ΔΑ: «Έδωσαν 34χιλ ευρώ για λουλούδια στα Κιούρκα… Δεν έχουν 7χιλ. ευρώ για τα παιδιά του Ειδικού σχολείου!!!

25
27331

‘’ ΕΔΩΣΑΝ 34.000€ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 7.000€ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!’’

 

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:

‘’Η ευαισθησία τους εξαντλείται στις αμφιβόλου αισθητικής αγορές λουλουδιών από τα Κιούρκα που κόστισαν 34.000€ όταν την ίδια ώρα το ΒΑΚΟΥΦ ΚΩ τους στέλνει εξώδικο για 7.000€, απλήρωτα ενοίκια ενός χρόνου για το σχολείο των παιδιών με ειδικές ανάγκες!!!!

Τα παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς στέγη και η ευαίσθητη δημοτική αρχή φωτογραφίζεται στις «ανθοστήλες»….

Από τις 28/2/23 πήραν το εξώδικο, το ξέχασαν τρεις (3) μήνες και το   πήγαν ως έκτακτο θέμα(!!!)  χθες  στην  Οικονομική Επιτροπή.

Τόσο ενδιαφέρον, τόσο πολύ δουλειά ρίχνει αυτή η δημοτική αρχή.

Ευτυχώς ο χρόνος τους τελειώνει.

Τα προβλήματα που θα αφήσουν πίσω τους δε μας φοβίζουν.”

Γραφείο τύπου

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ Κως 2023

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ούχουυυυυυυ Παναγίτσα μου , μάσα λουλουδάτη, ΒΡΕεεεεέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ 34.000 ΕΥΡΏ δυό ανθωστλήλες?;?;?;?;

      Τους πιάσατε Κώτσους κουφάλες. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?;?;?;? Κάποιος να μαζέψει αυτους τους ξεγάνωτους τενεκέδες που μετά τις ΕΛΙΕΣ και τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΩΝ βρήκε νέο τρόπο για βάζα μέ μέλι…

  1. ,ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  2. Γιώργο αντε μαζεψε κανενα παιδακι,μπας και βγαλεις ψηφοδελτιο,γιατι προβλεπω οτι τα κουκιά δεν σου βγαίνουν.

  3. ΠΙΕΣ ΚΞΥΔΙ ΜΕ ΣΟΔΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ.ΕΔΩ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

  4. Προς δυναμη αλλαγης.Πρεπει να αντιπολιτευτειτε σωστα.Ειδατε τι έπαθε ο Τσίπρας και το πασοκ.Βλέπω βα συμβαινει και εδώ το ιδιο.Μεγαλη δυναμη οι δικηγόροι.

  5. Οοοοοχ Παναγιά μου , μάσα λουλουδάτη, ΒΡΕεεεεέ ΑΧΡΗΣΤΟΙ 34.000 ΕΥΡΏ δυό ανθωστλήλες?;?;?;?;ς

    Τους πιάσατε Κώτσους κουφάλες. ΒΡΕΕΕΕΕΈ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?;?;?;?

    • Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνουν 34000 χιλιάδες αυτά τα λουλούδια ,με 34000 χιλιάδες αγοράζεις μια γκαρσονιέρα πλάκα μας κάνουν ???

  6. χωρίς πλάκα δήμαρχε η κατασκευή δεν έχει κόστος πάνω από 400 ευρώ. στην θέση σου θα το έψαχνα γιατί κ…………… φιλικά…….

  7. Καμάρι όμως ο Νικηταράς στη φωτογραφία έτσι;Καναρωνει το έργο του.Να μην λέτε ότι βάζει μόνο ελιές.

  8. Είναι μεγάλοι …..!!! Τα λουλούδια προφανώς είχαν μέλι, δεν εξηγείται τέτοιο ποσό για γλάστρες, είναι προφανές!!! Από την άλλη, τα ενοίκια δεν έχουν ….. οπότε γιατί να πληρωθούν??? Να τους ξαναψηφίσουμε,μην τους χάσουμε!!!

  9. Κοιτα ποιος μιλα!!
    Αυτος που δεν πληρωνε τους εργαζομενους στον δημο, και πηγαν στα δικαστηρια για να τα παρουν. Μαλιστα μερικοι δεν προλαβαν γιατι εφυγαν απο τη ζωη . Και μιλατωρα για μια γραφειοκρατικη καθυστερηση. Ξεχασες που εστειλες την αστυνομια να συλλαβει εργαζομενους, επειδη κινητοποιηθηκαν γιά να πληρωθουν? Αυτα δεν ξεχνιουνται, και ολα εδω πληρωνονται!!

  10. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  11. μονο μασες ειναι. λουλουδια και αναπλασεις.ο ενας χειροτεροσ απο τον αλλον.

  12. …και κάντε ΕΡΓΑ! Από αυτά που έχουν πραγματικά ανάγκη οι δημότες αυτού του νησιού! Αλλιώς ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και αφήστε κανέναν με θέληση, όρεξη και όραμα να κάνει τίποτα, μήπως και σταματήσουμε να μένουμε μια ζωή στάσιμοι!

  13. Είμαι 26 ετών έχω προλάβει να δω αρκετά πράγματα όσο αφορά δημάρχους κ.λ.π Ήσουν άφαντος κ. Κυρίτση στην τετραετία σου εγώ στα 26 μου πρώτη φορά είδα δήμαρχο να κάνει τόσα πράγματα για τον τόπο μου, με πράξεις όμως όχι λόγια και προεκλογικές υποσχέσεις. Δεν είμαι βαλτός και ουτε πληρωμένος από κανέναν!

  14. Όσο και να κόστισαν, δεν έχουμε άλλες προτεραιότητες? Παιδικές χαρές, Νοσοκομεία? Δεν τα βλέπετε αυτά? Δε σας ενδιαφέρουν? Απορώ ειλικρινά

  15. Έτσι μπράβο Θεοδόση θα είσαι για Πολλά Χρόνια Δήμαρχος.Είσαι πολύ μπροστά ούτε στα τρελά τους όνειρα δεν πρόκειται να βγουν για αυτό τους έχει πιάσει πανικός κ σχολιάζουν… έφτιαξες το καλύτερο λιμάνι που εκείνοι το είχαν σαν χωματερή κ έκανες το Νησί ποιο ωραίο.

  16. Δεν μπορούσαν να στηρίξουν έστω την τοπική αγορά ας έδιναν αυτά τα λεφτά σε τοπικά μαγαζιά.γιατι έγινε αυτό;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ