Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά με Μεταφορείς | Τροφοδοσία καταστημάτων και βυθιζόμενες μπάρες

13
8316

Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά

Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση είχε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με τους συμπολίτες μας επαγγελματίες που εκτελούν μεταφορές και τροφοδοτούν με εμπορεύματα την τοπική αγορά.
Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως, όλα όσα αφορούν στη λειτουργία της πόλης, τα ωράρια τροφοδοσίας, τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης και κυρίως τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο θα μπορεί να εξελίσσεται ομαλά η τροφοδοσία των καταστημάτων, δίχως να δημιουργούνται συνθήκες συμφόρησης στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης.
Επιπρόσθετα, έγινε αναλυτική ενημέρωση από το στέλεχος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Κω, Αλέξανδρο Καλλούδη, για την λειτουργία των ηλεκτρονικά βυθιζόμενων μπαρών που έχουν τοποθετηθεί στο ιστορικό κέντρο και τη χρήση των ψηφιακών καρτών που θα διατεθούν στους μεταφορείς και στους μόνιμους κατοίκους.
Παράλληλα, το πρόγραμμα συναντήσεων του Δημάρχου περιλαμβάνει, τις επόμενες ημέρες, συνάντηση με τους καταστηματάρχες καθώς και με τους επαγγελματίες της εστίασης.

Γραφείο Τύπου

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε πάτε να φτιάξετε το κόμβο της Πειραιώς γιατί δύο μέρες τώρα η ουρά των αυτοκινήτων στην έξοδο φτάνει ως τα φανάρια της Μ.Αλεξανδρου και στην είσοδο έως του Καλλέργη.Σε λίγες μέρες γεμίζουν τα ξενοδοχεία…. Μπάρες και τροφοδοσία σας μάρανε.
    ..

    • Απέραντη βλακεία των ανεγκέφαλων της δημαρχίας του ΤΕ@ΝΤΟΣΗ..

      Έβαλαν φωτεινό ηλεκτρονικό πίνακα (πανάκριβο) διαφημίσεων στο πεζοδρόμιο 1,4μ που τον κρύβουν τα σταθμευμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Ζωντανά, βάλτε τον απέναντι πίσω από το παγκάκι να τον βλέπουν οι επισκέπτες… ΘΑ πει κάποιος, σκασίλα τους, Η Μ. ΕΠΕΣΕ…

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.
    Μασες ατελειωτες 1.463.337,36€ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ ! 745.000 ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΝΟΥ ! 635.000 για τον κομβο! ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  3. Άσχετο αλλά κάτι πρέπει να γίνει τόσα χρόνια απραξίας.. Η Κάλυμνος .τους αγαπώ, εκτός τους δυναμίτες την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα είχε παραδώσειακους χώρους μεβαλικα κ σαν πιο μεγάλο νησί κ πλουσιοτερο θα έπρεπε να είχαμε κάτι κ εμείς ντροπή το νησί μας κάθε χρόνο να ερημονη όλο και πιο πολύ

  4. Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε Θεοδώση . Η πόλη και το Νησί γενικότερα είναι απροετοίμαστο κι εσύ κοιτάς τις μπάρες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ