SOS από Πρόεδρο Κεφάλου Γ. Κοκαλάκη: Δεν φέρει καμία ευθύνη το κοινοτικό συμβούλιο, σε περίπτωση καθίζησης του οδοστρώματος και πιθανού ατυχήματος στον παραλιακό δρόμο Καμαρίου

23
12307

Επιστολές προέδρου Κεφάλου για παρεμβάσεις στην Κέφαλο, που δεν έχουν επιλυθεί, εν όψει και της σεζόν!

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου ο πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου Γιώργος Κοκαλάκης με επιστολή στο δήμαρχο Κω , στις τεχνικές υπηρεσίες και σε όλες τις αρμόδιες αρχές, διευκρινίζει ότι δε φέρει καμία ευθύνη το κοινοτικό συμβούλιο, σε περίπτωση καθίζησης του οδοστρώματος και πιθανού ατυχήματος στον παραλιακό δρόμο Καμαρίου. Παράλληλα τονίζει ότι η κοινότητα Κεφάλου δε διαθέτει τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό αλλά ούτε και το προσωπικό ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει την ασφαλή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στον παραλιακό δρόμο Καμαρίου.
Επίσης ο κ.Κοκαλάκης επισημαίνει ότι παρά τις συνεχόμενες τηλεφωνικές οχλήσεις για προγραμματισμό εργασιών συντήρησης και καλλωπισμού κοινόχρηστων χώρων στην Κέφαλο ενόψει της τουριστικής περιόδου, δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε καμία συνάντηση με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί καμία εργασία.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/topika/21887-epistoles-proedrou-kefalou-gia-paremvaseis-stin-kefalo-pou-den-exoun-epilythei-en-opsei-kai-tis-sezon

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κοιτα ποιος μιλαει..Κοκαλακη πες αλευρι,η ιοσχυρη κως σε γυρευει.Το παιχνιδι το χασατε.

  1. Τι κάνατε εσείς επί δημαρχειας του δικου σου ταξιδιαρη;Θα σου πω εγώ,είχατε το υπηρεσιακό αμάξι του δημου κανοντας δουλειες επι προσωπικου συμφεροντος.Τωρα βλεπετε οτι το νησί πάει με χίλια,και γνωρίζοντας ότι είναι χαμενη η δημαρχια εχετε χάσει την πόρτα του γηπεδου και την μπάλα.Κοκαλακη να ντρέπεσαι για ότι κακό έκανες στο χωριό μας.

    • Ειχαμε ενα πεντακάθαρο λιμάνι ..σωστο δρομο και ενα τοιχειο με μπαλκόνια μπροστα απο του Μπιλακιου..καινούργια παιδική χαρα στου Σεβαστιανακοιου και καινουργιο πάρκο στου Ζουμπά και καινούργια κάγκελα που ουτε να βάψετε δεν μπορείτε..και καινούργιες σκάλες σε ολο το παραλιακό μέτωπο κτλ κτλ κτλ ..πουθεναδες

  2. ΚΑΙ ΛΕΩ,ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩΨΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΚΑΠΛΑΝΑΔΕΣ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΛΟ ΜΠΑΖΑ, ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ,ΕΓΡΙΖΕ ΧΥΔΑΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ;ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.

    • Γιατί να ψηφίσεις κάποιον άλλο;Δεν είσαι ευχαριστημένος από τον Νικηταρά και την ομάδα του;Δεν σου αρέσουν τα έργα του;Που έχει βάλει ανθρώπους που ξέρουν τι τους γίνεται.Φίλε στο νησί της Κω μένεις;Εδώ ακόμα και οι πρώην δήμαρχοι έχουν τρελαθεί με την κατάντια του νησιού.Ψήφισε τον δήμαρχο σου εσυ.Έχετε μείνει κάποιοι που σας έκανε συμβούλους του και κάποιοι που πληρώνεστε χωρίς να κάνετε τίποτα.Υπομονή κάποιους μήνες και θα σας στείλουμε σπίτια σας να ξαναφτιάξουμε το νησί μας.Θα μείνει στη ιστορία ο δήμαρχος με τις ελιές.

  3. Κύριε κόκαλακη δωστε πρωτα μια εξήγηση στους δημοτες και προπάντων στους κεφαλιανους για αυτά που εσύ πρόσφερες,και μετά να έχεις το θράσος να μιλάς.Ελληνικα στα γράφω,πρέπει να νοείς τι λεω.

  4. Κυρίτση με γιωργακια, μιχαλακια, ιωαννες,και προπσντων εσενα η δημαρχεια θα γράφει ισχυρή Κως.

  5. όταν εσύ με την παράταξη σου άφησες το χωριό στο ελεος του.Για ποιο SOS μιλας;κανε κατι αλο γιατι το νησί το διαλυσατε πεντε ψωριασμενα χρονια.

  6. Μου θυμίζει όλο αυτό το Πόντιο πιλάτο που έπλυνε τα χέρια του και νόμιζε ότι αυτό τον καθάρισε από την αμαρτία. Αυτή κάτω το έχουν ξεκαθαρίσει δεν ασχολούνται με την κεφάλα εσείς τι κάνετε εκεί πέρα πολλά μπορείτε να κάνετε κι αν δεν μπορείτε……. Η Κέφαλος δεν έχει την εικόνα που της αξίζει και ευθύνη έχετε όλοι. Γι’αυτό μην πλένετε τα χέρια σας δεν καθαρίζουν

    • ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟ.ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

  7. Δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνο η σημαια!!!!Προσγειωθείτε κύριε Πρόεδρε και φτιάξτε λίγο τον χαρακτήρα σας

  8. ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

  9. Γιωργακι θυμασαι που σου ζητησα να αλλαξεις τρεις καμενες λαμπες, και μου απαντησες, δεν μου δινει ο δημαρχος?
    Το ειπα σε καποιον συμβουλο του ΝΙΚΗΤΑΡΑ, και σε δυο μερες τις αλλαξε. Εσυ δεν ειχες ζητησει τιποτα για να κανεις αντιπολιτευση. Σε εχει μαθει ολο το χωριο. Πισω σου ολοι γελανε με τη σταση σου!! Θαρθουν οι εκλογες και θα το διαπιστωσεις. Βεβαια, εχεις δηλωσει οτι αποσυρεσαι απο την πολιτικη. Εγω δε σε πιστευω, γιατι τα συμφεροντα δεν σαφηνουν…

  10. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.
    Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  11. Εσυ τι κανεις τόσα χρόνια δεν μας είπες? Μόνο ιδέα είσαι κ μόστρα..έχεις καταστρέψει το χωριό..Θεοδοσης πάλι δήμαρχος..χώνεψε το κ παραιτήσου αν έχεις τσιπα..

  12. Εσύ που σχολιάζεις ως κεφαλιανος, πεσμου σε παρακαλώ ,επί δημαρχίας των κυρίων Νικηταρά καί Κυρίτση, τί έργα έχουν γίνει καί πόσα ευρώ έχουν ξοδέψει για το χωριό σου; έχω την εντύπωση ότι η εσύ δεν είσαι κεφαλιανος, άρα οφελεισαι………..για να γράφεις η εγώ κατοικώ σέ άλλο χωριό (Ζηπάρι).

  13. ΑΧ ΜΠΡΕ ΓΙΩΡΓΗ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ,ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ;;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ