Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στην Κω

18
60361

Απόπειρα αρπαγής του ανήλικου παιδιού της από άνδρα στην Κω, κατήγγειλε μια 38χρονη υπήκοος Αλβανίας. Ειδικότερα, στις 13/06 το πρωί η 38χρονη μητέρα κάτοικος Κω, μετέβη στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου δράστη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, περίπου στις 08.30 το πρωί η ανήλικη διερχόταν από την οδό -Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών οπού και την πλησίασε άγνωστο άτομο πιθανόν Πακιστανικής καταγωγής.

Ο άγνωστος της ζήτησε να τον ακολουθήσει και όταν αυτή αρνήθηκε, εκείνος την τράβηξε βίαια από το χέρι. Σύμφωνα με την ανήλικη ο δράστης τράπηκε σε φυγή όταν διερχόμενος τουρίστας επενέβη για να βοηθήσει την ανήλικη.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αδέλφια το χάσαμε το παιγνίδι.
      Αλλοτριωθηκαμε.
      Μια απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.
      Μια πιθανόν δολοφονική πράξη με θύμα 28χρονη.
      Και οι δύο περιπτώσεις από την ίδια ράτσα?
      Θα έχουμε την ίδια περίπτωση με της Μυρτως στην Πάρο?
      Τι μέλλει γενέσθαι?
      Είναι ήδη αργά ή έχουμε μια ευκαιρία ακόμα?
      Δεν μιλάμε για ξενοφοβία.
      Μιλάμε για μια ζοφερή εγκληματική πραγματικότητα.
      Που είναι η ΕΛΛΑΔΑ μας με τους ΕΛΛΗΝΕΣ?
      Ποιος ορίζει το παιγνίδι?

      • Έτσι είναι και χειρότερα. Φοβαμαι ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε δημοσιογραφικό τουρισμό. Όποιος κατάλαβε.

  1. μια παρατήρηση θα κάνω στους γονείς,Μην αφήνετε τα παιδιά σας παραλίες θεοσκότεινα,το μεγαλύτερο εμπόριο από εκεί ξεκινά και μετά λιμάνι κ.λ.π.

  2. Ισως κατηγορηθεί.. Η κοπέλα…. Γιατί δεν του έκατσε. Του.. Ταλαιπωρού μαιμουδιαρη🙊…

  3. πάρτε το χαμπάρι εδώ στο νησί αν δεν τ….. όλους δεν θα βρείτε την ησυχία σας και την κανονικότητα στη ζωή σας, ελπίζω να το καταλάβετε κάποια στιγμή

  4. Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση.Φτιάχτε εικόνα .Στην Ελλάδα στη Κω,Αλβανίδα καταγγέλει Πακιστανο και ταυτόχρονα το ΚΚΕ κάνει συγκέντρωση κατά της Ελλάδας μιας και αυτή φταίει.Να θυμίσω ότι στην Αλβανία ακούνε Ελλάδα η Ελλινικο και βγάζουν σπυριά.Μπορούν να συμμαχήσουν με οποιοδήποτε εναντίον μας και στο Πακιστάν υποστηρίζουν Τουρκία,έχουν αναγνωρίσει τη Β Κύπρο ,μέχρι και ασκήσεις κάνουν μαζί στο Αιγαίο έχοντας και πυρηνικά ο λαός τους πνίγεται προσπαθώντας να πάει στη κακή Ευρώπη.Μπράβο στο ΚΚΕ λοιπόν που έχει ωραία συνθήματα ,χαβαλέ πρόεδρο (αλήθεια ποιος τον έκλεξε εκεί) και ωραία συνθήματα.Πως το λένε;Τα κέρδη τους και οι ζωές μας ….Ψηφίστε τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ