Κως: Συνελήφθη 32χρονος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής | Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες

45
50220

Στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής προχώρησαν οι Αρχές για την εξαφάνιση μιας 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

Μάλιστα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλες τις πύλες εξόδου του νησιού, όπως απόψε σε επιχείρηση που πραγματοποίησε κατά την αναχώρηση του πλοίου της γραμμής.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε κατ’ οίκον έρευνα και θα πάρει δείγμα DNA από τον 32χρονο.

Ο άνδρας φέρεται να συνάντησε την κοπέλα, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν εξαφανίστηκε, να τη μετέφερε στο σπίτι του και στη συνέχεια να συνευρέθηκαν ερωτικά.

Συμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο συλληφθείς ανέφερε πως πράγματι συνάντησε την κοπέλα και στη συνέχεια την άφησε σε σημείο που του υπέδειξε εκείνη προκειμένου να την παραλάβει ο σύντροφός της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο εν λόγω σημείο, ωστόσο δεν εντόπισαν στοιχεία από τα οποία να προκύπτει η παρουσία της κοπέλας στην περιοχή.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Για την εξαφάνιση της 27χρονης το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert, ενώ στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones και εκπαιδευμένα σκυλιά

Είναι ήδη την τέταρτη μέρα από την εξαφάνιση της 27χρονης την οποία συνάδελφοι και φίλοι της, την περιγράφουν ως μία γυναίκα ήσυχη και ευγενική που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα. Όπως αναφέρουν δεν αντιμετώπιζε ούτε παθολογικά, ούτε ψυχιατρικά προβλήματα. Η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Νωρίτερα πληροφορίες έκαναν λόγο για πέντε προσαγωγές αλλοδαπών, πακιστανικής και μπαγκλαντεσιανής καταγωγής. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους η 27χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2023, ήταν μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Οι συλληφθέντες όταν συνειδητοποίησαν πως η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ένας εκ των συλληφθέντων, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, δήλωσε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την εγκατέλειψε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Μετά, ωστόσο, από έρευνα των αστυνομικών αρχών, προέκυψε ότι στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» κυριολεκτικά την περιοχή για να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής απο την Πολωνία.

Πάντως, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδέχομενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα.

Να σημειωθεί, δε, πως ένα ακόμα στοιχείο που προακαλεί έντονη ανησυχία και αμηχανία στις αστυνομικές αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός εξέδωσε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με πηγές, δε, να αναφέρουν πως η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια.

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Όλο το χρονικό – Θα πάρουν DNA από τους πέντε αλλοδαπούς

Ίχνη πάλης εντοπίστηκαν σε έναν από τους πέντε αλλοδαπούς που βρίσκονταν με την κοπέλα το βράδυ της εξαφάνισης – Πήραν DNA της Αναστάζια από το δωμάτιο που διέμενε

anastasia_kos_mak

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κω, αφότου συναντήθηκε με παρέα πέντε αλλοδαπών, Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών.

Η αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για την υπόθεση προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αναμένεται να πάρει DNA από όλη την παρέα των αλλοδαπών.

Ήδη, για την εξαφάνισή της συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή. Ένα από τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτόν είναι πως πάνω του βρέθηκε να υπάρχει και εισιτήριο για την Ιταλία το οποίο πιθανόν και εξέδωσε μετά την εξαφάνιση της άτυχης 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στην Κω και αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών, που της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους, μέχρι να νιώσει καλύτερα. Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή ότι ο 32χρονος που συνελήφθη είχε εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία, το οποίο έκλεισε αμέσως μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

27xroni_kws_xr

Την ίδια ώρα, το κορμί του ενός από τους πέντε αλλοδαπούς φαίνεται να έχει γρατσουνιές, σαν ίχνη από πάλι. Ως εκ τούτου, οι αρχές αποφάσισαν να υποβάλλουν όλα τα μέλη της παρέας σε τεστ DNA, κυρίως από τα χέρια και τα νύχια τους. Παράλληλα, κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η κοπέλα για να συλλέξουν και από εκεί δείγμα γενετικού υλικού.

Παράλληλα, η αστυνομία κάλεσε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της κοπέλας, που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνη την ημέρα δεν ακολούθησε την Αναστάζια, καθώς είχε βάρδια.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να καταγράψουν χρονολογικά όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου, οπότε και υπάρχουν τα τελευταία καταγεγραμμένα ίχνη της 27χρονης.

Στις 20:00, η κοπέλα εντοπίστηκε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Στις 20:30 στο μίνι μάρκετ έφτασε και η παρέα των πέντε ανδρών.

Στις 21:00 η 27χρονη αποχώρησε από το μίνι μάρκετ και επιβιβάστηκε σε μηχανάκι που οδηγούσε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Τις επόμενες ώρες, τα ίχνη της εξαφανίζονται. Το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, στην περιοχή Τιγκάκι.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

Το τελευταίο στίγμα που έδωσε το κινητό της ήταν από την περιοχή Τιγκάκι

Η εκδοχή του συντρόφου

Ο Πολωνός σύντροφος της κοπέλας είναι εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 28χρονος είπε ότι η Αναστάζια-Πατρίτσια, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως του είπε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στο Μαρμάρι και θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με έναν φίλο της ο οποίος θα τη συνόδευε με τη μηχανή του.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά η κοπέλα έστειλε στον 28χρονο την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, έτσι συνέχισε να την καλεί στο τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν απενεργοποιημένο.

Ο 28χρονος, ανησυχώντας για την τύχη της κοπέλας του, άρχισε να αναζητά το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου μέσω μιας εφαρμογής που είχε στη συσκευή του.

FB_IMG_1686887895118
FB_IMG_1686887822867
Το στίγμα του κινητού της

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, εντόπισε το κινητό της Αναστάζια-Πατρίτσια στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Ο 28χρονος καλούσε επανειλημμένα την κοπέλα αλλά το κινητό της παρέμενε κλειστό. Η 27χρονη δεν επέστρεψε στο δωμάτιό τους τη νύχτα ούτε εμφανίστηκε στη δουλειά το επόμενο πρωί με αποτέλεσμα ο νεαρός από την Πολωνία να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

45 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αδέλφια το χάσαμε το παιγνίδι.
      Αλλοτριωθηκαμε.
      Μια απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.
      Μια πιθανόν δολοφονική πράξη με θύμα 28χρονη.
      Και οι δύο περιπτώσεις από την ίδια ράτσα?
      Θα έχουμε την ίδια περίπτωση με της Μυρτως στην Πάρο?
      Τι μέλλει γενέσθαι?
      Είναι ήδη αργά ή έχουμε μια ευκαιρία ακόμα?
      Δεν μιλάμε για ξενοφοβία.
      Μιλάμε για μια ζοφερή εγκληματική πραγματικότητα.
      Που είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας με τους ΕΛΛΗΝΕΣ?
      Ποιος ορίζει το παιγνίδι?

    • τι φοβασαι ? ομαδικος βιασμος εγινε και την πεταξαν σε πηγαδι….δεν θελει και πολυ αστυνομικο ενστικτο απλα ειναι τα πραγματα πακιστανος = δολοφονος, βιαστης ,=πακιστανος, αλλη μια Μυρτω……

  1. μαζέψαμε όλα τα ,,,,,,,που δεν έχουν σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, στα διαλα και ποιο πέρα.
    Αλλά και ο σύντροφος πρέπει να ελεγχθεί μήπως τα πήρε στην κράνα ;

  2. Πάμε ακόμη μια φορά μήπως και γίνει κατανοητό. Λεφτά που βγάζετε με τον κόπο σας σε επιχειρήσεις και παραγωγούς που απασχολούν τέτοιους ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ!

    • Να σηκωθούν να φύγουν. Έξωωωωωωωωω. Στο πρόσωπο αυτού του κοριτσιού θα μπορούσε να είναι η κόρη μας, η μάνα μας, η αδελφή μας. Όχι ότι οι Έλληνες είναι άγιοι αλλά μας φτάνει να έχουμε να παλέψουμε με τους εκάστοτε ψυχασθενείς Έλληνες. Συγγνώμη αλλά η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων απο Πακιστάν και Μπαγκλαντές είναι άκρως επικίνδυνοι. Και πάλι συγγνώμη γι αυτούς που δεν είναι. Ήρθαν στο νησί και κάνουν ζωάρα. Βλέπουν και ωραίες γυναίκες και ορμάνε. Έξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Όποιος δήμαρχος υποσχεθεί να τους διώξει από το νησί, αυτός να βγει. Δεν πάει άλλο.

  3. Δυστυχώς οι ντόπιοι έιναι δειλοί εκει πέρα. Τους φορτώσανε χοτσποτ και δεν βγάλαν τσιμουδιά με το που πέσανε λίγα χαστούκια. Μπόχαλόνησο με λίγα λόγια γεμάτο πακιστανούς και αλβανούς

    • Nα πας πίσω στο χωριό σου ρε κατσικoχωριάτη!! Για τους Πακιστανούς και Αλβανούς που αναφέρεσαι ή και για όποια άλλη εθνικότητα, καλό θα είναι να μην τους τσουβαλιάζεις όλους το ίδιο!! Δες και λίγο και τους δικούς μας, τους ‘Ελληνάρες’ ρε καημένε!! Λες ότι το νησί είναι γεμάτο Αλβανούς και Πακιστανούς, δηλαδή σε άλλα μέρη της Ελλάδος δεν έχει; Απλά πες την αλήθεια, μπήκες για να γράψεις (με την πρώτη ευκαιρία) την εμπάθεια σου για το νησί και τους ντόπιους!!

    • Ρε βλάχε εμείς εδώ στην Κω αγαπάμε πρώτα τη ταμειακή μηχανή και την πορτοφόλα και μετά τον Χριστό και την Παναγία.
      Άντε βόσκα τις προβάτττες σου.
      Άμα δε σ’ αρέσει το νησί πάρε ένα καροτσασθενοφόρο και γύρνα στο κατσικοχώρι σου.
      Καραβανά , προμαζέματα του /////!!!

      • Τις προάλλες πέθανε μια γυναίκα στη καρότσα στο μποχαλόνησο τι το παίζεις ρε τυρί της πόσσας?

        • Καλά εσύ δεν κατάλαβες ότι τρολάρει και ειρωνεύεται, και ότι δεν είναι Κώος; Δεν θέλει και πολύ σκέψη;!!
          Εσύ λες το νησί ‘μποχαλόνησο’ και σε αυτόν που απάντησες, έχει ψευδώνυμο ‘Bohal 4 X 4’ …μετά αναρωτιέστε γιατί σας λένε προμαζέματα!! ΟΥΣΤ ρε και οι δυό!!

    • Ευτυχως εσυ ξερεις καλυτερα απο εμας.
      Οταν εμεις τρωγαμε τα δακρυγονα κ τις πετρες απο τα σκουπιδια τους Μ@Τατζηδες εσυ ησουν πισω απο ενα πληκτρολογιο κ το επαιζες cyberfighter.Τrash.

    • τρέχετε αμέσως όλοι οι βόρειοι Ελλαδίτες όταν πεινάτε. να βγάλετε λεφτά στην κω. πεινασμένοι αχάριστοι

    • μποχαλοι, σας παρακαλώ μπορώ να δουλέψω στο νησί σας γιατί πεινάω; σου θυμίζει κάτι ανώνυμε;

    • σε γλεντανε οι Αλβανοί ρε πιο πολύ αγαπούν την Ελλάδα από άτομα σας εσένα που αποκαλούν έτσι την Κω

  4. Δυστυχώς όμως έτσι είναι όπως τα λες μετά όμως έπεσε και το συμφέρον της τσέπης του όλοι

  5. που ειναι τωρα οι αλληλέγγυοι του σφυριζα ? μαζεψατε ολα τα βγδελυρα εθνη χωρις ηθικους ενδιασμους χωρις καμια κουλτουρα σεβασμου ανθρωπινης υποστασης , εσεις που τους εχετε στα χωραφια σας πως κοιμαστε ησυχοι? δεν θα αργησει η ωρα που θα σας …..την κορη τον γιο την γυναικα την κοτα και την κατσικα σας.

  6. την Κυριακή ψηφίζουμε με σύνεση ένα κόμμα με περικεφαλαία για σήμα. ξυπνάτε ρε αύριο μπορεί να είναι η δική σας κόρη

    • Ξετρυπωσαν παλι οι χρυσαυγιτες που οταν συνελαβαν τους υπολοιπους τους ειχε φτασει το σκ… στην καλτσα απο το φοβο και κανεις δεν παραδεχοταν οτι ηταν χρυσαυγιτης. Ετσι θα τρεχετε παλι να χωθειτε στις τρυπες σας σε λιγο καιρο…

  7. Μ.Κ.Ο. ηθικοί αυτουργοί
    όχι στα hotspot
    όχι στις ΜΚΟ
    έξω όλοι οι λάθρο επενδυτές
    η Κως ανήκει στους Έλληνες

    • Κυριακο την κορη σου φαντασου την στα χερια του Κουκουρα και τον γιο σου στα χερια του Λιγναδη. Δεν ειδα να φωναζετε τοτε, δε σας πειραζει οταν αιληνες βιαζουν τα παιδια σας ε;

      • εσύ πάντως απ’ ότι φαίνεται η ομοεθνής τους είσαι η ευρώ -πάιος απ αυτούς που μπήκαν με συνοπτικές διαδικασίες.Γιατι αν είσαι αιλληνας Μ αυτά τα αιλληνικα που γραφεις αυτόφωρο χρειαζεσαι

  8. χθες όπως δούλευα , κοίταξα από το παράθυρο δύο Πακιστανούς που είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου με τα ποδήλατα για να πιουν κόκα κόλα, κ κοιτούσαν 2 12χρονα με τόση μανία και γέλια.. όταν τους χτύπησα την τζαμαρία κ τους έκανα νόημα τα μάζεψαν κ εφυγαν

  9. Γεμίστε με αλλοδαπούς εργάτες από ισλαμικές χώρες και θα έχουμε συνέχεια τέτοιου είδους εγκλήματα…Να τους στείλουμε όλους στην πατρίδα τους.Δεν θέλουμε εγκληματίες να βιάζουν και να σκοτώνουν τα παιδιά μας.

    • Επιλοχίας του Στρατού στην Ορεστιάδα βίαζε παιδι με νοητική στέρηση. Εκσω οι κσενοι απο τη μπατριδα μας!

  10. λέω να κάνουμε ……… μέχρι να σηκωθούν να φύγουν από το νησί μας ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ θα………. τα παιδιά σας αύριο μεθαύριο την γυναίκα σας ξυπνάτε σας τα έλεγε ο Ηλία Κασιδιάρη και δεν ακουγατε μλκες!!!! ξυπνάτε να ………όλοι μαζί και η αστυνομία να μας βοηθήσει να τους διωξουμε

  11. Μας αφορά όλους. Μην τσακώνεστε με την πρώτη ευκαιρία. Μη διχαζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό μας κατέστρεφε μια ζωή από αρχαιοτάτων χρόνων. Είναι το αδύνατο σημείο μας. Παρακαλώ όλους. Όποιο κόμμα κι αν ψηφίζετε σταματήστε την ανθρωποφαγία. Ας συσπειρωθούμε στα βασικά. Το κορίτσι αυτό θα μπορούσε να είναι δικό μας. Μην κοιτάτε που δεν είναι το δικό μας παιδί ΣΗΜΕΡΑ. Κάποιοι τη θρηνούν ήδη… Πορεία και διαμαρτυρία να κλείσει το hot spot. Να φύγουν προς το άγνωστο δεν ξέρω που. Νισάφι. Κάθε μέρα κοντοζυγώνουν τα παιδιά. Έχουν απίστευτο θράσος. Το νου σας.

  12. Αμα κανουν καμια πλακα και φυγουν ολοι οι μπαγκλάντεσιανοι, πακιστανοι και λοιποι θα βαρεσουν φαλημεντο τα ξενοδοχεια σας και οσες επιχειρησεις εξαρτωνται απο αυτα, δηλαδη ΟΛΕΣ. Κοινως θα ψαχνετε φαγητο στα σκουπιδια. Οποτε με ρεγουλα οι εθνικιστικες μαγκιες…

  13. Να καθαρίσετε το νησί μας,Εσείς οι υπεύθυνοι,χάνουμε την ταυτότητα μας….Κινδυνος,θάνατος Έξω οι δολοφόνοι που διαφημίζουν το νησί μας το ζηλευτό

  14. τι να φύγουν ρε ξυπνάτε , εδώ έχουμε τον σφυριζα και το ΚΚΕ που τους υπερασπίζονται, θυμηθείτε μου όταν συλληφθεί ο πάκι για ανθρωποκτονία μέχρι αύριο ο δικηγορος υπεράσπισης του θα είναι διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ και δωρεαν

  15. καί στο Πυλί βγάζουν πολλά από τά χοτ σποτ, στα χωράφια μαύροι γτ εμάς όι δικοί μας είναι όλοι τού Πανεπιστημίου καί δουλεύουν σέ γραφεία όλη μέρα καφέ τσι….. μή πω και κουτσομπολιό αα ρε καημένο νησί….. πρώτα φταίμε εμείς πού τό επιτρέψαμε αλλά τό μέλι είναι γλυκό.. καί ακόμη δέν είδαμε τίποτα… αλλά καί ή αστυνομία ούτε νά βγεί έξω νά έχουν βάρδιες αλλά τί νά πούμε

  16. Ρε λακες μποχαλοι, έχετε γίνει παγκόσμια ξεφτίλα και δεν το έχετε πάρει είδηση ακόμη…
    Αντί να κλείσετε τα στόματα σας, βγάζετε και γλώσσα… Τι να πει κανείς για εσάς. Μόνο το χρήμα σας νοιάζει, είναι ο Θεός σας………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ