Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Υψηλάντη επί της οδού Αρτεμισίας 50 στην Κω | Η δέσμευση του Πρωθυπουργού για το νέο Νοσοκομείο θα υλοποιηθεί

16
20170


Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκαν απόψε τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Υψηλάντη επί της οδού Αρτεμισίας 50 στην Κω.

 

Ο Βασίλης Υψηλάντης συγκινημένος μίλησε για το  πρόγραμμά του σε όλους τους τομείς που αφορούν τις πραγματικές ανάγκες των νησιωτών και ευχαρίστησε τους πολίτες της Κω για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα παλέψει και τη νέα τετραετία για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τόσο της Κω όσο και των υπόλοιπων νησιών.

Δήλωσε αισιόδοξος για την αυτοδυναμία της ΝΔ, ενώ τόνισε πως η Κως στέλνει μήνυμα νίκης της ΝΔ.

Αναφορικά με τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις που ο ίδιος έκανε και αφορούν στην Κω, επισήμανε την άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Κώστα Ζαχαρό και τα τα μεγάλα έργα της ΔΕΥΑΚ που βρήκαν χρηματοδότηση (5,4 εκατ.ευρώ) και βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν σε παρεμβάσεις για την ποιότητα υδροδότησης νερού, στο τρίγωνο και τη μελέτη για φράγμα στον ΜΙΑ ποταμό, ενώ αναφέρθηκε στην δέσμευση που έδωσε στους πολίτες της Κω ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο νοσοκομείο και το οποίο θα υλοποιηθεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Μήνυμα νίκης στον υπ. βουλευτή Βασίλη Α. Υψηλάντη έδωσε το νησί της Κω.

 

Με πολύ κόσμο και με την παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου  της ΝΔ Βασίλης Α. Υψηλάντης ,επί της οδού Αρτεμισίας 50 στην Κω.

Ο Βασίλης Υψηλάντης συγκινημένος μίλησε για το  πρόγραμμά του σε όλους τους τομείς που αφορούν τις πραγματικές ανάγκες των νησιωτών και ευχαρίστησε τους πολίτες της Κω για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα παλέψει και τη νέα τετραετία για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τόσο της Κω όσο και των υπόλοιπων νησιών.

Αναφορικά με τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις που ο ίδιος έκανε και αφορούν την Κω, επισήμανε την άριστη συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κω και τα μεγάλα έργα της ΔΕΥΑΚ που χρηματοδοτήθηκαν (5,4εκατ.ευρώ) και βρίσκονται σε εξέλιξη, σχετικά με την ποιότητα υδροδότησης νερού, στο τρίγωνο Κεφάλου – Καρδάμαινας – Αντιμάχειας και τη μελέτη κατασκευής του φράγματος στον ΜΙΑ ποταμό. Επίσης αναφέρθηκε στην δέσμευση που έδωσε στους πολίτες της Κω ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο νοσοκομείο και το οποίο θα υλοποιηθεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά καθώς  και στο όραμά του για τη δημιουργία ενός διεθνούς ιατρικού φόρουμ στο νησί του Ιπποκράτη.

Ο Βασίλης Υψηλάντης σημείωσε ότι με πρωτοβουλία του για πρώτη φορά υλοποιήθηκε στο νησί της Κω μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών κάτι για το οποίο νοιώθει υπερήφανος.

Κλείνοντας, ο υπ. Βουλευτής , δήλωσε αισιόδοξος για την αυτοδυναμία της ΝΔ, ενώ τόνισε πως η Κως στέλνει μήνυμα νίκης της ΝΔ και στον ίδιο τη δύναμη να εκλεγεί ξανά στη θέση του Βουλευτή για να εκπροσωπήσει το Δωδεκανησιακό λαό στη Βουλή των Ελλήνων.

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατεβάστε τον ΚΥΡΙΤΣΗ που το παίζει κεντροδεξιός…. ΠΛΑΚΑ ΈΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΩΡΟΦΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, δεν αφήνουν καμιά προεκλογική εκδήλωση με την γλώσσα έξω μπας και αρπάξουν ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ…

  2. Λογια λογια και εργα μηδεν. Μονο το χοτ σποτ εγινε γρηγορα απο τον κολλητο του πρωθυπουργου, τον μεγαλοεργολαβο μιτυληναιο. Ουτε νοσοκομειο ουτε δικαστικο μεγαρο, ουτε γιατρους ουτε σχολεια. Περιφερεστε και ταζετε!! Εχετε και τους κολαουζους, που σας κυνηγουν για κανενα κοκκαλο χωρις να ντρεπονται!!!!

  3. Τα ίδια λέγατε και πριν από χρόνια. Όταν βλέπουμε τους ιδιώτες μέσα σε έναν χειμώνα να ολοκληρώνουν την ανέγερση και επάνδρωση μονάδων 1000 κλινών καταλαβαίνουμε ότι το κράτος απλά δεν θέλει να κάνει κάτι.

  4. Η τοπική δεν έκανε απολύτως τίποτα για να υπάρξει ΚΩΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!οι Ροδίτες καλά τα καταφέρνουν …..Ζουν ροδο και ονομάζονται καρπαθιοροδιτες,Καλυμνιοροδιτες,κωοροδιτες,αθηνοροδιτες,και ετσι μοιράζονται τα Δωδεκανησα σε Ροδίτες….!κωοι Καλύμνιοι Καρπάθιοι κοιμάστε όρθιοι

  5. Αχ, αχ, αχ, Κώοι! Δεν είσαστε ικανοί να προβάλλεται έναν υποψήφιο από το νησί??? Και σάς επεξεργαζεται κάποιος εξοχωριανος!!!

  6. Θα πήγαινα για κάνα καναπεδάκι απ’το κέτερινγκ, αλλά κάνω διαλειμματική νηστεία και μετά τις 5 το απόγευμα δεν τρώω τίποτις. Για τίποτε άλλο δεν ήταν η φάση…..

  7. Άνετα και 1ος ο Βασίλης πάνω από 150 άτομα με αυτοδύναμη την ΝΔ θα βγάλουμε 4 βουλευτές έτσι όπως πάνε τα πράγματα!!!

  8. ΜΕΓΆΛΗ ΝΤΡΟΠΉ
    ΑΠΟ ΠΡΏΤΗ ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΚΑΤΕΒΑΊΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ. ΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΝΤΌΠΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΗΝ ΤΡΎΠΑ ΜΕ ΤΣΆΠΑ ΚΑΙ ΦΤΥΆΡΙ,ΚΑΙ ΔΥΗΔΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΊΔΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΚΆΝΑΝΕ ΈΡΓΟ!!!

    ΜΊΑ ΤΟΥΑΛΈΤΑ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ NATURA ΠΕΡΙΟΧΉ.
    Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΛΈΕΙ ΒΟΥΝΌ ΚΑΙ ΘΆΛΑΣΣΑ.
    ΚΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ!!!

  9. Τοπικη νδ.ανυπαρκτη.με μελη ασχετσ ολα. δεν εχει κανει τιποτσ.εκδηλωση υψηλαντη μεσος ορος 60 ετων.ψηφοι με οποιοδηποτε τροπο

    • Τί θέλεις να μας πεις; Ανύπαρκτη τοπική: άποψη σου.Δεν έχει κάνει τίποτα:πάνω σε τί να έχει κάνει τίποτα; Μέσος όρος 60ετων: αυτοί δεν ψηφίζουν; Ψήφοι με οποιοδήποτε τρόπο: το να κάνεις ομιλία σε εγκαίνια, είναι οποιοσδήποτε τρόπος; Τέλος πάντων, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν είσαι γιατί εάν ήσουν: όποιος και αν εκλεγεί την ΝΔ και τον Μητσοτάκη θα στηρίξει,η χαρά θα είναι η ίδια.Εξαλλου όλοι είναι αξιόλογοι αλλά δεν μπορούν να εκλεγούν όλοι.Οσο για εσένα, υπομονή, μια εβδομάδα ακόμη.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ