Η άσκηση ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2023 στην περιοχή Παναγιά Στυλωτή της Κεφάλου

6
2025


Με επιτυχία διεξήχθη η άσκηση ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2023 στην περιοχή Παναγιά Στυλωτή της Κεφάλου.

Για άλλη μία φορά Πυροσβεστική Υπηρεσία, Πολιτική Προστασία, Στρατός , Αστυνομία, Δασονομείο και εθελοντικές ομάδες διάσωσης, συνεργάστηκαν άψογα με αποτέλεσμα η άσκηση να είναι καρποφόρα και εποικοδομητική.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κω Γρηγόρης Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κω Σταμάτης Καμπουράκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου Γιώργος Κοκαλάκης , ο σύμβουλος κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβέρης, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου  Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης.

Τον επιχειρησιακό συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας είχε ο Επιχειρησιακός συντονιστής Νίκος Καλυμνιοναρής

Στο επιχειρησιακό πεδίο ήταν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Στρατού, της Αστυνομίας και οι εθελοντικές ομάδες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω και της Λέσχης Καταδρομέων Κω.

Πηγή:  Kos TV – Δημοτική Τηλεόραση Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον Πρόεδρο που ήταν εκεί και συμμετείχε. Μπράβο σε ολους σας που με την συνεργασία σας αποδεικνύεται πολλά για το καλό του νησιού.

  2. Σε φωτιές και σε πλημμύρες αυτοί ακριβώς (και μόνο!) τρέχουν! Καλά κάνουν και το διαφημίζουν, στο κάτω κάτω άσκηση κάνουν ώστε να είναι έτοιμοι να γλιτώσουν τα μούτρα μας αν χρειαστεί! Όταν δείτε πολιτικούς σε αυτές τις φωτογραφίες κράξτε αλύπητα και εγώ μαζί σας! Δεν φταίει κανένας, οι φωτογράφοι φταίνε που τραβάνε τα πάντα, ως και τη γιαγιά με ανοιχτό το στόμα στην Θεία Κοινωνία!

  3. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οταν καποιος απο τους εθελοντες θελει να ασχοληθει μετα με την πολιτικη.. Αυτοι συνηθως γινονται τα μεγαλυτερα λαμογια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ