ΓΝ-ΚΥ Κω: Εδώ και 8 μήνες χωρίς Παθολόγο | Από τις 40 οργανικές θέσεις γιατρών είναι καλυμμένες οι 25 – Συνάντηση Κ. Βολονάκη με Διοικητή

20
6238

Στη συνάντηση, που πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονάκη, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω, Σταμάτιο Βασιλειάδη, εκτέθηκαν τα διαχρονικά θέματα, που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Κω και οι υπόλοιπες δομές Υγείας της Κω.

Εδώ και 8 μήνες δεν υπάρχει παθολόγος ιατρός. Οι 4 οργανικές θέσεις είναι κενές. Από τις 40 οργανικές θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Κω, έχουν καλυφθεί μόλις 25.

Πρέπει να γίνει άμεση κάλυψη των κενών θέσεων με μετακινήσεις ιατρών από κεντρικά νοσοκομεία και ταυτόχρονα προκήρυξη όλων των κενών θέσεων ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Προτείνεται η θεσμοθέτηση οικονομικών και άλλων κινήτρων για την κάλυψη θέσεων ιατρών στα νησιά μας, η ενίσχυση του ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου, η σύνταξη νέου σύγχρονου Οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Κω και η ένταξη κατασκευής νέου νοσοκομείου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Κω αποφάσισε να παραχωρήσει έκταση 34 στρεμμάτων για την κατασκευή νέου νοσοκομείου στο νησί της Κω.

Δρ. Κατερίνα Βολονάκη

Δικηγόρος

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανησου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι περιμένεις να γίνει; Ό,τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια που ψηφίζετε Νικητιάδηδες, Καματερούς, Ζωήδηδες, Κονσολάδες, Ιατρίδηδες, Σκανδαλήληδες Παυλίδηδες! ΤΙΠΟΤΑ! Όταν αρχίσετε να ψηφίζετε διαφορετικά τότε ίσως κάτι αλλάξει!

  1. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ!! Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ!!ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ! ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

  2. Και γεννατε το ερωτημα γιατι δεν βγαλατε κυρια υποψηφια και τις ειδικοτητες?
    Ποσες απο αυτες τις θεσεις ειναι ιατρων, ποσες ειναι οι κενες θεσεις νοληλευτικου προσωπικου, ποσες οι κενες θεσεις τεχνολογικου προσωπικου. ποσες θεσεις και με ποιες ειδικοτητες θα επρεπε να λειτουργει το πρωτοβαθμιο κεντρο Αντιμαχειας?
    Γιατι τοτε ο διοικητης προκυρησει 2 θεσεις παοθολογων και οχι 4 οπως ειναι η πραγματικη αναγκη του νοσοκομειου?
    Γιατι το εκλεγμενο σωμα του ΔΣ του νοσοκομειου σιωπα ενοχα τοσα χρονια?
    Γιατι τοσο καιρο κανενας απο Περιφερειαρχη, Επαρχο, Δημαρχο, Διοικητικα συμβουλια δεν εκαναν το απλο να βγουν να μας ενημερωσουν για την ελιπεστατη λειτουργια του νοσοκομειου?

    • Για να ξέρεις το νοσοκομείο στέλνει τα κενά στο υπουργείο και από κει και πέρα εκείνο προκηρύσσει ότι θέλει

  3. Το γνωριζω αλλα δεν εκανα τιποτα ισχυσε και σε αυτο το καταντημα του νοσοκομειου της Κω στις επομενες εκλογες ολοι αυτοι θα καταψηφιστουν μας δουλευετε κυριοι ψιλο γαζι εισαστε τραγικοι και ανικανοι να διαχειριστειτε το σοβαρο θεμα της υγειας μας.
    Να βγαλουν στην δημοσιοτητα το ΔΣ του νοσοκομειου ποσα ειναι τα εσοδα του νοσοκομειου ποσα τα εξοδα αναλυτικα να μαθουμε ολοι που πηγαινουν τα εκατομμυρια ευρω απο τις παρεχομενες παροχες προς τους τουριστες και τις πληρωμες απο τις ασφαλιστικες τους εταιρειες, που χρεωνονται σε καθε παροχη υπηρεσιας, ολα στην φορα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Μαύρο ολοι σε Δήμαρχο , έπαρχο , περιφέρειαρχη κι όποιον άλλον τολμήσει να ζητήσει την ψήφο μας για την καρέκλα . Ηρθε η ώρα που ξυπνήσαμε .

  5. Πρεπει ολος ο κοσμος να καταλαβει οτι για την καταντια του νοσοκομειου την αποκλειστικη ευθυνη φερει η κυβερνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Ουτε επαρχος ουτε δημαρχος ουτε Δ.Σ. ουτε περιφερεια.
    Πρεπει να ενισχυθει το Ε.Σ.Υ. να αυξηθουν τα κονδυλια για την υγεια, μισθοι γιατρων και νοσηλευτικου προσωπικου. Γιατι αλιως θα φυτρωνουν τα παραμαγαζα των ιδιωτων και θα πλουτιζουν σε βαρος του λαουτζικου, που ξεπουλα την περιουσια του για να γιατρευτει!!
    Στις εκλογες, να ανοιξουμε τα ματια μας. Το μονο που μπορουμε.
    Μαυρο στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

  6. Θα φάτε καλά ψεύτες θα Εσσης θα εμείς Κηριακο και βουλευτές της ΝΔ. Που είναι το νοσοκομείο ψεύτες ο παπάς γίνεται παπάς καλά δεν ντρέπεστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο στον πόνο του . Για φωτογραφίες υσαστε πρώτη Θεοδοση κυνηγα του για τι κάνουν κακό και σε σένα .οδημος παραχωρεί 34στρεματα η ΝΔ δίνει το σύνθημα ξεκινάτε για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου .βουλευτες που είστε η εκλογές έρχονται θα πούμε στην Αλη τετραετία .περιμεναμεν. Κάτι καλύτερο για το νησί και εσείς ψεύτες . Όλα τα παράξενα θα τα δούμε και θα τα ακούσουμε Κώστας κ την μια τον παίνευες και τώρα τον κατηγορείς που Βγαίνει ο γιο σου αυτή η καρέκλα άμα γλικαθεις δισκολα την αφήνεις

  7. Θα φάτε καλά ψεύτες θα Εσσης θα εμείς Κηριακο και βουλευτές της ΝΔ. Που είναι το νοσοκομείο ψεύτες ο παπάς γίνεται παπάς καλά δεν ντρέπεστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο στον πόνο του . Για φωτογραφίες υσαστε πρώτη Θεοδοση κυνηγα του για τι κάνουν κακό και σε σένα .οδημος παραχωρεί 34στρεματα η ΝΔ δίνει το σύνθημα ξεκινάτε για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου .βουλευτες που είστε η εκλογές έρχονται θα πούμε στην Αλη τετραετία .περιμεναμεν. Κάτι καλύτερο για το νησί και εσείς ψεύτες . Ο Καμπανης τη κάνει μούγκα μούγκα εσένα δεν σε ενδιαφέρει γιατί η σε Γιατρος τα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά . Όλα τα παράξενα θα τα δούμε και θα τα ακούσουμε Κώστας κ την μια τον παίνευες και τώρα τον κατηγορείς που Βγαίνει ο γιο σου αυτή η καρέκλα άμα γλικαθεις δισκολα την αφήνεις

  8. Τα μέλη της Διοίκησης εαν είχαν την παραμικρή τσίπα θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί.. η κυβέρνηση τι κανει και δεν την έχει αντικαταστήσει ; Εδώ κολλάει το δεν φτάνει που μας κοροϊδεύουν (Παπας και Χαρζημαρκος) μας τρολαρουν κιόλας

  9. Εάν θέλουμε να λεγόμαστε Κωοι και όχι κότες στις επόμενες εκλογές θέλει 100% ΑΠΟΧΗ. ΟΧΙ χειραψίες στους υποψήφιους αλλά γύρισμα της πλάτης. Όπως κάνουν τόσα χρόνια αυτοί στο θέμα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ

  10. Είδε φως και μπήκε ??? Πολιτικοί σπίτια σας όλοι … ούτε για τα αυτονόητα δεν είστε ικανοί 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  11. Άλλο μεγάλο κεφάλαιο το ΔΣ … πόσα κονδύλια εισπράτουν από το κράτος για τη συντήρηση του νοσοκομείου που κατάντησαν κοτέτσι ??? Ελέγχονται και από ποιον φορέα ??? Να μπει τώρα Εισαγγελέας και να δει τι γίνεται εκεί μέσα ?

  12. Τώρα πρεπει να επέμβει ο Εισαγγελέας για το Νοσοκομειο. Κινδυνεύουν καθημερινα ζωές χωρίς κανένα παθολόγο .

  13. Quiz: Ποιο νοσοκομείο στον κόσμο έχει τρεις οφθαλμίατρους αλλά δεν γίνεται εγχείριση ούτε καταρράκτη;

    Απάντηση: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ