Καταχειροκροτήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση με ‘’Τα τραγούδια της Χαρούλας από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής «Αρίων» στους Αγίους Αναργύρους Καρδάμαινας

4
11842
Συνεργάτης aegeanews.


Για άλλη μια χρονιά Σύλλογος Φίλων Μουσικής ΑΡΙΩΝ και τα μέλη της Χορωδίας του μας ταξίδεψαν μουσικά με τα αγαπημένα «Τραγούδια της Χαρούλας» στον ξεχωριστής ομορφιάς αύλειο και περιβάλλοντα χώρο των Αγίων Αναργύρων στην Καρδάμαινα (έπειτα από απουσία τριών ετών λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2023.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην  σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου, «στην Χαρούλα μας» όπως επισήμανε η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Διακανασταση, και περιελάμβανε αρκετές  μεγάλες επιτυχίες της από τις πολλές που έχει τόσα χρόνια στην δισκογραφία της .

Τα τραγούδια απέδωσε εξαιρετικά η χορωδία του συλλόγου μαζί με τους μουσικούς : Νικολιό Χατζηνικολάου κιθάρα-Διεύθυνση χορωδίας, Κώστα Νικολάου πνευστά , Ανδρέα Θεοδοσίου μπουζούκι και Μεχμέτ Τσελεπή ακορντεόν και τους χορούς οι χορευτές του Συλλόγου με Δάσκαλο τον Γιάννη Μαστόρο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το νησί παλεύει να σταθεί όρθιο με όλα τα προβλήματα που αντί να λύνει ο δήμαρχος προσθέτει και αλλά και αυτός με την αντιδήμαρχο τρέχει στα πανηγύρια για φωτογραφίες .Στη Κέφαλο προχθές απορούσαν πως όταν έχει πανηγύρι ο δήμαρχος βρίσκει το δρόμο και παει(αυτό τον υπέροχο δρόμο που μας έχει φτιάξει)αλλά μετά χάνεται και δεν πατάει ποτέ.

  2. στον συλλογο Αρίων, για τις εκδηλωσεις που κάνει. Πραγματικα κάθε φορά κάνει την διαφορά. Ποιοτητα, οργάνωση, σεβασμός. Ειλικρινα έχουμε εντυπωσιαστει παρα πολύ με τις επιλογες των θεμάτων, των χώρων. και στις 2 εκδηλώσεις(1 στην Ευαγγελιστρια και 1 προχθες).
    Τι να πω, συγχαρητηρια και πάλι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ