Κως: Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης | Εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα

10
20177

Στις φυλακές οδηγείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Κω, μετά την απολογία του για το βιασμό και την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 27χρονης κοπέλας από τη Πολωνία, Αναστάζια.

Ο αλλοδαπός συνοδευόμενος από τη δικηγόρο που του διόρισε το δικαστήριο, κα. Αθηνά Φουντωτού προσήχθη λίγο πριν το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή Κω για να απολογηθεί, διαδικασία που διήρκησε αρκετές ώρες.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη κατά την προσαγωγή του αλλοδαπού κατηγορούμενου στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για αυτή την υπόθεση και θα οδηγηθεί πλέον στη φυλακή.

Σημειώνεται πως η πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού ήταν για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια, για το οποίο στις 21 Ιουνίου απολογήθηκε στον ανακριτή Κω αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα, την προφυλάκιση του και για την πρώτη όπως και για τη δεύτερη δικογραφία.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί αύριο σε κατάστημα κράτησης.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εκεί στην Δικαιοσύνη.
      Διαφορετικά δώστε του να φάει χοιρινό!!!
      Θα τα «ξεράσει» ΟΛΑ.

  1. Εγώ απορώ.. Ότι η αστυνομία δεν αναφέρει καθόλου την απολογία του κατηγορούμενου…τι έκανε δηλ εκείνο το βράδυ.. Κάποιος αντίλογος… Για να αρνείται τα πάντα σημαίνει ότι.. Μηπως ήταν συνεργός..κάποιος άλλος… τα τζιμάνια οι μπάτσοι..6 μέρες τους πήρε να τους βρούμε το πτώμα.. Που ούτε αυτό κατάφεραν να βρουν.. . Και ούτε καν να μας πουν την απολογία του κατηγορουμενου..την άλλη άποψη .εντωμεταξύ ένοχος. ΚΆΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ. ..

    • Εκεί στην Δικαιοσύνη.
      Διαφορετικά δώστε του να φάει χοιρινό!!!
      Θα τα «ξεράσει» ΟΛΑ.

  2. τυχερός άνθρωπος έχει φοβερή …..Νομίζω θα επανέλθει η θανατική ποινή στην Ελλάδα μετά από την…….. Καλά θα πάει και αυτο

  3. όταν τα σαινια τα δικά μας δεν μπορούν να δέσουν την κατηγορία με αποδείξεις,μια ολόκληρη βδομάδα είναι πολύ λογική αυτή αυτή η εξέλιξη.Κι όπως πολύ καλά λένε τα αθηναϊκά μέσα έγιναν χοντρά λάθη απ’ την ολιγωρία της ασφάλειας να καλέσει τους Αθηναίους ειδικούς.Ο μπαγκλαντεσιανος σε λίγο θα ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα με τόσους δικηγόρους να τον κολαντριζουν.

  4. Και το προσωρινά τι σημαίνει για να χούμε καλό ερώτημα;;;ότι δλδ μπορεί και να αφεθεί ελεύθερος,και να τον ψάχνουν μετά σε καμμία Αλάσκα;;;α ρε Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ