Κως 2023: «Σήμερα έφυγε μια ψυχή μέσα απ τα χέρια μου,πάνω σε μια καρότσα φορτηγού»

62
41976

63χρονη από την Κω λιποθύμησε ξαφνικά οι δικοί της άνθρωποι ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο η απάντηση όμως ήταν ότι βρισκόταν σε άλλο περιστατικό και ότι θα καθυστερούσε με συνέπεια να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο πάνω σε καρότσα ενός φορτηγού και μάλιστα με τη συνοδεία περιπολικού, ήταν όμως ήδη αργά…

Ωστόσο, δυστυχώς, όταν η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρή.

»

Σήμερα έφυγε μια ψυχή μέσα απ τα χέρια μου,πάνω σε μια καρότσα φορτηγού.
Σε μια καρότσα φορτηγού,με ένα περιπολικό μπροστά να μας ανοίγει τον δρόμο μέχρι το νοσοκομείο.
Δεν ξέρω αν το ασθενοφόρο θα έκανε την διαφορά.Δεν υπήρχε διαθέσιμο μια κι ήταν στο ψαλίδι για άλλο περιστατικό.
Δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας απινιδωτής να έκανε την διaφορά από το ΚΑΡΠΑ σε μια καρότσα εν κινήσει .
Άλλωστε δεν είμαι καρδιολόγος,δεν είμαι καν παθολόγος.
Ξέρω όμως οτι σε κανέναν δεν αξίζει να πεθαίνει σε μια καρότσα φορτηγού.
Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να την κρατήσω στην ζωή.
Ντρέπομαι που στην κω του 2023 η ζωή κι ο θάνατος είναι τόσο φτηνά,πιο φτηνά απ τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία .
Ντρέπομαι ρε Τασο που δεν κατάφερα να σώσω την μάνα σου.
Αλλα ειμαι σίγουρος οτι η ψυχή της είναι εκει ψηλά και σας καμαρώνει.
Αναπαύθηκε.
Κάποια στιγμή θα ξανανταμώσετε.
Κουράγιο σε όλους σας»

62 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ώρα να τα σπάσουμε ολα ειδαλως μείνετε να πεθαίνετε σε καροτσες χειρότερα από τα σκυλια

  2. Αφού δώσαμε τα ψηφουλακια μας σ’ αυτούς που μας δώσανε την καλύτερη δομή λαθρομεταναστών αγνοώντας όλα τα προβλήματα του τόπου ειδικά με την υγεία,εεε δεν νομίζω ότι μας αξίζει τίποτε καλυτερο

      • Τι λες ρε βόδι;;;;που φαίνεται ότι ψηφίζω σφύριζα;;;οποίος τα βάζει δλδ με την εκάστοτε κυβέρνηση σημαίνει ότι είναι της αντιπολίτευσης;;;;έλα κοκορικο σήκω απ’ τον καναπέ και έλα σε καμμία πορεία για το νοσοκομείο γιατί όλων μας η ώρα πλησιάζει.Αλλα όταν είστε ΕΣΕΙΣ κομματοσκυλα που να ανοίξετε τα Γκαβα σας να δείτε ότι το δούλεμα πάει αυννεφο.Ειμαι σίγουρος ότι και το ψηφοδέλτιο έτοιμο το χεις.

  3. που φουσκώνουν από περηφάνια,δεν είδαμε τίποτα ακόμα,κάθε μέρα δυστυχήματα που ΑΝΕΝΤΙΜΑ δεν δημοσιοποιούνται.Τις νύχτες η Κως είναι στο έλεος της ποιότητας κάποιων κατοίκων και πολλών τουριστών και εργατών στον τουρισμό.
    Βλέπουν τα ενοικιαζόμενα και δεν ελέγχουν κανένα,πολλά είναι οδηγούμενη από Πακιστανούς που εκτελούν συμβόλαια και τρέχουν,έτσι έβγαλαν απ τον δρόμο έναν στην Εθνικής Αντιστάσεως προχθές.διαφθορά…

  4. Κατά τα άλλα Κούλης πρώτος και νέο νοσοκομείο αρε σανό…..καλό παράδεισο στην κύρια και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους.

  5. μήπως ήρθε η ώρα να πάει όλοι κως και να βάλει σταυρό έξω από τους τοίχους του νοσοκομείου αντί να πάμε να ψηφίσουμε……

  6. Ούτε αξιοπρεπή θάνατο δεν μας προσφέρει αυτό το αναθεματισμενο άχρηστο κράτος , να φύγει σαν σκουπίδι σε καρότσα η μάνα η γιαγιά η αδερφή ένας άνθρωπος στην τελική με αξιοπρέπεια, γιατί? Γιατί να θυμάσαι ότι έφυγε ο άνθρωπος σου σε καρότσα? Για ποιανού το χατίρι? Του πασοκου του νεοδημοκρατη? Του σφυριζα? Των νυν βουλευτών μας η των παλιών που δεν έκαναν τίποτα? Για μια Κω με 5αστερα ξενοδοχεία?
    Ο θεός να την ανάπαυση την γυναίκα γλίτωσε από το άχρηστο ελεεινό ρωμαίικο……..

    • Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ……ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΖΜΟ ΤΙΣ ΚΩ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ. Ο ..ΛΥΠΑΜΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ .ΕΓΩ ΤΟ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗ ΕΣΤΙ ΚΩΩΣ ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

  7. Κως χωρις ασθενοφορα, με καταδιωκτικη εμμονη να κλεινουν τους δρομους ωστε και αν υπηρχαν να μην μπορουσαν να περασουν. Μια Κως ντροπη για ολλους.

  8. Συλλυπητηρια και κουραγιο στους οικειους της. Ομως, εκεινοι αποφασισαν να την μεταφερουν στην καροτσα του αγροτικου κι οχι με αλλο ι.χ. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Εφυγε αδικα; Ναι. Επρεπε να υπαρχει κι αλλο ασθενοφορο στο νησι; Ναι. Χρειαζομαστε νοσοκομειο; Τα ναι δεν ειναι αρκετα. Χρειαζομαστε γιατρους; Ναι, χτες!

    • Μάλιστα το ακούσαμε κι αυτό.δλδ αν η γυναίκα έπρεπε να είναι σε ύπτια θέση που έπρεπε να την βάλουν σε ι.χ.;;;;απ’ ότι θυμάμαι όλα τα περιστατικά με ασθενοφόρα σε ύπτια θέση μεταφέρονται.εκτος κι αν ξέρεις κανένα ι.χ.που μπορεί να χωρέσει άτομο σε τέτοια στάση.και να κάθεται και σύνοδος δίπλα της.Το ν ακούμε ανοησίες πάνω στον πόνο των άλλων δείχνει την ποιότητα μας.

    • Esy pou les etsi wraia gia na min se xaraktirisw opos sou prepi an mtan n diki sou mana ksi tin edlepes na petheni mprosta sou gia pes mas ti tha ekanes??????kai puos sou eipes oti den ipircan alla oxoimata eki apla n gineka eprepe na metaferhi me to puo asfalis tropo gia auto tin meteferan kai etsi…n eisai giatros esi kai ta kseris kalitera…loipon epidi diadazo ola !!!! pou grafete kai sas akzisi kapion na sas xaraktiriso ena tha sas po silipithite tin oikogenia kai papse na grafete oti mala…sas katedi sto kefali!!!!!

    • Esu pou ta les etsi oraia gia na min se xaraktirisw opos sou armozi gia pes mas an mtan n diki soy mana kai pethene mrosta sta matia sou ti tha ekanes?????kai an xriastike na metaferhie auton to tropo ipirxe logos n eisai giatros kai ta kseris ola…loipon ta pragmata eine apla stamatiste epitelous na grafete oti mala…
      sas katedi sto kefali kai apla silipithite tin oikogenia!!!?

  9. Μητσοτάκης for ever….
    Σημασια έχει να έρθει τουρισμός….
    Μη μας στεναχωρείς με τέτοια… Έχουμε και εκλογές.!

  10. Για τις ξαφνικιτιδες που πεφτει ο κοσμος κατω σαν τα κοτοπουλα θα μιλησει κανενας γιατρος ??????????????

  11. Η ειδοποιηση στην θυρα ειναι εκδηλη… «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ η ΕΙΣΟΔΟΣ» !!!

    Μηπως εμμεσως πλην σαφως μας ειδοποιουν για κατι?

    Και ομως φιλοι μου. Οταν παθουμε κατι εκει θα τρεξουμε.
    Και απο την νωπη μου εμπειρια εκει αυτοι οι λιγοι που μεινανε κανουνε οτι μπορουνε.
    Ας ελπισουμε οτι στην επομενη τετραετια να γινουν προσπαθειες στο συστημα για κατι πιο ανθρωπινο και λειτουργικο.
    Η ευθυνη του προσωπικου ειναι τεραστια και επιπονη, ειδικα κατω απο τις συνθηκες που εργαζονται.
    Ο ΘΕΟς να δινει κουραγιο και σε εμας και στο προσωπικο που οντως πασχιζει να τα βγαλει περα με το αλαλουμ που γινεται εκει μεσα.

    • Η κακια σου και η βλακεια σου ειναι εξωπραγματικη.
      Οταν καποιος εστιαζει την πηγη του κακου σε ενα προσωπο αυτος ο καποιος εκτος απο ΒΛΑΚΑΣ ειναι και επικινδυνος.
      Οταν ενα προβλημα ειναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ, οι ευθυνες βαραινουν ΟΛΟΥΣ. (βλεπε ΤΕΜΠΗ).
      Και εσυ σαν βλακας και κατι ομοιοι σου δεν μπορουν να λυσουν τετοια θεματα ποτε των ποτων.
      ΝEVER EVER.
      Ατομα σαν εσενα ειναι επικινδυνα γενικα για την κοινωνια.

  12. Είναι τραγικό.Κάποιοι να κάνουν πολιτική και να μιλάνε για ψήφους πάνω απο τη νεκρή γυναίκα.Ενδιαφέρει τους δικούς της ανθρώπους ποιος θα πάρει περισσότερους ψήφους;Έχασαν τον άνθρωπο τους και κάποιος η κάποιοι εύχομαι να είναι ένας ,προσπαθεί να κάνει πολιτική.Να κερδίσει τι άραγε;Ποσό κακία και μίσος έχουν στη καρδιά τους;Κρίμα στη κυρία που έφυγε ο Θεός να την αναπαύσει.Ναι οι δικοί της θα έχουν πάντα την Απορια και βαρος αν μπορούσε να σωθεί αν υπήρχε ελεύθερο ασθενοφόρο.Δυστοιχως δεν θα το μάθουν ποτέ.Απλά να είναι δυνατοί και Καλα για να την θυμούνται για πάντα.

  13. Όταν έρθει η ωρα του ανθρώπου τιποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει. Και 10 ασθενοφορα να ειχαμε και 10 νοσοκομεία.

    • Μάλιστα το βρήκαμε τώρα.και πως ξέρεις εσύ ρε εξυπνακια ποτέ είναι η ώρα σου;;;;ξέρεις πόσοι χιλιάδες άνθρωποι στον κοσμο σώζονται καθημερινα στο παρά 1′;;;;Μπορείτε να σταματήσετε να λέτε ότι κατεβάζει η κούτρα σας;;;

    • Ποια ώρα να έρθη ρε αμορφωτη κατιναριώ. Ο καθένας την «μοίρα» του την ορίζει ο ίδιος. Αν δεν μπορεί, τότε την ορίζουν κάποιοι άλλοι η την ορίζει η βλακεία που τον βαράει.
      «Τελείωσε το καντήλι». Άλλη μακακία και αυτή. Λες και ζούμε στον αμόρφωτο μεσαίωνα.
      Ρε αν είχαμε φερθεί έξυπνα και νοσοκομείο θα είχαμε και ασθενοφόρα και γιατρούς. Αλλά είμαστε άξιοι των δεινών που περνάμε. Εμείς φταίμε, ας τα λουστούμε.
      Θα πάμε πάλι να ψηφίσουμε και ξεχνάμε ότι οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι πολιτικάντηδες που θα ορίσουμε για βουλευτές.
      Και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στο ίδιο μοτίβο αλλά απλά με άλλα πρόσωπα.

  14. Σαν τα κοτόπουλα σωριαζομαστε κάτω κι έχεις τους ψεκασμενους να τα ρίχνουν στην κακιά ώρα.Ψηφιστε τους ήρθαν μας χάιδεψαν τ αυτιά και μας κολακεψαν ότι έχουμε την πιο σύγχρονη δομή λαθροαποικων στην Ευρώπη.Κι οποίος ονειρευεται νέο νοσοκομείο μην ανησυχει μέχρι το 3000μ.χ έτοιμο θα ναι.Μεχρι τότε θα κοιμόμαστε χωρίς να ξέρουμε αν θα ξυπνησουμε

  15. Παπας εδώ παπας εκεί που είναι ο παπας? Ετοιμάζει το νέο πρόεδρο του νοσοκομείου???? Του νεκροτα•••!!!!

  16. Όταν βρέθηκαν εκατό άνθρωποι και είπαν πάμε να κάνουμε πορεία,να μαζέψουμε υπογραφές για το νοσοκομείο,όλοι γυρίσατε την πλάτη Πιο πολλοί μαζευτηκατε στην υπόσχεση του Παππά για νέο νοσοκομείο απ’ την πορεία διαμαρτυρίας.Γιατι;;;;απλά τυχαίνει σε άλλους κι όχι στην οικογένεια μας,αγνοώντας ότι με μαθηματική ακρίβεια θα συμβεί σε όλες τις οικογένειες τους νησιού ένα ανάλογο περιστατικο.Και μόλις συμβεί μας φταίνε όλοι οι άλλοι κι όχι εμείς οι ίδιοι που δεν κουνησαμε ούτε δαχτυλακι για να το αλλάξουμε.Κι όχι μόνο αυτό αλλά ψηφίζουμε και τους δήμιους μας.Και μη γράψει κανένας βλάκας ότι είμαι συριζαιος.

    • Ναι δεν κατεβαίνουμε στις πορείες γιατί τις καπηλεύονται τα κόμματα . Τι δουλειά έχουν τα πλακάτ του ΚΚΕ και άλλων στις πορείες για το νοσοκομείο θέλω να κατέβω σαν άνθρωπος να διεκδικήσω το αυτονοητο

  17. Τι εγινε ρε παιδια υπευθυνοι του Νοσοκομειου λατρευει τους θανατους? δεν νιωθουν οτι υπαρχει διοικητικη ευθυξια ανθρωπος πεθανε ρε οχι κανα κοματοσκυλο σας, την παραιτηση την ξερετε ή παλι στο ντουκο θα την βγαλετε?
    Αληθεια εδω στην Κω μονο τα φραγκα σας νοιαζουν και τιποτα αλλο?
    Πσσο παραδοπιστοι εισαστε τελικα αυτα σας αξιζουν σε καροτσες σαν τα σκυλια τιποτα λιγοτερο
    Μην ξεχασετε να τους γλυφετε καθε μερα και να λετε ευχαριστω γιατι σας πανε τελικα τους περισσοτερους καροτσα τερμα
    Εμεις θα τα ειχαμε σπασει ολα εσεις καθηστε και γλυφετε

  18. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι…
    1. Κάνεις δεν είναι αθάνατος
    2. Όσα λεφτά και αν έχεις
    3. Όσους κολλητούς βουλευτές και αν έχεις
    Αν συμβεί ένα σημαντικό ιατρικό περιστατικό που χρήζει άμεσης φροντίδας, όλες οι παράμετροι είναι εναντίον…
    Θα υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο;
    Θα υπάρχει διαθέσιμος γιατρός (και ως ειδικότητα);
    Θα, θα, θα, θα…..
    Όλοι μαζί μόνο μπορούμε να το ανατρέψουμε αυτό. Δεξιοί, αριστεροί, κάθετοι και οριζόντιοι. Βγείτε στο δρόμο και φωνάξτε, διεκδικήστε.
    Για σας, για τα παιδιά σας, για τις επόμενες γενιές.
    Το «εγώ με τα λεφτά μου ή με τις γνωριμίες μου, θα σηκώσω δύο σούπερ πούμα στο λεπτό», καμιά φορά μπορεί να μην προλάβει το κακό.
    Συλλυπητήρια στους οικείους της γυναίκας που έφυγε.

  19. Στο νησί του μέγιστου Ιπποκράτη, πας αδιάβαστος αν αρωστήσεις, σε καρότσα φορτηγού!!! Αλλά από «τουρισμό» σκίζουμε. Φαγάδικα, μπαράκια, μπιτσόμπαρα, καφέ, τουριστικά με τα Κινέζικα, κάθε κοτέτσι και AirB&B, λιμάνι για κλάματα, δρόμοι καρμανιόλες, κιτσαριό και άλλα πολλά. Το νησάκι δεν φταίει σε τίποτε, εμείς οι Ελληνάρες φταίμε. Ο Θεός να βάλει το χέρι του………..

  20. απαθα σοκ με τον νικηταρα που το μονο που τον ενοιαξε ειναι η θση του στην αγιατριαδα μην του παρει τηνθεση ο κυριτσης που πειγε νωριτερα αυτα απο τον νικηταρ;α δεν τα περιμενα ρεζιλικιαααααααααααααα πραγματα

  21. Γιατί δεν κάνουμε επιτέλους μια πορεία διαμαρτυρίας? Πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν και να μην κάνουμε τίποτα? Πόσοι χάνονται κάθε χρόνο επειδή το ασθενοφόρο αργεί η δεν έρχεται καν?

  22. Οι γιατροί πολύ απλά δεν έρχονται. Λίγα λεφτά, κακός κόσμος, 0 διαμερίσματα να νοικιάσουν.

  23. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της, κουράγιο και δύναμη.. Δύναμη θα ευχηθώ και στον Κύριο Μαυρόστομο, θα τον πονάνε πολύ καιρό αυτές οι μνήμες..
    Δεν θα αρχίσω να γράφω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου, θα γράφω μέχρι αύριο.. Οργή, απογοήτευση και μηδενικό αίσθημα ασφάλειας θα πω μόνο…

  24. Σιγά ρε μάγκα. Καλό παράδεισο στην ψυχή της. Και ας σταματήσουμε τις διαμάχες όλοι και ας πάμε όλοι στους υπεύθυνους του νοσοκομείου να δούμε τι έχουν να πουν. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι μπορούσε να κάνει τι πλήρωμα του ασθενοφόρου αν η μεταφορά γινόταν με αυτό. Αυτό θα το μάθουμε μετά την ιατροδικαστική εξέταση αλλά η μεταφορά είναι όλο το θέμα. Να μας θυμίσω ότι δεν είναι το μόνο περιστατικό και δεν είναι πρωτοπόρος η Κω για την μεταφορά ανθρώπου με καρότσα.

  25. Μόνο ντροπή νιώθω σαν κωα για όλα αυτά τα σχόλια!!!!!
    Δεν υπάρχει σεβασμός!!!!!!
    Ντροπή!!!!
    Βρήκατε ευκαιρία σε αυτό το τραγικό γεγονός και ο καθένας λέει ότι θέλει;;;;;.
    Λόγος σεβασμός στην οικογένεια και στην νέα γυναίκα που έφυγε άδικα δεν υπάρχει;;;;;

  26. Δεν καταλαβαινω γιατι σας φταιει παλι ο Μητσοτακης; Εκεινος ειπε να την βαλουν στην καροτσα; Συλλυπητηρια στους οικειους της.

    • Υπάρχει υπερθετικός βαθμός του ηλίθιος;;;θα σου ταιριάζει άραγε;;ή κι αυτός ο τίτλος είναι μικρός;;

  27. Εσείς φωνάζετε για το εκαβ ανικει σε άλλο τομέα δεν φταίει το νοσοκομείο γιαφτο και παλιά έτσι ήταν αλλά όποιος έχει και θέληή και ας πάει εθελοντικά.

  28. Γελάω με τους γυφτορωμιούς που νομίζουν ότι κατοικούν σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, ενώ στην πραγματικότητα ζουν σε ένα ανατολικοαφρικανικό προτεκτοράτο με ανάλογες συμπεριφορές και καταστάσεις. Ζήστε την ψευδαίσθησή σας, για όλα δεν είναι κανένας άλλος υπεύθυνος παρά μόνο η τραγική νοοτροπία σας. Και που την πήγαν τη γυναίκα σε καρότσα αγροτικού πρόοδος είναι. Καταργήστε και τα σχολεία και το νοσοκομείο και κάντε τα καταλύμματα, έτσι κι αλλιώς για σοβαρά προβλήματα Αθήνα ταξιδεύετε, και επίσης τι νόημα έχει να ταλαιπωρούνται τα μονάκριβα παιδιά σας, αφού με τους τουρίστες θα σχοληθούν στο μέλλον.

  29. Προς Ροδίτη, δέν πάει νά πει ότι αξίζουν όλοι νά πεθαίνουν σέ Καρότσα,, δέν ντρέπεσαι ρε ηλίθιε νά λες αυτά ότι αξίζει να πεθαίνουν σέ Καρότσα ενώ οι δικοί τής την κλαίνε;;; άμα ήταν η δική σου μάνα ρε τί θα έλεγες… ζώα ε ζώα

  30. Κως 2023!Μεγάλη ακμή! 100 πενταστερα ξενοδοχεία! Και100 τετραστερα! Όπως και εκατοντάδες άλλα μικρότερα!!! Οι ξενοδόχοι θησαυροίζουν, όπως και πάρα πολλοί άλλοι!!! Τα χρήματα ρέουν! Αλλα ό,τι δημόσιο δενκ υπάρχει! Στον πάτο και χειρότερα! Ο εργαζόμενος υποφέρει να ανταπεξέλθει! Οι πολιτικοί, οι διοικήσεις, και πολλά κοματοσκυλλα τρώνε με χρυσά κουταλιά! Μόνο, φωτογραφίσεις. Ψεύτικες ανακοινώσεις, κάθονται στα γραφεία τους και μετράνε μόνον χρήματα για την πάρτη τους! Να σηκωθούν οι υπεύθυνοι, να δουλέψουν! Διαφορετικά! Στείλτε τους στα σπίτια τους! Ευκαιρία είναι με τις εκλογές! Έλεος πια! Με την περιφρόνηση εναντίον του λαού!

  31. Σαφώς καί είναι απαράδεκτος -κατακριτεος ο Μητσοτάκης στο θέμα της Δημόσιας Υγείας και Νοσοκομείου. Δεν συνέχισε και Δεν προχώρησε τα έργα που παρέλαβε από τους προηγούμενους σωτήρες (Παπανδρέου-Σκανδαλιδη-Παυλιδη- Αβραμοπουλο-Τσιπρα-Νικητιαδη- Καματερό και λοιπούς ).

  32. Σε 5-10 χρονια που θα γινει το νεο νοσοκομειο αν θα γινει τελικα.ποσοι θανατοι θα εχουν υπαρξει?αυτα κ αλλα πολλα για το ανυπαρκτο νοσηλευτικο ιδρυμα κ το αχρηστο διοικητικο του συμβουλιο.

  33. Στις 25 Ιουνίου όλη η Ελλάδα πρέπει να απέχει απ’ τις εκλογές , μπαχαλο νοσοκομεία, ελλειψεις σε γιατρούς ασθενοφόρα κ προσωπικό , χάνονται ζωές άδικα κ πρόωρα , σήμερα ήταν στην Κω αύριο σε κάποιο άλλο νησί , σήμερα ήταν η άτυχη κυρία αύριο κάποιος άλλος συμπολίτης μας , κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι για εμάς κ τα παιδιά μας, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια κ καλό παράδεισο

  34. Βαρέθηκα να μας ακούω στο χέρι μας είναι να έχουμε στελεχομενο νοσοκομείο να μην πάει κανενας να ψυφισει αλλά δε το κάνουμε οι κωοι υμαστε μόνο λόγια.

  35. Έφυγε μια καταπληκτική γυναίκα με ηθος που μεγάλωσε τρία αξιοπρεπή παιδιά! Συλλυπητήρια στην οικογένεια της σίγουρα άγγελος θα γίνει στον ουρανό!Τις υπόλοιπες λαλακιες που διάβασα δεν θα τις σχολιάσω!

  36. Και βγαίνει η άλλη του Παππά μετά από ένα τόσο τραγικό συμβάν να μας πει για 9 μέρες να σωπάσουμε και να μην ρίχνουμε το φταίξιμο σε κανέναν πολιτικό… ντρέπομαι ρε που σας ψήφισα … ποια είσαι εσύ που δικαιούσαι να γράφεις και να μας κουνάς το δάχτυλο και εμείς στη μούγκα… σα δε ντρέπεσαι… μπλε ,πράσινοι, κόκκινοι όλοι δολοφόνοι είστε … όλοι τα ίδια σκ@τ@ … μα εσύ ξεπέρασες κοπέλα μου κάθε ηθική

  37. Καλυμνος οταν λεω οτι εαν συνεχισετε να εισαστε ολοι οσφυοκαμπτες και δεν απαιτησετε λυσεις τοτε σας βλεπουμε ολους σας να εχετε τραγικες καταληξεις εφοσον τα βλεπεις και δεν κανεις τιποτα τι εισαι? η ηλιθιος? η κοτα? η υποτελης….στην Καλυμνο θα ειχαν βαλει δυναμιτες…αυτοι διεκδικουν εσεις οχι….
    Εννοειτε οτι ειμαστε εξοργισμενοι πως εφυγε η ατυχη γυναικα και τοσο αδοξα και με τοσο μεγαλη ασεβεια…
    Ο κομβος της πειραιως λενε οτι καθυστερησε μηπως λεμε τωρα η ηλιθιοτητα του στενεματος του εργου επιβαρυνε την ορθη εισοδο της στο νοσοκομειο?
    Να κλαις για οσες φορες δεν τολμησες να τιμησεις τα παντελονια σου και δεν απαιτησες ποτε μια καλυτερη ζωη…καταλαβες καταλαβα να λες και οσο αφορα τα ζωα μακαρι να ειχαμε τις ευαισθησιες τους!!

  38. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.Δεν έχω λόγια.. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας όλοι εμείς που σχολιάζουμε κ μου διαβάζουμε την είδηση τι κάνουμε απλά σχολιάζουμε.Για σηκωθείτε όλοι εσείς οι 41κατι χιλιάδες που έχουν διαβάσει την είδηση να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί ΟΛΟΙΙΙ όμως μια φωνή,να μην δεχτούμε κανέναν πολιτικό στο νησί να δούμε θα μας ακούσουν οι όχι ..Αλλά δεν μας συμφέρει κοιτάμε την πάρτυ μας ο καθένας μην χάσουμε την σεζόν ξυπνήστε λαέ της Κω μεγαλώνουμε παιδιά έχουμε γονείς φίλους παππούδες ξυπνήστε τρέμει η ψυχή μας …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ