Νοσοκομείο Κω Ώρα Μηδέν «ο επόμενος;;» | Σελίδα στο facebook για διαμαρτυρία των κατοίκων του νησιού

18
16305




22

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα γιατί;;;;αφού οι βουλευτές μας της ΝΔ του σφυριζα και του ΠΑΣΟΚ υποστηριζουν ότι όλα θα λυθούν και……..θα χουμε και νέο υπερσύγχρονο νοσοκομείο ρομποτικής τεχνολογίας..Παρ όλα αυτά το βελασμα συνεχίζεται και εμφανίζονται λόγω….. καρναβαλιων παντού,σε γάμους βαφτίσια εκδηλώσεις…οσονουπω και σε κηδείες..Μη πάει χαμένη ούτε ψηφος

  2. Κανένας στις κάλπες για να ψηφίσει μέχρι να έχουμε ένα νοσοκομείο που αξίζει στο νησί του Ιπποκράτη!!! Μπορούμε; Έλα που δεν μπορούμε, γιατί στα λόγια όλοι είμαστε καλοί αλλά στις πράξεις κολλάμε…. κρίμα… κατάντια…σε λίγο θα πεθαίνουμε όλοι στα σπίτια μας, γιατί πολύ απλά δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξει αυτό…..

  3. Κ διαμαρτυρια να γινει παλι,ολο τα ιδια κ τα ιδια.τι να λεμε παλι?για προβολη καποιων

  4. Σε ευχαριστούμε για όλα Γιάννη μας και η ομάδα σάς θα μείνετε στην ιστορία για το αυτονόητο θέλουμε γιατρούς σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε μαζί σάς σε ότι κάνετε αν χρειαστεί δεν πάμε να ψηφίσουμε τίποτα

  5. Όπως λέει και ο Γιάννης Πάριος στο τραγούδι: πέρασε κιόλας ένας χρόνος που έφυγες και είμαι μόνος 😂. Ξεχάσετε ωρέ τις σέλφι με τον Θάνο τον υπουργό; Μετά ήρθε ο Κυριάκος και μόνο ένας το τονίζω, μόνο ένας τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στα σκαλιά του δημαρχείου. Οπότε όλα καλά. Πάντως πραγματικά είναι ντροπή παγκόσμια αυτό που συμβαίνει στο νησί 🏝️ του Ιπποκράτη.

    • Θα σε πείραξαν τα καλαμαράκια σήμερα.
      Οι τρόποι αντίδρασης για ένα τόσο σοβαρό θέμα πρέπει να είναι μαζική,αφόρητη,εντονότατη ,πολυπληθής και πολυεπίπεδη…Αλλά επειδή το τελευταίο δεν θα συμβεί ποτέ,γι αυτό παίρνουμε τους ό.χεις του κάθε Πλεύρη.
      Υπάρχει διαφθορά και διαπλοκή από πίσω.Όταν το καταλάβουμε ,τότε θ ακολουθήσουμε την ίσως μοναδική ελπίδα που έχουμε,την ΑΠΟΧΗ,έτσι έγινε και με το HOT SPOT και διαιωνίστηκε το πρόβλημα.

  6. Με κυβερνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δε θα δουμε ουτε νεο νοσοκομειο, ουτε γιατρους, ουτε νεα σχολεια. Αντι για γιατρους θα μας φερουν δραγατηδες, και αντι για σχολεια, θα μας φερουν παραγκες. Κυβερνηση των αναθεσεων στους ημετερους, των πατσηδων, των παρακολουθησεων, της ψεφτιας, και της κοροιδιας.

  7. Ας ξεκινήσουμε από το να διώξουμε όλους όσους …………….Άχρηστοι χαραμοφάηδες είναι και να ξεκινήσουμε από την αρχή την στελέχωση του.

  8. Οσο κυβερνα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, μην περιμενετε νοσοκομειο και γιατρους.
    Αυτοι εχουν τους ΠΑΤΣΗΔΕΣ, που παιρνουν τα σπιτια απο αναπηρους, και τους πετουν στο δρομο. Ουτε η χουντα δεν τακανε αυτα!!!

  9. Το θέμα μπορεί να λυθεί μόνο μέσα στην υγειονομική περιφέρεια.
    Οι αιρετοί το μπλοκάρουν προς όφελος των ιδιωτών ιατρών.
    Πρέπει να αλλάξει το οργανόγραμμα. Ο πληθυσμός ανέβηκε.
    Μόνη άμεση λύση μπορεί να δώσει ο στρατός μέσω του υγειονομικού…

  10. Οπως γράφει κάποιος ..το ελάττωμα μας ειναι οτι ξεχνάμε γρήγορα.
    Πόσο γρήγορα ξεχασαμε την σέλφι με τον Πλεύρη και την Γκάγκα..

  11. Τις ψησταριές και τα ουισκιά φέρτε παιδιά να κατασκηνώσουμε όπως κάναμε στο λινοπότη με τα χοτ σπότ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ