κοπέλα;Ποσό πια ηλίθιος είναι καποιος για να τα λέει αυτά το 2023;Αλήθεια γιατί κρατάνε τα ληγμένα σκευτικες;Να τα οικονομισουν;Αυτά τα έχουν πουλημένα αστέρι μου.Γιατί δεν πουλάνε καινούργια;Τα δίνουν να μας ξεκάνουν χαζούλη.Να εξαφανίσει τους Νεοδημοκράτες ο Κουλής θέλει να μείνετε μόνοι σας εσείς οι ψεκασμένοι Έλληνες να κυβερνήσετε.Δικός είναι τελικά;Αλήθεια τώρα έλα πες μας.Νίκη ψήφισες η αυτό που είπε ο αρχηγός;Σπαρτιάτες;Έλα μην ντρέπεσαι πες μας.

    • Η ……Μιραντα ομως πιστευει το Μητσοτακουλα…καλα να πάθεις και που είσαι ακόμα…εμεις τον γραψαμε εκει που πρεπει και αυτον και τα €μβόλια και ζούμε χωρίς φόβο…

  5. λέει ο πρώτος της Ελλάδος. Άκου λογική… Μαυροφορεμένος αισθάνομαι. Δικαιωμένος που γεμίζουν οι τάφοι με παιδιά και νέους και αθλητές και ηθοποιούςꓼ
    Το θανατικό στην Κύπρο αυξήθηκε κατά 30% και δεν το λένε οι δημοσιογράφοι, μόνο ο Σωτηριάδης το λέει και οι δημοσιογράφοι τον κόβουν. Ήρθε από το Χάρβαρντ και τον πολεμούν. Τον παρακαλούσαν τα Αραβικά Εμιράτα. Ήρθε και στην Κύπρο τον βάλανε φυλακή! Εμένα που δεν με βάλανε ακόμα, είναι που με προστατεύει το ράσο και η αγάπη του Θεού. Αν θέλει όμως ο Θεός, τιμή του.
    Ο άγιος Πορφύριος μου είχε πει ότι θα έρθει η στιγμή που θα ακούγεται η φωνή σου από τον Καναδά μέχρι την Αυστραλία με την βοήθεια της τεχνολογίας.
    Η επιστήμη του Χαράρι και των άλλων άχαρων είναι εις βάρος της επιστημονικότητας.

  6. Για αυτό μέσα μου δεν είναι δικαιοσύνη που αισθάνομαι αλλά πόνο θλίψη και συμπόνια στους εμβολιασμένους. Έψαξα όλους αυτούς τους μήνες που υπάρχει μια σχετική ηρεμία η οποία θα ανατραπεί σύντομα, προς το κακό, μόνο ο πόλεμος θα κάνει χειρόφρενο, να βρω τρόπο να βοηθήσουμε να αντιληφθούν ότι έκαναν λάθος και να μη πνιγούν στην απελπισία και στην τάχα μου επιστημονικοσύνη των τάχα επιστημόνων. Και όταν αντιληφθούν ότι έκαναν λάθος, αν πιστεύουν σε Θεό να πάνε σε έναν πνευματικό να εξομολογηθούν, γιατί το πρόβλημα δεν είναι ιατρικό, όπως είπε και ένας φωστήρας αρχιερέας που θέλει να γίνει και αρχιεπίσκοπος αλλά κατ εξοχήν πνευματικό. Ότι αφορά τη ζωή και το θάνατο, την υγεία και την ασθένεια είναι κατ εξοχήν πνευματικό. Να πάνε ένα εξομολογηθούν και με κάποιες ευχές εκκλησιαστικές, το φαρμάκι γίνεται νερό. Τι λέει το Ευαγγέλιο και αν πιείτε κάτι που είναι θανάσιμο, δεν θα σας αγγίξει, αρκεί να έχετε μετάνοια

  7. ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ, ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΔΙΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

  8. Θα πρέπει να σας πω ότι:μην νομίζετε ότι επειδή παρακολουθείτε την σειρά grays anatomy ή CSI έχετε γίνει γιατροί, αστυνομικοί ή δικαστές.Αγραμματοι , ανίδεοι, ημιμαθεις του πληκτρολογίου είστε, επηρεασμένοι από ιστοσελίδες αμφιβόλου προέλευσης και αξιοπιστίας.Κρατειστε τις απόψεις για εσάς και μείνετε στο θλιβερό γεγονός.Καθημερινα συνέβαιναν και θα συμβαίνουν δυστυχώς τέτοια περιστατικά.Αιωνια η μνήμη της κοπέλας και κουράγιο στους γονείς…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ