Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Παίζει παντού… Κως: 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

Παίζει παντού… Κως: 63χρονη πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

58
32641

Μία 63χρονη γυναίκα στην Κω έχασε τη ζωή της σε καρότσα αγροτικού κατά τη διάρκεια μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή, όταν η 63χρονη καθώς βρισκόταν στα γενέθλια της εγγονής της έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Γιατροί που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια στιγμή οι συγγενείς της καλούσαν το ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το ασθενοφόρο βρισκόταν σε άλλο σημείο του νησιού για άλλο περιστατικό και δεν μπορούσε να παραλάβει την 63χρονη και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια της 63χρονης στη συνέχεια κάλεσε ιδιωτικά ασθενοφόρα, τα οποία δεν ανταποκρίθηκαν καθώς δεν υπήρχε γιατρός για να συνοδεύσει, και τελικά αποφάσισαν να μεταφέρουν τη γυναίκα στο νοσοκομείο με αγροτικό όχημα και με συνοδεία περιπολικού.

Το αγροτικό έφτασε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο, καθώς στην είσοδο της πόλης διενεργούνται εργασίες τους τελευταίους μήνες, δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί επί μία ώρα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να επαναφέρουν στη ζωή την 63χρονη, όμως ήταν ήδη αργά.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της 63χρονης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά……..

 

ΠΟΕΔΗΝ: Με μόνο ένα ασθενοφόρο δέκα νησιά του Αιγαίου

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό με την 63χρονη που έχασε τη ζωή της στην Κω, ήρθε στην επιφάνεια η υποστελέχωση των νησιών σε πληρώματα ασθενοφόρων

Τουλάχιστον δέκα νησιά καλύπτονται μόλις με ένα ασθενοφόρο, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος. Με αφορμή το τραγικό περιστατικό στην Κω, όπου γυναίκα κατέληξε σε καρότσα φορτηγού με το οποίο διακομιζόταν στο νοσοκομείο, ο κ. Γιαννάκος κατέγραψε τις ελλείψεις σε πληρώματα ασθενοφόρων.

«Κάθε καλοκαίρι στο ίδιο έργο θεατές! Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές λόγω υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ στα νησιά του Αιγαίου», αναφέρει και σημειώνει:

«Τα νησιά μας δεν είναι μόνο υγειονομικά ανοχύρωτα από γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και από την έλλειψη ασθενοφόρων. Για ένα ακόμη καλοκαίρι υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε διασώστες του ΕΚΑΒ σε μεγάλα νησιά του Αιγαίου. Το υπουργείο Υγείας και η Διοίκηση του ΕΚΑΒ δεν φρόντισαν να ενισχύσουν τις υπάρχουσες λιγοστές δυνάμεις με προσλήψεις πληρωμάτων ασθενοφόρων με αποτέλεσμα στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου να επιχειρεί ένα ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση. Ο πρώτος που θα καλέσει για τις πρώτες βοήθειες θα εξυπηρετηθεί στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα. Ο δεύτερος θα περιμένει μέχρι να είναι διαθέσιμο το μοναδικό ασθενοφόρο ή θα μεταφερθεί σε καρότσα αγροτικού στο νοσοκομείο όπως συνέβη για μια ακόμη φορά στην Κω με αποτέλεσμα δυστυχώς να χαθεί άλλη μια ζωή».

Ελλάδα 2023: 10 νησιά που «βουλιάζουν» από κόσμο το καλοκαίρι και έχουν… ένα ασθενοφόρο

Ελλάδα 2023: 10 νησιά που «βουλιάζουν» από κόσμο το καλοκαίρι και έχουν… ένα ασθενοφόρο

Τραγικές οι ελλείψεις σε παροχές υγείας και προσωπικό στα νησιά

Ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στην Κω, σε καρότσα αγροτικού που τη μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο, άνοιξε και πάλι τον φάκελο υγειονομικών ελλείψεων στα νησιά, στις αρχές της τουριστικής περιόδου.

Δημοφιλή νησιά, τα οποία κάθε χρόνο «βουλιάζουν» από επισκέπτες, προσφέροντας πληθώρα παροχών, μερικές φορές σε εξωφρενικές τιμές, φαίνεται πως υστερούν όταν έρχεται η ώρα των παροχών υγείας, αφού υπάρχει ένδεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε μέσα και υποδομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ντρέπομαι» – Συγκλονίζει γιατρός για τη γυναίκα που πέθανε σε καρότσα αγροτικού στην Κω

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ασθενοφόρο υπάρχει σε:

  • Μύκονο
  • Πάρο
  • Σάμο
  • Σύρο
  • Σαντορίνη
  • Τήνο
  • Νάξος
  • Κάλυμνο
  • Κως
  • Λέρο.

Από… ενάμιση ασθενοφόρο έχουν Χίος και Ικαρία (δηλαδή ένα ασθενοφόρο που καλύπτει 24ώρη βάρδια και ένα που εξυπηρετεί κάποιες ώρες της ημέρας), ενώ ασθενοφόρο με 8ωρη βάρδια υπάρχει σε Ίο, Κάρπαθο και Κύθηρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, το ΕΚΑΒ επιχειρεί με μόλις ένα ασθενοφόρο σε Κάλυμνο, Κω, Λέρο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σύρο, Σαντορίνη και Τήνο. Στη Χίο και στην Ικαρία το προσωπικό δεν επαρκεί για δεύτερο ασθενοφόρο σε όλες τις βάρδιες. Επιπλέον, στην Ίο, στην Κάρπαθο και στα Κύθηρα το ΕΚΑΒ με έναν – δυο διασώστες λειτουργεί μερικά 8ωρα.

58 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γνωρίζοντας ότι δεν υποχρεούνται να βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα, εν τούτοις ας πράξουν κάτι για τον τόπο μας.
      Από ενα δωμάτιο για γιατρούς, ένα οικονομικό βοήθημα σε ένα ειδικό ταμείο για τον σκοπό αυτό, δεν νομίζω να είναι κάτι δύσκολο σε σχέση με την αξία του σκοπου που θα στηρίξουνε.
      Κάποιοι δώσανε την ζωή τους για εμάς.
      Ας κάνουμε κάτι και εμείς για αυτόν εδώ τον τόπο που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ – ΚΩΣ.

    • Ένας λαός που ξαναψηφίζει με 40% τον βιαστή και σφαγέα του , τον εξουσιοδοτεί να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο με σκουπιδιάρικο.
      Γιατί ουρλιάζετε λοιπόν?????

      • Μόνο να βγαίνεις με πανό και συνθήματα?
        Πόσοι… Αριστεροί του 5% και του 20% έχουν επιχειρήσεις και δεξιές τσέπες?
        Κοίτα πρώτα τα του οίκου σου και μην λες αριστερές μπαρουφες.
        Εσείς είσαστε πιο άχρηστοι από το 40% .
        Κοροϊδα της δεκάρας.

        • Γιατι απαγορευεται οι αριστεροι να εχουν επιχειρησεις και χρηματα; Η διαφορα ειναι οτι δεν τα κλεβουν οπως οι κοπριτες που φορτωθηκατε. Γι αυτο ο Τσιπρας αφησε στα ταμεια 37 δις φευγοντας. Ενω οι αλλοι εφαγαν τα παντα και αφησαν μνημονια. Περαστικα σας.

  1. Αυτοί είσαστε.
    Σεζονάκηδες, παρτάκηδες .
    Ιδανικοί αυτόχειρες .
    …και μετά μιλάτε για προμαζέματα.
    Α ρεεεε ντενεκέδες ξεγάνωτοι!!!!

    • …και εσύ ρε ελληνάρα μία από τα ίδια είσαι παρτάκιας κτλ. κτλ.
      Υπάρχουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδος ελλείψεις ασθενοφόρων και γιατρών ρε μπαγλαμά!!
      Έχουν γίνει κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο της Κω, αλλά το ‘Κράτος κλειστόν’!!
      Εμπαθής με το νησί και με τους ντόπιους είσαι, και βρήκες την ευκαιρία να γράψεις την λακαμία σου!!

  2. Ευτυχως εχουμε Περιφερειεαρχη Χατζημαρκο και πρωθυπουργο Μητσοτακη . Αυτοί να είναι καλά και όλοι εμείς ας πάμε να βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα

  3. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας… ούτε σε ζώο δεν αξίζει αυτό το τέλος… ας ξυπνήσουμε επιτέλους… να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από τα χρήματα που μπορεί να υπάρχουν στους περισσότερους… όπως είδαμε στη συγκεκριμένη περίπτωση τίποτα δεν βοήθησε… ας ενωθούμε μια φορά να αλλάξουμε την μοίρα μας με γνώμονα το κοινό καλό..μπας και γλυτώσουμε κανέναν άνθρωπο…
    Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια ας αναπαυθεί η ψυχή της γυναίκας!

  4. Χειροκρότημα, φιέστες,χαμογελα . Γεια σου πρωθυπουργέ μας. Γεια σου σωτήρα μας, Γεια σου και σε σας σε όλο τον πολιτικό κόσμο που περνάει από το νησί στις εκλογές μας για να μας πει ότι ο τουρισμός καλπάζει φέτος. Υποδεχτηται και εσείς τοπικοί φορείς δημότες, κομματικά στελεχοι τους κυριους εξ Αθηνών που μας άφησαν στο έλεος του ανέμου. Άνθρωπος χάθηκε γιατί κάποιοι δεν κάνουν το αυτονόητο. Πως θα τους υποδεχτείτε όλους αυτούς αύριο εν όψη εκλογών. Τα Τέμπη είναι τόσο κοντά μας. Γιατί δεν παραιτηται ολο το δημοτικό συμβουλιο σαν ένδειξη διαμαρτηριας? Κάντε κάτι επιτέλους.

  5. Ρε κοπρόσκυλο Νεοδημοκρατη, μην ξεχάσεις να ξαναψηφίσεις το Μωυσή να φτιάξει το καινούριο νοσοκομείο! Και σεις οι υπόλοιποι, να δώσετε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στη συμμορία του Κούλη να σας φτιάξει το υπερσύγχρονο νοσοκομείο!

  6. Ελάτε τώρα όλοι σας να βγάλετε φωτογραφίες μπροστά από το νοσοκομείο!!! Όχι μόνο οι νυν, αλλά και οι πρώην!!! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ!!!

    • Πρέπει να πάρει πάνω από εξήντα τοις εκατό τώρα η μπλε συμμορία! Πρέπει να στηρίξουμε τους άξιους βουλευτές της περιοχής μας. Πιστεύω ότι η δημιουργία του νέου νοσοκομείου θα γίνει γρηγορότερα! Βλέπω είδη το Μωυσή και τον Πλεύρη να κόβουν την κορδέλα και να κάνουν τα εγκαίνια!

  7. … και αυτό το τραγικό περιστατικό σε λίγες μέρες θα ξεχαστεί… κρίμα σε αυτόν που φεύγει με τόσο προσβλητικό για τη μνήμη του τρόπο … αυτοί που μένουν όμως πίσω πρέπει να τιμωρήσουν… μένουμε πίσω 40.000 μόνιμοι κάτοικοι … έχουμε παιδιά, εγγόνια, φίλους μα πάνω απ’όλα αξιοπρέπεια… έχουμε αξιοπρέπεια?

  8. ΖΗΤΩ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΣΥ!ΕΤΟΣ 2023 ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΑΔΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ Ι.Χ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ,ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ;ΠΙΘΑΝΩΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΣΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ 《Υπεθυνοι》που υποτιθεται οτι νοιαζονται για το λαο!Να τους χαιρομαστε!

  9. Παρα πολυ ωραια Σαντυ!! Ομως δεν διευκρινισες οτι η κακοτυχη κυρια, εφτασε πανω σε καροτσα και εισειχθη σε ενα νοσοκομειο το οποιο χτιστικε το 1928!!! θα ειχε ιδιαιτερη σημασια να το μαθει η ελλαδα και οι δημοσιογραφοι….Αν δε ανοιξουμε το τευτερι με τις υπογραφες που εχουν βαλει οσοι πολιτικοι εχουν περασει απο τη κω με υποσχεσεις για νεο νοσοκομει θα φρικαρουν ακομα πιο πολυ!!

  10. Δήμαρχος, περιφερειάρχης και υπουργός υγείας, όλα καλά;;;; Ακόμα να παραιτηθείτε;;;;

  11. Να συμφωνησω για τις ανυπαρκτες παροχες υγειας.Ηταν σε παρτυ γενεθλειων.Ενα αμαξι των παρεβρισκομενων δεν βρεθηκε να μεταφερη την γυναικα.Επρεπε να μπει στην καροτσα

    • Προφανως επρεπε να ειναι σε υπτια θεση αφου της εκαναν καρπα. Εσας αμα σου τυχει να καλεσετε ταξι

  12. «Με μόλις ένα ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση είναι σήμερα η Κάλυμνος, η Κως, η Λέρος, η Μύκονος, η Νάξος, η Πάρος, η Σάμος, η Σύρος, η Σαντορίνη και η Τήνος.

    Στην Χίο και στην Ικαρία το προσωπικό δεν επαρκεί για δεύτερο ασθενοφόρο σε όλες τις βάρδιες. Ενώ στην Ίο, στην Κάρπαθο και στα Κύθηρα το ΕΚΑΒ με 1-2 διασώστες λειτουργεί μερικά 8ωρα». ( Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ)

  13. Ποιος φταίει? Ποιος τους ξανά ψηφίζει και τους χειροκροτα? Τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον ξαφνικό θανατο???? Για ρωτηστε αυτούς που ξανά ψηφίσατε….. Τα χοτ σποτ όμως είναι οκ. Μην στεναχωριεστε.υπερ λουξ χαϊβανια

  14. Σκάστε ελληναρια του κ…..! Και το ενα αθενοφόρο να το κόψεις κουλη! Θα σου δωσουν αυτοδυναμια και ας ψοφσνε σαν τα ζα !!!! Σκασμος ….συτους θελετε αυτους εχετε, αυτο σας σξιζει να εχετε!!! Ο επαρχος σας γιατρος δεν ηξερε δεν ειδε να ενημερωσει για τον τοπο του που σγαπά??!@!!

  15. Η οικογένεια της 63χρονης στη συνέχεια κάλεσε ιδιωτικά ασθενοφόρα, τα οποία δεν ανταποκρίθηκαν καθώς δεν υπήρχε γιατρός για να συνοδεύσει,

    Είναι κατασκευασμένη ειδήση ( fake news). Ως ιδιωτικο ασθενοφορο της MEDHOME HIPPOKRATES , Ποτε δεν κληθήκαμε σε βοήθεια… . Καλύτερα να επικεντρωθείτε στα λάθη σας και να μην ρίχνετε τα ελλατωματά σας στους άλλους.

  16. Θεοδοση ολα καλα? ειδαμε την συνεδριαση του Δ.Σ. ολα τα ειπατε αλλα σας ξεφυγε σε ολους σας το ποιο σημαντικο εφοσον αγαπατε ολοι τον τοπο μας και σκιζεται ιματια μπλουζες κτλ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ:
    ΚΥΡΙΟΙ ΖΗΤΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΩ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΖΟΥΜΕ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ Η ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΟΔΟΣΗ?????????????????????
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΙΔΟΥ Η ΚΩΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

  17. Και τελικά όλοι εσείς, από όποια παράταξη και αν πέρασε, που τάζατε νοσοκομεία και στελέχωση του υπάρχοντος, δεν ντρέπεστε ούτε στο ελάχιστο για αυτά που συμβαίνουν? Που ζούμε? Σε πια δεκαετία? Υπογραφές για αναπλασεις ξενοδοχειακων μονάδων και για τουριστικη σεζον ξέρετε όλοι.. υπάρχει τό οδικό δίκτυο να τις στηρίξει? Ρεύμα, νερό? Καλά για νοσοκομείο δεν το συζητώ, γιατί είναι ντροπή ακόμα και να το αναφέρουμε πλέον.
    Ρε τι κάνετε τέλος πάντων? Τι σας απασχολεί περισσότερο και δεν μπορείτε να μας παρέχετε μια ασφάλεια σε αυτό το νησι? Ντροπή… ντροπή.. ντροπή… και ανατριχίλα σε τι κόσμο ζούμε..

  18. Το 2016 στο νησί μας υπήρχαν μέρες όπου δεν είχαμε ούτε βάρδια ΕΚΑΒ για να καλύψει το επείγον.

    • Και γι αυτο εγιναν προσληψεις ακομα και μεσα στα μνημονια. Και γι αυτο ο Πολακης υποστηριξε το Εθνικο Συστημα Υγειας ακομα και μεσα στα μνημονια. Αν δεν ηταν αυτος δε θα ειχατε ουτε ρομπα κρεμασμενη τωρα στο νοσοκομειο. Οχι προσωπικο. Εγω εδω που ειμαι εχω απ ολα. Εσεις ψηφιστε καροτσα.

  19. Mιας και χρόνια τώρα όλοι μας εμπαίζουν ότι χρώμα και να είναι άλωστε ολοι αυτοί που τώρα μιλάνε και ριχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο έχουν κυνερνήσει μια είναι η λύση.
    Κανείς μα κανείς να μην πάει να τους ψηφίσει στις 25/06/2023.Να παρθεί ομόφωνη απόφαση απο τον Δήμο της Κώ και να μην ετοιμάσει κανένα σχολείο για εκλογικό κέντρο. Ολα τα σχολεία να σφραγιστούν την ημέρα των εκλογών ωστε να μην πραγματοποιηθούν εκλογές.Μας γράφουν αυτοί ας τους γράψουμε και εμείς.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΡΟΥΣ!!!!!!!!!!

  20. Μου αρεσε που πανηγυριζανε κατι Κωοι οταν βγηκε η κως το πρωτο καλυτερο νησι σε ποιοτητα ζωης πριν απο καποιους μηνες….ειμαστε του φαινεστε και δεν διεκδικούμε τιποτα για το κοινο καλό! Αυτο αλλωστε φαινεται και απο τις πολιτικες μασ επιλογες

  21. Χθές είχαν ΔΣ, και μίλαγαν για να πάρουν απόφαση πως θα ξεπουλήσουν ότι έμεινε από τον λαό της Κω, και να πάρουν και τον ψήφο των άλλων, για συγκατάθεση. Λες και κρυφά δεν θα κάνουν αυτό που θέλουν, και θα το δούμε τετελεσμένα μπροστά μας. Γιατί δεν μαζευτηκαμε όλοι μαζί, να πάμε να ……. μέχρι να μην…… και να χρειάζονται βοήθεια ….. αλλά να μην έρχεται κανείς. Γιατί δεν υπάρχει βοήθεια. Να μείνουν εκεί, και να ………………….

  22. Λυπάμαι! Πρώτον γειά την απώλεια τής κυρίας! Δεύτερον. Γειά τα σχόλια των συνανθρώπων! Παρά πολλοί βγάζουν χολή εναντίων των υπεύθυνων, και των πολιτικών. (έχουν απόλυτο δίκιο). Αλλά κανείς δεν κουνάει το δάκτυλάκι του! Γειά ουσιώδης λύσεις και πράξεις! Με πολύ σύντομα και ουσιώδη αποτελέσματα! Η μαγική λέξη λέγεται. Εθελοντισμός! Φθηνά. Και άμεσα αποτελέσματα! Σκέφτηται μόνο πόσες άσκοπες ώρες περνάναι ασκοπα τον χρόνο τους πολλοί άνθρωποι! Κλεισμένοι στα σπίτια, στα καφενεία, στις καφετέριες, και μπαράκια! Όλων των ηλικιών!!! Οποίος υπεύθυνος άνθρωπος με καταλαβαίνει, μπορεί να ελθη σε επαφή μαζί μού! Μπωρο να του εξηγήσω περισσότερα! 6988591003

  23. αφηστε τον θεοδοση ησυχο
    ολοι τα ιδια σ…..ειναι απο πριν μεχρι κ τον επομενο
    απ το συριζα μεχρι την ΝΔ
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟς ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ
    OLOI TA IDIA XALIA EINAI

  24. πριν μια εβδομαδα τό ασθενοφορο δε χορουσε να περασει .όλα τα αυτοκινητα ανεβηκαν στο πεζοδρομιο

  25. Μ αρέσει που ψηφίσαμε «ειδικούς» που μας υποσχέθηκαν νοσοκομείο. . Α- αχρηστοιολοι τους . χατζημαρκο και Θεοδόση τρέμετε .

  26. Αυτοί πού διοικούν τον τόπο!!! Υπεύθυνοι και ανεύθυνοι!!! Πού θα απολογηθούν??? Όχι μόνον γειά την τσέπη τούς!!!

  27. ΚΩΣ… το νησί του ποδηλάτου…
    ΚΩΣ… το νησί του Ιπποκράτη…
    Μπορώ να σας σας πω και άλλα ανέκδοτα, όπως και ρήσεις υποψηφίων δημάρχων, ότι ταχα ζούμε στο ωραιότερο μέρος του κόσμου.

  28. να πατε με 1 αγροτικο να παραλαβετε τον Κουλη οταν ερθει οχι με λιμουζινα !!!! Αυτα αξιζουν στο ομορφο νησαι μας

  29. Κατά τα άλλα υπερηφανευόμαστε για την Volkswagen και την δωρεά ηλεκτρικών οχημάτων στο «πράσινο νησί» την Αστυπάλαια. Στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης και πράσινα άλογα (αντί του πράσσειν άλογα)… Βιώσιμη ανάπτυξη γιατί λέει ενδιεφέρονται για τις επερχόμενες γενιές… Ο άνθρωπος του τώρα δεν είναι άνθρωπος… νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο του αύριο!!! 16/6 θα είναι ο Μητσοτάκης Κω;; Πάμε όλοι μαζί για selfie…

  30. Την διάψευση για την κληση ιδιωτικου ασθενοφόρου και την απορία γιατί δεν την μετέφερε κάποιο αυτοκίνητο έστω ρίχνοντας τα καθισματα,ας μην τα προσπερασουμε.Οπως και την αναμονη5 ωρών!!! στην έγκυο από την Μακρη που πεθανε.Ενας γείτονας δεν υπήρχε,ένας διερχόμενος να την μεταφερει;και μετά ας πουν όσα θέλουν για την αργοπορία οι δικοί της.

    • Πληρωνετε ή δεν πληρωνετε φορους ρε κατακαημενοι; Πληρωνεις φορους για να τους τρωνε οι γαλαζιες ακριδες κι εσενα να σε παει το ταξι με ριγμενα καθισματα στο νοσοκομειο; Και τι ειναι ρε μπετοτουβλο ο ταξιτζης και ο γείτονας; Διασωστης; Καλα εκανα και σηκωθηκα κι εφυγα. Ζωα για παντα.

  31. Ναι δεν έχουμε Προσωπικό για τα Ασθενοφόρα, Ναι δεν έχουμε κάποιες ειδικότητες Ιατρών..Αλλά αμφιβάλλω κατά πολύ πόσοι από εμάς πάμε κάθε χρόνο η έστω ανά δύο χρόνια και κάνουμε εξετάσεις για να δούμε πως είμαστε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ