Μάνος Μήτρου: «Η Uber δεν θα έρθει στην Κω διότι δεν θα ευδοκιμήσει» | Είσοδος πόλης «εγώ θα έβαζα φανάρια» πολλά αυτοκίνητα | Ισχυρή Κως: Τα χωριά δεν είναι ικανοποιημένα

39
16978

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

39 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ Η UBER. Θα ΑΝΑΣΆΝΟΥΝ οι ΚΆΤΟΙΚΟΙ και οι ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ Θα κοπεί ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ της ΤΑΡΙΦΑΣ...

      ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑΡΙΦΑ. Εγώ έχω βρει και καλώ γνωστό που κάνει μεταφορές για να πάω στον προορισμό μου ΦΤΗΝΑ… Ήδη αρκετοί συμπολίτες μας, σε συνεργασία με ξενοδοχεία και πρακτορεία βγάζουν έξτρα μεροκάματο εξυπηρετώντας τον κόσμο με φτηνές διαδρομές. ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

    • ΑΙΣΧΟΣ, ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΚΤΕΛ ΟΙ ΝΤΑΒ@ΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ. ΜΑΥΡΗ ΚΛΊΚΑ-ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.

      ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑΡΙΦΕΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΚΩ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΩΣ-ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟ ΚΤΕΛ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΚΤΕΛ, ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΩΣΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΏ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ.

    • UBER, UBER, UBER για φτηνές διαδρομές, για να μην μας πιάνουν τον Κ@ΛΟ οι ΤΑΡΙΦΕΣ με την διπλή ταρίφα προς το αεροδρόμιο...

      Έκαναν και κάτι σωστό οι φασιστο-αριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ψήφισαν την τροπολογία που έφερε ξανά την UBER και τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στις μεταφορές για να κοπεί η εκμετάλλευση από την Κίτρινη-Γκρι φυλή… Θα έχουμε αυτοκίνητα φτηνά, καθαρά για μεταφορά και οδηγό καθαρό και ξυρισμένο με χαμόγελο….

    • Η Uber προκαλεί… κίτρινο πυρετό στα ταξί και στους ΤΑΡΙΦΕΣ. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες ....

      …να αναζητήσουν κάποιον ενοικιαζόμενο οδηγό που ανήκει στο δίκτυο της Uber ή γραφείων ενοικίασης αυτοκινήτων. Είστε κάτοχος διπλώματος οδήγησης τουλάχιστον κατά τα τελευταία τρία χρόνια και έχετε ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σας; Έχετε πεντάθυρο αυτοκίνητο ηλικίας μικρότερης των έξι ετών; Τότε μπορείτε κι εσείς να συνεργαστείτε με την Uber, την εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς και από το 2009 που ιδρύθηκε αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους οδηγούς ταξί. Η εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν είτε ταξί είτε κάποιον ενοικιαζόμενο οδηγό που ανήκει στο δίκτυο της Uber αναμένεται να έρθει σύντομα στην ΚΩ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει τον αριθμό των απαιτούμενων εγγραφών για την Αθήνα-ΡΟΔΟ, ενώ απαιτούνται ορισμένες ακόμη εγγραφές για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, μεταξύ άλλων, σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Κρήτη, Μύκονο, και Κω.

  1. ……ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ Η uber ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ pos ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ…..ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ !

  2. Και πώς θα καταπολεμήσωμαι το μονοπώλιο, την ταλαιπωρία καιτην ακρίβεια εκ μέρους των ταξειζιδων! Παρακαλώ πρώτα σεις!!! Ευχαριστώ! Όπως και την αλαζονεία τούς!

  3. Πολύ χολή ανέκαθεν για τα ταξί!!! Παρόλα αυτά τα ταξί συνδράμουν κ ως οδηγοί ασθενοφόρου κ στο έργο της αστυνομίας αλλά κ σε τροχαία όταν συμβαίνουν μπροστά τους!!!!!!!!! Όσοι σχολιάζουν έχουν δουλέψει ποτέ 12 ώρες συνεχόμενα μέσα σε αυτό το κυκλοφοριακό κομφουζιο; Το περίεργο όμως είναι ότι ενώ κάνουν αρνητική κριτική πάντα….. πολλοί είναι αυτοί που παράνομα ή κ νόμιμα πασχίζουν να ασχοληθούν με αυτή τη δουλειά….!!!! Συμβουλή μου ας το κοιτάξουν με κάποιον ειδικό σίγουρα θα χρειαστούν την βοήθεια του!

    • Ή ταξιτζής είσαι ή συγγενή ταξιτζή έχεις. Δεν κάνουν τα ασθενοφόρα περισσότερο από όσο ένας απλός οδηγός. Το να πάρουν έναν ηλικιωμένο από το σπίτι του και να τον πάνε στο νοσοκομείο είναι μέρος της δουλειάς τους και πληρώνονται γι’ αυτό. Αυτό που ενοχλεί όλον τον κόσμο είναι ο έλεγχος των αδειών. Γιατί να μην μπορώ νόμιμα να μεταφέρω κόσμο ενώ μπορώ νόμιμα να έχω μαγαζί και να φτιάχνω τοστ και λουκουμάδες; Όσο για το 12ωρο ωράριο ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι επαγγελματίες είναι που δουλεύουν τόσες ώρες και στο κάτω κάτω αν θέλουν το κάνουν και πληρώνονται γι’ αυτό. Αν δεν τους αρέσει ας κάνουν κάτι άλλο.

  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ
    2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ

  5. Τα ατομα ζουν σε αλλο πλανητη!!!
    Το νεο νοσοκομειο απο τα μεγαλυτερα γεγονοτα αυτης της παραταξης!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχ
    Ουδεν σχολιο!!!!!!

  6. Άστους ταξιτζήδες... Με 40 ευρώ αεροδρόμιο πόλη...με 5 κλμ χρέωση 8 ευρώ

    Με κλήση έχτρα 4 ευρώ..εκτός της ταρίφας.. (έτσι νταβανζιλικι,)να ευδοκιμούν….. 50 χιλιάρικα το κάθε ταξί. Έσοδα . Με το ΝΟΜΙΜΟ ΚΛΕΨΙΜΟ.. … Πως να θέλουν Uber…
    ΔΉΜΑΡΧΕ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ … ΚΑΙ ΦΈΡΕ ΤΗΝ UBER να σωθεί το νησι…κσι οι ντόπιοι.. ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΤΗΣ ΚΩ… ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΊΟΥ ΤΑΧΙ Α, Ε

  7. Είστε υποχρεωμένοι να εχετε pos..!!! Απλά δεν θέλετε να δημοσιεύσει ΚΣΝΕΘΣ τις τιμές στο ίντερνετ.. Κσι σας κάνει ρεντικολο… Του χρόνου που θα βάλετε… Θα μειώσετε και τις τιμές,,….αλλα δεν θα πτιφτασερε θαρθει η Uber.. Εγώ θα κανω οτιδήποτε δυνατόν να έρθει.. Να συνέλθετε.. Με 12 klm χρεωνετ 10 ευρώ… Σε 8 ώρες πόσα χιλιόμετρα κάνει ένα ταξί… Βγάλτε τα συμπεράσματα για την βαρδυα πόσα βγάζει… Μέτα τη σαιζιν….Αυτό δηλώνεται τίποτα η εινα μαύρα. Χωρις POS.. .. Η σας φορολογεί η εφορία από το ταξί μέτρο… ΌΧΙ. . ΓΙΑ ΒΛΑΞΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΆΤΕ . (παλιότερα στους μεθυσμένους..50 ΑΡΙΚΟ λιμάνι λαμπη Τους ξεσκίσατε…

  8. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.Να ερθει η UBER και να βαλουν και POS και να αρχισουν και αυτοι να πληρωνουν φορους οπως οι υπολοιποι πολιτες εστω και μετα απο 50 χρονια.Οσο για τον κυριο Μητρου τωρα εγινε και συγκοινονοιολογος.Ο καθενας οτι να ναι

  9. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΥ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ, Η ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ – ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ – ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ 35 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΟΙ 140 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ?

  10. Να έρθει να σπάσει το μονοπώλιο των ταξί….. Όλα δικά τους τα θέλουν…. Όλα τα επαγγέλματα ελεύθερα και ας δουλέψει ο καλύτερος

  11. πληρώστε κ κάνα τιμολόγιο των σχολικών επιτροπών και άστα έξυπνα με την uber, άντε δημόσιο και φέσι ένα γινατε

  12. Γιατί να μην ερθε κ Μανο ? Είναι χαλι αυτό οι ουρές στα ταξί ! Αίσχος κ ντροπή για το νησί μας όπως άλλωστε κ η οαραταξη σας που έχει οδηγήσει το νησί σε αυτό το χαλι !

  13. Προς τον ανώνυμο... Ταξιτζή που βγαζει ένα μισθό ημέρας,, όσα βγάζω εγώ τον μήνα...

    Πολύ σε απασχολεί.. Μη τυχόν έρθει η UBER… Σε χαλάει κάτι…. Σιγά μην σκίστε κανένα καλσόν… Που βοηθατε για τα νοσοκομεία.. Αν βγαζεις 700 ευρώ μερα, λες με παίρνει να το παίξω.. Και λίγο. Φιλάνθρωπος,, τα, 20ρικα,50 σρικα τιυ αεροδρομίου.. Δεν εχευς τύψεις για γιαλαμα…..έχω δουλέψει 14 ώρες την ημέρα σε αμαξια ως ιδιώτης… με 700 μήνα,και όχι την ημέρα γιαλαμα.. Με 700 ευρώ την ημέρα θα δούλευα 24 ώρες. … Κάνετε κσι παράπονο!! Το περίεργο όμως είναι ότι ενώ κάνεις κριτική κατά της UBER, ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ POS.. ΟΛΟΜΣΥΡΑ ΌΛΑ. ….. ενώ άλλοι δουλεύουν νόμιμα… Εσευς παράνομα 12 ώρες!!! ….!!!! Συμβουλή μου…στους ταξιτζήδες… Ας κοιτάξετε το πρόβλημα που σας διακατέχει.. Μην. Αυξηθούν οι άδειες…. . σίγουρα θα χρειαστεί να βρείτε δούλευα με 700 ευρώ μήνα 12 ωρο.!!..τοτε μπορείτε να εξυπηρετείτε και τα επείγοντα……του νοσοκομείου…… Αλλά έχετε καλομάθει.30αρικο..σε 15 λεπτά το δρομολόγιο όσα βγάζουμε σε 8 ώρες εμείς.. Αξιοι..

    Απάντηση

  14. Κάποιοι κύριοι δεν κατάλαβαν το σχόλιο μου ολοφάνερο!!! Όταν λέω συνδράμουν ως οδηγοί ασθενοφόρου δεν εννοώ τους ηλικιωμένους που πρέπει να τους πάνε στο νοσοκομείο…. αυτό είναι μέσα στα καθήκοντά τις δουλειάς τους κ φυσικά το κάνουν βοηθώντας τους κιόλας! Εννοώ ότι όταν εσείς αραζετε στον καναπέ σας με το καφεδάκι σας εκείνοι θα οδηγήσουν κ το ασθενοφόρο όταν χρειαστεί βοηθώντας έστω κ αυτό το λίγο την μικρή μας κοινωνία!Όσο για τις εισπράξεις δεν βλέπω να σχολιάζετε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέρειες, εμπορικά καταστήματα…. Εκεί δεν έχει μαύρα; Μήπως τελικά όλη αυτή η ΜΑΝΊΑ εναντίον των ταξί είναι ότι πολύ θα θέλατε να ασχοληθείτε με αυτό ως επάγγελμα ….αλλά για κάποιους λόγους δεν σας βγήκε; Ψάξτε το με έναν ειδικό!!!!!!

  15. Μαθήματα ζωής!
    1. Το Λος Άντζελες βρίσκεται στο Σαν Φρανσισκο. Οχι στην πολιτεία της Καλιφόρνια. Οπως η Κως βρίσκεται στην Ρόδο και οχι στα Δωδεκάνησα.
    2. το ούμπερ χρεώνει 36 ευρώ μίνιμουμ ενω τα ταξι οσο γραφει το ταξίμετρο. (αναφορικα εχετε μπερδέψει τα ειδικής μίσθωσης που έκανε η κυβέρνηση μπας και λυθεί το πρόβλημα που εσείς καλα κρατάτε στα χέρια σας!!)
    3. στην ούμπερ δουλεύεις ολη μέρα και παντα διαθέσιμος και σε καμία περίπτωση όταν εσυ θες.
    4. Στην ούμπερ θέλει δυο ώρες πριν κράτηση ( και παλι μπερδεύουμε ειδικής μίσθωσης. Εντωμεταξύ αν παραγγείλεις ταξί θέλει 3 ωρες και αλήθεια να ηταν η ουτοπία που πάλι αναφέρεται.
    5. Στην Ροδο και Κώ δεν μπορεί να λειτουργήσει οπως στην Αθήνα γιατι εδώ χρειάζεται ασφάλιση και φορολόγηση καθώς ειναι γνωστό οτι στην Αθήνα ζούνε εξωγηίνοι που ειναι ανευ φορολόγησης και η ασφάληση τους γίνεται στον Πλούτωνα.

    Κερασάκι στην τούρτα το λογότυπο τυχαίας εταιρείας που δείξανε στο ρεπορτάζ το οποίο ουτε καν γραμματικά δεν αντιστοιχει στην εν λόγο εταιρεια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ