Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός | Στον ανακριτή η μητέρα της -Στο «κάδρο» και ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – «Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς…» (video)

15
68829

Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια – Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη (βίντεο)

Παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος – Η κατηγορία παραμένει αυτή της αρπαγής

mpagklantesianos_5346

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 16.00, σήμερα, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Είναι ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.

O  Μπαγκλαντεσιανός πήρε προθεσμία για την Τετάρτη με την ίδια κατηγορία που είναι η αρπαγή. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα, όποια νέα στοιχεία τυχόν προκύψουν θα τεθούν και αυτά υπ΄όψη του ανακριτή από την Αστυνομία.

Ο ίδιος επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα.

Δείτε βίντεο:

Στο «κάδρο» των ερευνών και ο Πακιστανός συγκάτοικός του

Επίσης, τα ευρήματα των Αρχών στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή της γυναίκας από την Πολωνία «φωτίζουν» σταδιακά την σκοτεινή υπόθεση στο νησί των Δωδεκανήσων.

Πέραν του Μπαγκλαντεσιανού, οι Αρχές έχουν θέσει στο στόχαστρό τους και τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις Αρχές ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.

mpagklantes___1_
mpagklantes___2_

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που προέρχονται από την ανάλυση γενετικού υλικού, καθώς DNA της Αναστάζια βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, οι Αρχές είχαν πάρει γενετικό υλικό της από το δωμάτιο που.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά στο κινητό της Αναστάζια, που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι ωστόσο που βρέθηκε το κινητό δεν έχει καμία σχέση με το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες, στην περιοχή Τιγκάκι, στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, αλλά ούτε και με το σημείο που είπε ο Μπαγκλαντεσιανός ότι άφησε την 27χρονη. Αντίθετα, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού- περίπου 500 μέτρα- με τις αστυνομικές Αρχές να πιστεύουν ότι κάποιος το πέταξε εκεί.

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν η μητέρα και ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια

– Τα μυστηριώδη μηνύματα στο κινητό της 27χρονης

Στη φωτογραφία ο σύντροφος και η μητέρα της Αναστάζια – Θεωρείται απίθανο ο δράστης της δολοφονίας να κουβάλησε μόνος το πτώμα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε

kws_anastazia_mitera_xr

Στο «κάδρο» των υπόπτων μπαίνει και ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντσιανού

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν η μητέρα και ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια

Κως: Ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας οδηγήθηκαν πριν από λίγο η μητέρα και ο 28χρονος φίλος της άτυχης Αναστάζια από την Πολωνία, που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω, ενώ μετά τις 2 το μεσημέρι θα προσαχθεί και ο 32χρονος βασικός ύποπτος, που έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο συγκάτοικός του, αφού οι αρχές θεωρούν δύσκολο ένα άτομο μόνο του, να μετέφερε το πτώμα της κοπέλας.

Στη Ρόδο για νεκροψία -νεκροτομή η σορός της 27χρονης

Αυτή την ώρα μεταφέρεται με καταμαράν στη Ρόδο η σορός της 27χρονης Πολωνής, προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία -νεκροτομή.

Κως: Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια - «Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς...» (video)

Κως: Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – «Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς…» (video)

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν, ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Ο ανακριτής αναμένεται να διερευνήσει αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν η μητέρα και ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια (video)

Ποιά τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στην συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, έρχονται στο προσκήνιο τρία ερωτήματα, που αφορούν τόσο στη δολοφονία, όσο και στις έρευνες μέχρι να βρεθεί η σορός, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης ή οι δράστες, ενδεχομένως και με τη βοήθεια συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο κινητό της 27χρονης, που είχε βρεθεί από περαστικό πολίτη, χωρίς την κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο σπίτι. Και αυτό διότι, το σημείο είχε ελεγχθεί και τις προηγούμενες ημέρες πριν βρεθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά το σημείο, που βρέθηκε η σορός της κοπέλας. Ήταν ένα σημείο που είχε ελεγχθεί πολλές φορές από τις ομάδες ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία εκτιμά, ότι η σορός της 27χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο το βράδυ του Σαββάτου αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός, ο οποίος βοήθησε στη μεταφορά της σορού.

“Είχαμε περάσει από το σημείο δύο φορές, δεν είδαμε και δεν μυρίσαμε κάτι”

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και οι δηλώσεις του Σταμάτη Καμπουράκη, αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ.

«Εγώ με τη δική μου ομάδα είχαμε περάσει από το συγκεκριμένο σημείο δύο φορές. Απορίας άξιο όχι μόνο πως δεν είδαμε κάτι αλλά και πως δεν μυρίσαμε κάτι. Η δυσοσμία από την προχωρημένη σήψη της άτυχης Αναστασίας ήταν μεγάλη, οπότε εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα» σημείωσε.

Πηγή: ΕΡΤ

Κως: Αυτός είναι ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – Εικάζεται ότι κάποιος τη μετέφερε – Νέα έρευνα στο σημείο που βρέθηκε νεκρή (photos)

Συντετριμμένος είναι ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια που, όπως φαίνεται έχασε τη ζωή της μετά από εγκληματική ενέργεια. Την ίδια στιγμή, νέα έρευνα γίνεται στο στο σημείο που βρέθηκε νεκρή στην Κω, ενώ κατά την κρατική τηλεόραση εκτιμάται ότι κάποιος τη μετέφερε στο σημείο το Σάββατο (17/6).

Ο 28 ετών σύντροφος της Αναστάζια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή χθες το απόγευμα, Κυριακή (18/6), στην Κω έπειτα από 5 ημέρες ερευνών, δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί την αγαπημένη του.

Μάλιστα, ο 28χρονος Πολωνός που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνιση της 27χρονης στις Αρχές την Τρίτη (13/6) μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών έκανε μία ανάρτησή του στο προφίλ του στα social media που πραγματικά «ραγίζει» καρδιές.

Συγκεκριμένα άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, δηλαδή μία μαύρη κορδέλα. Μάλιστα μέσα σε λίγη ώρα δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια.

ανάρτηση Michał Śliwiński

Το προφίλ του 28χρονου ήταν γεμάτο από φωτογραφίες με ευτυχισμένες στιγμές που έζησε και ταξίδια που έκανε με την Αναστάζια με τον ίδιο να μην σκέφτεται το τραγικό τέλος που θα είχε η κοπέλα του όταν πριν έναν μήνα έφταναν μαζί στην Κω για να εργαστούν.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος Πολωνός είχε μιλήσει στο MEGA και δεν έκρυβε την απόγνωσή του, καθώς όλες τις ημέρες που αγνοούνταν η 27χρονη δεν είχε σταματήσει να αναζητάει την Αναστάζια.

Ο σύντροφος της 27χρονης

Νέα έρευνα στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια στην Κω

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον λαιμό της νεαρής από την Πολωνία βρέθηκαν σημάδια από παλάμη, στοιχείο που ενισχύει την πρώτη εκτίμηση ότι έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε περιοχή λίγων μέτρων από το σημείο όπου εντοπίστηκε η νεαρή, είναι από το πρωί σε εξέλιξη νέα έρευνα, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το αντικείμενό της.

Εικάζεται ότι μπορεί να έχουν προκύψει νέα στοιχεία για την υπόθεση και γίνεται έρευνα για να βρεθεί κάτι.

Η περιοχή όπου βρέθηκε, σε ελώδες σημείο στις Αλυκές, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα καθώς είχε γίνει έρευνα ακριβώς εκεί το βράδυ της Παρασκευής (16/6), αλλά δεν βρέθηκε κάτι.

Η 27χρονη με τον σύντροφό της

Από την περιοχή είχε περάσει drone αλλά και οι επίγειες ομάδες έρευνας, μαζί με τους σκύλους, χωρίς να προκύψει κάτι. Αυτό κρίνεται παράξενο καθώς η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση σήψης και κρίνεται πως θα μύριζαν κάτι.

Κατά την κρατική τηλεόραση, εκτιμάται ότι κάποιος τη μετέφερε στο σημείο το Σάββατο (17/6).

Οι αρχές εξέτασαν και πάλι τα πλάνα από το drone, αλλά δεν είδαν κάτι. Να σημειωθεί πως το πτώμα βρέθηκε κάτω από ένα πλάτανο. Ήταν το μισό μέσα σε σακούλα και καλυμμένο πρόχειρα με κλαδιά.

Κως: Συμπληρωματική κατάθεση από τον σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια

Ακόμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το βράδυ της Κυριακής κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος και ήταν αυτός που έκανε τη δήλωση της εξαφάνισης.

Ο άνδρας είχε αναφέρει πως επικοινώνησε μαζί της τη Δευτέρα, όταν τον κάλεσε για να την παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο, αλλά όταν πήγε δεν τη βρήκε.

Βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος συλληφθείς, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια για την απολογία του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι είναι αυτός ο ένοχος της δολοφονίας.

Κως: «Υπήρχαν συνεργοί για την μεταφορά της σωρού» – «Βόμβα» Τσούκαλη για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια (video)

«Η υπόθεση φωνάζει εκκωφαντικά για το τι έχει συμβεί»

Κως: «Υπήρχαν συνεργοί για την μεταφορά της σωρού» - «Βόμβα» Τσούκαλη για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια (video)

Κως: Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» για την υπόθεση της άτυχης Αναστάζια, που βρέθηκε νεκρή κάτω από ένα δένδρο στην Κω.

«Έχω πει από προχτές ότι είναι μία υπόθεση που φωνάζει εκκωφαντικά για το έχει συμβεί όμως επειδή η έρευνα είναι μαθηματικά και συμπληρώνουμε ένα παζλ έχουμε ένα κάδρο. Σε πρώτο πλάνο είναι ο Μπαγκλαντεσιανός, σε δεύτερο πλάνο για συνέργεια στον βιασμό ενδεχομένως να υπάρχουν και φίλοι από την παρέα του».

Κως: Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια - «Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς...» (video)

Κως: Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – «Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς…» (video)

«Επίσης το κινητό είναι κομβικής σημασίας, όποιος το άφησε θα έχει αφήσει DNA».

«Ένα χιλιόμετρο μακριά βρίσκουμε τη σορό της κοπέλας από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού με το μηχανάκι που κινούνταν είναι φύσει αδύνατο να έγινε η μεταφορά. Για εμένα υπάρχουν συνεργοί ή συνεργός» τόνισε.

Κως: Στο «κάδρο» ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια – «Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς…» (video)

Με την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ξεκίνησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Katerina».

Ο συνδυκαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή μεταφέροντας την πρώτη κατάθεση του Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί από τις Αρχές.

«Ισχυρίστηκε ότι πήγαν στο σπίτι για να αγοράσει η κοπέλα χασίς, έγινε η συναλλαγή, ήταν πιωμένη και έγινε με τη θέλησή της ερωτική επαφή».

«Οι αστυνομικοί της Κω είδαν ότι παίζονται πολλά πράγματα εκεί τότε αμέσως ενημέρωσαν και κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο του Ανθρπωποκτονιών».

«Από το κλιμάκιο δύο ήταν οι ύποπτοι, ο σύντροφος και ο Μπαγκλαντεσιανός περισσότερο, γιατί έπεσε σε αντιφάσεις και υπήρχε η διαπιστωμένη επαφή. Οι ειδικές υπηρεσίες έδωσαν εντολή ότι αν βρεθεί η κοπέλα το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαφυλαχθεί από το πτώμα είναι τα δάχτυλά της, γιατί ήταν η πρώτη αντίφαση όσον αφορά τα γδαρσίματα τα οποία ισχυρίστηκε».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε ότι ο σύντροφος της κοπέλας ακόμα βρίσκεται στο κάδρο των υπόπτων των Αρχών για πιθανή εμπλοκή του.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι βρέθηκε προφίλ της 27χρονης σε ιστοσελίδα για συνοδούς πολυτελείας.

«Εξετάζεται ακόμα ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας…» επεσήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Οι αστυνομικοί έχουν καλέσει εκ νέου για κατάθεση και τον φίλο της 27χρονης που ήταν ο πρώτος που ανάφερε την εξαφάνισή της

Στη δημοσιότητα φέρνει το Protothema.gr τη φωτογραφία του Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της Αναστάζιας στην Κω.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς .

Στο μεταξύ, συνεχείς είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα καθώς οι αρχές εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης μετά και τον εντοπισμό της σορού της άτυχης κοπέλας στην περιοχή Αλυκές της Κω.

bagladesianos

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχάλ, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε πρώτος τις αρχές για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία.

Η στιγμή που ο σύντροφος και η μητέρα της Αναστάζια φτάνουν στα δικαστήρια

Ο σύντροφος και η μητέρα της Ανασταζια φτάνουν στον ανακριτή

Η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης έξω από το γραφείο του ανακριτή

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να πάρουν διευκρινίσεις για ορισμένα από τα μήνυματα στο κινητό της Αναστάζια, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ μετά τον εντοπισμό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Τη συσκευή της 27χρονης είχε εντοπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι. Όπως διαπιστώθηκε, από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ενώ το εγκαταλελειμμένο σπίτι βρίσκεται σε μακρινή απόσταση, τόσο από το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες στο Τιγκάκι, όσο και από το δρόμο στον οποίο δήλωσε πως άφησε την κοπέλα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός. Αντιθέτως, το κινητό βρέθηκε σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το σπίτι του υπόπτου αλλοδαπού και 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης με τις Αρχές να πιστεύουν πως κάποιος το πέταξε εκεί.

Καθώς αναμένεται, εντωμεταξύ, η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία, όσο περνούν οι ώρες οι αστυνομικοί θεωρούν όλο και πιο δεδομένο ότι η Αναστάζια μεταφέρθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμμετείχαν τις προηγούμενες έξι ημέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης είχαν «χτενίσει» την περιοχή στην οποία βρέθηκε τελικά η σορός της χωρίς, όμως, να την εντοπίσουν, στοιχείο που ενισχύει το σενάριο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας να έκρυψαν εκεί τη σορό ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αναστάζια.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί που τον ρωτούν συνέχεια για την υπόθεση έχουν διαπιστώσει, μάλιστα, ότι ο 32χρονος έχει αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις καθώς ενώ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Αναστάζια, με τη θέλησή της, τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να λέει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ παρουσιάζοντας την εκδοχή ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασίς.

Παρά, δε, το γεγονός ότι ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια έχει ισχυρό άλλοθι, οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία επιθυμούν να επανεξετάσουν τις σχέσεις και επαφές που φέρονται να είχαν η άτυχη Πολωνή, ο ομοεθνής σύντροφός της και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Εκτός, πάντως, από τον Μπαγκλαντεσιανό, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν υπό στενή παρακολούθηση και τον Πακιστανό συγκάτοικο του 32χρονου καθώς τα προηγούμενα 24ωρα φάνηκε ότι προσπαθεί να καλύψει τον 32χρονο που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια.

Υπενθυμίζεται ότι DNA και τρίχες της άτυχης κοπέλας έχουν βρεθεί στο δωμάτιο του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ενώ υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο φαίνεται να μπαίνει στο σπίτι του μαζί με την νεαρή Πολωνή. Παράλληλα, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία και ημερομηνία αναχώρησης την επόμενη της εξαφάνισης της 27χρονης.

Οι Αστυνομικοί εκτιμούν πως ο 32χρονος είχε σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που κινεί τις υποψίες γύρω από το πρόσωπό του είναι οι αμυχές και τα σημάδια πάλης στα χέρια του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βλέπεις ότι η Αναστασία σε διάστημα 4 μηνων κ ενός χρόνου έχει ταξιδέψει σ Μονακό Καραϊβική Πορτογαλία καναρια νησια Παρίσι Βαρκελώνη και σε άλλα πολλά μαζί μ τον σύντροφο της μήπως την εξεδιδε;με μησθο σερβιτόρου δν πας τόσα ταξίδια.. Ο πατέρας της είπε πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα..

  2. Αν διαπιστωθεί.. Ότι ο μπαγκλαντεσιανος ήταν… Πελάτης …. Και ο κλαμμενος συντροφος της .. Νταβατζής….,

    (σε άλλα site, συνοδος πολυτελείας..
    θεός σχωρεστη,την κοπέλα ..την ψυχή της Αλλά.. Περίεργα πράγματα ..

  3. ότι και να ήταν τι κορίτσι….όπως και να ήταν τα πράγματα….σε κανέναν δεν αξίζει να φεύγει έτσι από τη ζωή …
    δεν πείραξε κανέναν το κορίτσι….
    μην λέτε ότι σας κατέβει….κρίμα…

  4. Πολλα ταξίδια στο εξωτερικό και πανάκριβα ρουχα φορούσαν στις φωτο τους.Από μισθό σερβιτόρου δεν αγοράζεις Michael Kors !!

  5. ο Δήμαρχος δεν έπρεπε να κάνει δήλωση, η Κως διασύρεται στα Αθηναϊκά ΜΜΕ και όχι μόνο ….
    Το υπάρχει εδώ και χρόνια και δεν τολμούν να το λύσουν …

  6. SO WHAT EVERYBODY IS SAYING HERE IS THAT SHE DESERVED TO BE RAPED BY THESE ANIMALS CHOCKED TO DEATH AND THROWN NAKED IN A SHEET BEATEN TO DEATH THROWN IN THE WOODS BECAUSE MAYBE SHE WANTED MONEY. YOU ARE ALL SICK PEOPLE HERE ON THE ISLAND AND VERY BAD AND SNEAKY MINDS. R.I.P.SWEET ANGEL

  7. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΖΗΛΙΑΡΗ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΛΑ; ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΘΗΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΨΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ. ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ; ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΜΕΤΙΚΟΙ!!! Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή της!

  8. WHOEVER WEARS MICHAEL KORS SICK BASTARD IS RICH…WHAT THE HELL IS WRONG WITH YOU PEOPLE..JEALOUSY BECAUSE ALL OF YOU HERE SHOP FROM CHINESE STORES..STOP DEFENDING A MURDERER THIS COULD OF BEEN YOUR CHILD

  9. Κρίμα για το κορίτσι οτι και να εκανε στην ζωή της δεν δίνει δικαιομα σε κανέναν να της φερθει ετσι.πολυ φοβαμαι οτι ο ενοχος δεν εχει πιαστει …

  10. People! This is not website with escorts but for models and hostess. There is nothing wrong with this. About travels…. They worked 4 years in the Netherlands where salary is aprox. 2000e – 2200 in factory or greenhouse. Polish people are able to travel two three times per year and visit family in Poland on Chritsmas and Easter. RIP

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ