Τραγωδία στη Ρόδο: Αιφνίδιος θάνατος 24χρονης που διασκέδαζε για τα γενέθλιά της

5
19410

Άγνωστα…………. ακόμη τα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας – Το χρονικό της τραγικής κατάληξης

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο όταν 24χρονη γιόρταζε, σε ξενοδοχείο του νησιού, τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφοριες της «Ροδιακής», η νεαρή γυναίκα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου κι ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Η 24χρονη, σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, επειδή γνωρίζε πιάνο, σηκώθηκε να παίξει αλλά τότε ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωγόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φιλους της και ολοκληρο το νησι της Ροδου.

Τα ακριβή……… αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά απο σχετική διαδικασια που θα ακολουθηθεί.

Ειδήσεις σήμερα

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα σάιτ το έχουν πρώτο θέμα. Αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν δεν ασχολούνται. Και όσοι το κάνανε φοβούνται.

    • Την δική σου εγκεφαλική ανωμαλία νομίζεις την έχουν όλοι?

  2. Τι κανει νιαου νιαου… Γιατι δεν μιλάτε ξεκαθαρα. Σας εξαπάτησαν. Χαίρονται οι βρυκόλακες με κάθε θανατο ειδικά νέου ανθρώπου…. Τωρα έρχονται οι αντικατασταθεί…. Ειδικα στην Ροδο μετά τις φωτιές έχουν λυσσαξει. Κοιμηθηκε ήσυχα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ