Επίσκεψη του Υπηρεσιακού Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Δανιήλ Εσδρά στην Κω | «Η Δομή της Κω είναι κόσμημα στην Ευρώπη»

16
9904

Την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Κω επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή ο Υπηρεσιακός Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δανιήλ Εσδράς, στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων του.
Κατά την επίσκεψή του στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στην Κω, ο κ. Εσδράς θα ενημερώθηκε από το διοικητή του ΚΥΤ Γιάννη Φραγκούλη, για τις λειτουργικές υποδομές της δομής που την καθιστούν μία ασφαλή εγκατάσταση, καθώς και για τις αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης των αιτούντων άσυλο αλλά και εργασίας για το προσωπικό της.
Ο Υπουργός δήλωσε πως η Δομή της Κω είναι κόσμημα στην Ευρώπη και τόνισε πως παρόλο που η υπάρχουσα κυβέρνηση είναι επιχειρησιακή, η χώρα δεν έμεινε ούτε λεπτό ακυβέρνητη.
Ο Γ.Γ Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μανώλης Λογοθέτης ο οποίος παρευρέθηκε στη συνάντηση δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή που ο Υπουργός βρέθηκε στο νησί και πως το κριτικό του μάτι είναι πολύτιμος σύμβουλος.

πηγή: https://www.kostv.gr

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΗΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

  2. Εαν δεν το καταλαβατε ο Φραγκουλης πηρε και επισημως το χρησμα για Υποψηφιος Δημαρχος στην Κω
    Τελος με τον ανικανο
    Τελος με την ανυπαρκτη διοικηση
    Τελος εποχης

  3. Πραγματικά αν αρχίσω να γράφω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τα ανεβάσει η Σελίδα όλα αυτά που έχω και θέλω να πω.
    Πόσο Ηλίθιοι!!!!!

  4. Φραγκούλη προχώρα όλο το νησί θα σε στηρίξει Εισαι νέος αμόλυντος και πετυχημένος ηδη, ο Δήμος Κω σε περιμένει να τον διαβείς ως Δημαρχος ώρα να σπάσει το κατεστημένο 10 ετιών.
    Επιτέλους Δήμαρχος ένας άξιος άνθρωπός.

  5. Την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή;;;; Ποιά κλειστή ρε; Όλοι οι λαθρομετανάστες κόβουν βόλτες ελεύθεροι στο νησί όλη την μέρα χωρίς κανείς να γνωρίζει το που πάνε και τί κάνουν. Ποιά η ασφάλεια που παρέχει στους πολίτες το να βγαίνουν έξω χωρίς να έχουν ταυτοποιηθεί; Πως και ποιός δίνει την έγκριση να πιάνουν δουλειά σε ξενοδοχεία χωρίς να έχουν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, και βιβλιάριο υγείας; Πως πληρώνονται όταν δεν έχουν τραπεζικό λογαριασμό; Ανέλαβε για τρείς εβδομάδες υπουργός και δεν έχασε χρόνο για δωρεάν ταξιδάκια.

  6. πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στον οποίο έπιασε δουλειά το 1987. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ βαθιά χωμένος στο λαθρομεταναστευτικό και γνωρίζει καλά τα «κόλπα».

  7. Ναι και μετά ξύπνησε….
    Τι δήμαρχος και …μας λέτε ρε παιδιά.
    Με τι προσόντα και σιγά επειδή τον έβαλε ο Παππάς στην θέση αυτήν και το έγινε μαγαζάκι τους με ότι συνεπάγεται,μην τον κάνουν και δήμαρχο…
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε.
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

  8. Οκ καλό παιδί αλλά δεν φτάνει.
    Μην το παρατραβατε κιόλας.
    Είπαμε σύμβουλος με περίπου 300 σταυρούς δεν γίνεται δήμαρχος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ