Αγανακτισμένη η ιδιοκτήτρια της φάρμας με τα άλογα στο Μαρμάρι Έρρικα Μαστόρου, έπειτα από την απώλεια δύο αλόγων της λόγω δηλητηρίασης

7
40187
Αγανακτισμένη και ιδιαίτερα απογοητευμένη η ιδιοκτήτρια της φάρμας με τα άλογα στο Μαρμαρι, Ερρικα Μαστόρου έπειτα από την απώλεια 2 αλόγων της από δηλητηρίαση.
Η ίδια έχει τις αποδείξεις ότι αυτή η μεγάλη απώλεια προέρχεται από ανθρώπινο χέρι και πως συγκεκριμένα πρόκειται για αιμορραγική δηλητηρίαση η οποία βασάνισε τα ζώα πριν τελικά χάσουν τη ζωή τους…

πηγή: https://www.kostv.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος υπεύθυνος μπορεί να μας πει γιατί εδώ και δύο μέρες τα φώτα στην Αντιμαχεια ανάβουν όλη μέρα και την νύχτα είναι σβηστά? Πώς κατάντησε έτσι το χωριό μας…..

  2. Κάποιος να ασχοληθεί με το πρόβλημα και να ληθει άμεσα υπάρχει?Για ποσεςμέρες θα ανάβουν ακόμα και τις νύχτες θα είναι σβηστά? Ολόκληρος δημος δεν έχει ένα ηλεκτρολόγο?????

  3. Σταματήστε ειδήμονες.Εργασιες και δοκιμή γινόταν για τα εγκαίνια της λειτουργίας των φώτων που θα γίνουν.Με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι.Παψτε πιο…… Υπομονή και θα έχουμε φώτα κάθε βράδυ από αύριο.. .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.