Κως: Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια – Κάτω από δένδρο η σορός σκεπασμένη με κλαδιά – Στραγγαλισμό «δείχνουν» τα πρώτα ευρήματα από τη σορό

29
50518

Ρεπ. Κατερίνα Χαρζημανώλη

Την έβαλε μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών , την πέταξε στον υδροβιότοπο στις Αλυκές και κάλυψε το πτώμα με κλαδιά.

Το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η κοπέλα είναι μόλις 1χλμ μακριά απο το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού που έχει ήδη συλληφθή.

Βρέθηκε μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, από εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες – Τη σορό της άτυχης γυναίκας εξετάζει ιατροδικαστής – Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Από τη μητέρα και τον σύντροφό της αναμένεται να αναγνωριστεί η σορός της 27χρονης Πολωνής που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Ερωτώμενος ο αντιδήμαρχος Κω υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας  Σταμάτης Καμπουράκης, πώς δεν βρέθηκε νωρίτερα η σορός της 27χρονης καθώς είχαν γίνει έρευνες στην περιοχή και μάλιστα κάποιοι εθελοντές είπαν ότι είχαν περάσει και από το συγκεκριμένο σημείο (και ίσως η σορός μεταφέρθηκε μετά τις έρευνες) τόνισε ότι: «Περάσαμε λίγο παραπάνω γιατί εκεί κοντά υπήρχε και μια αγροικία που ελέγξαμε και τις δύο φορές χωρίς σκυλιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της Αναστάζια Ρουμπίνσκα «δείχνουν» στραγγαλισμό.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός της βρέθηκε μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

 

WhatsApp Video 2023 06 18 at 21 23 11

 

anastasia__2_
Κάτω από αυτό το δέντρο βρέθηκε η σορός μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά
anastasia__3_
anastasia__1_
IMG_2365

 

Ερωτώμενος ο αντιδήμαρχος Κω, Σταμάτης Καμπουράκης, πώς δεν βρέθηκε νωρίτερα η σορός της 27χρονης καθώς είχαν γίνει έρευνες στην περιοχή τόνισε ότι: «Περάσαμε λίγο παραπάνω γιατί εκεί κοντά υπήρχε και μια αγροικία που ελέγξαμε και τις δύο φορές χωρίς σκυλιά».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του κ. Καμπουράκη

Δήλωση Σταμάτη Καμπουράκη αντιδήμαρχος Κω


Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (12/6) ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Την Τρίτη (13/6) προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από τη χώρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σύντροφοι σας υπενθυμίζω
    Γυναικοκτονία είναι μόνο όταν ο εγκληματίας είναι Έλληνας.
    Όταν ο βιαστής και δολοφόνος είναι από το Μπαγκλαντές, ξεκινάμε πρόβες για τα δικαιώματα των φυλακισμένων…

  2. Τον Ιούλιο του 1990 έγινε παρόμοιο φρικτό έγκλημα. άγνωστος αφού στραγγάλισε και έλιωσε το κεφάλι μιας δεκαεπταχρονης φιλανδεζας τουρίστριας την σκέπασε με φύλλα και κλαδιά και εξαφανίστηκε. το έγκλημα έγινε στους λόφους του Ηρακλή και σύμφωνα με την αστυνομία έμεινε ανεξιχνίαστο και δεν ξέρουμε αν τελικά συλλάβανε το δράστη .

    • Τώρα που έχουμε internet έχουμε τηλεμαϊντανούς covidολόγους και detectives και ιατροδικαστές, όλοι αυτοί του πληκτρολογίου.
      Νέες εποχές, νέα ήθη, νέες προοπτικές.

  3. αυτους φερατε,, τα κατατρργμενα αποβρασματα που δεν σεβονται την γυναι,α ως ανθρωπο, κτηνη , ζωα

  4. Θα περιμένω προσωπικά να δω τις εξελίξεις αυτής της τραγικής ιστορίας και πόσοι μα και ποιοι άλλοι οι ένοχοι … μη βρεθεί στο δρόμο μου » αλληλέγγυος €€€€€ » όμως και μου αρχίσει τις αερολογίες του … γιατί τα περιστατικά πλέον είναι πολλά … αλλά βγαίνουν στο φως και άλλα όχι … είναι σοβαρά περιστατικά από απόπειρες αρπαγών παιδιών, παρενοχλήσεις, διακίνηση ναρκωτικών, πορεία, παράνομη μεταφορά μεταναστών με κλεμμένα αμάξια και τώρα ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ. ΑΡΚΕΤΆ … Μαζέψτε τους γιατί πλέον θα γίνει χαμός … ντροπή σας να πέρνεται στις δουλειές σας τέτοια παράνομα σκουπίδια με πλαστά χαρτιά η χωρίς καν χαρτιά… ντροπή σας με αυτόν τον τρόπο να τους κρατάτε σνάμεσα στα παιδιά μας και να στερείτε την ελευθερία των δικών μας παιδιών … καμία ΑΝΟΧΉ … Θα γίνει της ….

    • Ο Μηταρακης εκανε συμφωνια με Πακισταν, Μπαγκλαντες και Αιγυπτο να στειλουν εργατες με ανταλλαγμα νομιμοποιηση και βιζα! Τα παραπονα σου λοιπον στο τσιρκο που ψηφιζεις, αλλιως στειλε τα ιδια τα παιδια σου να δουλεψουν σκλαβοι στα ξενοδοχεια με την αναπτυξη και τους φοβερους μισθους που εφερε ο Κουλης. Οσοι ψηφισατε ΝΔ ειστε συνενοχοι!

      • πόσο σύντομη είναι η μνήμη σας ότι ήταν οι κομμουνιστές στην εξουσία το 2015, όταν πάνω από 30.000 από αυτούς είναι ήδη εδώ και είναι γνωστό ότι είναι παράνομοι. Μετά τους διαδηλώνετε το 2020 και τους κατηγορείτε ότι ξέχασαν τα «πολιτικά τους δικαιώματα». Τι γίνεται με τα δικαιώματα των δικών μας πολιτών να ζουν ανενόχλητοι;

  5. αυτοι εχουν να δουν γυναικα απο τοτε που γεννηθηκαν.ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

  6. σταματηστε να τους δινετε δουλειες να αναγκαστουν να φυγουν..θελει κ καποιες θυσιες για να ξεβρωμισουμε,

    • δε χρειάζεται να δουλέψουν. Λένε ότι είναι ανήλικοι και παίρνουν 1500 το μήνα από την Ε.Ε. από τους φόρους που εμείς οι μ@λ@κες πληρώνουμε!

      • Συμπολίτη μου, Αν το Μάϊο ψήφισες Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Μέρες, Νύχτες, έχεις τη δυνατότητα στις εικοσιπέντε του μήνα να διορθώσεις το τραγικό αυτό λάθος. Μη ρίχνεις πάντα την ευθύνη στους άλλους!!!Αν

  7. Μια ανακοίνωση.. Για το τραγικό συμβάν θα ανακοινωσει η κυβέρνηση των ΛΑΘΡΟ

    Ακομα και τριημερο πένθος η επαφή με τη
    πρεσβεια της Πολωνίας.. Και συληπητρητιο για τους γονείς? Η μονο 3ημερο πένθος για τους ταλιμπαν..μελλοντικούς βιαστές της Ελλάδας…

  8. Τριήμερο πένθος είχαμε για τους επίδοξους εισβολεις
    να μην ξεχάσουμε την Κυριακή να τον ξαναβάλουμε πρώτο στα Δωδεκάνησα

  9. Πέφτει σε αντιφάσεις ο 32χρονος, έβγαλε εισιτήρια για Ιταλία. Έχει σημεία πάλης στο σώμα του. Είναι φως φανάρι τι γίνεται. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Ηρακλής Πουαρό να το καταλάβεις

  10. Πρώτα κρίμα για το κορίτσι που ήρθε στο δρόμο της αυτό το τέρας. Κι έπειτα κρίμα για το νησί. Καποτε, λέγαμε Κως κι ήταν ωραία και ασφαλή. Πλέον τόσους αλλοδαπούς δε βρίσκεις ούτε στις περισσότερες γειτονιές της Αθήνας. Και να θέλει κάποιος να έρθει να μείνει με την οικογένεια του το σκέφτεται. Υγεία, εγκληματικότητα αστα…

  11. Τριημερο Εθνικο Πενθος να κυρηξουμε για την δυσκολη κατασταση που περναει ο εκλεκτος συμπολιτης μας απο την Ανατολη…χωρις αστεια τωρα,συμφωνα με την αντιληψη τους,η γυναικα δεν ειναι ανθρωπος αλλα αντικειμενο που μπορεις ελευθερα να βιαζεις,φυλακιζεις,απαγαγεις,δερνεις,λιθοβολεις,ακρωτηριαζεις,καις με οξυ η βενζινη.Ας τα μαθουν επιτελους οι ψαγμενοι/αγραμματοι/αταξιδευτοι Αριστεριστες μας.

  12. Πριν το Πάσχα γυρνώντας στο νησί από τον Πειραιά με το Δύο, το πλοίο ήταν φίσκα με τους δικούς μας, ας το πούμε Ρομά και δεκάδες «μελαψούς» Ασιάτες των 20 με 30 ετών. Που πηγαίνανε αυτοί? Με τι χαρτιά η μετακίνηση τους? Αυτοί που τους κατέβασαν στο νησί, τους έχουν ελέγξει ποιοί είναι? Εκεί που δουλεύουν έχουν δηλωθεί ως εργαζόμενοι, όπως όλοι μας ακόμη και οι Πολωνοί (πολίτες της Ε.Ε.)? Αυτοί που τους νοικιάζουν κατοικίες, έχουν ονόματα και προσωπικά στοιχεία? Ο τύπος ήταν άνεργος για καιρό, πως ζούσε και πλήρωνε το νοίκι? Προσέξτε αδέλφια, το νησάκι μας δεν αντέχει περιπέτειες……………..

  13. Τί θα κάνει τώρα η Τ.Ο. των προοδευτικών δυνάμεων, συγκέντρωση διαμαρτυρίας – υπεράσπισης για τον δολοφόνο από το Μπαγκλαντές ????? Άθλιοι όλοι αυτοί πού τους υποστηρίζουν ……..

  14. Ας βγάλει επιτέλους τον σκασμό όλη η ψευτοκουλτουρα που δήθεν τους υπερασπίζεται για προσωπικό όφελος…… Για αυτούς φταίει το λιμενικό για όλα τα ναυάγια τής γης…η αστυνομία που δεν κάνει καλά τη δουλειά της… Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που έχει φτάσει στα όρια του..η ντόπιοι που τους βαπτίζουν φασίστες και πάει λέγοντας….. Απομόνωση στον κάθε δήθεν αριστερό μπας και γίνουμε κράτος επιτέλους

  15. Αυτός σύμφωνα με την κουλτούρα του βίασε, σκότωσε και πέταξε στα σκυλιά κάτι άχρηστο
    Για αυτόν οι ευαίσθητες προοδευτικές γυναίκες θα διαβάσουν ποιήματα
    Για αυτόν οι αριστεροί προοδευτικοί συμπολίτες μας θα κάνουν συγκέντρωση για να τον υπερασπιστούν
    Για το νεκρό κορίτσι θα πουν ας πρόσεχε
    Εσείς οι μανάδες πείτε στα παιδιά σας ότι κυκλοφορούν σε ναρκοπέδιο, να προσέχουν και να μένουν μακριά από όλους αυτούς τους δήθεν κατατρεγμένους μελαμψους που κατακλύζουν το νησί μας, τη χώρα μας,την Ευρώπη.
    Θα το πληρώσουμε ακριβά αυτό το πείραμα ή αυτό το προμελετημένο σχέδιο, αλλά θα είναι αργά για επανόρθωση
    Συλλυπητήρια στην οικογένεια της αδικοχαμένης ξενοδοχοϋπαλλήλου….

  16. Μην τους πουλάτε τίποτα, μην τούς ενοικιάζεται σπίτια, απο αυτούς που τούς περνούν για δουλειά μην ψωνίζετε τίποτα!!!

  17. ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας,διέταξε έρευνα και να αποσταλούν όλα τα στοιχεία απ την εισαγγελία Εκεί.τι να πει η εισαγγελία,οι αρχές, αφού όλοι ασχολούνται με τα νούμερα των αφίξεων.εμα κ..χανοιο σκέτο το νησί,κάθε καρυδιάς καρύδι.
    άραγε αυτό ήταν το όνειρο των πολιτικών?

  18. Ο Δημαρχος ολα καλα?
    Ακομα να βγει συλληπητηρια δηλωση επισημη απο τον δημο της Κω
    Τελικα μαλλον περιμενε τους απλυτους συντροφους του ζαιους να δει τι δηλωση θα βγαλουν
    Για να βγαλει αυριανη δηλωση περι γυναικτονιας κτλ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ