Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ: Χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στην Πολωνία | ΒΙΝΤΕΟ το αγώνισμα & η απονομή

1
70072

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας , ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 , κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος με άλμα στο 1μ και 84 εκατοστά.

Η προσπάθεια του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, συνεχίζεται αύριο Τρίτη στις 18:28 ώρα Πολωνίας, όπου και θα τρέξει στο αγώνισμα των 400μ.

Ο Έλληνας αθλητής τίμησε για άλλη μια φορά την πατρίδα μας και ο Εθνικός ύμνος μας ακούστηκε στο στάδιο του Τόρουν και η Γαλανόλευκη κυματίσε στον υψηλότερο ιστό!!

 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κύριο Βασίλη Τσαντικίδη πρωταθλητή Ελλάδας και επίσημο συνοδό του παγκόσμιου πρωταθλητή Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ για την αποστολή των βίντεο ρεπορτάζ και των φωτογραφιών.

Το βίντεο της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ και η ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου, από τον καλό φίλο Γιάννη Δρόσο τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ